• 13
  • 1694x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@149 Oh, je was me voor. question

Great minds... question

1
151 Bluth

2149 klopt , vele levens zullen verwoest worden in NK , hoewel het voor de bevolking een bevrijding zou zijn als het gebeurd , Maar liever Amerika door de stront trekken question volgend jaar op vakantie naar de USA ?

4
152 wildersaandemacht

@152 ik zal de NSA vast inseinen.... veel plezier in je Maximum-security celletje.

5
153 TedjeR

@152 De dood als bevrijding? Dat klinkt mij nogal hypocriet in de oren, bij jou niet?

En, de meeste hier trekken Amerika niet door de grond, maar Trump & friends. Trump is degene die ervoor zorgt dat Amerika steeds meer kritiek krijgt, en dat is niet de schuld van Amerika (haar burgers).

En ik ga in September weer die kant op, mocht je dat willen weten. question

2
154 Bluth

@152 "vele levens zullen verwoest worden in NK , hoewel het voor de bevolking een bevrijding zou zijn als het gebeurd ,"

Ik denk dat ze daar net over de grens in Seoel een tikkie anders over denken.

@152 "Maar liever Amerika door de stront trekken "
Ik heb niks tegen Amerika, ik stel mijn vraagtekens bij Trump's competentie inzake Noord-Korea.

@151 "Great minds... question"

Inderdaad. question

2
155 tripomatic

@8 De enige randdebiel is hier Kim Jong. Volgens mij is dit de persoon die de wereldvrede bedreigd met kernwapens en door grootheidswaanzin zijn volk onderdrukt en wrede straffen uitvoert. Naar mijn weten vind ik dit soort activiteiten niet in de VS. Van mij mag Trump die teringzooi van de kaart vegen. Dat kan helaas niet zonder burgerslachtoffers, maar dat heeft het Noord-Koreaanse volk aan hun eigen Grote Leider te danken.

8
156 NICOLINO

* Verwijderd door de redactie *

157 etymologie

O had het over het hoofd gezien question

8
158 etymologie

@152
"hoewel het voor de bevolking een bevrijding zou zijn als het gebeurd"

Vanuit ons perspectief zou je dat wel denken ja. Helaas niet voor de NK bevolking. Die mensen zullen zich geen raad weten. Ze zijn zo geindoctrineerd, dat het voor hen juist NIET als een bevrijding zal voelen...
Ze zullen stapje voor stapje 'gedeprogrammeerd' moeten worden en dan nog zal het bij vele niet lukken.

@157
Nog steeds niks inhoudelijks te melden?

4
159 GreyB

@149
LOL ... maar was het maar wel zo !! konden deze #hanen het onderling "uitvechten" ipv dat nu mss de hele wereld in angst en beven zit !! En Mss zou WOW ook nog wel een hele leuke vechtoptie zijn.

0
160 Tante Annie

"@realDonaldTrump
...Hopefully we will never have to use this power, but there will never be a time that we are not the most powerful nation in the world!"

Kan er nou niemand 'per ongeluk' zijn telefoon in een golfput kiepen?

2
161 GreyB

https://twitter.com/realDonaldTrump

Wat is dat voor bizarre opschepperij over nucleaire arsenaal van de VS? :-S

0
162 tripomatic

@161
O en deze hoorde er ook bij:

"My first order as President was to renovate and modernize our nuclear arsenal. It is now far stronger and more powerful than ever before...."

2
163 GreyB

Zorgelijke uitspraken. Echt eng als dat soort woorden wordt uitgesproken door een President. Weinig verschil met hoe NK dreigt. Zeer typerend voor dictators.
Dat het gebeuren aangepakt dient te worden zal iedereen het mee eens zijn maar dat een President zich op deze manier verwoord totaal onbegrijpelijke.

0
164 Marc Anthony

Enorm voordeel: Ze spreken en verstaan elkaars taal!

0
165 Wil je niet weten

Donald realiseert zich kennelijk donders goed:

Oorlog is het enige dat zijn presidentschap nog kan redden. . .

Helaas verwacht ik dat zijn kwaliteiten als commander in chief nog beroerder zijn als zijn kwaliteiten als president.

Een populist kiezen tot president.
Dan krijg je wat je kon verwachten.
.

2
166 hippodepippo

Donald! Nee! Niet die knop...

2
167 Conclusius

En gelijk heeft hij. Je moet je niet laten opnaaien door KIM. Als hij aan durft te vallen, dan binnen 3 uur mer verpletterende overmacht van de kaart vegen terwijl Korea beduusd achterom kijkt zonder levende KIM en zijn regering kwijt is en zijn leger. Alle locaties zijn al lang bekend dus burgers blijven bespaard

9
168 Jan met de korte achternaam

Nu laat de Amerikanen toch weer hun ware gezicht zien. Niet te vertrouwen. Terecht dat NK aan een nucleaire verdedigingswapen werkt. Deze agressieve uitspraak van Trump bewijst dat NK gewoon gelijk heeft. Om hun soevereiniteit te verdedigen moet NK wel een nucleaire veredigingswapen hebben.

9
169 TitaMagic

Die zot is bereid om de halve wereld op te blazen om Noord Korea een lesje te leren. Levensgevaarlijke gek. En heel Amerika kijkt toe. Achterlijk volk.

3
170 manpower

http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/08/VN-sancties-omzeild-Noord-Korea-en-Iran-sluiten-militair-samenwerkingsverdrag
Xandernieuws? ja ja, waarom?
Lees het eens zou ik zeggen, er gebeuren vreemde zaken, waarom is het mogelijk dat een idioot via een omweg aan ICBM`s kan komen als hij al kernwapens heeft?
En dat Iran begint ook steeds brutaler te worden, kortom de hegemonie van de US is ferm aan het wankelen en dat is levens gevaarlijk.

5
171 Al

Jammer dat Trump geen tijd heeft om zich met Noord-Korea bezig te houden omdat de hysterische Trumphaters het belangrijker vinden Trump belachelijk en verdacht te maken, voor de voeten te lopen en hem proberen te impeachen dmv nepschandalen.....

8
172 CoolMemories

@172 "Jammer dat Trump geen tijd heeft om zich met Noord-Korea bezig te houden"

Waar is Trump de afgelopen 2 dagen dan zo druk over aan het oreren en twitteren?

1
173 tripomatic

Een aanval kan alleen met Russisch en Chinees medeweten.

Dat zijn buurlanden van N-Korea.

Voor zover ik weet gaan die nooit akkoord met een aanval van de VS.

Bluf dus. Wie weet een bewuste kaats van de eerdere retoriek v.u. N-Korea?

1
174 provo

Kim Jong-un en Trump gewoon samen opsluiten en nooit weer loslaten. Stel gekken. En daar zijn dan weet ik veel hoeveel normale mensen van afhankelijk. Deze wereld is krankzinnig.

1
175 Artikel39

@168 "....dus burgers blijven bespaard...."

Een totalitaire communistische heilstaat kent geen burgers in de traditionele betekenis van het woord.....er is een volk en dat bestaat uit arbeiders en soldaten die de staat vormen geleid door de verlichte gids Kim die volk en staat weer at verdedigen tegen de vijand Amerika......

7
176 CoolMemories

....weer zal verdedigen tegen de vijand Amerika.....

4
177 CoolMemories

Ben maar blij met amerika anders is het gedaan met europa. Wij slaan nog geen deuk in een pak boter. Stelletje kleurpotloden hier.

4
178 Crazy

De dreigementen komen toch echt van die vette varkenskop in Noord-Korea. Trump heeft niet alleen het recht maar zelfs de plicht om het land te verdedigen.

8
179 Cody

@179 verdedigt nog helemaal niks, hij escaleert door zijn geschreeuw, de boel alleen maar.
Helaas denken wel meer mensen dat je door zo grof mogelijk benoemen, problemen oplost.

4
180 Moien

@180 Mag het even?! Dat is de enige manier die die papzak begrijpt.

3
181 Cody

Eerst toont Noord Korea een nepvideo van een raketaanval op de VS. Vervolgens blijven zij raketten testen, gevolgd door het nieuws dat ze raketten hebben die Amerika kunnen bereiken. Daarna jubelt Noord-Korea dat deze raketten zware kernkoppen kunnen dragen.

Mag je even uit je slof schieten?!

4
182 Cody

Tis een beetje primitief maar wederom fout !! Dank NK > ,http://www.elsevierweekblad.nl/americandreamers/achtergrond/2017/08/mattis-spreekt-noord-korea-toe-in-zeer-dreigende-toon-530092/

De felle woordenwisseling tussen Amerika en Noord-Korea gaat door. Woensdagmiddag deed de Amerikaanse minister van Defensie James Mattis een dreigende verklaring uit.

Noord-Korea moet stoppen met acties die ‘leiden tot het einde van zijn regime en de vernietiging van zijn volk’, aldus Mattis op woensdag. Het is niet helemaal duidelijk wat hij precies met het laatste deel van die uitspraak bedoelt.
Stoppen met nucleaire wapenontwikkeling

Mattis verzoekt de Noord-Koreanen opnieuw met klem om te stoppen met de ontwikkeling van nucleaire wapens. Het zijn de hardste woorden van Mattis over Noord-Korea tot dusver. Eerder zei hij wel dat de Amerikanen de dreiging van Noord-Korea op een militaire manier kunnen beantwoorden, maar dat die oplossing ‘tragisch op ongelofelijke schaal’ zou zijn. Volgens de meest recente verklaring van Mattis moet Noord-Korea er zelf voor kiezen zich niet meer te isoleren, en te stoppen met de nucleaire wapenontwikkeling.

Volgens Elsevier Weekblad
Robbert de Witt: ‘Sancties Noord-Korea is mooi succes voor Trump’

Noord-Korea zal elke strijd met de Amerikanen verliezen, aldus Mattis. Amerika heeft volgens hem ‘de meest precieze, getrainde en robuuste defensieve en aanvallende capaciteiten op aarde’. Ondanks de verklaring van Mattis, zeggen bronnen binnen het Defensieapparaat dat er nog geen concrete acties zijn ondernomen, in de vorm van het verplaatsen van materieel of een aanpassing aan het officiële dreigingsniveau.

Eerder op de dag zag de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson zich nog genoodzaakt om eerdere uitspraken van president Donald Trump te nuanceren. Trump laat zich uit in een taal ‘die ook voor Kim Jong-un begrijpelijk is,’ aldus Tillerson.

1
183 Moskowfiets

@181 waar leidt u dat aan af, hebben ze hun toon gematigd na eerdere dreigementen. grof zij helpt niks, soms lucht het op, maar op dit niveau is het levensgevaarlijk.

5
184 Moien

@181 @182

Helemaal gelijk let niet op je minnetjes, zij gaan liever thee drinken

Hoe erg een verwoestende aanval op noord Korea ook is, deze situatie Kan je niet laten doorgaan als het "westen" zo slap blijft worden zij met geweld weggevaagd en dat gaat gebeuren als ze niet zelf ingrijpen, hoeveel serieuze bedreigingen wil je tolereren
hier moet men handelen de tijd van diplomatie is allang verleden tijd

5
185 Deelname

@184 Die hondsdolle laat zijn eigen familieleden nog wel executeren. Daar valt niet mee te onderhandelen, of dacht jij van wel?

5
186 Cody

@185 Minnetjes boeien me niet. Gezien degene van wie ze afkomstig zijn, is het voor mij slecht een compliment. question

8
187 Cody

-s-

4
188 Cody

@186

Ja natuurlijk valt daarmee te onderhandelen. Kim is niet zo gek als gedacht wordt.

Daarbij, Trump was toch de man van de geweldige deals? The best deals ever. Tremendous deals. Als iemand het kan...

*giechel*

6
189 zeikenderechter

Maar het is duidelijk.

We moesten op Trump stemmen want dan kwam er vrede.

Totdat er oorlog komt, dan is het ook goed.

5
190 zeikenderechter

@189 Ik ben geen fan van Trump, maar als ik moet kiezen tussen twee kwaden, dan weet ik het wel.

"Kim is niet zo gek als gedacht wordt."
Waar blijkt dat uit, giechel?

4
191 Cody

Gaan die twee dobbelen?

0
192 Wil je niet weten

@191

Uit zijn achtergrond en de manier waarop ie Machiavelli begrepen heeft. Kwaadaardig ja. Gek nee. Ze weten precies wat ze doen. En wat Trump riep deze week speelt ze fantastisch in de kaart.

4
193 zeikenderechter

Trump heeft overigens ook zijn minpunten. Maar heb toch uiteindelijk liever met hem van doen.

1
194 NICOLINO

Zeggen dat je op Guam gaat mikken en dan stiekem op iets anders richten..als mad dog trump reageert zal het niet met kernwapens zijn maar met een regen van kruisraketten op strategische doelen...anders zal het land voor jaren onbewoonbaar zijn..daarnaast nog miljoenen vluchtelingen naar China en ZK.

0
195 Gerritruyter

Zeer gevaarlijke ontwikkeling een Noord-Koreaanse Plofkip tegen over een eigengereide twitterende kiloknaller. Een goede balans tussen emotie en ratio is ver te zoeken. Nu maar hopen dat Trumps ministers dit ongeleide projectiel Trump kunnen bedwingen.Ben eigenlijk bang dat in N. Korea niemand de plofkip kan beinvloeden. Trump lijdt aan hoogmoedswaanzin.
Maak me zorgen om mijn kinderen en kleinkinderen. Wat een wereld.

0
196 Dalon

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

1 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

2 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Sex Video Hd DehatiSexmex.Ankita Dave Nude VideoSaxi Video ComPornográfico De GraçaAmdroid 18 PornHottest Ever Porn3d Mondter PornJapanese Uncencored PornDark Skin PornstarsScan HetaiHuge Ebony TittysIce_creamyPattaya Porn VideosNude Italian ModelsYou Porn.cpmAznudityGay Sex Hd VideoPeexxxTamil Heroine SexAva Addams BtsWww Japanese Porn VideosJaye WildeCojida DormidaGay AsiantwitterBd Porno Frسكس عربي.Hot Brunnette PornHot Burnette PornIndian Sex Xxx PornAunty Sex TalkingTürk Amatör PornoReal Couples Making LoveVideos Of Granny PornWww Xxx Pron ComTiny Tits XxxTokyo Ghoul HentaiPhoenix Marie PornXxx Indian Hindi AudioSensual OrgasmErika ExtacyBad Dragon Cream PieCharmed NudeLiterotica AusioSelena Loca FartingDese BfEbony NydeKendra HamesWww XvidioIndian Hot Model PornOverflow UnsenserdEurope Porn StarWanktubrLesbian Three Some PornMofosxxx.comTeens With DildoesCammeetWww PorntubeStevie Moon AnalCasualnudityBanggrosThatbritishgirl PornWife Shared BbcTrans Porn WebsitesClaire Northfield RedditVideo De Sexo XnxxVideos Pornos De GuatemalaLamourx3HindixxxvideoEmma Hix Double PenetrationSecurity XxxNude Mature AuntyGabbie Carter AnalTwinkle PornTwopornstarsBaddiehybRue NuAsian DpVivid.comPorn VideolarıDiseny PornLily Rose Deep NudeVery Hot Romantic Sex VideosForced Boobs PressEnjoy FuckXnxx MasterShemoansjaySmall PussyAmazing Sex VediosVietnamese PornhubMiss JuliaaFapello Leaks RedditFree Strip GameaKorean Beast OnlyfansEscorte Girl A LyonSite De Filme PornográficoCanais De Putaria No TelegramHeracles3dxIndain Porn HubNew Brazzers VideosGethoo PornDiapergalCartoonfutaMejores Videos Pornos EspañolX HumstrBangoli X VideoXnxx Vishnu PriyaSemaleSecretary Of PornBeefcakw HunterNandi SexXxxxxxxxBeefycakehunterBrazzers PicsIprone TvClass PornChubby Hd Porn VideosLucy Li HotAngela White CuckoldTop Of PornstarsPerfect GirlssexBig Black Tits PornstarsHindi Sexy BfBig Boobs Aunty NudeGirlssuckdickCogiendo Ami CunadaPool TitsWomen Men Porn亚洲 色 图Manga OrginesSites De Films PornographiqueLavaríaWaybig BlogJanet Jackson NakedMia Khalifa Xnxx HdKinsou No Vermeil HentaiEva Notty NakedSophia Leone Xxx HdAmy Quinn AnalLuscious NetFree Strip GanesPorn And PicsHot TubsexGhapa Ghap MovieWinston BurbankPrita XxxGranny BoypornCum Out NoseRissa May BreedmeKatie Hill Nudes