MVV Maastricht verovert ook scalp van Achilles '29

Reacties

MVV Maastricht heeft zijn derde zege op rij geboekt in de Jupiler League. De Limburgers wonnen met 2-3 op bezoek bij Achilles '29, dat na vijf speelronden op drie punten blijft staan.

In de eerste helft namen de gasten een 0-2 voorsprong dankzij treffers van Nick Kuipers en Emrullah Güvenç. Na de pauze leek er lang niets aan de hand voor de Maastrichtenaren, totdat Boy van de Beek namens Achilles in de 83ste minuut de spanning terugbracht in de wedstrijd: 1-2.

Twee minuten na de aansluitingstreffer bracht MVV-aanvaller Jordy Croux de marge weer op twee via een benutte penalty. De 2-3 van invaller Mart Raterink was slechts voor de statistieken.

Dankzij de derde overwinning op rij stijgt MVV naar de vijfde plek in de Jupiler League. De ploeg van hoofdtrainer Ron Elsen heeft drie punten achterstand op koploper Jong PSV, dat vrijdag de koppositie overnam van Jong Ajax. Achilles bezet momenteel de achttiende plek. De club uit Groesbeek boekte pas één competitiezege dit seizoen.