door Denisova in Buitenland  ·  80 Reacties

  • 5
  • 837x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@38 Dat is al de zoveelste keer dat je suggereert dat er betere presidenten dan Trump zijn geweest. Wat ben je voor een ketter dat je Zijne Heiligheid Trump zo neerhaalt. Lucifer is zo ook ten val gekomen.

0
51 Ketter

@37 Slecht idee; dan krijg je Mike Pence als president, en dan gaat de VS helemaal een paar eeuwen terug in de tijd. Laat Trump maar schreeuwen en aan iedereen bewijzen dat hij een incompetente idioot is, dan zijn we over een paar jaar van hem af en kunnen we weer normaal gaan doen.

0
52 Neobullseye

De persco's gaan er in de toekomst zo uitzien:
"I will ***** *** the WH. President Trump shall ******* **** ! *** fake *** media *****. The ****** Clinton ***** **** *****. Thank you ******* *******.

***** = beep

1
53 GreyB

@53 Jerry Springer for president!

1
54 Neobullseye

Een half jaar geleden vond ik Spicer een uiterst merkwaardig en gedesoriënteerde malloot.
Nu ik eens terugblik, ben ik stomverbaasd dat ik hem nog de normaalste van het hele zooitje ben gaan vinden.
Hoe zou de Witte Huisstaf er aan het eind van het jaar uitzien?

1
55 W. Anstalt

@46 Op een gegeven moment zit daar gewoon een dikke brullende orang-oetang.

Oh, wacht...

1
56 Ongeregistreerd

Ik blijf mij verbazen over die aanhang van Trump in de VS. Zwaar christelijk, uiterst conservatief hangt een kerel aan die al aan zijn 4e huwlijk bezig is, die zakelijk totaal geen enkele moraal kent. Op zondag lekker gaat golfen ipv naar de kerk. Die mensen aanstelt met een taalgebruik waar zelfs een tokkie nog van zal schrikken, wat een idioot is deze kerel en dan ook nog beweren dat zij de taal van het volk spreken. Werkelijk hoe blind kan men zijn.
@55 inderdaad Spicer en Conway waren malloten maar tenminste nog wel fatsoenlijk, dit is een straatrat.

0
57 streek




https://judiciary.house.gov/wp-content/uploads/2017/07/072717_HJC-Letter-to-AG-DAG.pdf

12
58 Lucifer De Vil

Was het niet Wikileaks die de schandalen over Hillary bekent maakte?
Zegt Jullian Assange niet zelf dat het lek vanuit de DNC zelf kwam en dat Rusland er niets mee te maken had?
Waarom wordt steeds gepusht dat Rusland dan samen met Trump gewerkt zou hebben?

Er is gewoon geen Rusland schandaal in verband met Trump. Of moet ik dat verhaal van die plasseks tape ook serieus nemen?

11
59 Lucifer De Vil

@58 Dat is nu al de derde keer dat je hier een link naar dat document spamt. Ik snap echt niet wat je daar nou mee wil zeggen. En als ik op internet referenties naar dat document zoek, kom ik ook nul komma nul inhoudelijk commentaar tegen, meestal de link zonder zelfs maar enige tekst. De inhoud is kennelijk niet zo heel sterk. Misschien dat je er zelf wel wat zinnig commentaar bij kan verzinnen dan, of hoeft er van jou ook geen commentaar of uitleg bij?

0
60 W. Anstalt

@59
"Was het niet Wikileaks die de schandalen over Hillary bekent maakte?"

Yep, ze kregen de gehackte mails aangeleverd.

"Zegt Jullian Assange niet zelf dat het lek vanuit de DNC zelf kwam en dat Rusland er niets mee te maken had?"

Nee.

"Waarom wordt steeds gepusht dat Rusland dan samen met Trump gewerkt zou hebben?"

Dat werd niet "gepusht". Het TrumpTEAM wordt verdacht van collusion en wordt onderzocht. Of Trump ervan wist zal moeten blijken uit onderzoek. Er is bewezen (en onder ede verklaard) dat Rusland 21 staten op zijn minst gepoogd heeft om te hacken.

"Er is gewoon geen Rusland schandaal in verband met Trump."

Nogmaals, het Trumpteam (waaronder ook Trump zelf) wordt onderzocht door Speciaal Aanklager Mueller en dat is niet omdat ze zo komisch zijn.

"Of moet ik dat verhaal van die plasseks tape ook serieus nemen?"

Dat hoeft niet, het zal nog moeten blijken of er zo'n tape is. Het is in Rusland wel gebruikelijk dat belangrijke mensen (en journalisten) in hotels afgeluisterd/gefilmd worden.

Het feit dat Trump zo vurig het onderzoek probeert te frustreren en hij er iedere dag wel over tweet, wil m.i. zeggen dat er wat te verbergen is. Als je onschuldig bent, hoef je namelijk nergens voor te vrezen..

3
61 GreyB

@60
Het "document" zegt dat de Senaatscommissie niet zeker is of er onderzoek gedaan wordt naar bepaalde personen door Mueller. En er wordt gevraagd onderzoek te starten naar mensen uit het Clintonteam. Meer is het niet..

1
62 GreyB
63 Denisova

Trump heeft letterlijk heeft letterlijk the swamp gedrained en wat hij spartelend in de moeras blubber aan eencelligen heeft gevonden, maken nu deel uit van zijn team.

2
64 Tralalala

@61
@60
Ik zou maar even het youtube filmpje afkijken, want het text bestand wat ik gelinkt heb van de onderzoeksraad is aangenomen.
Over Hillary en de DNC weten we het wel wat het harde bewijs is van haar schandalen.
Over Podesta weten we het ook, dat hij in een van de gelekte emails dreigt een voorbeeld voor anderen te stellen van wat er gebeurt met iemand die lekt. En niet kort daarna werd Seth Rich vermoord.

Hier zegt Jullian Assange dat het niet de Russen waren.
https://www.democracynow.org/2017/4/12/full_interview_julian_assange_on_trump

Er is nog steeds geen enkel hard bewijs gevonden dat "Team Trump" samengewerkt heeft met de Russen of Russische hackers om de verkiezingen te winnen.
Of denken jullie dat elke Rus voor Putin werkt of zo? Mag niemand van "Team Trump" nu nog praten met een Rus? Want dan werken ze samen om verkiezingen te winnen?
Daarom doet hij zo raar hierover, omdat hij weet dat hij niet de Sjaak is.

En de enige die Trump frustreert zijn degene die de hele tijd in zijn aas tweets happen, en doen alsof het een idioot is.
Jullie zijn echt naïef door ervan uit te gaan dat Trump een domme man is.
Maar ja, jullie geloven dit soort onzin ook.

12
65 Lucifer De Vil

Probeer jezelf maar eens te pijpen, best moeilijk.

0
66 Nerva

Ik vind het geweldig question De machtigste man van de wereld, van het 'beste' land van de wereld. En dan heb je deze man gekozen als volk, prachtig! Kan elke dag niet wachten op wat er weer is gebeurd.

6
67 etymologie

@67 [ De machtigste man van de wereld ]

Die heeft al 6 maanden niets voorelkaar gekregen, hoor... met zo'n fake figuur als president , blijf je niet lang het "beste" land ter wereld (zo de USA daarvoor al in aanmerking kwam als "Jailhouse nation" )

2
68 TedjeR

@65
Ja en?
Alles wat je opnoemt wordt nu onderzocht door Mueller.
Assange heeft niks meer te zeggen bij Wikileaks.

3
69 GreyB

@68 Als je niet eens snapt wat ik bedoel, aargh.
Als je het niet weet, zo noemen ze eenmaal de president van Amerika.

5
70 etymologie

@66 en @67 +

0
71 Denisova

@65 "Over Hillary en de DNC weten we het wel wat het harde bewijs is van haar schandalen.
Over Podesta weten we het ook, dat hij in een van de gelekte emails dreigt een voorbeeld voor anderen te stellen van wat er gebeurt met iemand die lekt. En niet kort daarna werd Seth Rich vermoord."

Podesta emails zeggen helemaal niets behalve als je er van alles bij gaat verzinnen. Dan krijg je gekken met pizzagate en andere onzin. Dan heb je die emails van Hillary blijkbaar zit de FBI er niet zo mee en ze hebben de meeste emails ook gewoon terug. Dan natuurlijk kom Seth Rich langs, maar weet jij wat dat met die emails te maken heeft? De enigste die er wat in zien zijn complotters die teveel folie vreten. Wat Julian Assange zegt doet er weinig toe. Hij heeft zijn wikileaks ingezet om de verkiezingen te verzieken en die gaat zeker niet vertellen dat hij het ook nog van de Russen kreeg. Dan is de schijn van onpartijdigheid helemaal weg.



"En de enige die Trump frustreert zijn degene die de hele tijd in zijn aas tweets happen, en doen alsof het een idioot is.
Jullie zijn echt naïef door ervan uit te gaan dat Trump een domme man is."

Het hoeft geen domme man te zijn om een waardeloze president te zijn. Als hij het nodig acht om allemaal aas en rommeltweets met de grootste onzin de wereld in te slingeren dan kan je jezelf maar beter afvragen waarom?

3
72 VaY

Jaja de nieuwskoerier whatsapp groep heeft zich gemeld. Bereid u voor op veel onzin.

13
73 etymologie

@65 Ik klik uit principe geen links naar youtube filmpjes aan. Die zijn doorgaans toch van complottheoriegehalte. Goede argumenten moeten het zonder video's kunnen stellen.
Echt iets toe te voegen heb je dus kennelijk nog steeds niet? Duidelijk....

1
74 W. Anstalt

@73
Doet de islamofobie app het niet vandaag?

1
75 GreyB

@65
Dat Seth Rich complot is allang ontmanteld, alleen de diehard complotters en Trumpolina's geloven het nog.

2
76 GreyB

20 senatoren hebben Sessions verzocht dot te onderzoeken :
And here is the full list of things the "Second Special Counsel" would be instructed to investigate:

1. Then-Attorney General Loretta Lynch directing Mr. Comey to mislead the American people on the nature of the Clinton investigation;

2. The shadow cast over our system of justice concerning Secretary Clinton and her involvement in mishandling classified information;

3. FBI and DOJ’s investigative decisions related to former Secretary Clinton’s email investigation, including the propriety and consequence of immunity deals given to potential Clinton co-conspirators Cheryl Mills, Heather Samuelson, John Bentel and possibly others;

4. The apparent failure of DOJ to empanel a grand jury to investigate allegations of mishandling of classified information by Hillary Clinton and her associates;

5. The Department of State and its employees’ involvement in determining which communications of Secretary Clinton’s and her associates to turn over for public scrutiny;

6. WikiLeaks disclosures concerning the Clinton Foundation and its potentially unlawful international dealings;

7. Connections between the Clinton campaign, or the Clinton Foundation, and foreign entities, including those from Russia and Ukraine;

8. Mr. Comey’s knowledge of the purchase of Uranium One by the company Rosatom, whether the approval of the sale was connected to any donations made to the Clinton Foundation, and what role Secretary Clinton played in the approval of that sale that had national security ramifications;

9. Disclosures arising from unlawful access to the Democratic National Committee’s (DNC) computer systems, including inappropriate collusion between the DNC and the Clinton campaign to undermine Senator Bernie Sanders’ presidential campaign;

10. Post-election accusations by the President that he was wiretapped by the previous Administration, and whether Mr. Comey and Ms. Lynch had any knowledge of efforts made by any federal agency to unlawfully monitor communications of then-candidate Trump or his associates;

11. Selected leaks of classified information related to the unmasking of U.S. person identities incidentally collected upon by the intelligence community, including an assessment of whether anyone in the Obama Administration, including Mr. Comey, Ms. Lynch, Ms. Susan Rice, Ms. Samantha Power, or others, had any knowledge about the “unmasking” of individuals on then candidate-Trump’s campaign team, transition team, or both;

12. Admitted leaks by Mr. Comey to Columbia University law professor, Daniel Richman, regarding conversations between Mr. Comey and President Trump, how the leaked information was purposefully released to lead to the appointment of a special counsel, and whether any classified information was included in the now infamous “Comey memos”;

13. Mr. Comey’s and the FBI’s apparent reliance on “Fusion GPS” in its investigation of the Trump campaign, including the company’s creation of a “dossier” of information about Mr. Trump, that dossier’s commission and dissemination in the months before and after the 2016 election, whether the FBI paid anyone connected to the dossier, and the intelligence sources of Fusion GPS or any person or company working for Fusion GPS and its affiliates; and

14. Any and all potential leaks originated by Mr. Comey and provide to author Michael Schmidt dating back to 1993.

3
77 Jongens van de Witt

en hebben we in onze geweldige pers iets vernomen over de arrestatie van Imran Awam?
1 van de broers?
Zal u zeggen wie ?
Juist dat bedoel ik..google maar.

on topic Priebus is ontslagen

6
78 Jongens van de Witt

@78 Dit draadje gaat over nieuwe hoofd communicatie van Trump. Maar ik begrijp dat jij vindt dat t ergens anders over moet gaan? Prima, Begin een draadje met t nieuws over de arrestatie van een frauderende cricketspeler die iets met een democraat heeft. Eens kijken of iemand dat oppikt. Het is natuurlijk wel een moslim dus als je t over die boeg gooit, wie weet....
Hier gaan we on topic verder. Een perswoordvoerder die meldt hoe een topadviseur masturbeert is in ieder geval vernieuwend. Het verklaart ook waarom de regering Trump in congres niks voor mekaar krijgt. Te druk met tissues in de weer.

0
79 Trompetsignaal

@79 het volgende onthullende nieuws zal dan wel over de kleur en vorm van de ontlasting van deze of gene gaan...

0
80 TedjeR

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Correcties bij @12:groter worden roep = groter wordende roep;tendert = tendeert.Mijn excuses....

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

@6 "En jij kunt mij niet dwingen" Duidelijk is dat er van wat voor dwang dan ook natuurlijk geen enkele sprake is. Het lijk...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Bram brabant
Formatiekwartet spreekt vandaag over asiel: streng maatregelenpakket in de maak

Zou top zijn.En degene die geen kans op asiel maken het land uit. Rwanda bijvoorbeeld.En wanneer het land van herkomst veilig is, ook opzout...

5 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

@19Bedankt, maar werkt bij mij niet....

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

   En wie stond aan de basis hiervan, door zich sterk te maken voor keihard optreden n.a.v, zogenaamde 'Bulgarenfraude'? Juist j...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

En jij kunt mij niet dwingen om via omwegen iets te kunnen lezen.Succes gewenst, met het plaatsen van al die betaalmuren en abonnementensites....

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Graaier1000
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

'"Volgens het bericht gaat het om een klein groepje bedreigers."Vast weer die fascistische ultra-linksen!/so'@4 Wedergeboren,Getuige...

7 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

sockknitter
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

@7Het gaat om een klein groepje. Dat zijn niet de "gewone" burgers....

8 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Op een bepaald moment is men het beu denk ik.🤔Dat volk blijft maar binnen wandelen. En wij maar betalen....

9 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

NK. App
DesihardRudian PornDesi Boobs Sex VideoPorn With Madison IvyPublic ErectionsNiksindian HdAngela White MilfHindi Bp Xxx VideoMom Bang TensViolet Myers GloryholeVidéos X GratuitementXnxx AriellaXchamster LiveXxx Hot WebPorn To YoungPublic Tit ShowingR Gone WildHussiepass ComHanimervSexmodel.frCartoon Sex Stories50 Shades Of Grey NudityGia Paige LesbianNoodlemagazienBen Avery Tim DillonAnal Belly BulgeSexo Con MinprimaDancing Bear SexIndian First Time XxxBollywood Hot Sex VideoAryana AmatistaJada Stevens Cream PieFirst Time Intercourse PornPornografia Videos CompletosSkinny Blonde AnalShaadi Sex VideoAngelina ValitineNude TransHollywood SexxSon Impregnate MomRaquel DarrionWife SquirterDinotube CoomSec AnimesSexo Ao Vivo CamTopflix TvPor NhubbNude Girl PornDesiixnxxLand Ki PhotoMia Khalifa In LibraryXrated VideosMilf MomsCzen PornNipple FetishCam DamageBig Boobs Sexy VideoMinecraft Porn JennyIndian Srx HdFree Black Lesbin PornHighschool Of The DeadhentaiTw NudesChubby FreepornAdult Games FreeMartina Smith PornhubXxx Videos New IndiaTeens Leaked PornGirls Getting FistedDominican Big TitsAnal Close UpTamil School Sex VideoWww Tamil Aunty Sex Video ComX Hamster First NightDesi Porn Photo ComMommy8 ComIndian New Sax VideoBrittanya Razavi Onlyfans LeakedBest Nude CelebsKadakkal AuntyLesbin XnxxTessa Fowler OnlyfansPerfect Waist PornYoujissShower Head MasterbationChel Cosplay PornStacy PerkingsCelebrityporn FreeHentai Anal RapeSnappornHot Daddy PornRailey TvVitage Gay PornBangla Panu XxxDiosdega PornSexy Angel StrippRarbg Replacement RedditSexchat ChatzyMckinzie Valdez Pornپورن الکسیسSonakshi Sinha NavelProstitute XnxxSsni 658Loving TwinksJerkmate ModelsTracy LordAmanda Love WikiPornos Videos GayX 23 PornPornhd LatestBest Sexفيلم سكسGangbang CreampiesLulu Sex BombKaitkrems LeaksIndian Forced Porn VideosKangana Ranaut Hot BoobsDani Daniels XxxFunsexy Dragon BallLizzie TuckerBlue Picture Sex VideoSexy Teenager NudesHeavyr.cpmXhamateeFreeporn XhampsterFamosas PeladinhasPornhub ProxyKyonyuuSex LaskiDemora Averice입싸Beach People NakedEnf ComicsDesi Bf BanglaHoror Movie PornVer Gratis Videos PornosDolly SharpAva Devine AnalLand Pic SexBazzar Xxx VideosNude Lesbian VideosSxx Hot VideoNatural PornstarsBadoink VrVidz7cPeperoni NipsBella RolandStepmom Is HornyBrezzersPornos DescargaBest Hay Porn