door Denisova in Buitenland  ·  95 Reacties

  • 18
  • 1039x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Noord-Korea ligt aan de andere kant van de wereld, dus schieten ze je gewoon van onderen af. question

3
51 Bluth

@51 Godver.................

0
52 tripomatic

Natuurlijk moeten we hopen dat het bij een dreigement blijft. Maar ooit zal er toch iemand gaan ingrijpen. Doet Trump dit niet dan zal zijn opvolger dit waarschijnlijk ook in overweging gaan nemen. Noord-Korea is nu eenmaal zeer onbetrouwbaar en levensgevaarlijk. En Noord-Korea is tenslotte de uitdaging zelf aan gegaan

6
53 Niet wit niet zwart

Ik moet zeggen dat ik niet zo bang ben dat Oen te ver zal gaan. Dacht hij nou werkelijk dat hij ermee weg gaat komen als hij de VS aanvalt? Hij gaat dat m.i. niet doen..
Hij is gewoon Trump aan het testen.

4
54 GreyB

@54 [ Hij is gewoon Trump aan het testen. ]

"... grabbing his pussy ... " question

4
55 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

56 Captain Hero

@53 Je zou je kunnen afvragen waarom dat de VS zou moeten zijn. Mij lijkt het veel meer voor de hand liggen dat China dat land in het gareel houdt. Ziekelijke bemoeials als Trump verstoren die balans,

3
57 W. Anstalt

@57 klopt, maar ik begrijp wel dat je na zoveel dreigementen het een keer zat ben. En hoelang blijft het nog bij dreigementen. Noord-Korea is denk ik toch vrij serieus, dus extreem gevaarlijk.

11
58 Niet wit niet zwart

@58
Zover ik het van achter mijn toetsenbordje kan inschatten, hoopt Oen op die "preventieve aanval" om zi aan zijn volk te kunnen laten zien hoe slecht de VS is en dat hij (EN zijn vader) al die tijd gelijk hadden. Het heeft hem nog meer macht en aanzien.

3
59 GreyB

@58 yep momenteel heeft hij toch wat operationeel en zoals gezegd de eerste klap....

12
60 Eastwood

@60 "en zoals gezegd de eerste klap...."

En dan komt de tweede klap wss. in Seoel.

3
61 tripomatic

@60 Het is alleen geen paardenmarkt.

3
62 W. Anstalt

@61 dat klopt maar de eerste klap is het meest schadelijk, onverwachts waarbij hoeveelheid en kracht niet voorspelbaar zijn.

Ik blijf tegen nucleair geweld of het bezit van die wapens, maar zolang er landen blijven die vinden dat zij ze zelf wel mogen gaat dat nooit wat worden.

11
63 Eastwood

Voor degenen die graag klappen uitdelen op Noord Korea: heb je wel eens op de kaart gezien wie de buren zijn, vooral die hele grote? Denk je dat die gedonder in dat volkstuintje goedvinden?
Denk je dat die buren zitten te wachten op nucleaire fallout op hun erf?

2
64 kritischelezer

Ik geef NK groot gelijk en hoop dat ze snel een flinke lading nuke's hebben!

11
65 Stef

Het is ook nooit goed. Doet hij eindelijk een beetje naar tegen NK zoals Timmermannetje doet naar Polen en nu zijn e ontevreden. Ik persoonlijk begrijp nog steeds niet waarom NK geen kernwapens mag hebben terwijl Israel dat ook gewoon heeft gedaan.

12
66 niet-alles-geloven

@66 zo denk ik dus ook!

6
67 Stef

Je middelvinger opsteken, provoceren en grof en hufterig tekeer gaan . . .

Tegen een paranoïde psychopaat met kernwapens, raketten en, nieuw, ook kernkoppen.

Je moet wel heel zeker weten dat dat de beste strategie is . . .

Gelukkig heeft Donald uitgebreid overleg gevoerd met de door hem gekozen ministers van Defensie en Buitenlandse zaken, toch?!
.

2
68 hippodepippo

Dit soort uitspraken mag Donald Jong Un niet maken. Hoe kun je nou NK bedreigen met Fire and Fury. Terecht dat Kim Jong Un cq de N-Koreanen zich nucleair willen bewapen. Terecht dat ze eisen dat we NK moeten erkennen als een nucleaire staat. We weten dat het puur defensief is dus waarom NK die status niet geven. We hebben toch ook geen problemen met Israël, India en Pakistan. Deze 3 landen hebben ook het Non-Proliferation verdrag niet gesloten. Het is toch meten met 2 maten.

6
69 TitaMagic

@65 spoort niet

4
70 Ivo

Waarom worden meteen de kernwapens erbij gehaald? Dat zou echt een uiterste laatste redmiddel moeten zijn.

Oorlog voeren...niemand wil het , maar als je het dan doet, gebruik dan de luchtmacht, landmacht en marine. Daar kom je al een heel eind mee.

Tussen niks doen en een atoombom zit nog een gigantisch groot gebied.

P.s. volledig off topic, maar dit begint wel triest te worden .
https://www.realclearpolitics.com/epolls/other/president_trump_job_approval-6179.html

0
71 Aufklärung

Bill Clinton heeft Noord Korea 4 miljard dollar plus 2 kerncentrales gegeven. Ofwel: technologie voor kernfusie.

Maar Trump is de boeman!

http://www.nytimes.com/1994/10/19/world/clinton-approves-a-plan-to-give-aid-to-north-koreans.html?pagewanted=all

8
72 megaton

@1 "....Trump is dan ook volkomen onverantwoord bezig en lijkt in zijn reactie sprekend op Un......"

Je zwetst want voorgangers van Trump hebben voor heel wat minder redenen (of slechts grove leugens!) landen aangevallen en half verwoest......
.....maar nu het daadwerkelijk een keer nodig is om de wereldvrede te beschermen komen de Trumphatertjes aanzeiken met allerlei misplaatste commentaren....!!

10
73 CoolMemories

Toen Bush met vooral véél 'shock and awe' Irak daadwerkelijk wilde aanvallen (terwijl iedereen wist dat de 9-11 kapers niet uit Irak maar uit Saoedi-Arabië kwamen!...) hoorde je nauwelijks commentaar......Maartje van Wegen vergoelijkte de invasie met de opmerking; "ach, Bush wil nou eenmaal graag die oorlog....!"

9
74 CoolMemories

@74
En nu hebben we weer een republikein als president die oorlogstaal uitspreekt.
En wat gaat u straks zeggen als Trump N Korea heeft gebombardeerd en blijkt dat N Korea geen kernwapens had?

Bush/Trump, zelfde laken een pak

1
75 LGK

@72
"Noord Korea 4 miljard dollar plus 2 kerncentrales gegeven. Ofwel: technologie voor kernfusie."

Nou, kernfusie lukt in het westen nog niet
Maar zou wat zijn als N Korea wel lukt om deze schone bron van energie te doen slagen

1
76 LGK

Sinds WANNEER 'schrikken de Amerikanen van oorlogstaal'...?!
De VS kennen sinds Vietnam een lange geschiedenis van verre buitenlandse oorlogen in landen die niet of nauwelijks een bedreiging vormden (Afghanistan, Irak, Libië, Syrië enz.)....waarom zou dat onder Trump nu anders zijn.....vooral nu er daadwerkelijk dreiging en uitdaging is voor de VS en andere landen..?!

8
77 CoolMemories

In de tweede wereldoorlog was het Neville Chamberlain voor Engeland. Niet elke politicus is bekwaam. Voorgaande politici met dialoog konden met dialoog wegkomen, maar de ontwikkeling van een dergelijk wapen was dan ook nog niet in zo'n vergevorderd stadium.
Hier zit voor een deel een anti-Trump psychologie bij.

8
78 sparta

Ik denk dat die man in Noord Korea beter kan beoordelen waartoe Trump wel of niet in staat is dan Trump zelf - zij zien hem als wat hij is - stumpertrump.

1
79 handsfree

Tja geef een malloot de macht en raar vinden dat het mis gaat nou van harte

1
80 magikeven

@79 Praat lekker voor jezelf.

4
81 watnu

Een enorme dove, blinde, tactloze, van wezenlijk begrip gespeende olifant
in de porseleinkast van het wereldtoneel en de internationale verhoudingen.

Gezellig.

2
82 mijnvorigemeningwastochbeter

Er is natuurlijk wel iets veranderd de laatste tijd. NK voert nog niet zo lang succesvolle kernproeven uit en komt nu ook steeds verder met het ontwikkelen van lange afstandsraketten. Waar moet Amerika precies op gaan wachten? Moeten ze wachten tot een kernkop LA bereikt? Diplomatie en VN sancties lijken niets uit te halen tegen NK want ze gaan gewoon door met waar ze mee bezig zijn.

Ik verwacht dat de woorden van Trump een oproep waren richting de Chinezen om nog wat verder te gaan dan dat ze tot nog toe gedaan hebben. NK is afhankelijk van de steun van China en als China er van overtuigd is dat het anders wel heel fout kan aflopen dan zijn de Chinezen misschien ook bereid om de druk verder op te voeren. Het is in niemands belang dat er oorlog komt maar aan de andere kant wil Amerika ook niet dat NK nukes heeft die de westkust van Amerika kunnen bereiken. Een grote paddenstoel boven Los Angeles is het horror scenario dat kost wat kost voorkomen moet worden.

1
83 RazorBlade

@83

Ja.
En een paddestoel boven Pyongyang is ook een horrorscenario dat moet worden voorkomen.

0
84 Aufklärung

Jammer dat China en de rest van de wereld hun verantwoordelijkheid niet nemen en Amerika helpen om de dwaze Kim Jung Un te stoppen met provoceren en het in gevaar brengen van de wereldvrede.

2
85 Soare

"...politici niet te spreken over..."

Goh, de burgers zijn al decennia niet te spreken over politici die de belangen van de burgers zouden moeten behartigen maar het tegendeel realiseren...!

5
86 CoolMemories

@85 "...Jammer dat China en de rest van de wereld ..."

Ook wel begrijpelijk als je ziet hoe de voorgangers van Trump alle krediet en geloofwaardigheid van de VS hebben verspeeld met hun oorlogen in Vietnam, Irak, Afghanistan en het steunen van jihadisten/terroristen in Tsjetsjenië, Joegoslavië, Libië en Syrië.....allemaal for no reason!
En nu het gevaar reëel is en de wereld wordt uitgedaagd met wèl bestaande massavernietigingswapens is er geen solidariteit meer om een coalitie te vormen. Vooral Rusland, Maleisië, China en de Arabische landen hebben hun buik vol van de VS....ze zijn er helemaal klaar mee....vooral nu Rusland opnieuw getroffen wordt door sancties van een seniele Amerikaanse Senaat en Trump ondermijnd wordt door Amerikaanse instanties en media....!

3
87 CoolMemories

Het Amerikaanse congres wil ook geen oorlog met NK maar wel graag met Rusland. Ze willen namelijk niet dat ze op hun eigen grondgebied worden aangevallen maar zo'n oorlog lekker uitvechten in Europa of het Midden Oosten. Ze zijn heel bang dat er iets gebeurd op hun eigen grondgebied want daar kunnen ze niet tegen, ze willen graag zien hoe superieur hun strijdmachten in de ver van mijn bed show zijn. En NK begrijpt dat heel goed en speelt het spel geweldig.

2
88 niet-alles-geloven

@84 Klopt maar Amerika is heel goed in staat om een oorlog met NK te winnen met conventionele wapens. NK kan dat andersom niet zeggen.

1
89 RazorBlade

Noord-Korea heeft alle recht om wapens te maken die het land nodig heeft om het adequaat te laten reageren op oorlogsdreiging van welk land dan ook..Amerika,Rusland,India,Pakistaan,Frankrijk,Engeland,hebben dat recht ook gehad dus waarom NK niet.Overigens ben ik geen fan van het regime.

2
90 jantje van leiden

Hypocrisie ten top: https://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/duitse-minister-navo-stuurt-aan-op-oorlog/
Hilarisch hoe de onnozelen het taalgebruik van Trump afkeuren, terwijl dezelfde figuren de acties van de Navo toejuichen.

6
91 Osint

@91
Hoezo?
Heeft de Navo gedreigd met 'vuur en woede' met de oefeningen in oa de Baltische staten?

0
92 LGK

@91
Net zo "hilarisch" als het feit dat Rusland en China hun troepen al aan de grens hebben staan bij Noord Korea.

0
93 GreyB

@75 : Echter is hier wel het verschil dat NK zelf zegt nucleaire wapens te hebben ipv dat de VS een ander land daarvan beticht (zonder bewijzen).

0
94 solidsteel

Ze zeggen wel 's dat het moeilijk dealen is met zo'n onberekenbaar land als Noord-Korea. Onzin. Het beleid van Noord-Korea is al heel lang uiterst consistent en behoorlijk voorspelbaar, ze doen al tientallen jaren precies wat ze nu doen. De meest riskante factor van dit moment is de *daadwerkelijk* onvoorspelbare Trump. (Maar ik heb er wel vertrouwen in dat de zogenaamde 'ondergeschikten' van deze president, als het er werkelijk op aan komt, wijzer zullen zijn dan deze malloot en dan zullen zeggen - nou, dat kunnen we toch maar beter *niet* doen - en ik heb zo'n vermoeden dat *zelfs* Trump zich wel realiseert dat als het er *echt* op aankomt, dat hij dan in z'n hemd komt te staan..)

0
95 handsfree

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
Jim Ferguson (@JimFergusonUK) on X

Voor doorgedraaide wappies zal “wappie” best een geuzennaam zijn, dat snap ik best. ...

1 minuut geleden geplaatst door JackKropotkin

Sarcoff
Slowakei macht den NATO-Türsteher: Kein Zutritt für die Ukraine

@3 Ben ik helemaal met je eens, dat zouden meer landen moeten doen....

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Zeker dertien doden door Russische raketaanval op Oekraïense stad Chernihiv

@2 Nee, het westen heeft een marionetten overheid in de Oekraine geplaatst, en daar plukken ze nu de weldadige vruchten van.Ze hebben dat al o...

3 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

sockknitter
Slowakei macht den NATO-Türsteher: Kein Zutritt für die Ukraine

Ik begrijp niet, waarom Slowakije lid is van de NATO.Dat land wil blijkbaar wel bescherming, maar gunt het een ander land niet.Het beste zou...

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Rooibos
PvdA-prominent Rob Oudkerk kritisch over partijlijn rond oorlog in Gaza en Israël: 'Te veel Joden voelen zich niet veilig in onze partij'

Na dit zinnetje ben ik maar gestopt te lezen........."Want antisemitisme is Jodenhaat en dat heeft niks met het conflict in het Midden-Ooste...

5 minuten geleden geplaatst door Rooibos

sockknitter
Zeker dertien doden door Russische raketaanval op Oekraïense stad Chernihiv

@1Is Oekraine Rusland binnengevallen?Volgens mij is het toch echt Poetin, die Oekraine is binnengevallen....

10 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Sarcoff
Slowakei macht den NATO-Türsteher: Kein Zutritt für die Ukraine

Blijkbaar onwelgevallig nieuws voor de liefhebbers van oorlog....

12 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

progressiefliberaal
Havo-leerlingen stappen vaker over naar het mbo

Mooi zo. Dit land heeft MBO'ers die handig met hun handen zijn meer nodig dan weer een hele rits aan HBO-opgeleide bedrijfskundigen....

12 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Sarcoff
Zeker dertien doden door Russische raketaanval op Oekraïense stad Chernihiv

Dat heb je als je oorlog voeren wil, het zou mij zelfs niet verbazen dat het eigen afgedwaalde Oekrainse raketten zijn....

14 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

JackKropotkin
PvdA-prominent Rob Oudkerk kritisch over partijlijn rond oorlog in Gaza en Israël: 'Te veel Joden voelen zich niet veilig in onze partij'

@2 Daar zit best ook groei van antisemitisme maar vergeet toch echt niet de groei aan de (extreem)linkse kant (GL/PvdA extremen, studenten, vakb...

16 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
JapanesepirnRhisvidXxx MesaageSosur Boumar ChudachudiMumbai Desi SexRiver SexIndian Girl SelfieSunny Leone Latest Porn Video9 Inch DickKannada Sex XIg Live NipslipTitans Go PornTheaterxxxLewdfroggosAunty Hindi PornMomswap FullFree Porn Movi3sSexe PornôDoggustyle PornHiroin Ka XxxWww Pakistani Sex ComHebtai VostfrHot Disney NakedXnxx Story In HindiKerala Porn StarsTamil X Vidoes ComDesi Sex In CarSofia Lee CreampieDeepika Padukone Porn VideoAnime Porn UncencerdReluctent PornSexynaked PeopleAdult Friend Finder WebsiteJapn Porn TubePorn DanStreameast.moviesXxaxRimjob CompilationSquirting DuringsexEroguiaDakotajames OnlyfansTamanna Nude PicsHot ArabsexGloryhole RealityVelcity VonWeb Series Porn MovieHot Video ClipsSunny Leone Sex New VideoIndian Wife And Husband SexChiropractor PornXxx SreeCock Ninja StudiosTopless CatfightCartoon Taboo PornFilme PronoXnxx Big Boobs HdNewchloe18PornstargalorePornos Padre HijaIwankpornFreeporn MoviHqs EróticasPornográficas ColombianasNaked At The PoolPorno StarsReal Sex ScandalAmature Porn AsianAmsterdam Red Light District PornXxx StoruesSabrina Lynn NudeTelugu Girls NudeXxx Com 20hdSex Video 2018 KaGay Sex MassageTeal XxxWomen SquirtingPorn CuratedWife Cummed InAshley WolfKannada Bf KannadaFutanari AnimeTarzanxxxKorean Sexual MoviesPornsite For TeensHd PorenPakistani Sex Video Pakistani Sex VideoRaquelle StarJanet Guzman NudePhoenix Marie HdHot Sexy Nude IndianElla HughespornMy Lil Pony PornLime TorentsUpskirsXnxn MalayalamNaked Sexy BrunettesSara Gilbert NudeAcrylickatequinnsMortal Kombat 1 PornPortarican PornIgay69Hollywood Sex Movie Hindi DubbedJasmin WebbPornscenesPainful First AnalSpying Caught PornPorna NacionalBrasilerinha TorrentCream Pie MotherAsian Message Near MeTulasi MalluBound And Gagged By WomenFilm De Cul StreamingPashto SexseyKiara PornBig Titty Glory HoleSaiilormooncb NudeTeens Russia PornCom4kIndian Wife Xxx VideoXnxx FakeTitanic Movie SexEmma Magnolia Angela WhiteSunny Leone Sex XnxxEbonyclipssBreckie PornSite De Pornographie GratuiteMeninas PornôEnglish Sex Video English SexyNina North AnalDesi Pari PornAfrican Village SexTeengirls NudeLlesbian Porn VideosSoul EaterpornPraveena SexEmohentaiIndian Funny SexErotic Gufs4k P[ornPawg GrannyPorn Videos TamilIndian Saree Removing SexFather And Daughter PornDancing Women NudeShakka Fernandez PornMilf Hd TubeLexi Goldberg TitsPorn JogosSexy Adults Movies