door Carol Fenijn in Buitenland  ·  77 Reacties

  • 29
  • 1394x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 dan had ze de moeten navragen als ze het niet wist
Die regels schijnen in Frankrijk normaal te zijn zoals je in de reacties had kunnen lezen zwemmen in korte broek wordt ook niet toegestaan in veel zwembaden
Ik draai het om laat maar zien dat ze het niet kon weten
Waarom al die ophef hierover dat snap ik niet
Indien zij vind onterechte boete gewoon naar de rechter

3
51 Ikke44

Lekker belangrijk zeg

1
52 Pffff

@51

Wat is dit nou weer voor onzin? Als jij iets verhuurt is het aan jou om duidelijk te maken wat de regels zijn, de gedachte dat een huurder er maar naar moet raden is bespottelijk. Het gaat hier om een privézwembad, de gedachte dat daar als vanzelfsprekend dezelfde regels zouden gelden als in publieke zwembaden slaat als een tang op een varken. Er zal ongetwijfeld een huurovereenkomst aan de huur ten grondslag hebben gelegen. Er blijkt helemaal nergens uit dit artikel dat in deze overeenkomst zou hebben gestaan dat zwemmen in een boerkini niet toegestaan zou zijn. Het gaat er hier om dat er op basis van de kennelijke feiten geen enkele aanleiding is om er van uit te gaan dat er een redelijke en navolgbare reden was voor de eigenaar om deze kosten in rekening te brengen. Dingen er bij verzinnen gewoon omdat het je uitkomt is nogal puntloos, niet waar.

3
53 MK2000

@53 Ik verzin niks
Die regels zullen vast wel in het huurcontract hebben gestaan
maar nogmaals waarom al deze ophef
Als zij vind dat deze boete onterecht gewoon naar de rechter maar waarom de publiciteit zoeken voor deze kleinigheid

3
54 Ikke44

@54

Je verzint dat het logisch zou zijn dat de regels zoals die in publieke zwembaden zouden gelden ook in privézwembaden van kracht zouden zijn. Dit is flauwekul. Er is geen enkele navolgbare reden waarom dit zo zou zijn. Als jij denkt dat ik dit verkeerd zie moet je het maar beargumenteren. Ik kan moeiteloos ten minste een duidelijke situatie schetsen waaruit blijkt dat dit twee totaal verschillende situaties zijn: niemand zal er normaal gesproken mee zitten als je in je blote kont bij je privézwembad gaat zitten. Bij een publiek zwembad is zoiets alleen bij uitzondering toegestaan. Dit had je zelf toch ook wel kunnen bedenken?

Dat wat dan ook verder in het huurcontract zou hebben gestaan weet je gewoonweg niet. Iets dergelijks blijkt iig niet uit het artikel. Of zie jij het wel ergens staan dan?

2
55 MK2000

@55 nee ik zie het niet maar dat hoeft ook niet
Laat maar zien dat ze niet wist zoals ik al zei
en nogmaals van een mug een olifant maken
Ze zien elkaar in de rechtszaal en zoeken het daar maar uit

2
56 Ikke44

Na jarenlang tegen hetzelfde onderwerp aantrappen waarbij duidelijk is dat men de confrontatie van de westerse en islamitische cultuur beter kan vermijden, is het ontstaan van dit soort acties niet ondenkbaar. De mensen die nu met "nazi-praktijken" gaan weren zijn gewoon dom en proberen hun eigen kruistocht over de rug van anderen uit te voeren. Met het vasthouden van die multiculti drijft men de boel steeds verder op de spits. De-islamiseren kun je een opinie over hebben, maar is wel veiliger.

2
57 sparta

* Verwijderd door de redactie *

58 Pxf7+

@58 Dat jij je examen hebt gedaan op de vierde verdieping telt niet mee hoor in dat kader. Het gaat om de kwalificatie.

3
59 Yesterday

@56

Feit is dat niet blijkt uit het artikel of dit specifiek zo in een mogelijke overeenkomst zou hebben gestaan. Er is dus niets om te laten zien in deze context. Dit begrijp je niet blijkbaar?

1
60 MK2000

@59 Heel aardig van je dat je meteen het bewijs voor @58 levert. question Alleen links kan een wetenschappelijke opleiding hebben genoten volgens jou. Gaat een rechts persoon zoals ik anders ook heel goed af.

2
61 Scholar002

@58

Zou best kunnen dat je goed opgeleid bent, maar dat blijkt hoe dan ook niet erg uit de manier waarop ik je vaak zie redeneren. Een paar dagen geleden hadden we die discussie over de toegevoegde waarde van de islam. Je bleef maar volhouden dat de islam niets toe zou voegen. Mijn vraag waarom een willekeurige religie überhaupt iets toe zou moeten voegen aan de levens van mensen die er geen aanhanger van zijn negeerde je gewoon. Dit terwijl deze vraag de kern raakt van het vraagstuk: als de islam immers niets toe hóeft te voegen aan jouw leven, is de vraag wát het toevoegt immers meteen weinig relevant meer. Geen sterke manier van discussiëren aldus, en al helemaal geen reden om aan te nemen dat je nou zo fantastisch opgeleid zou zijn.

1
62 MK2000

@61

Op grond van welke logica zou je uit @59 af kunnen leiden dat hier impliciet dan wel expliciet gesteld wordt dat mensen met een rechtse politieke voorkeur geen wetenschappelijke opleiding genoten zouden kunnen hebben? Ik zie eerlijk gezegd geen enkel verband tussen wat jij hier beweert en wat er feitelijk staat, laat staan dat er zelfs 'bewijs' geleverd zou worden voor iets dergelijks.

2
63 MK2000

* Verwijderd door de redactie *

64 Pxf7+

@64

Ik stelde jou een buitengewoon heldere vraag, die ik voor de zoveelste keer dan maar weer herhaal: waarom zou een willekeurige religie überhaupt iets toe moeten voegen aan de levens van mensen die er geen aanhanger van zijn? Dat je deze vraag maar gewoon blijft negeren en daarbij zelfs stelt dat ik iets niet zou begrijpen (dit overigens zonder zelfs maar een poging te wagen duidelijk te maken op grond waarvan je dit zou kunnen concluderen, hoe bedoel je gratuit), toont mijns inziens aan dat het met je intellectuele integriteit niet best gesteld is. Dit benadruk je dan nog eens met de bijzonder banale opmerking dat wat ik ook zou doen of laten representatief zou zijn voor 'links' (??!!).

Het maakt mij niet uit hoe je wel of niet opgeleid bent, heb immers alleen te maken met hoe je je hier manifesteert. En dat laatste kan ik simpel in 2 woorden samenvatten: slap gelul.

2
65 MK2000

* Verwijderd door de redactie *

66 Pxf7+

@65 een hoop slap gelul maar niet van mijn kant
Sommige mensen willen ze massaal hierheen ik vraag mij zeer terecht waarom wat hebben we er aan
Mijn mening is helemaal niks en je heb er nog steeds geen antwoord opgegeven idd je blijft er maar omheen draaien

2
67 Ikke44

@66

En daar ga je weer met het doen van niet onderbouwde beweringen. Nu is de islam ineens weer geen religie. Dat mag jij vinden, maar aangezien de consensus nu net op het tegenovergestelde wijst (maw: het is bepaald geen algemeen bekend feit oid wat jij hier stelt) is het dan ook aan jou om het te onderbouwen. Verder blijft mijn vraag gewoon staan: op grond van welke logica zou de islam dan iets toe moeten voegen aan specifiek de wetenschap? De vraag blijft gewoon relevant, dit nog los van het feit dat je ook hier weer iets beweert dat bepaald niet vanzelfsprekend is zonder het te onderbouwen. Als jij hard wil maken dat de islam niets toevoegt aan de wetenschap, zul je dat moeten beargumenteren. En ga nou niet een beetje sneu roepen dat het aan mij is om het tegenovergestelde te bewijzen. Zo werkt het niet, en als je maar half zo goed opgeleid zou zijn als je suggereert weet je dat best. Wie beweert bewijst, moeilijker is het niet.

Laten we wel wezen: je beroept je de hele tijd op dat wie of wat dan ook iets bij zou moeten dragen aan de 'wetenschap'. Maar de manier waarop je zelf discussieert is nou net uitgesproken ónwetenschappelijk (je onderbouwt zeer weinig, houdt weinig rekening met onzekerheden wat betreft je aannames etc.). Aldus is het nou niet bepaald aan jou om een ander hier de maat in te willen nemen.

2
68 MK2000

@67

Wie wil precies wie 'massaal hierheen' hebben en waar baseer je dat op? Dat je 'mening helemaal niks' is had ik al wel door ja, goed dat je dit nu zelf ook in ziet. Je begrijpt de meest basale regels niet die er zijn wat betreft de onderliggende logica bij het voeren van een inhoudelijke discussie. Kansloos verhaal dit.

2
69 MK2000

@68 wat zou het effect zijn als wij hier net als italie de islam niet meer zouden erkennen als religie ?

1
70 Ikke44

@69 Mijn mening kan je niet aanstaan maar dat wil nog zeggen dat het helemaal niks is
dus idd kansloos verhaal
Als jij niet weet wat ik bedoel is toch jouw probleem is blijf niet alles steeds uitleggen
Voor deze keer dan nog eens
De NGO's blijven toch veerdienst spelen dus hun en hun fans willen parasieten massaal hierheen halen

1
71 Ikke44

@70

Ik zou in de eerste plaats al niet weten wat de zin daarvan zou zijn, laat staan dat ik veel heil zie in een goedachtenexercitie over de mogelijke gevolgen. Aangezien jij er mee komt, lijkt het me echter voor de hand liggend dat jij er dan ook zelf op voortborduurt. Veel plezier er mee, als je iets zinnigs te melden hebt zie ik het wel verschijnen.

2
72 MK2000

@71

Tegen zoveel compleet onzinnig gebazel ben ik niet bestand. Ik kan hier letterlijk helemaal niets mee. Wat beweer je hier nou toch allemaal? NGO's hebben fans die massaal parasieten hierheen willen halen? En dat baseer je op???

Laat ook maar, dit heeft geen zin.

2
73 MK2000

* Verwijderd door de redactie *

74 Pxf7+

@74

Eh nee, JIJ bent het hier die 'hardleers' is. Ik heb je meerdere malen er op gewezen dat het aan jou is om je stellingen goed te onderbouwen, dan kan een ander vervolgens tegenargumenten formuleren. Dat je dit niet uit jezelf lijkt te begrijpen en tegelijkertijd beweert dat je hoog opgeleid zou zijn snijdt niet erg veel hout. Ik weet niet wat je precies gestudeerd hebt, maar het belangrijkste wat je had kunnen leren heb je kennelijk niet opgestoken: een hogere opleiding, en zeker een wetenschappelijke opleiding, is in de basis gericht op het ontwikkelen van het vermogen tot gedegen onderzoek en heldere weergave van het onderzochte alsmede de conclusies daaruit. Dan nu terug naar de islam. De islam is op zichzelf een godsdienst, of voor mijn part een ideologie als je dat graag wil, het maakt voor het onderliggende punt niet uit. Als jij wil aantonen dat een godsdienst of ideologie niets 'nuttigs' bijdraagt, is ook aan jou de schone taak om dit goed te onderbouwen. Je zult aldus bijvoorbeeld dienen te definiëren wat je precies bedoelt met 'nut' en 'vooruitgang', maar veel belangrijker nog: je dient het door jou veronderstelde onderliggende verband te beargumenteren. Godsdiensten of ideologieën hebben geen vanzelfsprekende rol wat betreft het bevorderen van wetenschap. Als jij in algemene of specifieke zin van mening bent dat het anders ligt, is het ook aan jou om duidelijk te maken waarom dat aannemelijk zou moeten zijn. Want al zou het zo zijn dat geen enkele moslim wanneer dan ook wat dan ook heeft bijgedragen, dan nog is het aan jou als je daar een punt van wil maken om het verband aan te tonen tussen het een en het ander.

Je beweert een hoop, maar onderbouwt praktisch niets. Met wetenschap heeft dat niets te maken, in tegendeel.

1
75 MK2000

@74

PS
Het feit dat ik precies dezelfde vraag inmiddels al wel 10 keer heb gesteld zonder een reactie komt misschien doordat je de vraag eigenlijk niet begrijpt? In de kern komt het eigenlijk hier op neer: als een moslim of een christen, of voor mijn part een liberaal of socialist als je de islam graag als ideologie ziet, iets doet of nalaat spreekt het niet vanzelf dat de godsdienst of ideologie in kwestie daar ook de oorzaak van is. Mensen zijn wel meer dan een vat gevuld met ideologische overtuigingen immers. Als jij het verband aan wil tonen tussen bepaald gedrag en een bepaalde godsdienst of ideologie zul je dat dus ook op steekhoudende manier dienen te onderbouwen. Dit begrijp je echt niet?

1
76 MK2000

* Verwijderd door de redactie *

77 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
De Franse actrice weigert een aanklacht in te dienen wegens woninginbraak nadat ze erachter kwam dat de verdachten illegale immigranten waren - Dissident.one

Door geen aangifte te doen zorgt ze er voor dat die gasten nieuwe slachtoffers maken....

39 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bleke Betty
Mag Jays onder de lat bij Dames 1? De amateursport worstelt met trans- en non-binaire personen

Bespottelijk, hoogste tijd dat deze waanzin gestopt wordt. Mannensport, vrouwensport, mannengevangenis, vrouwengevangenis. Klaar!!! Zou ik een...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
GeenStijl: Gaaf land: '450.000 mensen in voedselnood'

En dan degenen nog die zich teveel schamen, er niet voor uit durven komen. Als de dood zijn dat iemand ze ziet. En de velen die niet eens wet...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Verenigd Koninkrijk stap dichter bij tabaksverbod

En de betutteling en een soort van 'levens-censuur' gaat maar door. ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Thierry Baudet (@thierrybaudet) on X

Hij is zeker niet de enige. Ik denk dit ook al jaren en gelukkig komen er wel steeds meer mensen bij. Maar het blijft bizar hoe dit tijdperk van...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

duurendaal
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

Het is duidelijk dat Timmermans niet de partijleider is van de harde kern aan extremistische bewegingen waar GL rond is gebouwd, maar ook niet v...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

Strongoli
Thierry Baudet (@thierrybaudet) on X

Ik vind het deze keer, een goede analyse van Baudet.Het klopt wèl grootendeels wat hij aanroert èn wordt ook door kritische journalistiek en...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

@3 En als hij niets zegt mag hij de hand in eigen boezem steken omdat hij de activisten niet tot de orde heeft geroepen. Zó voorspelbaar, jouw...

2 uur geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

Willen we wéér zo'n schreeuwer op De Dam, tijdens de nationale Dodenherdenking????Hij had gewoon zijn grote mond moeten houden. Je weet van ...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Indian Nude FilmBig TeenboobsAi Sex Chat FreeCelebe NudesAdult EorkBang Bros Net WorkSensual SexGaybeastPaige PorcelainNaked RwerkNnmodelsBreast ExpantionBlack And White Sex ComHow To Do Doggy StyleCherrie TornCogiendo A Mi NovioSunny Leone Full Sexy MovieMygorlfundJapanese Xxx Videos HdSex Power PornJapanese Nude ModelTranny Porn TubeHump GirlsAvan Jogia NudeSara Jay XxxSexy Video MassagesPersian PormShe Sucked Me DryXbxx Free PornTaboo.pornoCameraprivrFull Videos Of BrazzersMakitsu HappeninStepmother FrirndsGay Anime PronPrisymontoya OnlyfansDesi New Porn SiteSunny Leone Hd FilmTonight Girlfriend Porn VideosMature Feet JoiReagan Lush PornReal Porn HomeNamethatpirnBejavScorelandsCumming Inside MeShemaleorgasmHindisexyvideoJayasudhayanamLesbian Porn CelebBazzers PronTamil Anal Sex VideosNew Bengali XxPorn Lil SisEscort Paris 16College Student Sex Video15967 Train Running StatusXxx KandaEbony FemdomBangla Gramin SexSisters Lesbians PornGaping PussySexiest Nude BabesRevebebe HistoireGenesis Lopez NakedSex Maza ComIndian Hot XmasterIndian Bhabhi ChudaiEdging ChallengeSex Toy Porn VideoHantai X VideoFotos PornaHantai ComicSexstories TabooFilme De Sexo PornValerica Steele SxyprnXnxx MuvisAngelina Jolie Hot VideosDance In The Vampire BundHot Babe With Big TitsComedy PornographyRyan Madison CreampieCeleb PornfakesFacial FunDemi Moire NudeDildo MaskOne Piece Carrot PornBlonde Sex VideosDakota Johnson Sex VideoRicopornTenticle PornMomandme OnlyfansXxxjapasDaughter PornographyFutanari MonsterHow To Find EscortsBest Onlyfans Leak SitesSexo Amadoras BrasileiraPhub HotKannada Video Sex ComSophia Leone Porn VideosMia Khalifa DoggyRedmilfJacquie Et MochelCollege Grils SexRani Mukherjee Hot PhotoBait BusScroll PornPeggy PornTatum O Neal NudeLady Dinitrescu PornVxxx VideoStanding Xxx VideoIndian Wife FuckOldj ComWife Cheating VidsWorld's End Harem PornhubUncontious PornPorn MawhaMature Porn ViedosPornogay CaserosOllege PornSine Lon XxxPussy PicsUncensored PorncomicsJadeteenFc2-ppv-3757686Tsuma Ni Damatte Sokubaikai Ni Ikun Ja Nakatta Episode 2JaixpetitePorn Real ShowBoys Sex Videos ComGhost Sex FilmTushy ThreesomeBlacked Elsa JeanSexy Bilu FilmPunjabi Gf PornFat Man NudeCzech FantazySherrie Moon PornSavannah Bond OiledPhub WebsiteTelegram PornorAndroid A D U L TAnneka De LorenzoJavani SexTeenage Lesbian NudeFansly.leakedPron Big BootyKerolay ChavezAlexa Scout Porn