door Gershom in Politiek  ·  237 Reacties

  • 14
  • 850x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dus als je land terug geeft zonder er iets voor terug te willen is en kan dit nooit of te nimmer voor vrede zijn dit noemt men goodwill tonen

3
201 enzoe

@201 enzoe

Israël trok zich indertijd terug uit Gaza omdat die illegale Israëlische nederzettingen onmogelijk te bewaken en te verdedigen waren. En Israël wilde (terecht) niet, dat er (veel) Israëlische doden zouden vallen.

Dus niets 'goodwill' maar gewoon goed begrepen eigenbelang!

12
202 Uit Den Haag

@199

Ja hoor, er was wat betreft Gaza een land voor vrede overeenkomst tussen Iseael en de VS. Koekoek.

10
203 Hendrianus

@201

Dat kan maar er is dan geen sprake van een land-voor-vrede overeenkomst. Wat begrijp je niet van 'eenzijdige terugtrekking'.

11
204 Hendrianus

@203 is dat zo vreemd aangezien er in camp David meerdere malen gesprekken voor vrede hebben plaatsgevonden soms met beide partijen soms met 1 van de 2 of hebben die gesprekken ook nooit plaats gevonden zeker? @202 voordat ik met jouw verder discussieer wil ik eerst antwoord op mijn vraag waarom IK aantoon dat religekkies levensgevaarlijk zijn je komt dan wel met een uitleg waarom er religekkies zijn maar legt niet uit waarom IK dit aantoon.

1
205 enzoe

@204 Dus je geeft nu toe dat Israël wel vrede wilde en zich zelfs heeft terug getrokken of er nu sprake was van een overeenkomst of niet?

1
206 enzoe

@206

Hoho, jij zet een tekst in dit draadje waar je beweert dat er een land voor vrede overeenkomst was m.b.t. de terugtrekking uit Gaza. Later beweer je dat nooit gesteld te hebben. Je toont zelf de inconsequente tekst uit @157 aan en weer later beweer je dat de tekst niet inconsequent is.

Het is heel simpel, of je toont aan dat er een land voor vrede overeenkomst was of je gedft toe dat die er niet is.

Israel wil natuurlijk vrede. Punt is dat ze de cosequentie van die wens niet willen/kunnen aanvaarden. De consequentie is namelijk dat beide partijen moeten inbinden wat betreft hun eisen. De Palestijnen zijn bereid, Israel is erkend en de 1967 grens wordt geaccepteerd. Nu de Israeli nog. Stoppen met bouwen in bezet gebied, kolonisten weg can de Westbank en Jeruzalem delen.
Wat betret de terugkeer van de vluchtelingen vind ik dat de Palestijnen moeten inbinden. Terugkeer is geen realistische eis.

Laatst heeft Israel, negeren VN resolutie 2334, weer eens bewezen lak te hebben aan de VN Veiligheidsraad en de vierde conventie van Genève . Daarom, boycot Israel. Wie niet luistert moet voelen.

12
207 Hendrianus

Er was een overeenkomst tussen Israël en Amerika jij kunt dit schijnbaar niet verwerken gaat mij dan betichten inconsequent te zijn zoekt naar redenen om alles te verwerpen dat Israël doet ,en dan ga je zeggen dat de grenzen van 67 worden geaccepteerd en dan dan zeg je weer dat Israël moet vertrekken uit diezelfde gebieden die binnen de grenzen liggen van 67 ik denk dat discussiëren met jou weinig nut heeft aangezien je niet kunt snappen dat er een overeenkomst kan zijn over een land voor vrede overeenkomst tussen Israël en Amerika om de vrede op gang te helpen het is ook moeilijk als je het vermogen niet hebt of gewoon vast wilt houden aan je Palestina propaganda want stel je nou eens voor dat je je wereld beeld zou moeten aanpassen en nogmaals als Palestina de grenzen van 67 accepteerd waarom praat je dan nog over bezet gebied? Over inconsequent zijn gesproken.

1
208 enzoe

Bij deze een landkaart van de grenzen uit onder andere 1967 https://brabosh.files.wordpress.com/2012/07/map04.jpg

1
209 enzoe

Ps ik heb nooit gesteld dat er een land voor vrede overeenkomst was met "Palestina" dat is wat jij ervan maakt

0
210 enzoe

@208

Een land-voor-vrede overeenkomst tussen Israel en de VS? Ik wist niet dat Israel een deel van de VS bezet had, was het misschien Washington met AIPAC als de gedelegeerde leiding? Ik heb vandaag weer wat geleerdquestion.

Nu begrijp ik ook dat de huidige Israelische regering na het aantreden van VS president Trump weer zoveel nieuwe huizenbouw op de bezette Westbank heeft aangekondigd. Er is natuurlijk een 'F VN resolutie 2334, steal further land and F the peace' deal gesloten tussen de VS en Israel. Dank voor dit verhelderende inzichtquestion.

10
211 Hendrianus

@210

Was het dan een overeenkomst tussen Israel en een deelgemeente van Rotterdam wat je bedoelde met je gekopieerde franklinterhorst tekst in @157 ?

10
212 Hendrianus

** gebruiker verwijderd **

Sanctie,s
Boycott,s
Bezuinigingen
Alles is voor Bassie de Burgerbevolking
De Burger mag betalen,De Burger word opgehitst ,De Burger mag een groen pakje + geweer dragen
De Burger moet de ( Vijand ) verslaan....
De Burger mag de straf ( oorlogsmisdaden ) uitzitten
Het is een grijs gedraaide Lp waar rook uit komt

213 verwijderd13105194

@209

Die rode deeltjes op die kaart,

De Westbank rode delen zijn slechts autonoom bestuurd door de PA. Wat betreft Gaza heeft, naar ik
vandaag van je geleerd hebt, Israel in de land-voor- vrede deal met de VS bedongen dat Israel de controle behoud over het luchtruim van Gaza en de wateren rond Gaza. Alle landgrenzen zijn onder controle van Israel op eentje na 'de Rafah crossing', die is gedeeltelijk onder controle van Israel via de vredesovereenkomst met Egypte.

Er is rond Gaza dus de discussie of Israel het nu feitelijk bezet of niet aangezien Israel totale controle
heeft over wat er in en uit Gaza gaat en wanneer dat mag.

Verder kun je in @208 wat spielerei doen over de grenzen van 1967. Laat ik dan wat specifieker zijn, 'de groene lijn'. Ofwel de wapenstilstandsgrens van 1948 tot voor de zesdaagse oorlog van 1967.

10
214 Hendrianus

Je bent echt uit je nek aan het lullen er zijn meerdere landen die het voortouw heeft genomen in de hoop dat ze vrede teweeg konden brengen tussen Israël en Palestina 1 van deze landen is Amerika om dit te realiseren heeft Amerika gesprekken gehad met Israël en Palestina samen en apart in 1 van deze gesprekken heeft Israël toegezegd om land te geven aan de Palestijnen dit is een overeenkomst en als Je de iq punten mist om dit te begrijpen heb ik medelijden met je als je niet snapt dat je een overeenkomst kunt sluiten met iemand om iets te geven aan een derde partij ik zal het je nog anders brengen als 2 mensen gaan scheiden en ze nemen 1 advocaat samen zal die advocaat om de beurt met hun aan tafel gaan zitten om met ieder afspraken (overeenkomsten) te maken hoe en wat ze zullen doen als de advocaat dan met bv met de man gaat zitten en de advocaat vraagt wat ben je bereid aan je ex vrouw te geven en de man geeft aan ik geef haar het huis dan is dat op dat moment een overeenkomst tussen de man en de advocaat maar het gaat dan over de vrouw begint het wat te dagen of zal ik het op een nog kinderlijkere manier proberen je uit te leggen ? Maar ik snap dat je het wel begrijpt maar toegeven dat je fout zit wil je niet en dus begin je maar uit je nek te lullen

0
215 enzoe

@214 dus als ik het goed begrijp moet Israël de stukken die het heeft ingenomen tijdens de 6 daagde oorlog terug geven? Ik hoop dat je snapt dat er dan geen Palestina meer is maar dat die delen terug gaan naar Jordanië en Egypte want de grenzen de groene lijn waren grenzen met Jordanië en Egypte

2
216 enzoe

De God van Israël zal voor Zijn land strijden, wie denkt daar nog aan?

2
217 Mijn waarheid

** gebruiker verwijderd **

@209
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr abosch

israned.nl/2012/06/israelische-ambassade-waarschuwt-voor.html

Een bron op de ambassade is duidelijk:
“Dat soort vrienden hebben wij niet nodig. Dit bezorgt ons een uiterst slechte naam, het gaat namelijk in tegen al waar wij voor staan, vrije meningsuiting, respect voor moslims en de tweestatenoplossing zoals uitgesproken door de voorbije vier regeringen van Israël. Door deze website dreigt de perceptie gecreëerd te worden dat de standpunten van de site die van Israël zijn, wat hoegenaamd niet klopt. Het is wel pijnlijk nefast. Het laatste wat wij nodig hebben is in de ogen van de Vlamingen gepercipieerd te worden als een stelletje radicale gekken”.

218 ---deleteduser---

@215

Een overeenkomst kan alleen gesloten worden tussen en bekrachtigd worden door de twee belanghebbende partijen. Dat is in je voorbeeld niet de advocaat. De advocaat ktijgt een mandaat van zijn client om dit uit te onderhandelen met de andere belanghebbende partij.

9
219 Hendrianus

Zie je zelfs doortjebont geeft me gelijk dat Israël vrede wil Thx Doortje

1
220 enzoe

@216

Zowel Egypte als Jordanië hebben afstand genomen van de aanspraak op respectievelijk Gaza en
de Westbank. Beide hebben de aanspraak overgeheveld naar de PLO.

10
221 Hendrianus

@219 serieus ga je nu daar over beginnen ik zie dat je me gewoon geen gelijk wil geven terwijl je weet dat ik dit wel heb dus ga je maar bs praten omdat er niets anders rust dan dat

1
222 enzoe

@218 HERHALING

3
223 Birdy 2

@217

Netanyahu staat momenteel onder verdenking van corruptie. Dus ja ik heb er aan gedacht en tevens een draadje over geopend.

10
224 Hendrianus

@212 is het jammer dat de plo niet meer bestaat dus blijft alleen Israël over dus daar gaat je groene lijn vindt ik wel sneu voor je

1
225 enzoe

@225

De PLO bestaat niet meer? Als ik nu zeg dat dat niet klopt krijgen we dan weer zo'n discussie dat je dat niet geschreven hebt?

10
226 Hendrianus

@222

Sneu altijd als mensen geen argumenten meer hebben dan maar komen aanzetten met kletspraat.

10
227 Hendrianus

Je bedoelt zoals jij dat doet?

2
228 enzoe

@226 moet je goed kijken wat ik nu doe kun je misschien wat van leren , je hebt gelijk de plo bestaat nog wel was daar wat te snel met antwoorden aangezien ik al jaren niks meer mee krijg van de plo was ik in de veronderstelling dat ze niet meer waren( kan nu wel zoals jij reageren en bs praten om maar niet te hoeven toegeven dat ik verkeerd zat maar dat vindt ik persoonlijk te kinderachtig en ik benmans genoeg om een fout toe te geven)

1
229 enzoe

@228 is voor @227

1
230 enzoe

@224

Klop, er lopen twee strafrechtelijke onderzoeken naar hem.

2
231 Drumpf

@228

Ga je nu de jijbak als drogreden opvoeren?

9
232 Hendrianus

@229

Precies de reactie die ik verwacht had. Nu nog je correctie op de kennelijk niet goed begrepen tekst in @157 over wat een land voor vrede overeenkomst nu eigenlijk is. Als je teksten van franklinterhorst gebruikt staan daar gegarandeerd halve waarheden en, hele leugens in.

9
233 Hendrianus

@233 ik heb geen andere correcties meer te maken als je tot op heden nog niet begrijpt kan ik je niet verder helpen

1
234 enzoe

@234

Dan moet ik je teleurstellen, ik kan je gekronkel inderdaad niet begrijpen.

8
235 Hendrianus

@200 enzoe

Bij jou houdt het ook niet op, niet vanzelf. Jij blijft ook maar selectief lezen en proberen te polariseren. Het gaat er bij jou ook niet in dat er mensen zijn die opkomen voor mensenrechten voor ALLE mensen in de regio.

Israëls aanspraken op land en 'heiligdommen' hebben tot nu toe weinig opgeleverd behalve narigheid voor zowel de oorspronkelijke bewoners als de Israëli's.

Als iedereen nu eens een streep onder alle aanspraken, narigheid en onrecht zou zetten en constructief aan een gezamenlijke toekomst zou gaan werken zou de wereld er als geheel, en het Midden-Oosten in het bijzonder, al een stuk op vooruitgaan.

Gewoon een ronde tafel (zodat er niet over gekibbeld hoeft te worden wie er aan het hoofdeinde mag zitten) en blijven zitten totdat er constructieve afspraken zijn gemaakt. Tijdens het overleg blijven leger en milities in hun kazernes en handhaaft een ongewapende gecombineerde Israëlische-Palestijnse politiemacht de orde. Eén en ander wordt gemonitord door voor beide partijen acceptabele waarnemers.

Met 'rechthabers' zoals u komt er nooit vrede. U bent zelf een deel van het probleem. Alsof u helemaal geen vrede wilt, en daar worden ook de Israëli's niet beter van.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/43/98/fd/4398fd72a04e88272f3b6bbaec4cd8f5.jpg

5
236 ~ Echelon II ~

@236 bij mij houdt het ook niet op? Het komt er zeker bij mij in dat er mensen zijn die het beste willen voor iedereen maar hoe kan iemand het beste voor iedereen willen als ze alleen op Israël afgeven en alles op hun gooien? " Israëls aanspraken op" lees ik het nu goed of ligt het weer aan Israël ? "Als iedereen nu eens een ". Hier ben ik het mee eens aan dit stukje niets toe te voegen. " met rechthabers zoals u" Lol ik ben onderdeel van net probleem waarom omdat ik vindt dat het niet alleen aan Israël ligt? Omdat ik van mening ben dat Palestina zelf ook schuldig is aan de huidige situatie ? Ik ben alleen een "rechthaber" als er mensen zijn die alles op Israël willen gooien en dit worden er steeds meer .

0
237 enzoe

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
elsemiek
Offtopic

https://giphy.com/gifs/malibu-rum-malibu-pineapple-l0K4lO4ehLGUzqH84Zo ik zit 😀...

3 minuten geleden geplaatst door elsemiek

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@88 Ja graag gedaan. Met een beetje inzet van beide kanten komen we mogelijk ets dichter bij elkaar. Alleen ik laat Wilders zijn poot stijf ho...

9 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@12Stel je een Rus voor met een verrekijker op z'n uitkijktoren , die zag sinds 1991 de zwaarbewapende knokploeg van VS/Navo 1500 kilometer ...

9 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@87 Dat zou nog een mogelijkheid kunnen zijn voor iemand uit zo'n land, maar ik zal eerlijk zijn , ik zou eerder kijken in christelijke, joodse ...

17 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@86 Het is inderdaad een vreselijk groot probleem. Ik heb helaas ook geen pasklare oplossing. Maar ik weet wel dat ook Wilders geen bruikbare o...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

Defcte burger
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Het mooiste en indrukwekkende gevoel van mijn vrijheidsbeleving was en is nog steeds , het moment dat ik de man en zijn gezin kon bedanken dat...

18 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

21st Century Guy
Vanaf het schoolplein stuurden twee Rotterdammers een megadrugsimperium aan

Wat een ellende richten die crazy ass drugs dealers en gebruikers aan, je zou ze collectief permanent willen opsluiten....

21 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@83 " waar menskracht nodig is" Wat hebben mensen die gevlucht zijn daar mee te maken? Niets toch, want het zijn geen arbeidsmigr...

24 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@80 Tja het is voor mensen die de Nederlandse taal spreken al moeilijk om tegenwoordig nog psychische hulpverlening te krijgen. Laat staan dat...

24 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@83 We zijn maar een klein land dus vandaar niet onbeperkt. Maar we hebben natuurlijk wel de plicht om mensen die het nodig hebben opgevangen wo...

25 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Sexy Video Full Hd RomanceEuroxxxWife Cheat VidOrgasmic Asmr好色tvTürk Gay PornolarVídeo De Pornografia De DesenhoAunt PornNaked LeabianAsian Cream Pie CompilationMz PeachtreeHentqiLonster TubeXvideo AsiaticosXvideo Amador BrTraci Lords NudaSofia Vergara SextapeCum GloryholeSquirt Veronica AvluvMama Cabbage PornPron HornyHentai Mobile GameHarem HentaiGif StrippersFake Tsxi PornCock Ring VibratorXxx Sex VideyoDidi Ne Chodna SikhayaVtube PornPornhub WifeNaked On BeachDixies Trailer Park PornMinililly NudesGay Sex Video XnxxJenna FoxAnna Kami JavJapani Hd PornIndian X Web SeriesGostosa RedditGirls Without Bra And PantyIndan XnxIndian Hot Web Series FreeBlue Film Hd Blue FilmFree Fucking VideoMega Sex VideoBest Porn Sites For IndianFather Cheating SexSexo Anal En EspañolMature Tube LustVideos PornosespañolNip Slip TwitchPic PornstarsFree B Grade MoviesSquirting ForcedIndia The Porn StarThree Girls SexRemy Lacroix OnlyfansPorn AbuseVideo Bokep XnxxAnal LesniansJohnny Sins TeacherFree Gay Porn Videos FreeHairy ErocticaCzech StreetpornGianna DiorpornBrazzerz ThreesomeSexy TiktokBest Free PirnWatching Porn With Step SisFikm PornPhotoacompXvideos OnlygansFake Taxe PornBig Tits CosplayMasaje EroticiSinfuldeeds ThothubMalayalam Aunty XnxxXxx Bhabhi PicReal IncestvideosJack.and Jill LeakedSislovesme.ocm2girls And One CupSusanna Gibson XvideosNaked Mexican ChicksFc2-ppv-3508645Punjabi LundBorderlands PornPorn Viedio HdTwinkboys PornRichelle Ryan AnalHindibpornDesi Xxx VideosNaked Walking PublicFamous Asian PornstarsChaturbetTubesafaeiAunty Xvideo ComOldmangaysexXxx PussDevar Bhabhi Ka Hot RomanceHypnosis Mom PornRailey PornZendya PornHema XxxXxx English Sex VideoMajuu Jouka Shoujo UteaDipika Padukon SexDani LynnSexx Hindi VideoTarjansexHardcoregangbang ComBest Sexy PornstarCartoon FuckigPolskie PornosMelanie HicksAva Adams HotBlac Chyna NudeKitchen Sex PornCarolina Sweets PornMuther PornAlyxpornGalina DubSkype SexXxx Hd WallpaperEnglish Hot Porn VideoNsfs-215PassionatehentaiBuscarpornoPorna BrasilTory BlackGay Hetai PornPorndudeFit Sidney PornJulia Ann Porn DownloadStep Sis NudeFeet Sniffing PornLeticia ReedFilms XBallet PornMom And Daughter PornoDesi 95 ComBlaziken PornAlexanderstarEve NudeBestcum ShotsKowaremono RisaHello Aunty Sex VideoAunty MasturbationIndian Sex Marathi VideoMerej