door Febee in Overig  ·  40 Reacties

  • 17
  • 508x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Is al jaren precies andersom.
Al ruim 50 jaren.

25
1 Barbapapa-7,5

Och, echt waar ? Ach, het probleem israel lost zich vanzelf op. Voordat je het beseft is het niet meer dan geschiedenis.

15
2 flauwekulallemaal

Ach ja, we gaan even voorbij aan de ontstaansgeschiedenis van Israel, de vijftig jaar durende bezetting en de illegale annexatie en kolonisatie van bezet gebied. Ook het recent negeren van VN Veiligheidsraad resolutie 2334, stoppen met bouwen in bezet gebied, vermeldt het artikel maar niet.
Nee, de 'oneerlijke' behandeling van Israel is niet te wijten aan de politiek van Israel maar deels aan het linkser worden van de pers die bericht over deze misdaden.

Dus het feit dat Israel bovenstaande als staats politiek voert en desondanks miljarden steun ontvangt en voor de EU een bevoorrecht handelspartner is noemt men de oneerlijke behandeling van Israel.

Goed voorbeeld voor andere landen, je annexeert illegaal, je koloniseert illegaal, je steekt een middelvinger op tegen de VN Veiligheidsraad en je komt er ondanks jarenlange mondelinge en schriftelijke veroordelingen niet alleen mee weg maar je wordt ook nog eens met miljarden gesteund.

20
3 Hendrianus

Calimero Unterberger noemde zijn moeder hem....

Resolutie 2334 veiligheidsraad is duidelijk....

21
4 Dian

De Israëlische lobby is ongekend machtig. Het feit dat ze waarheden zo kunnen verdraaien schrijft boekdelen. Palestina is voor meer dan 90% van de kaart geveegd door illegale annexatie.

11
5 spartan04

@2 Het "probleem" Israël?. En wat is hiervoor volgens jou dan de beste endlösung?

10
6 greenmango

@3 Er is geen bezetting van "Palestina". Wel is er bezetting van wat ooit christelijk, joodse en polytheïstische gebieden waren in het tegenwoordige Midden-Oosten en in Noordelijk-Afrika. Het zijn de Arabische moslims die hier de bezetters zijn. Nu is deze situatie te omvangrijk om nog terug te keren, maar dat betekend nog niet dat ook het laatste restje joodse cultuur zo maar eventjes weggespoeld moet worden.

En mocht Israël ooit vallen dan is Spanje aan de beurt. Andalusië was namelijk ook ooit onderdeel van het kalifaat. Dus echt vredig worden zal het dan niet.

11
7 greenmango

@7

De Israelische staat kan binnen de wapenstilstandslijnen van 1967, green line, in alle rust bestaan naast de Palestijnse staat. De Arabische en Joodse wereld zal daar vrede bij moeten hebben.

18
8 Hendrianus

@8

Deze Groene Lijn bestond dus niet vóór 1949. Hij is volkomen nieuw. Hij heeft vóór 1949 geen enkele demografische, historische, topografische of politieke betekenis gehad. Het is simpelweg een wapenstilstandslijn.
De Joden slaagden erin de Arabische legers tot aan die lijn terug te dringen, nadat de Egyptenaren tot bij Jaffa en Tel Aviv hadden gestaan.
Rond Jeruzalem wisten de Arabieren een deel van de stad te veroveren en werden gestopt toen ze de Oude Stad hadden veroverd.
De Israëli’s hielden stand in West-Jeruzalem. Zowel de Arabische landen als Israël hebben in 1949 de wapenstilstandslijn als definitieve grens afgewezen.
Maar volgens de San Remo Resolutie het primaire constitutionele document is het grondgebied onder het Internationale Recht van de Staat Israël. Dit is inclusief Judea en Samaria en Gaza.
De Groene lijn is dus een wapenstilstandslijn, een staakt-het-vuren-lijn: niet een grens getrokken bij een vredesverdrag.
De wapenstilstandsovereenkomst tussen Jordanië en Israël zegt dan ook expliciet dat de Groene Lijn op geen enkele manier een staatkundige grens aangeeft, die politieke betekenis heeft.

11
9 Willem Heerema

Dat is nog zacht uitgedrukt , het is zeer storend om te zien dat veel moslims klagen over onderdrukking van de Palestijnen (moslims) maar als je gaat praten over de misstanden in islamitische wereld , onderdrukking ,vermoorden van christenen dan krijg je te horen ,Dat zijn nu eenmaal de regels daar ! Zullen we die regels dan ook hier toepassen op moslims ? Ook als met zogenaamde islamitische geleerden praat kom je tot de conclusie dat mensenrechten en gelijkwaardigheid totaal niet bestaat binnen de islam , En dan heb ik het nog niet eens over de oorlogen en verdrijvingen genocides op complete volkeren ! het hele midden-oosten was ooit christelijk , Vandaag de dag zijn ze bijna allemaal ,vermoord , verplicht bekeerd of gevlucht . In Turkije worden kerken onteigend en hebben christenen het steeds moeilijker om hun geloof uit te oefenen . In pakistan worden christen ook op grote schaal vermoord net zo als afgnistan , irak iran , Egypte , en zo kan ik nog wel even doorgaan . Het is zeer beschamend als ik zie hoe moslims zich hier opstellen tegenover andere en andere volkeren de maat wilt nemen omtrent mensenrechten en gelijkheid , Maar de duivel in zichzelf niet zien .

4
10 wildersaandemacht

Oiii...sh-t....zelfs dit bericht, van de eerste hand, wordt nog weggezet als onzin.

Erg knap hoor en ik hoop maar dat die mensen 's avonds een beetje kunnen slapen.
Een gemakkelijk leven hebben ze niet.

5
11 Malinois

@3

"Ach ja, we gaan even voorbij aan....."
Ja....bijna iedereen gaat er aan voorbij.
Klagen heeft ook geen zin want "we gaan even voorbij aan" waar iedereen voorbij gaat.
Het internationale recht wat iedereen moet handhaven.
Ook de palestijnen en muzelmannen uit de omgeving.

5
12 Malinois

@10 Als niet christen stoor ik me enorm aan de calimero rol van christenen ... "There is a war on christianity" ... Overal maar denken dat christenen enorm benadeeld worden.
Als je in het midden oosten Boedhist, hindoe of atheist bent ben je net zo erg af als de christenen. Maar dat wordt door de christenen er nooit bij verteld, want volgens hun is er maar een groep die benadeeld wordt in de wereld.. en dat zijn de christenen....

6
13 hcore

@13 Alles wat niet islamitisch is wordt in de islamitische wereld uitgemoord , Dat geld dus ook voor andere minderheden . Maar christenen zijn wel de grootste groep slachtoffers van onderdrukking en vervolging !

5
14 wildersaandemacht

@14 ben je wat valse feiten aan het verspreiden?

8
15 radicalenradar

Haha, kijk de likud aanhangers hier driftig minnen ...

8
16 radicalenradar

@9

Internationaal gezien wordt de groene lijn gezien als de nog uit te onderhandelen grens voor de staat Israel. De San Remo resolutie geeft geen enkele grens aan voor een Joodse staat. Sterker, in de San Remo verklaring is geen sprake van een Joodse staat,

13
17 Hendrianus

@17

Er is een tussen vredesverdrag tussen Israël en Jordanië die legt de grens tussen de twee landen vast langsheen de Jordaan rivier. In tegenstelling tot het betreden van Jordanië van Judea en Samaria, was het binnentrekken van Israël in 1967 legaal en beschikt Israël de soevereiniteit over het gebied. . Omdat het betreden door Jordanië van Judea en Samaria en de annexatie daarna illegaal waren kan geen enkel ander land dan Israël juridisch eigendomsrechten laten gelden over dat gebied.

5
18 Willem Heerema

@12

Als je de Palestijnen de maat wil nemen zul je zelf de wetgeving en verdragen moeten respecteren. Het laatste signaal wat Israel gaf aan de VN Veiligheidsraad gaf was wat internationaal gezien wordt als een grove belediging, een middelvinger. De raad riep onlangs met resolutie 2334 op om te stoppen met bouwen in bezet gebied.

Dat daar een resolutie voor nodig is is al absurd want de mede door Israel ondertekende vierde conventie van Genève verbiedt kolonisatie van bezet gebied. Niet alleen Israel beledigde de raad ook de VS deed dat. Trump installeerde een andere VS ambassadeur bij de VN en vermeldde daarbij dat er nooit meer een resolutie als 2334 door de raad zal komen. De VS heeft veto macht en kan dit inderdaad verhinderen. Trump vlagt dus naar de rest van de wereld dat als de VS je steunt in onrecht je niets te vrezen hebt, ga rustig door met een oorlogsmisdaad als het koloniseren van bezet gebied.

kortom, Israel, de VS en een ieder die de kolonisatie politiek van Israel steunt kan beter zijn mond houden over moslims die onrecht doen. De Palestijnen de maat nemen is natuurlijk helemaal onzin.

15
19 Hendrianus

@18

De plaatselijke bevolking heeft het volkenrechtelijke recht op de Westbank.Dat waren voor de verovering door Israel de groep bewoners die we nu onder het Pelestijnse volk scharen. De Joodse gemeenschap die vòòr 1948 op de Westbank woonde was vèr in de minderheid tegenover de Joodse bevolking.

14
20 Hendrianus

@20

De gehele Volkenbond – 51 landen – verklaarde unaniem op 24 juli 1922: “Onder de overweging dat de historische band van het Joodse volk Dit is inclusief Judea en Samaria en gaza en heel Jeruzalem . Het Volkenbond was synoniem met “de hele wereld”. Bij de uitspraak van het Internationale Gerechtshof in Den Haag werd gezegd dat alle rechten die erkend waren door de Volkenbond, nog steeds bindend en van kracht zijn.

4
21 Willem Heerema

@12
Zwetser.

Feit is dat de joden geen enkele historische aanspraak kunnen maken op Palestina. Ze hebben het land gewoon geroofd en daarna gekoloniseerd.

Vijfhonderd jaar geleden vond men dat nog acceptabel, maar in de 20e eeuw zijn vele kolonisators tot bezinning gekomen en hebben ze de koloniën terug gegeven aan de autochtone bevolking. Landjepik is niet beschaafd en het is ook in strijd met het internationaal recht.

11
22 manpower

@22

De joden zijn de autochtone bevolking!

Er was nooit een non-joodse Soevereine staat in het grondgebied wat nu Israël is. Er is een rede dat Israël het enige land ter wereld is waar ze nu het zelfde geloof hebben en de zelfde taal spreken dan 3000 jaar geleden. Er was nooit een non-joodse Soevereine staat in het grondgebied wat nu Israël is.

Zo goed als alle van de “Palestijnse” Arabieren van nu is uit de omliggende Arabische landen afkomstig, zoals Jordanië, Libanon, Syrië, Egypte en Irak. Ze komen tussen de eerste immigratiegolf (aliya; circa 1880) en 1947 om economische redenen (werk, inkomen, welvaart) naar de joodse gebieden.

Wetenschapper Sergio Della Pergola concludeert in zijn demografische studie ‘Israële e “palestina”: la forza dei numeri’ dan ook: “Zoals de demografische data aantonen, woonden de meeste moslims in het jaar 1948, toen Israël werd gesticht, minder dan 60 jaar in het Britse Mandaatgebied.”

In 1931 is er een volkstelling gehouden.
Gevraagd werd naar :
-naam
-adres
-woonplaats
-geboortedatum
-geboorteplaats
-religie

Bijna alle moslims hadden als geboorteplaats
gebieden ver buiten wat nu Israël(inclusief Judea en Samaria en gaza) is. Deze moslims waren
dan ook als gastarbeider naar Israël gekomen.

Hamas-leider, Fathi Hammad, zei op 23 maart 2012, dat de “palestijnen” niet uit “palestina “ komen maar dat de helft van de “palestijnen” Egyptische zijn en de andere helft is Saoedi's.

Op geen enkele manier in het verleden tot op heden heeft gewezen en kan wijzen op een etnische en/of culturele van een "palestijnse" bevolking onder deze naam. Een aanspraak hiertoe, van veelal Arabische zijde is een revisionistische claim.

8
23 Willem Heerema

@14 Er zijn inderdaad radicale moslims die niet moslims vermoorden en dat kan en mag niet dat staat als een paal boven water maar als u zegt uitgemoord dan zegt u nogal wat dan heb je het over genocide maar in sommige moslimlanden wonen miljoenen christenen en dat aantal is vrijwel onveranderlijk neem bijvoorbeeld Indonesië met 24 miljoen christenen of Egypte met 9 miljoen christenen en de nodige Afrikaanse landen bijvoorbeeld uiteraard zijn er ook landen of gebieden waar het aantal wel drastisch is afgenomen zoals Irak,Syrië en de Gazastrook.
In sommige gebieden waar de islam overheerst is de status van christenen echt niet slechter dan die van andere religieuze minderheden.
Dat is een kwestie van mensenrechten en daar moet zeker wat aan gedaan worden maar om alleen te klagen over het lot van de christenen doet denken aan selectieve verontwaardiging.

1
24 21st Century Guy

@15 en 16 Je krijgt minnen, niet van zogenaamde likud-aanhangers maar omdat je onzin uitkraamt.
Zodra iemand een pro Israel reactie geeft, is die bij jou een likud-aanhanger.
Maakt die een opmerking over Moslims, is die ineens een Islamofoob.

Je moet je eigen eens afvragen hoe goed het Moslims hebben buiten de Islamitische landen, en goed andersgelovigen het hebben in Islamitische landen.

2
25 Snuggles

@21

Een historische band is geen historisch recht.

14
26 Hendrianus

@23

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographic_history_of_Palestine_(region)

Dat laat een ander licht schijnen over jou claim dat 'de Joden' de autochtone bevolking is.

Natuurljk de Joden die eeuwen woonden op de Westbank zijn onderdeel van de autochtone bevolking.
De zeer ruime meerderheid was echter niet Joods.

14
27 Hendrianus

Uit het artikel:
'En dat terwijl Israël het enige land in het Midden-Oosten is dat de naam “democratie” verdient.’

Waarom vergelijkt Unterberger Israël niet met Noord Korea?
Dan lijkt Israël nog véél meer op een democratie!

Veelzeggend is, dat Meneer Unterberger blijkbaar totaal negeert dat er in de bezette gebieden zo'n 4 miljoen mensen rondlopen die door de militaire laars van de Israëlische bezetter worden vertrapt.
Kolonisten op de Westelijke Jordaanoever leven onder een burgerlijk bestuur.
Maar hun buren (!) de Palestijnen leven onder een militair (!) bestuur.
Een volstrekt krankzinnige situatie!
En als zelfs gegeven zonnepanelen niet meer veilig zijn voor die bezetter ......

Zo kan èlke dictatuur zeggen dat het een 'democratie' is question

Enne ..... Israël staat dan ook veelzeggend echt helemaal onderaan de top 100 van de persvrijheid van landen......

15
28 Uit Den Haag

Begint wel een beetje HEEL vervelend te worden die Israelische propaganda.
Beide partijen willen absoluut niet ingeven .. ik ga niet zeggen dat de Palestijnen ok zijn, beiden vertellen een heel gekleurd verhaal.

8
29 EerlijkheidDuurtHetLangst

@9

Ik weet een natie die niet bestond vóór 1948.

Manmanman, laat het verleden nou eens voor wat het is, laat dat sprookjesboek nou eens waar het hoort (in de sjoel en in de kerk) en kom eens met iets constructiefs.

De staat Israël en de Palestijnse gebieden bestaan, just deal with it. Zijn er over en weer al niet genoeg misdaden gepleegd en doden gevallen?

By the way: heb je ook al een maitje of fax aan Hamas gestuurd om vrijlating van de 2 gegijzelde Israëli's te bepleiten? Ik wel.

18
30 ~ Echelon II ~

@10 wildersaandemacht

Het gaat er niet om wat er elders gebeurt, dit draadje gaat over de manier waarop Israël volgens deze meneer onheus bejegend wordt.

Uw negatieve grondhouding mbt moslims kennen we nu wel.

20
31 ~ Echelon II ~

@11 Malinois

Met uw gedachtengoed zou ik geen oog meer dichtdoen.

Ik pleit voor een leven in rust en vrede voor iedereen in die regio. Ik kies geen partij maar ik vraag wel aandacht voor die miljoenen mensen wier positie op z'n zachtst gezegd benard te noemen is.

20
32 ~ Echelon II ~

@23 Willem Heerema

Je verhaal kort samengevat:

(Ruim) vóór 1931 zijn er mensen naar Israël en de bezette gebieden gekomen als 'gastarbeider'.
Die mensen zijn dus ten minste geboren vóór 1910, 21 jaar daarvoor.
Gerekend vanaf nu dus (veel) méér dan 100 jaar terug.

Is ergens met je familie 'pas' 100 jaar leven een reden om die mensen anno 2017 mìnder rechten te geven dan anderen, die later gekomen zijn?!

Dit lijkt mij het toppunt van racisme! question




Dit is toch minstens een

13
33 Uit Den Haag

@23

De huidige bewoners van de staat Israël hebben hun wortels in Europa en Rusland, of dat u nou bevalt of niet.

Als "nieuwkomers" hier derde of vierde generatie zijn kun je ze amper nieuwkomers meer noemen. Dat doen we ook niet met mensen die afstammen van de Vikingen of Romeinen.

Na zoveel eeuwen van afwezigheid kan het dan ook geen automatisme meer zijn om grondgebied in het Midden Oosten als rechtmatig en onvervreembaar eigendom van de joden te bestempelen.

Onder druk van terreur (bijv. de bomaanslag op het King David hotel) en wat de joden tijdens de tweede wereldoorlog was aangedaan is de eenzijdig uitgeroepen staat Israël door de Volkenbond erkend, maar zonder de holocaust zou het niet zo gemakkelijk gegaan zijn.

Maar het schuldgevoel begint sleets te worden dus het wordt tijd dat Israël zich eens gaat gedragen als een volwassen natie met alle rechten en plichten die daaraan verbonden zijn.

17
34 ~ Echelon II ~

@28 Uit Den Haag

Sommige uitspraken van Unterberger zijn gedateerd. Die opmerking over de Israëlische democratie schreef hij al jaren geleden volgens het artikel. Sommige feiten overleven zichzelf, en daar is dit er IMHO één van.

16
35 ~ Echelon II ~

Kijk nou....Kijk nou toch eens....HEYYYY wij zijn israel en zijn de zieligste boehoe..Vermoeiend hoor

2
36 Louis Vandaal

@34 Al vanaf haar bestaan wordt Israël voortdurend geconfronteerd met oorlog, terreur en geweld. Toch wordt verwacht dat Israël zich - zoals jij het noemt - als een 'volwassen natie' gaat gedragen. Maar daar zie ik een probleem. Niet alleen is het hypocriet - veel landen die het veel slechter doen dan Israël - het is tevens niet reëel om van een land in continue oorlog te verwachten dat het een veilige democratie opbouwt, terwijl westerse landen eeuwen hebben gedaan over dat proces en

3
37 Yisrael

@34 Al vanaf haar bestaan wordt Israël voortdurend geconfronteerd met oorlog, terreur en geweld. Toch wordt verwacht dat Israël zich - zoals jij het noemt - als een 'volwassen natie' gaat gedragen. Maar daar zie ik een probleem. Niet alleen is het hypocriet - veel landen die het veel slechter doen dan Israël - het is tevens niet reëel om van een land in continue oorlog te verwachten dat het een veilige democratie opbouwt, terwijl westerse landen eeuwen hebben gedaan over dat proces en *de rest van de wereld grotendeels nog niet eens is begonnen met dat proces
Sorry, ik postte te vroeg.

4
38 Yisrael

@38

Vandaar ook dat o.a. de VN Veiligheidsraad probeert om Israel te begleiden tot een staat di in vrede kan leven. Zo ook da reeds decennia lange door vele landen begeleidde en gesteunde vredesonderhandelingen.

Maar ja, als dan de Israel geen lor geeft om al die initiatieven, VN Veiligheidsraad resoluties niet serieus neemt en kijkt wie er in het Witte Huis zit om verder te escaleren dan komt er een keer een BDS initiatief. Moet je het gejank dan horen, de wetgeving om dit signaal de kop in te drukken is niet van de lucht. Bij ons heet een dergelijke opstelling, 'stront eigenwijs'.

10
39 Hendrianus

@23
Hoe blind kun je zijn? De joden zijn vrijwillig vertrokken uit Palestina. Ze hebben daarmee hun rechten verbeurd. Je kunt niet na 1850 jaar terugkomen naar het land van je voorouders en het weer voor jezelf opeisen.

5
40 manpower

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Socrates was een zeer intelligent mens, dat kan ik van de deugende wokesukkeltjes niet zeggen.Het probleem is eerder dat slimme intelligente m...

5 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@67 Volgens mij was Socrates ook een deuger. Met deugers loopt het vaak niet goed af. De meute wil ze graag lynchen. Ik benijd ze in ieder geval...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Ronin
Muziekdraadje

@2912Veel sterkte de komende periode, Nighthawk....

23 minuten geleden geplaatst door Ronin

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@66 Ook de deugers buiten de overheid, je kent ze wel, dat soort wat de wegen blokkeert en kunstwerken met soep bekogelen, Pim Fortuyn demonisee...

24 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@2 Normaal hangen ze wel halfstok....

28 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Roddelen onschuldig? ‘Helemaal niet’, ook dat valt onder pestgedrag

En iets anders. Pesten is niet alleen verdienmodel voor individuen. Het is vaak ook een verdienmodel voor bedrijven. Wat zijn de consequenties v...

30 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Meer desinformatie verwacht door kunstmatige intelligentie

Het linkse geteisem word blijkbaar een beetje bang....

31 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Roddelen onschuldig? ‘Helemaal niet’, ook dat valt onder pestgedrag

Stel dat er een pil bestaat waardoor pestkoppen niet meer pesten. Wat dan? Mag je iemand een pil door de strot duwen om anderen te beschermen? ...

38 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Rooibos
Muziekdraadje

@2912Sterkte Nighthawk... Astrud Gilberto - Misty Roses ( 1967 )https://www.youtube.com/watch?v=xtzmox-D4Hs...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

Zie Hier
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Inderdaad Sywert is zo glad als een aal!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Chanel Preston HdShort Man PornHollywood Actor SexCrachead PornR PetitegonewildSex Amateurs FrançaisWww X Indian Video ComNaukar Sex VideoBokep Adek KakakSex Video In GroupSunny Leone Porn Full VideoRenata Fox PornVídeos De Sexo Com TravestisрусскиепорноPeludos PornKiera Nicole NudeGay Xxx PicsJhavajhviHd Porn Sex MoviesXxx Hd Porn NewHot XxzAlahnaly OnlyfansBenguguMy Daughters Hot FriendNaga Girl NudeHd Porrn VideoLicking PuccyGayboy PorntubeBella Thorne BlowjobAcartoon XxxR/nsfw411Beurettesvideo.comэрокомиксыGinger LynnSex Videos DoctorAunty OpenLana Rhoades LesbianHindi Web Series PornElizabeth Olsen Sex VideoPantyhouse PornFilm Semi JapanWake Up Blow JobTs Black XxxKim Cattrel NudeBarzzer Xxx ComWww Pakistan SexMidv-040Gay Romantic PornAnthia Mo NudeIndian Sleeping Xxx VideosHdcumCameltoe Up CloseMasturbating JoiNude CamaHentai From HellWhats That Porn AdAmber HahnVanessa Williams NudesMewslutTik Tok OnlyfansJepang SelingkuhQuartier Rouge BeDelivery Xxx VideoXxx SexmovesAubrey BitoniRomantic PirnFurry Animation PornXyzcomucsXxnxpornXxx V ComEsha Gupta Nude PhotoshootNabalik Ladki Ka Sex VideoMichelle KharePetite SquirtGenebra BelluchiPorn Mature SeducedVoyour XxxNubbiles PornBlue Film Adult VideoHorney VideosBeautiful Gf PornPassed Out NudeChubby Women NudeTamil Mallu VideoVegasissa NudeExbiiSunny Leone PusseyPorno 2023Deepthroat MachineTwinkmoviesWww.imagefap.coomShanola Hampton NakedBf Sex Hindi MaiStraight Porn For MenNew Porn VidesMom Big Boob'sJapanmomsonsexSunny Leone Hot Sexy Xxx VideoNaomi Soraya AnalCamila Cortez PovTeenage NsfwElizabth Banks NudeSuck Man BoobsMature HanjobAnally RidingXxxxx$xxFrench Maid PornItziar Ituño NudeWwvxxPervcity-analMnms PornTrippie Bri LeakIndian Ladki Sex VideoLil Canadian GirlHorse JackoffEbony Daughter And Mom PornBarebackrtXxx LesbiasnBbw InterrNakes TitsLady Lady PornSite ZoophiliCam Cordova Only FansTollywood Heroines XxxLena KellyPhotoacomanhantesDonna Derrico NudeArmani Black NudeMemektembemFabswingerwGirlfriendpornCartoontube PornBeauty Girl PornVillain DpPornhub UnblockedTaiga HentaiJule SariBlacktube Free PornReddit Best VpnBigdickbitch PornMia Malkova XhamsterSqueezing Boobs GifYui XinNew Sexy Video Download Full HdBrutal Force PornHayley DaviesNude Babes GifSheila Ortega VideosXxnc TubeNude Mature Pic