door Schildpad in Buitenland  ·  88 Reacties

  • 27
  • 1176x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@45 Door wie is die neer gestoken?
En hoe willekeurig was het dit keer, of was allah akbar dit keer niet te verstaan?

5
51 Xmod

@49 Door de inzet van dierenpolitie!?

8
52 vanBinsbergen

@39 Alsof dat niets uitmaakt moord is afschuwelijk of er iets gezegd wordt en wat wordt gezegd tijdens de daad valt volstrekt in het niet bij zo'n monsterlijke daad.

2
53 21st Century Guy

@51 Volgens ooggetuigen sprak de dader eerst een "weesgeggroetje" uit.

8
54 vanBinsbergen

@48 Hoeveel door moslims? Dat zal daar een veelvoud van zijn, gezien het oplossingspercentage!

3
55 Arkan

@46 Dat wens je niemand toe net zoals je het ook niemand toewenst om als nietsvermoedende door een autochtoon als een kegel omver gereden te worden of doorzeefd te worden met kogels,is in ons eigen Nederland gebeurd

8
56 21st Century Guy

Ga toch lekker naar de McDonald's!

0
57 skapoe

@53 . Uiteraard is moord altijd afschuwelijk. Mij gaat het erom dat er figuren zijn die moorden, daarbij een niet bestaand figuur aanroepen en er mensen zijn die beweren dat de bron van die waanzin niet gevaarlijk is. Begrijp je dat?

2
58 Vandeprinsgeenkwaad

@54 . Van Binsbergen. U staat hier bekend als een notoire linkse wegkijker!!!!

8
59 Lucien80

Dat van officiële zijde (blanke... gutmenschen) de ID's van die gasten zolang verborgen gehouden worden, dat verontrust mij meer dan een aanslag.

6
60 Flipper

@43 . Zie @58 . En dat geldt ook voor het afsmeken van de zegen van een andere niet bestaande eindbaas voor een veldtocht in Irak.

3
61 Vandeprinsgeenkwaad

Is dit weer dezelfde steker van afgelopen week die ook is opgepakt of is dit weer een nieuw geval?

3
62 Vanillestok

@45 .

Man afgeslacht in metro Amsterdam: veel vragen, geen antwoorden, zelfs geen suikerziekte
Honderden getuigen, toch geen enkel signalement
28-07-2017, 12:17 Tags: Amsterdam, Metro
Een 38-jarige Amsterdammer is, naar het schijnt, zomaar voor de lol vanuit het niets afgeslacht in een volle Amsterdamse metro. De dader, een 27-jarige Amsterdammer, is opgepakt. Verder weten we nog helemaal niets. Maar dan ook echt helemaal niets.

Daarom hier alvast wat vragen voor het (Amsterdamse) journaille dat in deze komkommertijden toch al zo beperkt is qua personeel. Zie het maar als wat handige wenken en richtlijnen voor een naar antwoorden hongerend publiek dat graag eens feiten zou zien in plaats vage, politiekcorrecte aanwijzingen die steeds helemaal niets zeggen:



– Is er een signalement van de dader? Dat moet toch haast wel met zoveel getuigen? Alleen wordt dat nergens door die getuigen genoemd in de media. Is dat niet heel raar? Een ‘bomvolle metro’ maar niemand die een signalement kan geven van de dader, die notabene ‘nog enige tijd op het perron bleef rondhangen’?

– Had de dader een lange baard? Droeg hij een gewaad?

– Had hij misschien suikerziekte?

– Werd er ook nog iets geroepen voordat het slachtoffer werd neergestoken? Iets in een vreemde taal misschien?

– Zijn er al camerabeelden? Zo nee, kan het dan zo zijn dat alle camera’s, heel toevallig, in ‘pre-set modus’ stonden?

– Moeten we ook deze keer de gedetailleerde getuigensverslagen uit buitenlandse media, dankzij buitenlandse toeristen, halen? Zo ja, waarom doen de Nederlandse media dan niet gewoon hun werk?

– Is er al huiszoeking gedaan bij de dader? Zo nee, waarom niet? Zelfs een volstrekt onschuldige diabetespatiënt die op het stationsplein van Amsterdam mensen omverrijdt krijgt nog een huiszoeking.

– Is Leon de Winter al op de hoogte gesteld?

– Wordt dit nieuws ook in meerdere talen vertaald zodat argeloze toeristen te weten komen hoe veilig ‘gezellig en sfeervol’ Amsterdam in werkelijkheid is en hoe haaks die realiteit staat op de gelikte propaganda van de Amsterdamse Citymarketing?

6
63 Lucien80

Hahaha 'over de genderidentiteit van de man was nog niks bekend'. Boze transgenders, oppassen geblazen!!!1

7
64 Vanillestok

@55 Het oplossingspercentage schijnt in Duitsland significant hoger te liggen :
We blijven nog even in Münster en Utrecht. Vooral bij geweldscriminaliteit is het contrast pijnlijk: een Nederlandse opheldering van 37 procent tegen een Duitse van 82 procent. Het frappante is dat de onderzochte districten in beide steden evenveel politiemensen hebben, zo’n 450. In Utrecht was 104 fte (23 procent) daarvan beschikbaar voor tactische opsporing, in Münster 215 fte (48 procent).
bron :correspondent.nl

4
65 21st Century Guy

@61
Ik kan echt een heel eind met jou meegaan, Vandeprinsgeenkwaad, maar op het punt wat de bron van de waanzin is scheiden onze wegen. Door de mensheid zelfbedachte sprookjesboeken (en of deze nu Bijbel, Koran of Mein Kampf heet) zijn in mijn ogen nooit het bron van de ellende, het Kwaad huist in de mensen zelf.

4
66 Ronin

Alle honden zijn dieren. Zijn alle dieren honden?

Alle terroristen zijn moslims. Zijn alle moslims terroristen?

Extreem / populistisch rechts werpt links steeds voor de voeten dat 'ze' de relatie tussen terrorisme en islam ontkennen. Dat is mijns inziens onjuist.
Er zijn veel mensen die niet willen geloven dat alle moslims terroristen zijn. Dáár gaat de ontkenning over de relatie tussen terrorisme en islam over.

En verder? Geen stijl bakt weer eens een zo groot mogelijke haatsoufflé van dit incident waarbij een moslim terrorist op voorbijgangers inhakt.

En de extremisten en populisten alhier blazen hun bekende anti islam / anti moslim haardeuntje weer vrolijk mee. . .
.

10
67 hippodepippo

@38
"Dom volk is snel beïnvloedbaar."

Klopt, jij bent het bewijs.

OT:
Het valt wel steeds meer op met die allah ahkbar roepers, en nog blijven er "mensen" wegkijken.

2
68 Desphex

* Verwijderd door de redactie *

69 Gr@ndioos

Lucien80, u staat hier bekend als een St Petersburg troll en iemand met ongefundeerde en ongenuanceerde reacties, over het algemeen om ons democratisch systeem te ondermijnen. Helaas zijn er behalve wat onderbuikers, waarvan velen ook nog op de PVV stemmen hier nauwelijks lezers geïnteresseerd in uw opmerkingen.

5
70 reality

@69

Eerste klas gelul.
.

6
71 hippodepippo

@71 Helemaal mee eens. Doen voorkomen dat oorlogen in de wereld alleen maar zouden ontstaan door de schuld van moslims haha. kijk eens naar de oorlogen die niet moslims voeren al reeds eeuwen.

5
72 reality

@66
"het Kwaad huist in de mensen zelf."

Helemaal correct! Tien met een griffel voor jouw comment.


@68
"Het valt wel steeds meer op met die allah ahkbar roepers, en nog blijven er "mensen" wegkijken."

Bij die spelersbus in Duitsland werd er ook geroepen dat de daders moslim-extremisten waren, en dat er Allah Akbar geroepen was.
daar bleek het om een frauderende gokker te gaan.

Ook zijn er in Duitsland blijkbaar extreem-rechtse militairen die aanslagen willen plegen om ze in de schoenen van moslims te schuiven, en voetbal hooligans die hun daden op moslims af proberen te schuiven.
Wachten op geverifieerde info van de overheid bij dit soort gevallen heeft niet te maken met weg kijken, maar alles met nuance en oog voor de werkelijkheid.

9
73 Sjonnie

@69
"Er is geen harmonische en vredelievende samenleving mogelijk met de islam in het westen"

Als je "de islam" vervangt door "extremisten" heb je het huist.
helaas echter blijkt uit je tekst je eigen extremisme maar al te duidelijk, en vorm jij mede het probleem...

9
74 Sjonnie

Huist is juist

7
75 Sjonnie

@67
"Alle terroristen zijn moslims."

Aantoonbare leugen!

12
76 Sjonnie

Ach, de getuige heeft het waarschijnlijk verkeerd gehoord.
De dader riep: Waar is de snackbar ?( sarc)

1
77 benbenieuwd

@8 Marc Anthony

Waarom er Palestijn staat begrijp ik ook niet. Elders las ik dat de man in de VAE geboren zou zijn. Maar dat zegt niets natuurlijk. Yasser Arafat werd tenslotte ook geboren in Cairo.

10
78 ~ Echelon II ~

@20 FUBAR76

@5 radicalenradar neemt even waar gedurende de afwezigheid van Doortje question

14
79 ~ Echelon II ~

@35 Vandeprinsgeenkwaad

Bij een bekering hoor je ook een bij het nieuwe geloof behorende naam te kiezen dus het rijtje Arabisch klinkende namen is geen garantie dat iemand voor z'n bekering niet gewoon Dennis Honing heette, om maar eens een voorbeeld te noemen question

12
80 ~ Echelon II ~

@73

Heb je bewijs? En dan bedoel ik niet van die "linkse" indoctrinatie websites, waar jullie normaal gesproken mee komen.

2
81 Desphex

@80 Het overgrote deel van deze personen zijn van geboorte moslim.

0
82 21st Century Guy

@81
"Gisteren werd op de plek waar de bommen zijn afgegaan, een opeisingsbrief gevonden - op computer geschreven en in drievoud. In de brief wordt verwezen naar de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn (19 december) en de inzet van Duitse straaljagers in de strijd tegen Islamitische Staat in Syrië. Volgens Duitse media zou de brief beginnen met de woorden "In naam van Allah". "
Maar uiteindelijk bleek:
De aanslag op de spelersbus van voetbalclub Borussia Dortmund was geen terreurdaad, maar een poging een snelle klap op de beurs te maken. Vrijdag pakte elite-eenheden van de Duitse politie een 28-jarige verdachte op die speculeerde op een koersdaling van het aandeel van de beursgenoteerde voetbalclub.
Op 11 april explodeerden drie bommen in de nabijheid van de spelersbus, terwijl die op weg was naar het stadion voor de Champions League-wedstrijd tegen AS Monaco. Voetballer Marc Bartra en een politieagent raakten gewond. Volgens de Duitse openbaar aanklager verbleef de verdachte, een Duitser met een Russische achtergrond genaamd Sergei W., in hetzelfde spelershotel als de selectie van de Duitse voetbalclub. Vanuit zijn hotelkamer had hij zicht op de plek van de aanslag.
http://www.hln.be/hln/nl/950/Buitenlands-Voetbal/article/detail/3130736/2017/04/12/Officieel-Aanslag-op-spelersbus-Dortmund-gelinkt-aan-IS-Irakees-25-opgepakt.dhtml
https://fd.nl/beurs/1198576/verdachte-aanslag-duitse-spelersbus-speculeerde-op-koersdaling-dortmund

Een Duitse legerofficier is opgepakt omdat hij een aanslag zou voorbereiden. De aanklagers vermoeden dat hij wilde dat buitenlanders de schuld zouden krijgen van die aanslag. Met dat doel deed hij zich voor als Syrische vluchteling.

De 28-jarige eerste luitenant was gelegerd in Frankrijk. Volgens de politie verstopte hij op het vliegveld van Wenen een geladen pistool in een toilet, maar het pistool werd ontdekt. Toen de verdachte het kwam ophalen werd hij door de Oostenrijkse autoriteiten ingerekend.
https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/duitse-militair-deed-zich-voor-als-vluchteling-en-plande-aanslag

5
83 Sjonnie

@78 Ja, iedere Arabier kan zich Palestijn noemen. Het is tenslotte een fictief volk, puur bedacht om de Joden te compromitteren.

1
84 schrootflint

Is het nu Allah Akbar, Allah Hakbar of Allah Snackbar? Op het werk zeggen de Koerden Allah gehaktbal

1
85 Jan met de korte achternaam

Even een vraagje aan onze rechtse medemensen: Wat doet iemand uit de Verenigde Arabische Emiraten tussen de vluchtelingen?

Het is daar geen oorlog, hij hoefde niet te vluchten wegens vervolging. Komt hij misschien om de vluchtelingen in een kwaad daglicht te zetten?

3
86 Hollander1967

** gebruiker verwijderd **

@5 : Als je het dus elke keer roept, heeft het op den duur geen enkele betekenis meer.

87 verwijderd9139144

Ik heb gehoord dat ze ouders en de broer van deze 'verwarde' man zeggen dat het een hele normale aardige jongen is.

0
88 etymologie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
NSC wil verbod op peilingen vlak voor verkiezingen - NieuwRechts.nl

Ik vind het een goed idee, dat zorgt er voor dat mensen stemmen op een partij naar hun hart en niet gaan voor het zogenaamde strategische stemme...

1 minuut geleden geplaatst door 21st Century Guy

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@57 dat mensen niet meer naar kerk gaan betekent niet dat ze afstand doen van hun christelijke vorming. Vandaar dat Nederlanders nog steeds het ...

1 minuut geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@54 flauw, mijn vlees is iedere dag vers maar kunnen we dat ook van jouw snor zeggen ... 😮...

2 minuten geleden geplaatst door Slavink

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

nooi >> nooit...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@56 maar Donnie heeft geen eigen stem, net als zijn vader... 😎...

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@44 Tuurlijk mag jij dat. Ik praat jou, als beroepsidioot, maar gewoon naar de mond. Lijkt me het beste. ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Bob Sleebaan
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Nu nog een jurk en de baard even door laten groeien....

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@24 ik dank je voor je verhaal. Ik wist niet dat bekeren tot de Islam zo eenvoudig was, geen doop, geen hostie, geen Onze Vader ...Heeft jou...

5 minuten geleden geplaatst door Slavink

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@81 Nou, voor één (1) keer dan maar : als jij denkt dat ik na die vertoning van gisteren van jou, verder nog met jou in gesprek ga ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

@25 Waarom zou ik een islamitische school bezoeken als ik uit een niet-islamitisch gezin kom? Je bent een beetje geobsedeerd door de islam, gel...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Porntube Japanese MassageEliza Ibbara BbcLunabaylee Onlyfans LeakedKbj SexQuadrinhos PronoVidéos Pornographie GratuitesThicci VelvetPornografia De ViejosXxx Videos OfficeTamanasexStocking SexTaboo.desi18 And PornMya MaysXnx SuhagratBibi SexSexy ClitBlumpkinsEmoly Bloom2012 Sex VideoKate Winslrt NudeGlory Hole In BathroomXnxxانميNiccole Kidman NudeAlicia Keys NudeMargaret Qualley NakedXnxx Hot Video ComLyracrowoGangbangwhoresSexnymphoPuppiwi NudeAmadoras.twitterMotherfuckeSexwithhorseTelugu Romance BfAnastasia Doll PornSex King HdBlacked Porn SitesE Gallery HentiaWww Sexy Vedeo ComCory ChadrZoey HollawayTnaflix.comReddit AssholeBestporn ComicLexure PornXxx PornogrfiaPetiteblowjobVenezolanas PornTeenpoopMyvidister GayNancy Momoland SexSilk Smitha BoobsOnly Fans Leaks RedditMelanie Marie PornKanchipuram Temple SexMia Khalifa MemeFucking Videos Of Indian GirlsXxxx Video HorseCelebrity NippleslipSoul Snatching BjPerfect Firl PornCryatal RushHot Bikini XxxHot Busty SexKloe KapriTelugu Sex ScenesBallbusting VideosMuslim Aunty XxxSexy Bikini VideoButt Sex GifIncestous SisterSlamming Meth PornFree Male Gay Porn VideosNude Couples On A Beach日本a V网站Nooodle MagazineBig Boob Women NudeTina Nandi TwitterXxx Sex WebsiteJocyln JamesNayanthara SexPorn AlexisSsbbw Pear PornPerfect Tits CompilationAsian Cream PiesAsian BaddieBig Tits BrunnetteSex Xxx Sex VideoAnna ChipovskayaLady Police Officer SexBrazzers Free Porn Hd VideosPretzel PositionMia Khalifa Hard Porn VideoMia Kirshner NudeNude BlondaPorn VelmaPerfect Amateur TitsVillage Teen SexIndian LoonersBisexualsex VideosBrazers Alexis TexasإباحيEscortfish.com1pornFuta SelfsuckKendra List PornBlackcock GloryholeRed TobeKissing Se XMaking Love VideosHeather VaughnMeghan Markle Sex ScenesNatasha Xx Video Full HdEur PornFingering A GirNude Anime ScenesXxx AnlmeTwinks OrgyPornstar MemesElla Knox XxxIndian Sex With MaidRiley Raid PornDancing Bear StripperSụpavMy Hentei ComicsHot Tit TeensIndiansex Video DownloadJapan Ki Bf MovieReal Homemade Amateur PornSex Sex Sex Sex SexVillgesexJosephine Langford Hot SceneBridgette B PornstarIcygicCaamibernaalHand Job Cabin MovieVolleyball Player PornPornpictureRaylene SexWife LiteroLatina Big Booty NudeLesbian Boobs NudeNaughtyt AmericaAlohatube.conmBig Boobs In PornVideis DesexoKarla CarrilloDeep Throat CopilationXxx Injection