• 43
  • 1589x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

D'r heeft kennelijk recent op stormfront een artikel gestaan waarin wordt vermeld dat xenobie niet bestaat. De reageerders van wie je het kunt verwachten moeten die 'wetenschap' hier kennelijk ook delen uit een soort zendingsdrang. Napapegaaien heet dat, niet zelf denken. Dom rechts.

19
101 Yesterday

@98

Toevoeging:
Pas op de plaats betekent voor mij stilstaan en heroverwegen wat je wilt. NoHet is nodig voor reflectie. Onze overheid doet absoluut niet aan reflectie en heroverweging maar overspoelt Nederland gewoon per beleid met debielen. Ze praten het zelfs goed. Geeft te denken niet?

4
102 Vanillestok

@94

Das ook het punt he Dian. Waar worden die vluchtelingen en economische migranten gedumpt. Waar ze expres 4-5 jaar worden vastgehouden door de staat. Waar zij zich doodvervelen en in onzekerheid leven en de buurt gaan terroriseren, bestelen, roven? Precies in die dorpen. Bij Rutte in de straat kom je ze niet tegen hoor. Daar heeft VVD wel voor gezorgd.

VVD weet dus echt wel wat zij binnenhalen aan problemen.

4
103 Vanillestok

@101
xenobie bestaat ook niet question
Xenofobie wel, maar is geen hedendaags probleem, omdat het aantal racisten en xenofoben zeer klein is. Wel is er een hele grote groep burgers die zeer bezorgd zijn over de toekomst van ons land, of de verzorgingsstaat en onze westerse waarden wel stand kunnen houden, bij een grote toename van kansarme nieuwkomers met vaak een moslim achtergrond.

Waarom het lijkt of racisme en xenofobie een probleem is, komt doordat progressief links heden te dage felle rassenpolitiek voeren. Door de politieke oppositie continue met onterechte labels te besmeuren. Maar u gelooft blijkbaar in die labelplakkerij en demonisatie.

8
104 Reactie

@101 en @104 toevoeging
Daarbij wie schenkt er nu aandacht aan stormfront, dat doen toch alleen idioten? Die zeer marginale groepje dwazen moet je gewoon negeren, schenk hun website geen clicks!

4
105 Reactie

@86
"Was leerstof voor mijn studie afgelopen jaar."

Meesten lezen eroverheen maar dit is wel telling. Het was leerstof.

6
106 Vanillestok

@106
Het verschil tussen leerstof en indoctrinatie materiaal is soms nogal smal. Leerlingen worden heden nogal selectief gevoed met een bepaalde visie. En denken dan op school heel wat geleerd te hebben.

6
107 Reactie

@104 Ik ben niet anders gewend van extreemrechts dat men de eigen rol bagatelliseert en kleiner maakt. Waarbij kritiek op de retoriek wordt afgedaan als labeling. Belachelijk. Extreemrechts is verantwoordelijk voor de eigen uitspraken en kan daar terecht op aangesproken worden. Zoals zo vaak wijzen zij liever naar anderen.

15
108 Yesterday

@108
Ben al heel mijn leven nogal links, ben jaren lid geweest van Rood, de jongeren vereniging van de SP en stem nu PvdD. Ik heb simpelweg kritiek op de retoriek van de progressieve politiek, die alles wat conservatief is, zowel links als rechts, wegzetten als extreemrechts. Zou gewoon heel graag het sociale vangnet in Nederland willen behouden, zowel voor mezelf als voor mijn Iraanse buurman waarmee ik goed te vriend ben. En vindt de geloofsondrukking die uitgaat van de islam niet wenselijk.

Trouwens ook mijn Iraanse buurman vindt Wilders een goede man, en heeft veel kritiek op de islam, die hij van dichtbij heeft meegemaakt. Is hij nu ook extreem rechts, of kan alleen een blanke autochtoon dat zijn? Wie is er dan nu een racist?

Denk dat je dat zelf bent, door je blinde geloof in de racistische labels van de progressieve politiek, die de conservatieve mensen daarmee continue proberen weg te zetten, zonder op de argumenten in te gaan.

7
109 Reactie

@109 je liegt dat je barst, je hebt hier nog een heel zielig verhaal gehouden, dat je je stem bent gaan controleren, na de verkiezingen en dat je je stem niet kon terug vinden en die stem was niet voor PvdD, dat was een of ander cult partijtje.

4
110 Moien

@109 Kennelijk vind je het ok dat mensen zich extreem uiten en de kritiek daarop zet je weg als een labeling. Dat is belachelijk. Als iemand zich extreem uit, bijvoorbeeld racistisch of xenofobisch, dan is dat zijn boodschap. Daarop kritiek hebben moet wat mij betreft en is geen labeling, de kleuring heeft de persoon zelf al gemaakt. En heeft daarmee voor een positie gekozen.

9
111 Yesterday

@110 Ik kan me ook niet voorstellen dat hij/zij een PvdD stemmer is. Ik ben er namelijk zelf een. Ik zie geen herkenning.

12
112 Yesterday

@92 Het is inderdaad een soort etnisch/cultureel afweermechanisme. Dit treed alleen bij de meeste mensen pas in bij een reële dreiging. Bij anderen zal de kleinste aantasting van de 'puriteit' van de cultuur of etnische samenstelling van een land al tot een sterke weerstand leiden. Die zien elke verandering van buitenaf, hoe klein dan ook als een existentiële bedreiging. Dat is doorgaans de groep die we de term 'xenofoob' toekennen, en dat zie ik inderdaad als een mentale ziekte. Dat heeft niets met zelfverdediging te maken.

3
113 Gewoon een student

@109
Alsof allochtonen per definitie niet (fout)rechts kunnen zijn. Daar zijn we mooi klaar mee, zo'n geïmporteerde Wilders-aanhanger.

4
114 PuurHagelslag

@95 Ik heb helemaal niets met de VU te maken, dus geen idee waarom u daar over begint. Waar ik wel studeer laat ik verder om privacy redenen achterwegen.

@98 Dat boek heeft het niet over een mentale ziekte. Het boek beschrijft alleen hoe xenofobie ontstaat. Gewoon op een neutrale sociaal wetenschappelijke manier. Lees het voor de grap eens zou ik zeggen.

4
115 Gewoon een student

@106 @107 Ja wow, een boek over een sociaal-cultureel proces is leerstof voor een sociaal wetenschappelijke studie. Shocking zeg! Wat een indoctrinatie.. pff

4
116 Gewoon een student

@112 Dat is zeker wel mogelijk er is hier op het forum iemand die geen moslim migranten wil bijvoorbeeld en op de PVDD heeft gestemd maar ook zo eerlijk was om toe te geven dat dit zo'n behoorlijk thema is voor deze persoon dat de volgende keer stem naar de PVV gaat.

2
117 21st Century Guy

Iedere jonge Nederlander, met goede opleiding,
Emigreer zo spoedig mogelijk.
Nederland is een land waar je jouw kostbare tijd niet aan moet vergooien.

9
118 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

119 moeder

@118 Als je Nederland weg wil geven moet je vooral zo'n advies geven !

3
120 21st Century Guy

@119 Omdat ik in het verleden genoeg over mijn achtergrond heb verteld dat iemand met toevoeging van de locatie waar ik studeer kan achterhalen wie ik ben. Er zitten op dit forum meerdere mensen uit dezelfde stad als ik, en bovendien zijn dit soort forums vaak onderwerp van sociaal wetenschappelijk onderzoek, dus de kans dat iemand van dezelfde universiteit dit leest en het puzzeltje compleet maakt is ook aanwezig. Het is geen grote ramp als mijn identiteit achterhaald wordt, maar het heeft niet bepaald mijn voorkeur.

Oh en ja, ik maak wel eens wat spellingsfoutjes. Zoals zo veel mensen (ook op de universiteit) doen. Ik probeer het te beperken.

1
121 Gewoon een student

Welke volslagen idioot heeft nu weer omvolking uit de debiele hoge hoed getoverd?

5
122 Aart

@122 En hoe praat je "Politici doen vrijwel niets tegen immigratie en terrorisme." recht?

7
123 upanddown

@123 Dus moet er wel een masterplan met als doel de uitroeiing van de huidige etnische meerderheid achter zitten toch? De zogenaamde omvolking. Dat de meeste politici zelf onderdeel zijn van die etnische meerderheid vergeten we voor het gemak even in deze volkomen plausibele theorie.

*kuch

4
124 Gewoon een student

"Blanke" landen zijn de enige die zo nodig multicultureel moeten worden dat er zelfs politiek beleid voor gevoerd wordt .... zwarte en midden-oosten landen hoor je niemand over.

- white race genocide -
https://www.youtube.com/results?search_query=white+race+genocide

7
125 Vageali6888

Wij houden zo erg van de door hen veroorzaakte problemen, we willen echt nooit meer zonder!

1
126 Wil je niet weten

Ja ja,whatever makes you sleep at night

0
127 Louis Vandaal

@121 - terecht

verder kan je ook nog wel eens een griezel ontmoeten op een forum die je wil komen "opzoeken" en ja, er zijn erbij die dat menen ook.

zelfs engerds die je jaren volgen en hopen je ergens kapot te kunnen maken. raar maar waar. echte Nederlanders hoor.

dus post en probeer niet te veel persoonlijke informatie te geven.

uhm. heerlijk gegeten, weer japans, en nu een wasje ophangen. geen zin in, maar moet wel.
ach daar kan me toch verder nix mee? behalve aanbevelen eens een ander restaurant te zoeken.

5
128 info

Immigratie: Whats in it for us ?

4
129 Vageali6888

@130 Aansporing tot vertrek hoop ik

0
130 Louis Vandaal

130= aan @129

0
131 Louis Vandaal

@130

Apart dat op zo'n vraag nooit een zinnig antwoord komt.....zegt genoeg lijkt me

3
132 Vageali6888

@123
Waarom zou je onwaarheden recht willen praten?

0
133 PuurHagelslag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

25 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Animesex MomChichi Dragonball PornMarathi Bf DownloadJust-peachyyy OnlyfansSex Scenes In SeriesTouch My WifepornAdultwoekBonniealexSoohl XxxSexy Hot Video XnxxAnastasia DollpornLesbian Maid PornIndian Couple Honeymoon Sex VideoBig Tits CopMom Teaches SexWatching HotwifeWwediva NudeIce Casting PornTerb LoungeButtcrush GiantessIreland Baldwin NudePornthickCocomelon Porn.Big Booty SexdollBlackwomenanalJadejordanPornos Gay AnimeKarishma Tanna SexCandid Teen PornJacuzzi SexBlowjobs On KneesReba Fitness NudeChori Chupke Sex VideoNew Telugu Sex ComBollywood Actress Bikini ImagesGurup SexPersephanii BoobsBoobs XvideosIndian Nude KissGrannypornstarsSsbbw BlowjobAdultfrendfinderDesi Forced Sex VideosToveyah PornMy Wife NakedTeluguhotsexErotic BlackedTaboosex TubeDiscord SexeSex PadamBabebellalynn NudeVoyerhomeEnanaxxxOld Mom Hot SexKate Winslett Titanic NudeNude Daddy DaughterEbony Threesomes TwitterRio SexsiteLouise JensonDad Cumms In DaughterMia Kalifia NakedBokep SexmexNude LolaSmall Porn VideoMom Son Open SexAnimepussyShadman HentaiBengali Blue FlimKhalifa Sexy VideoPorn SreachMastrubateIndian Nude Big BoobsSexviodosMilf LiveLesbianassworshipFree Xxx Video ComHot Leasbian KissingNaked Latino MenFetish PorntubesSoftcoreKandjbabyHomeporn PicsOdia Naked FilmPorn Video For Free DownloadFitnness PornKim Kardahian TitsBig Tits Fucking VideosJonnyxxxHot Women With Big TitsDana SofiaMumbai Sex ComThe Boby XxxAvpleXnxx Hd SexyRomi Rain XnxxIndian Girl StrippingBoobs Groped In PublicGay Caroon PornHarmony Joy NudeBhutan XxxPagal SexAnna Bell Peaks OnlyfansRedhead TitiesGonzos Porn MoviesXxx Hindi Dirty TalkHbrwosePorno AovivoRose Mcgowan NudeNerd PornLostodgRae Lil Black GifsIncest Porn VideoSiscumCelib JihadHilary Duff HotTwerk Kitty Tatsumaki CosplayXnxx Lesbian PornSybianAvvaballerina OnlyfansElliott FinnBbc GayxxxBrotni KittenHoodtubePorn Of OldMuffdivingMuve PortalFreeporn EnglishSnoffiesJewelz Blu PornDsvr-1331Neotare ComicsKamasutra Movie Hot SceneFat CamletoePhorno FotosXhsterliveHentail Non CensurerNude Danielle FishelStrong SexFamous Toons FacialBlaisanBouncybuttJennifer Lawrence Nude In MovieNude Black FemalesCheerleaders NakedNikki Minaj TitiesIndian Village Girl XvideoXnxx HipPng PornCarmella Bing PornSexi Porn Desi