door Moskowfiets in Media  ·  86 Reacties

  • 19
  • 1064x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49
Omdat in Athene, Patras etc wat flats staan? De rest is ook kletskoek. Maar goed wat wil je ook verwachten van iemand die in een ander topic doodleuk verklaard dat het asfalt vervangen dient te worden door kinderkopjes tbv een betere drainage.

8
51 Feldwebell

in Griekenland ?? ja, daar willen de "vluchtelingen" graag wonen en voor de rest van hun leven blijven. mooi niet. na een paar weken trekken ze verder richting het rijke en gastvrije Duitsland en Nederland

0
52 Roomboterbabbelaar

het griekse volk word uitgeknepen door de EU maar voor de 30.000 gelukszoekers hebben ze wel meteen 93,5 miljoen over.

1
53 alphamale

** gebruiker verwijderd **

Keer op keer heeft de orakel uit Venlo gelijk.

54 verwijderd5929219

De Ruyters zeggen: " Ja we hebben gestemd om dit 4 jaar door te laten lopen...."

1
55 De Ruyters van Michiel

En de eigen bevolking daar die dakloos is geworden als gevolg van de crisis mag onder een brug slapen!!!!!!

2
56 Lucien80

Ik heb op de PVV gestemd. Jullie ook????

3
57 Lucien80

Geef ze hun zin en ze blijven komen.

0
58 Wild Rover

Haat van wnl kent geen grenzen.. er word niks gevorderd, er word geïnvesteerd in huizen. Dat levert arbeid op en werkt als economische stimulans. Win-win voor alle betrokken partijen.

10
59 God is dood

@56
Precies, het is niet zo dat men daar even 22.000 woningen over heeft!
Het is buitenaards onwerkelijk! Die lui zijn allemaal stapelgek van de pot gerukt! :X

2
60 Bleke Betty

Typisch toch de vrijwel alle Europese politici streven naar een multiculturele samenleving en dan maar een cultuur; de islamitische cultuur binnenhalen. Net de cultuur die er alleen maar op uit is om het Westen te vernietigen en om te turnen in een kalifaat. Het staat in al hun heilige boeken,
ze zeggen het zelf, ze handelen er naar en toch blijven dwazen als Timmermans wegkijken en dit gevaar loslaten op de gewone bevolking. Zelfs al zouden het vluchtelingen zijn dan nog kunnen we ze niet allemaal opvangen. Waarom doen de rijke oliestaten, die ook het geweld financieren dat niet zelf?

0
61 Soare

Goede actie. Griekenland kan wel een injectie van werkkracht en intellect gebruiken.
Die slapers daar mogen wel eens wakker worden....

7
62 Querido not

@57 nope, gaat niet gebeuren ook.

1
63 datkanjijmakkelijkzeggen

ongelofelijk deze zelfvernietiging van europa, er moet en zal islam komen..wat is er toch aan de hand..waarom zijn wij verandwoordelijk voor al die islamitische handophouders? moeten wij eens vluchten naar die domme.moslim.landen, kijken wat wij krijgen?/een.mes op je nel, meer niet, weg met die islamieten!

3
64 henry86

@62
"werkkracht en intellect"

Verder dan het werk-woord komen ze niet en het meest inspannende is hun hand op houden. En over intellect? U gelooft nog steeds dat het allemaal raketgeleerden en hersenchirurgen zijn?
Griekenland een bakermat vd beschaving zit helemaal niet op die kansloze figuren te wachten. Ze hebben zelf meer dan genoeg mensen met een hoge opleiding, alleen komen die niet ad slag waardoor die Griekenland verlaten om elders hun brood te verdienen. Arme Grieken, letterlijk en figuurlijk!

1
65 Bleke Betty

Staan er in Griekenland 22.000 huizen leeg??????? Hier hebben we al jaren flinke tekorten... En hoewel geen enkel huis in Griekenland af (dan betalen ze geen belasting over) is heb ik er weinig leegstand gezien...

0
66 Logic

@21 Helaas worden er in Nederland wel huizen aangekocht, kijk maar eens... www.sntr.nl een schandalige ontwikkeling! Veel Nederlanders moeten sappelen voor hun huursubsidie, bijstandsmoeders kunnen amper rondkomen, bij huurachterstand staan zij op straat! Werkelijk schandalig, allemaal valse politieke correctheid. En dan vraagt deze dubieuze stichting nog aan de buren om deze zogenaamde vluchtelingen te helpen, natuurlijk helpen wij hen wel......naar de rasmodee!

0
67 Arkan

@66
Ze gaan de huizen huren. Gezien het feit dat veel Grieken naar het buitenland vertrokken zijn, lijkt mij dat niet heel lastig.

3
68 AJ74

@53
Dan wil ik ook graag uitgeknepen worden. Griekenland krijgt iets van 4 Miljard per jaar van de EU en ook nog goedkope leningen. In dit artikel staat zelfs weer dat ze honderden miljoenen krijgen.

3
69 AJ74

@29 Het gaat over al 200 huizen, en de leugens dat een woning meer dan 6 maanden te koop moet staan, en maar rond de €100.000 mag kosten , mooi niet!
http://www.sntr.nl/

0
70 Arkan

@64

Een simpel rekensommetje leert dat er per huis 4000 euro wordt neergeteld. Dat zijn niet echt grote villa's, hoor.
Gewoon normale opvang. En de Grieken kunnen een flink aantal mensen aan het werk zetten.

Ik zie niet echt een probleem.

3
71 Aufklärung

@35 Inderdaad de tondeuse is gewillig, zeker voor de Nederlandse collaborateurs, die hun huizen zonder wroeging verkopen, aan dergelijke dubieuze, volksverraderlijke instanties...de buurman die dit hier heeft gedaan, is zelf al naar een camping gevlucht, nadat de buurt hem heeft 'aangesproken'!

1
72 Arkan

@71
De gaan de woningen huren, de vraag is voor hoe lang. Het is weer allemaal weinig info en veel mensen die allemaal conclusies menen te moeten trekken.

1
73 AJ74

@73

Het staat maar vreemd in het artikel. Eerst schrijven ze "De Europese Unie trekt 93,5 miljoen euro uit om 22.000 huurwoningen te kopen in Griekenland" om daarna te schrijven dat ze het huren.

Niettemin zullen het, gezien het bedrag, niet de mooiste huizen zijn.

4
74 Aufklärung

@69
Want al dat geld is bij de Grieken terecht gekomen?
Hoeveel kleuren brillen heeft u?

2
75 Bleke Betty

@74 Het zijn hier in Nederland koopwoningen, maar de grens is wel bereikt, een 'warm' onthaal geven..zeker, en een tal van, niet mis te verstane waarschuwingen!

0
76 Arkan

Het meest eenvoudige apartementje met 1 slaapkamer kost in Griekenland (buiten de grote steden) minstens 60.000 tot 70.000 euro. Zelfs voor een krot in de binnenlanden ben je al 50.000 euro kwijt. Hoe ze 22.000 woningen willen kopen (dus niet "vorderen") voor 93,5 miljoen euro is mij een raadsel.

0
77 Belazerd

Eigen daklozen eerst!

0
78 Wil je niet weten

Goed idee. Beter dan de concentratiekampen waar die migranten nu in zitten. Eindelijk neemt de EU zijn verantwoordelijkheid. Nu nog de afspraak nakomen dat een flink aantal vluchtelingen over andere lidstaten moet worden verspreid. Griekenland en Italië hoeven het probleem niet alleen op te lossen.

3
79 Conclusius

@13 denk eerder dat dit niet kopen maar huren is dan komt het bedrag eerder in de buurt
maar ze zijn bang hoe de grote massa gaat reageren als navoren komt dat minimaal 93 miljoen per jaar gaat kosten En als je dit ook nog eens afzet tegen het gemiddeld inkomen van de Grieken wordt het wel heel wrang! De Grieken moeten hun buikriem aanhalen terwijl deze 30.000 vluchtelingen gratis wonen, voedsel en nog een zakcentje krijgen!
Nee hoor dit gaat absoluut geen aanzuigende werking opleveren!

0
80 psje

@79 Welke verantwoordelijkheid? Misschien 10 a 20% is echte vluchteling. De rest komt gewoon z'n geluk beproeven en welvaart eisen. We zitten over een tijdje met 2 miljard Afrikanen die stuk voor stuk armer zijn dan wij. Is dat een reden om ons continent vol te laten lopen? Wanneer is het genoeg? Als ze allemaal hier zitten en Europa net zo straatarm is als Afrika? Wanneer is jouw linkse weldoeners-honger gestild? Vragen, vragen...

0
81 Akiron

@8 't Zou de maand voor een jaar kunnen zijn. Betekent dat er volgend jaar opnieuw (en meer dan) 100 miljoen 'nodig' zijn.

0
82 case

@82 maand = huur

0
83 case

De eu vordert ? Verbaas me steeds opnieuw

0
84 knorkokkie

"EU vordert 22.000 woningen om vluchtelingen te huisvesten "

Goede zaak, ik vraag me alleen af of dit voldoende is, maar het is een stap in de goede richting.

2
85 Drumpf

@85 Totdat ze aan jouw deur staan om je woning te vorderen. Hypocriete gek.

0
86 Akiron

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@48Zou kunnen, en doorgaans zijn lanceringen van korte afstand moeilijker te onderscheppen.In 2016 uitte Poetin ook z'n zorg over de uit...

1 minuut geleden geplaatst door Vageali6888

Nicks R. Van
Bejaard echtpaar Nieuw-Zeeland gedood door ram

Dat beest stond op ramkoers!...

3 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@14 Exact ja, dat was het, dank je. Afgrijselijke beelden, waar wij beiden nu weer door geplaagd worden. Echt een gebeurtenis...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@32 Nope:"The South Atlantic Anomaly (SAA) is an area where Earth's inner Van Allen radiation belt comes closest to Earth's surface, dipping...

8 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@29 Betrokken geweest bij 54 ruimte missies. Dat is nogal wat. Specialist op het gebied van de magnetosfeer....

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Schildpad
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

Frans als grote smurf en dan Jette als brilsmurf, Jesse als moppersmurf, Yesilgöz als smurfin, Wilders als Gargamel en Caroline als Azrael.Ik...

9 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Vageali6888
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@23"Het ISS vliegt dagelijks door een deel van de Van Allen Belts"Nope, de ISS vliegt op 400 kilometer hoogte, de Allen Belts beginnen z...

11 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Malinois
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@11The burning Monk.Ik heb 'm ooit ook gezien.Ik moet er nu telkens weer aan denken.Die man bleef gewoon zitten zoals hij zat. Heeft g...

12 minuten geleden geplaatst door Malinois

Wedergeboren
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@15 Ja, dank je, dat weet ík wel. Maar volgens mij kun je beter 13 iets uitleggen als jeniet erg vindt, aangezien die degene is d...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@29 Interessante man. En hij heeft ook een mooie rekenmachine. ...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
3d Monster Sex VideosModel Nude SexyKingcomix.3d Animated Gay PornAnal TumblrTherealpinuppixie NudeGdp E404Bhabhi SexJapanese Kissing PornPelículas De SexoMia Khalifa BoobiesNude ActeessLesbian VibratorCougar In LingerieXxnaivivxx PKill La KillhentaiTelugu Nude WomenIndian Teen Sex ClipSquirting While SexTeenage WhoringKiki Passo NakedBbw Mature Black PornKaren OliverBig Tits Sex ComNicki Minaj Hot PicsMei TinShani LionAriella Ferrera TwitterDominate Lesbian PornNaked Teens PicsSani Leon Ki Hot VideoBf And VideoCam Ao VivoSchool Ki Chudai VideoHot Couple Sex PicRasiya Xxx VideoPublic Cum SwallowTrain Groping In JapanCream Pie PornFreescatmoviesSloansmoans PornPics Of PeniLadies Bathroom Sex VideosXnxx DeepIndian Porn Stars NamesSunnyleoon XxxFraya TaylorSexy BlondDesi Porn HardcorePhorn Hd VideoXxx Vid0sAssole NudeAbella Danger TwitterVedika SexXxx AltBoombs PressingXxxx Porn Video ComVermeil In Gold SexChinees PornstarsWomen Licking AssholeXxx Big Sex VideoCzech Streets Porn VideosIndian Sex GiralSisters ThreesomeMommy N Son PornBeautiful Chick Vanessa Sky Is Enjoying Anal PenetrationJamelizzzz NudeLio Tipton NudeXnxx ChinessePunjabi Sex XxxXxx AjWefwefHollywood Full Sex Movie VideoNsfw TwtKala LundUnderworld: Endless WarFriends Hot Mom Sex VideosSleepsex VideosR GonemildPornô FrancePorn Muscle GaySexsexHoli Wala BfHidden Camera Hand JobPornvids RedditHen TaiTwitter HotwifeSex Video BhaiIndian Bhai Bahan Sex VideoAnushka Xnxx VideosIchika'sIndianporngirlsBondage FeetTeenager Thai PornLiterotica.conmNew Indian SexSavita Bhabhi Hot SceneNaked Girl Sex VideoReal Anime PornVideo Bokep JepanhIzzy OnlyfansBest EscortPornstar FindeeAyesha TakiaxxxDesi Bahu XxxSwimming Sex ComBus Sex MoviGoodcharlotte PornHidden Camera MasterbatesBeurrette Por'oSex VoissaNaked Porn MenHot Big Breast BabesSelfie Huge TitsSurfgaySpy On ShowerAlexa MayBbwsex StoriesMia MolkovaDora Belle PornSexxxx NewColegialasenaccionSunny Leone Xx BfTrans PornstarsFotos De Mujer Des NudasHorny Milf Veronica Avluv Gets Double StuffedAlexis Texas BlackYesjulz NudeBig Titties In The ShowerAfrican NudeXvides ComKangana Ranaut SexBp SaxBig Pussy VideoKulhad Pizza Viral Couple MmsBig Bouncy Natural TitsVictoria Matosa LeakedBallbusting GrabCowgirl Sex PositionKelly Kelly NudeMizz Twerksum RedditXvideoa ComSplatoon FutaDesiauntyxxxBrandi Love PornostarNjav.tvUk Teenager PornXvideos Mundo Mais做爱Pig Keepers Daughter