door Barbapapa-7,5 in Politiek  ·  46 Reacties

  • 4
  • 440x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ook op China zelf valt iets aan te merken. Dat hebben we dan gehad.

Goed initiatief van China dat hopelijk leidt tot vrede en bevrijding van bezet Palestina.

21
1 Barbapapa-7,5

China plaatst een legerbasis in belastingsparadijs Djibouti. China is de laatste die respect krijgt voor iets.

11
2 Freabraham@gmail.com

Als Hamas en PLO het echt willen is er al heel lang vrede maar daar hebben ze blijkbaar geen belang bij

9
3 wijs

@3 vrede op basis van de eisen van Israël is geen vrede maar overgave.

15
4 radicalenradar

@2 nee, want het westen heeft zo een goed track record wilde je beweren? Balk, oog ken je de gezegde?

10
5 radicalenradar

5-de punt. De palestijnen staken hun wens alle joden te doden. Geen detail dacht ik maar.

4
6 Coolpix

@ Allen: laat het achterom kijken maar aan het Internationaal Strafhof Den Haag over.

Nu vooruit kijken en de optie door China met beide handen aangrijpen.

18
7 Barbapapa-7,5

@6 als de joden de bezetting opheffen ... of wilde het verzet in NL ook graag samen met de Nazi's een kopje thee doen?

14
8 radicalenradar

@4 Nee gewoon vrede, samen een toekomst opbouwen dat is ook in het belang van de Palestijnse bevolking.

4
9 wijs

Veel klootzakken die geen vrede willen hier. Mogen van mij .......

16
10 Dian

De Chinezen hebben van het conflict kennelijk heel weinig begrepen. En hoe willen ze HAMAS laten stoppen met het afschieten van raketten op Israël? En Jeruzalem is en blijft de hoofdstad van Israël ongeacht wat naderen daarvan vinden. Op dat punt heeft China het ook echt niet begrepen.

8
11 PFL

@8 Op vijf mei 1945 is de capitulatie getekend door de Duitse generaal Johannes Blaskowitz en de Canadese generaal Charles Foulkes met als getuige prins Bernard en het grappige is er werd thee gedronken.
De Hollanders werden bevrijd. de Palestijnen zijn nooit een volk geweest voordat de Egyptenaar Arafat dit bedacht dat is het grote verschil.

5
12 Dus77

@11 hoe willen ze zionisten uit de bezette gebieden verwijderen, oost-Jeruzalem tot hoofdstad van Palestina maken, Israël ter verantwoording roepen voor misdaden tegen de menselijkheid, herstelbetaling aan de Palestijnse staat nav embargo en economische destructie, schadeloosstelling aan de families die zonder juridische proces zijn onteigend, etc ... nee, kan mij voorstellen dat Israël elk vredesvoorstel afwijst ... geweld is makkelijker dan vrede voor de zionisten

13
13 radicalenradar

@12 dat de Palestijnen geen volk zijn is een zionistische leugen.

14
14 radicalenradar

@8 Het Nederlands verzet heeft na de capitulatie van Duitsland niet de intentie gehad om alle Duitsers uit te moorden. Iets wat de palestijnen wél willen met de Joden.

4
15 Coolpix

@14 Het roepen van zionistische leugen is in het theehuis of moskee populair maar de
Romeinen, de Ottomanen en de Engelsen hebben de geschiedenis bijgehouden.

4
16 Dus77

@15 Met de bewering "Het Nederlands verzet heeft na de capitulatie van Duitsland niet de intentie gehad om alle Duitsers uit te moorden. Iets wat de palestijnen wél willen met de Joden." ben je aan het generaliseren en demoniseren.

Dat besef je je hopelijk toch wel?

23
17 Barbapapa-7,5

En u kunt, ondanks dat het oa. in het handvest van Hamas stond, de uitlatingen van hooggeplaatste arabieren en de oorlogen van 1948/1967/1973 aantonen dat dat o-zo-vredelievende geloof lief met de Joden zullen omgaan?

Hoe gevaarlijk naïef kan men wezen zeg..
Misschien moet u echt eens uw schoolgeld terugvragen ALS u al naar school bent geweest..

4
18 BenErWeer

@18 is natuuuurlijk voor @17

4
19 BenErWeer

@4 overgave geld alleen als je recht hebt op het land, en dat geval ligt nu echt even bij Israel..

5
20 BenErWeer

"Uitgangspunt is de tweestaten­oplossing op basis van de grenzen van 1967, met Oost-Jeruzalem als hoofdstad van de nieuwe Palestijnse staat."

Dat gaat niet werken, alleen al. De hoofdstad van de Palestijnen middenin Israël. En met alle rechten van overpad van dien. Hoe moet Israël, dat toch al op zo'n raar verknipt gebied zit, zich dan nog verdedigen tegen de constante aanslagen? Of gelooft er iemand, dat de Palestijnen tevreden zullen zijn zolang Israël nog bestaat?

6
21 Wendel

"Hoofdpunten die op het pad naar vrede gerealiseerd moeten worden: gemeen­schappelijke en duurzame veiligheid; direct einde aan de bouw van Israëlische kolonies (‘nederzettingen’); maatregelen om geweld tegen burgers te voorkomen; snelle hervatting van vredesbesprekingen."

Ik vind dat geweld dóór burgers, al dan niet tegen andere burgers maar ook tegen beveiligers/politie/militairen, er net zo goed bij hoort, want DAT is de tactiek bij uitstek van de Palestijnen.

6
22 Wendel

"Daarnaast moet coördinatie plaatsvinden van internationale, vredesbevorderende initiatieven die zijn gericht op participatie van Israëii’s en Palestijnen."

Onder leiding van een comité van de inmiddels overwegend islamitische UN moeten de Palestijnen en de Israëli's samen naar de kleuterschool.

7
23 Wendel

"Tenslotte dient vrede te worden gestimuleerd door ontwikkelings­projecten en onderlinge samenwerking tussen Israëli’s en Palestijnen."

En als dat niet lukt omdat de Palestijnen het saboteren, zoals nu met hun eigen voorzieningen, krijgt Israël de schuld.

6
24 Wendel

@21 ,@22,@23,@24: hoezo liggen de Palestijnen altijd dwars en vallen zij de Israëlisch aan? Lekker éénzijdig beeld heeft U. Nooit gehoord van huizen die verwoest worden door IDF? Nooit gehoord van landje-pik of vernietiging van boomgaarden door zogeheten kolonisten?

11
25 Eric

@11

Hamas heeft onlangs aangegeven de tweestatenoplossing te accepteren. Verder zal Israel absoluut bijval vinden om Hamas verrot te schieten als zij Israel aanvallen nadat de Palestijnse staat een feit is.

Het vasthouden aan een ongedeeld Jeruzalem zal nooit leiden tot een tweestatenoplossing.

16
26 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

27 weerman

@12

Het ontkennen van een autochtone bevolking in voormalig mandaatgebied Palestina is stompzinnig, beledigend en ridicuul. Ridicuul omdat de staat Israel de PLO heeft erkend als de vertegenwoordiging van het Palestijnse volk.

17
28 Hendrianus

@15

Is er dan een vrede getekend tussen de Palestijnen en de Israeli? Is het IDF en zijn de Israelische kolonisten vertrokken uit de bezette gebieden? Hebben de Palestijnen een staat op de grond?

17
29 Hendrianus

@21

Of de Palestijnen wel of niet tevreden zijn over het bestaan van Israel indien er een Palestijnse staat is, is niet van belang. Van belang is dat men dan elkaar met rust laat en indien er toch aangevallen wordt dan is een snoeiharde reactie niet te vermijden.

17
30 Hendrianus

@22

Ja duh, de Palestijnen hebben geen leger. Israel heeft een leger en ruim vijfhonderdduizend enthousiaste burgers die het IDF helpen, ze worden ook wel kolonisten genoemd.

17
31 Hendrianus

@23

Er zijn al initiatieven voor gemengde scholen in Israel. Er zijn ouders die weigeren mee te gaan in het stereotype vijandbeeld wat beide partijen propageren.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hand_in_Hand:_Center_for_Jewish-Arab_Education_in_Israel

15
32 Hendrianus

@24

Pardon? Er wordt voor miljoenen aan ontwikkelingsprojecten vernield door Israel! Onlangs werden er zonnepanelen die een gemeenschap voorzag van stroom door de Israeli gesloopt. O ja, er was geen vergunning. Ach, er is wel een vergunning voor ruim vijfhonderdduizend Israelische staatsburgers in bezet gebied?

17
33 Hendrianus

@33

Het is en blijft een groot probleem met uw "bijdrages", dat u voortdurend off-topic gaat en er voortdurend van alles bij sleept. Vermoeiend en onterecht om zo denken te kunnen discussiëren. Daar komt u ook niet voor, da's iedereen allang duidelijk. En het ergert velen hier, uw gedrag.

Ga eens ON-topic en heb het over China wat nu denkt met een 'vredesplan' aan te komen.

4
34 weerman

@34

Je kan zuigen wat je wil, ik ga er niet in mee.

On Topic,

Uitstekend plan.

15
35 Hendrianus

@25 Trek je @27 niet aan Eric.

En al zou je in het echt geen Eric heten. Ter verzachting:
- ikzelf heet in het echt ook niet Barbapapa-7,5, maar thuis heet ik gewoon Willem Heerema.
- weerman heet in het echt waarschijnlijk geen Weerman, maar een andere misschien wel oer-Hollands/Drentse naam.

ON TOPIC: Het topic luidt: China vraagt wereld om steun voor vredesplan Israël - Palestina

@35 Inderdaad. Tevens: Het gedrag van u (Hendrianus) hindert de meesten niet, maar een persoon met vele accounts (u kent hem nog "en dat is geen leugen!") is bij machte om er vele uit te delen. Wij zijn ons dat bewust.

20
36 Barbapapa-7,5

@36

Het is hoog tijd dat jij eens bewijst dat iemand hier meerdere accounts zou hebben. Ik lees die smaad nu bijna dagelijks (de nood wordt zo hoog in het land der anti-Israëlieten, dat men over is gegaan op bijna dagelijkse smaad...) maar ik zie nooit bewijzen. Als u dat niet kunt, moest u uw mond eens houden.

Het Chinese plan is lollig. Ik ben benieuwd wat de wereld er van vindt. Maar nog nieuwsgieriger ben ik naar de arabische reacties. Dat wordt al ruim 70 jaar niets, namelijk.

4
37 weerman

@37

Als ik op meerdere reacties in een kort tijdsbestek exact hetzelfde aantal minnetjes krijg dan geloof ik niet in vijf verschillende accounts. Ik geloof er ook niet in dat mèèr dan vijf accounts in hetzelfde tijdsbestek exact hetzelfde aantal minnen op exact dezelfde reacties opleveren.

Het is indirect bewijs, direct bewijs kan alleen nieuwskoerier genereren al is dat eigenlijk ondoenlijk als iemand zijn IP adres weet te verbergen. Verder valt niet alleen mij dit op.

On topic,
Waarom vind je het Chinese plan 'lollig'? Ik weet dat je geen voorstander bent om Jeruzalem te delen maar een andere weg zie ik niet.

15
38 Hendrianus

@18 BenErWeer

Iets gemist in mei 2017 of argumenteert het gemakkelijker op basis van achterhaalde feiten?

Hoewel ik niet erg gecharmeerd ben van de terroristische tak van Hamas, to put it mildly, heb ik wel oog voor de pogingen van de politieke tak, en die lijkt toch een beetje in actie te komen om eindelijk eens aan vrede te gaan denken en werken.

http://www.nu.nl/midden-oostenconflict/4660389/hamas-versoepelt-houding-israel-in-nieuw-handvest.html

Ik hoop dat de Likud-regering een zelfde stapje durft te zetten; genoeg Israëli's die daar achter staan.

#jewsandarabsrefusetobeenemies

21
39 ~ Echelon II ~

@38 Hendrianus

Off topic

Wellcome bij de club. Gewoon nix van aantrekken. Ook NK kan er niets aan doen als er één of meerdere VPNs worden gebruikt. Sommige mensen is niets te dol als het een topic over het Israël-Palestina-conflict betreft.

Met je mening omtrent het pad naar vrede ben ik het eens. Ik denk wel dat dat met deze generatie Israëli's aan de macht niet meer gaat lukken, maar ik heb mijn hoop gevestigd op de generatie voor wie WW2 een feit uit een geschiedenisboek wordt ipv een legitimatie voor onnodig agressief gedrag mbt de hen omringende landen. Eén keer stopt de internationale gemeenschap met het wegkijken bij de oorlogsmisdaden gepleegd door Israël onder het mom van veiligheid.

Breaking the Silence en de Vrede Nu beweging laten zich de mond niet snoeren, hoeveel repressieve maatregelen de huidige regering ook afkondigt.

#jewsandarabsrefusetobeenemies

Als je op bovenstaande term zoekt vind je de mooiste foto's van Israëli's die het net zo gehad hebben met het vijanddenken als bijv. EAJG en buitenstaanders zoals Rightsforum en mensen zoals ik/wij.

17
40 ~ Echelon II ~

@40 Naïef. Ze snijden ons lachend de strot door. Al eens op Youtube bekeken hoe de palestijnse jeugd gehersenspoeld wordt? Er zullen aan beide zijden heus wel goed willende mensen zijn. Maar het aantal oorlogszuchtigen aan beide zijden is vele malen groter.

1
41 Coolpix

@40

Inderdaad, niets van aantrekken. Zo denk ik er inderdaad over. En je hebt gelijk, Isael verliest meer en meer sympathie zolang het o.a. door blijft gaan met de illegale kolonisatie van door Israel bezet gebied.

13
42 Hendrianus

@42

De vraag is dan, 'hoe dit om te buigen'.

11
43 Hendrianus

@43 is voor @41

10
44 Hendrianus

Goed initiatief van China.

4
45 Eric

@39
Nou, vertel eens wat ik gemist heb in mei 2017 dat de feiten zou veranderen?
Ben benieuwd.

1
46 BenErWeer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Zeker dertien doden door Russische raketaanval op Oekraïense stad Chernihiv

@12 Van mij ook. Maar dit geeft gewoon heel veel ellende. Mja... niemand weet wat nu het beste is. Het is nu zover gekomen. Daar in de regio heb...

zojuist geplaatst door wildersfan

Nicks R. Van
Tien mensensmokkelaars gearresteerd tijdens grootschalige inval in Duitsland

Immigratie is een enorm lucratieve bezigheid!...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

FrisseBries
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

Wahahaha. Blijkbaar is van de meerderheid hier hun portemonnee leeg . Waarom verbaast me dat toch niet? Misschien, heel misschien moeten jullie ...

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

ad 197 : spene >> spelen...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@196 Ja.. waardeloos zo. En het gek vinden als misschien weer opeens de stekker uit het forum wordt getrokken,...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Uitslag loterij onverbiddelijk: flatbewoners zijn 37,50 euro per dag kwijt voor parkeerplek

Het Gemeentelijk beleid is weer eens doodziek. Daar zit een wethouder wiens probleem het niet is en dan wordt er niet in oplossingen gedacht. Wa...

3 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

wildersfan
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

@10 Hmm... Jah... Zou zomaar kunnen. Bontebal is ineens verdacht stil. Het is inderdaad opmerkelijk. Desalniettemin toch leuk voor Hugo....

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Snorrie
Zeker dertien doden door Russische raketaanval op Oekraïense stad Chernihiv

@11En van alle andere mensen mogen die landen zelf beslissen....

6 minuten geleden geplaatst door Snorrie

FrisseBries
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@5Achterlijke trol. Ik zeg je dat mijn portemonnee niet leeg is. ...

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Snorrie
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

Hier zal gerust wel wat anders achter zitten.Dat wip-wap kabinet dat ze willen vormen zal toch ministers moeten hebben....

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Brother And Sister Sexy BfFara PornRose Monroe NakedHot Scene XnxxQweef PornPenis PicsTatsumaki Cosplay PornReiko SawamuraPorn Forced GayGatita YanWww Bhojpuri Sex VideoSana Khan BoobsAlexandra Dadario NudesBratty Sis Full VideosBokep ArapFree Se X StoriesXnxx BlackedBrazzerspornoGay Male.tubeSchool Ki ChudaiXnxx 2022Dehati Xxx Video ComAriella Ferrera XvideoFingering Vagina PornBigtits Groped3d Breast ExpansionFilm X StreamongMilf OrganismJoo Ye BinPornolandia AmadoraPornogeyDark PornographyJill KellyPornography FranceNude KatieThukaiXxx Black Video ComTaxipornoBomgacamNice Boobs NudeAnime MilfKatrinaxxxxPriya Bhabi SexViking.barbiesexSislovesme.ccomMelina MasonMaria De Medeiros NudeFull Hd PoranBig Boobs SaxMorritas PornRedmilf ProductionsAnnabelle Gish NudeEmily Bright NudeRick And Morty XxxLasirena69 BrazzersLewdness GameJay Bank PornGirlfriend StripAmateur Nude BabesGay Porn BatmanWww Xhemster ComHot Sex Desi AuntyYoung Mother 3 Movie DownloadZone Tan HentaiPublic Use PornO Melhor PornôSamantha DeepfakeKajal Ki SexAustin Young GayPorn AnimesBokep ArabiaAmatuer Porn TubeLieux De Drague FrPorn Very HardcoreSon And Mom AnalVinaskyxxxIsrael Sex VideoPublic Xxx VideoNew Porn Video ComXxx Zzz HdGil XxxSexchau AuJaneyrobbinsVideosdezoofiliaForcedsexvideoJapan Dad PornBig Cock Porn PicsHandjob AmateurTraditional PornStudent Porn HdKerala Porn Sex VideoMom And Son Sex In CartoonAsainpornSobrina CalienteStripchat FrPornor TopPaige Steele PornFuta Furry PornHot Teen Girl SexBlak Hd PornTessa Fower NudePati Patni Ka Sexy VideoAmazonian PositionCentauress PornIndian Bus Sex10 Best Sex PositionsPorn PunishMilf Lesbian Big BoobsWarez ForumSites For Free PornNaked TsunadeNicki Minage SexyDemonslayer XxxHospital Sex HdFree Bf MovieMemek PerawanSanta Claus PronSinjini ChakrabortySexo Con Una TransexualBryce Dallas Howard BootyDickfuckerBunni3jpg NudeMariaa SkyyJohn Bobbitt PornUlluMasoquistaAnistasiya KvitkoChaturbate Live CamTelugu AntiesPakistani Girls Fucking VideosAnime Anal PornBrandi BellaNicolette Shea FullLatino Lesbain PornPanty ScatLinda Fiorentino NudeAsian Massage Palour PornConte De Pablo NudeJulia Rose LeaksDaya KnightExploitedcollegegirls AubryBianca ByndlossTw PornstarsTheeroticreview ComPorn ViolentosChinababePornhat NewSex23VanessajamesEvolved Fights