D66: 'Laat Engeland branden zodat het populisten geen hoop geeft' (geenstijl.nl)


Ah, D66'er Kees Verhoeven. Die kennen we natuurlijk omdat hij door Pechtold geblinddoekt door een mijnenveld werd gestuurd toen hij ineens namens D66 mocht verkondigen dat hij vóór het Oekraïne-referendum was. Maar de ware federale burgerminachting laat zich maar tijdelijk toedekken. ...

door Inter in Binnenland  ·  100 Reacties

  • 0
  • 1004x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Weg met D'66!!!!!

4
51 wegmetrutteensamsom

@43 Het is niet erg om je aan de regels voor uittreding te houden. Daar ben ik ook voor stander van. Wat Verhoeven echter voorstaat is om een land zo veel als mogeoijk dwars te zitten, te straffen en kapot te maken als pressiemiddel/ waarschuwing voor andere landen. Dan spoor je gewoon niet. Als bedrijven geen zaken meer met elkaar doen, zoals @44 als voorbeeld geeft, dan houden ze zich netjes aan de regels, wetende dat ze over een tijdje mogelijk wel weer zaken met elkaar doen. Verhoeven is een man die uit haat een vechtscheiding nastreeft en zijn kinderen er onder laat lijden als waarschuwing dat zijn vrouw hem maar beter niet kan verlaten.

0
52 ParadiseLost

@46 Een van de grote bezwaren die ik tegen GeenStijl heb is dat je je altijd door allerlei framing en sneren heen moet worstelen om te zien waar het eigenlijk over gaat. Het is of u, of mij niet gelukt. Dat branden, wat in de kop staat, is voor zover ik kan zien geheel voor rekening van GeenStijl. Noch in de eigen prietpraat, noch in het bronartikel, kan ik vinden dat Verhoeven iets zegt dat er ook maar in de verste verte op lijkt. Ik kom niet veel verder dan dat het verstandig is om Groot-Brittannië niet te veel cadeautjes mee te geven. Vooruit, geen enkel cadeautje.

4
53 Smiling

@52

Nee, expres tegenwerken hoeft niet maar wel gaan onze belangen binnen de EU wel voor de Britse belangen .
Zij wilden er toch uit.
Ze hebben dan niet meer rechten dan andere niet EU- landen.

3
54 No newstoday

D666

1
55 Black65

@46

Jij doet exact hetzelfde wat je D66- ers verwijt.
Jij verkettert anderen zo dat het op pure haat lijkt.
Het mooie dan democrstie is dat we het NIET eens hoeven te zijn , dit mogen uiten en elkaar in verscheidenheid en verdraagzaamheid toch respecteren kunnen .
En dat zit er kennelijk bij jou niet in .
Discussieer op punten, niet op personen met argumenten.
Wat jij doet, lijkt daar niet op.

4
56 No newstoday

Wie de tweet van Verhoeven leest, ziet dat hij dit helemaal niet heeft gezegd. Geenstijl heeft er iets van gebrouwen, dat is nu eenmaal hun ding. Gelukkig nemen zij zichzelf ook niet zo serieus.

3
57 Balling

@57

Ik heb de link niet eens geopend. Wie Geen Stijl serieus neemt, neemt zichzelf niet meer serieus.

9
58 WijzeDwaas

Wrááááák!!! Een afschrikwekkend voorbeeld stellen!

Want dan kunnen ze aantonen dat landen het niet redden zonder de EU.
Hoe dom zijn die EU politici en hoe dom is de burger die daar in trapt? Het toont niet aan dat een land het niet redt zonder de EU, het toont het dictatoriale karakter van de EU aan. Niets meer en niets minder. Juist reden dus om de EU a.s.a.p. te verlaten.

0
59 Mariska3

De VK gaat het heus wel redden zonder het dictoriale juk van Juncker en zijn criminelen. De haat tegen Brussel is alleen maar groeiende, de beloofde welvaart en veiligheid binnen de EU is ver te zoeken. De elite en de multinationals zijn voorlopig de winnaars en de burgers de klos met hoge belastingen om de personeels kosten te kunnen betalen in Brussel en de heren hun schenkingen kunnen blijven doen naar corrupte staten zoals de Oekraine en Moldavie.

De fik in de yuppen club D66, deze club is alleen maar tot last en loopt mee met de sterkste. Likte de schoenen van Rutte om mee te mogen doen met het achterkamertjes politiek van Rutte II.

0
60 zoutzuur1

@59

Als het VK zo nodig uit de EU wil, dan zullen ze ook afscheid moeten nemen van de voordelen die de EU bood. Zo simpel.

3
61 Pegasus

@9 ; "Zelfverkozen onheil?"

Laat ik eens een vergelijking trekken zodat jij het misschien gaat snappen..
* Jouw hele familie en jij gaan als ze medische hulp krijgen altijd naar hetzelfde ziekenhuis.
* En dan op een dag moet er een longkwab bij je weggehaald worden in je rechter long vanwege longkanker.
* Je bent echter niet zo blij meer met dit ziekenhuis, de behandeling en de benadering is toch niet echt meer wat je wilt.
* Na veel wikken en wege zeg je de afspraak voor de operatie af en maakt een afspraak bij een ander ziekenhuis. Die vraagt alle vooronderzoeken van jou op bij het eerste ziekenhuis.
* Het eerste ziekenhuis is boos omdat je bij hen weg bent gegaan. Dat is slecht voor hun goede naam en goed voor de naam van het tweede ziekenhuis.
* Dus sturen ze 'per ongeluk' het verkeerde medische dossier op van een patiënt waarbij niet een longkwab in de rechter long maar in de linker long verwijderd moet worden.
* Gevolg: de verkeerde longkwab wordt verwijderd en jij zit nog steeds met longkanker.
* Het eerste ziekenhuis jubelt in de media: "Zie je wel, hij had beter hier kunnen blijven!" En denkt: Dit is een afschrikwekkend voorbeeld voor patiënten die op willen stappen.

Heb jij dit onheil dan zelf verkozen of zit dat eerste ziekenhuis dan gewoon verschrikkelijk fout?

2
62 Mariska3

@28 ; Realistische koers? Wat is er realistisch aan het verlengen van de werkweken bij een tekort aan betaalde banen?

0
63 Mariska3

@44 ; Je weigert in te zien wat D'66 nu werkelijk zegt.
D'66 zegt NIET: We moeten nieuwe afspraken maken omdat bij een Brexit GB geen automatisme toegang meer heeft tot de afspraken die binnen de EU gemaakt zijn...
D'66 zegt WEL: We moeten er alles en dan ook alles aan doen om te zorgen dat GB zoveel mogelijk zal lijden onder de Brexit, GB op alle fronten zoveel mogelijk tegenwerken en dwarszitten, opdat andere EU landen het niet in hun hoofd zullen halen ook maar aan een uittreding van de EU te denken.

Zie je het verschil?

2
64 Mariska3

* Verwijderd door de redactie *

65 Captain Hero

@65

Als eurofiel zijnde ben ik blij met de Brexit. Laat de Britten maar tandenknarsen. Ze komen over een jaar of 10 wel weer op hangende pootjes terug.

8
66 WijzeDwaas

@61 : Idd. Maar ook alle nadelen.

0
67 solidsteel

Dom geneuzel allemaal.

Als je niet 100% anti-moslim/islam bent heb je zogezegd een "weg met ons" mentaliteit, maar als je niet bereid bent de belangen van je eigen land (en 26 andere landen) opzij te schijven om GB wel de lusten maar niet de lasten van de EU te gunnen heeft plotseling niemand het over een "weg met ons" mentaliteit.

Wanneer gaat het tot die botte koppen doordringen dat GB wel de lusten te gunnen zonder dat ze de lasten mee helpen dragen voor niemand positief zal uitpakken.

Het uiteen vallen van de EU, waar die botte koppen op hopen door GB "te matsen" betekent dat alle EU dwergjes in het vervolg zelf met de economische reuzen moeten onderhandelen hetgeen domweg neer komt op tekenen bij het kruisje of opdonderen.
Als economisch dwergje HEB je geen onderhandelingspositie tegenover de economische reuzen.
Dat gaan alle (nu nog) EU burgers dus direct in hun portemonnee voelen.
De Britten voelen het nu al in het dagelijks leven met een constant oplopende inflatie.
http://www.nu.nl/brexit/4337724/britse-inflatie-loopt-verder-1-procent.html
Oplopende inflatie zorgt voor lagere koopkracht, resulterend in banenverlies en uiteindelijk een krimp van de economische activiteiten in het algemeen.

Laat het dus tot die botte hersens doordringen dat de "weg met ons en de EU" mentaliteit van jullie ten koste gaat van iedereen in de EU.

6
68 Johnny

@68

Daarnaast begint de EU ook een economische dwerg te worden.

2
69 WijzeDwaas

@68 Dat zie je aan Singapore he,
En vroeger het succes van Hong Kong, wat jij opschrijft is dus dom geneuzel uit een behoorlijk stomp hoofd.

3
70 Positivo

@70
Singapore en Hong Kong; beiden tot economische bloei gekomen onder de supervisie van GB en door door intensieve economische samenwerking met "het westen".
Alleen hadden noch Singapore noch Hong Kong ook maar een deuk in een pakje boter geslagen.

3
71 Johnny

* Verwijderd door de redactie *

72 Manja

* Verwijderd door de redactie *

73 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

74 Manja

* Verwijderd door de redactie *

75 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

76 Manja

@75

Wat kunnen mij die moslims nou schelen? Er zijn wel ergere zaken welke ons bedreigen.

3
77 WijzeDwaas

@76

Geen Stijl lult maar een eind heen. Ze zijn anti-democratie en dus ook anti-D66.

3
78 WijzeDwaas

@64 waar zegt D66 dat dan? Verhoeven geeft hier niet zijn eigen mening maar legt uit dat Rutte weinig politieke speelruimte heeft om de Britten te matsen.
Heb je verder gekeken dan de schreeuwerige geen stijl kop?

1
79 Utrecht_83

@79 @64

En al zeiden ze dat wel, dan zie ik nog niet in wat er verkeerd aan is om op te komen voor het belang van de inwoners van de overige 27 EU landen.
Nederlandse politici dienen de Nederlandse belangen te behartigen. Niet deze te grabbel te gooien ten bate van de Britten.

3
80 Johnny

@74 en @79
De quote: “The only thing that’s really important is: Don’t make the United Kingdom an argument for populists to leave the EU” — Kees Verhoeven

Uit dit artikel: http://www.politico.eu/article/the-netherlands-mark-rutte-tries-to-keep-a-lid-on-nexit-brexit-eu-jan-roos-geert-wilders/

Ik weet niet waar desbetreffende site de quote vandaan heeft, lijkt een Engels interview of iets dergelijks geweest te zijn.

0
81 Gooseone

Best apart voor de eurofielen die eerst zeiden dat het VK maar moest vertrekken en dat de EU het VK niet nodig heeft.

Dat toontje klinkt ineens heel anders, zeg maar de grote klaagzang der eurofielen ineens nu GB heeft gedaan waar ze om vroegen.

1
82 AJAX***

@80 "dan zie ik nog niet in wat er verkeerd aan is om op te komen voor het belang van de inwoners van de overige 27 EU landen."


Zo...en vertel, wie gaat bepalen wat goed is voor die inwoners van die andere 27 landen?
De eurofielen zeker?

1
83 AJAX***

@83
"wie gaat bepalen wat goed is voor die inwoners van die andere 27 landen?"

Het gezonde verstand.
Maar daar lijk jij niet over te beschikken, gezien je comments op dit forum.

4
84 Johnny

* Verwijderd door de redactie *

85 Manja

@84 En u bepaald dan zeker wel wat er verstaan wordt onder 'het gezonde verstand'?
Of misschien @85 wel?
Want u weet precies wast gezond verstand inhoud, dat kan je dan beter niet aan anderen overlaten toch?

Tja, en dan ageren tegen mensen die anderen in hokjes zetten, hoe hypocriet.
Maar ook: hoe voorspelbaar..

1
86 BenErWeer

* Verwijderd door de redactie *

87 Captain Hero

@86
"En u bepaald dan zeker wel wat er verstaan wordt onder 'het gezonde verstand'?"

Niet nodig.
Gezond verstand bewijst zichzelf wel.
Je herkent gezond verstand over het algemeen ook aan feitelijke onderbouwingen door middel van verifieerbare feiten.

2
88 Johnny

@84 "Maar daar lijk jij niet over te beschikken"

In jouw geval is dat zelfs niet eens een vraag meer want je comments tonen duidelijk een niet goed functionerend brein.

1
89 AJAX***

@85 We hebben de verkrachtingen en moorden gezien die dat gezond verstand van jouw soort teweeg heeft gebracht #rapefugees

1
90 AJAX***

@53 Smiling
Au, en u heeft helemaal gelijk. In mijn 'aversie' tegen D66 compleet niet gezien. Overigens, de D66 adepten ook niet... question

0
91 Tyrrell P34

D66 zal branden. Bij de volgende verkiezingen.

0
92 Sterke

@53
Toevoeging inzake uw opmerking over de Brexit. Waarom zo'n vijandige benadering?

Een bevolking heeft haar keuze via referendum kenbaar gemaakt. Van te voren door Cameron aangegeven deze keuze te respecteren en dat heeft hij uitgevoerd, DEMOCRATIE! Deze uiting van respect voor de democratie had destijds hier in Nederland door onze CDA brugklaspieper Balkende, annex christelijk dictatortje, moeten worden gemaakt. Nee, dit christen-democraatje wist het beter.

Als een zakelijke relatie er voor kiest te stoppen met de samenwerking (of andersom) kun je beter een vriendschappelijke afhandeling maken dan een 'vechtscheiding', in de toekomst kan het zomaar zijn dat je elkaar weer nodig hebt!

Enneh, vliegen vang je met stroop niet met azijn. En van het laatste hebben de Eurofielen blijkbaar heel veel voorraad...

0
93 Tyrrell P34

@93
"Als een zakelijke relatie er voor kiest te stoppen met de samenwerking (of andersom) kun je beter een vriendschappelijke afhandeling maken"

Daar heb je in principe gelijk in.
Maar dan moet de brekende partij wel beseffen dat zij geen aanspraak meer kan maken op de voordelen (o.a. vrije toegang tot de interne markt) die de zakelijke relatie haar opleverde.
Als zij wel wil blijven profiteren van die voordelen, zal ze zich moeten conformeren aan de voorwaarden die voor anderen ook gelden (vrij verkeer van personen en goederen + financiële compensatie; en dat laatste lijkt niet tot de Brexitters door te willen dringen.

1
94 Johnny

@93 Eh, ik vind niets van de Brexit. Nou ja, ik vind van alles van de Brexit, maar in mijn @53 dan weer niet. Daar interpreteer ik alleen de woorden van Verhoeven.

0
95 Smiling

@58 Wie D66 serieus neemt, neemt zichzelf niet meer serieus.

1
96 AJAX***

D666

0
97 greenmango

Elk land dat er uit wil moet boeten, om te voorkomen dat de anderen er uit gaan, D66 heeft dat principe dus ook, wraak.
Daar zit dan ook de wortel van het kwaad dat de EU zelf aanvreet van binnenuit.
Star doorgaan op de weg naar de afgrond en mensen die uit willen stappen een pijl in de rug schieten.
Dat lost niks op, de EU gaat evengoed op die afgrond af.

Narcistische trekjes zijn dit en dat, die doen dat, ook al wordt de hele wereld vernietigd, als hun plannetje/wil maar wordt uitgevoerd.

0
98 Proemevla

Wat een onbeschaafde verwensing van deze grootste kabinetsgedoo... kontkruiper

0
99 Tjeempie

We hebben de Britten straks weer hard nodig als de Russische tanks op het leidseplein straks de nog door Kneteman gelegde klinkertjes door de ramen van de Bijenkorf en het koninklijk paleis doen opspatten. Of als al onze dochters straks onderworpen worden aan de burkha en de Sharia. Dus, ik zou ze nog maar even te vriend houden.

0
100 Hetvolkspreekt

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bram brabant
Kritiek na instemming Brits parlement met uitzetten migranten naar Rwanda

Zouden alle Europese landen moeten doen....

1 minuut geleden geplaatst door Bram brabant

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Dan heb je pech....

12 minuten geleden geplaatst door van Keulen

wildersfan
Column | En toen verdween ook supermarkt De Bruijn uit Nootdorp

Klopt wel. Nederland verandert onder invloed van de macht van de grote bedrijven. De vraag is moeten we die grote bedrijven wel willen hebben. M...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Het hele EU systeem ondermijnt de democratie. Als een staat democratisch wil zijn dan moet je uit de EU. De EU gaat tegen het principe van democ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
ZZP-docent per uur bijna twee keer zo duur

Dat lossen ze niet 123 op. En mensen die een hoog tarief gewend zijn terug zetten naar een laag tarief gaat met zoveel agressie gepaard. We ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

3 uur geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

4 uur geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

5 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Sex Video DeseBusty Asians PornDicktipAdultism PornIm CummingBrother Abd Sister XxxBusty Lesbians PornMars Noire Jack And JillAsmr PornosXhaturbatWicked Minds 2003 Full MovieLesbian Party PornMellanie Monroe DaughterFind Free PornMira Monroe IafdHot Margot RobbieActors In Gay PornSm00ches LeakedNew Chinese PornOmg.sexyIndian Hot NakedEx-videosPorn AbuelosBigcock PictureJabardast XxxSharda Kapoor XxxKiki CherryYoga DesnudaMadisonmooresRobin Write NudeKarin Hart NudeHot Seduction SexGiddoraChloe Temple BbcCarblowjobsMulheres Nuas GifsSnapchat NudeMilitary PornographyChubby XxxVintagegaypornRule 34 VidoesWwe Hot FightVanessa Blake AnalSnap PlanculXx GonzoGonzo PornographieXnxx 2 GirlsAmanda Corny PlayboyMaikalifa Xxx VideoIndian Girl Hot KissSex Hd RomanticSensual BjsSexdadMotherlesdMinkey PornCâmara Prive Ao VivoAtq Official NudeSxxxe VideoHot Breast SexAll Hindi SexPornvidroPornamadorAddison Rae NudeBambi Doe PornHentai Mind BreakIndonesian XxxKannada Sex Film VideoSecurity Guard Sex VideoCrystal Rae PornOzawa Toru PornCuquean Pornألعاب مجانًاPower HentaiValentinaof.4Porn CaserMainstream Porn Movies360 Degree PornThreesome Indian PornLesbianporn AnimeAmaeter Gone WildHalle Hayes AnalPorn ForeplayBbcbreedingIndian Boob SuckingIsabelle Miller OnlyfansKesha OrteagaK9 DildoHentai SauceVoila PornoBig BoobsvidsSexo Com JaposaXx X Sexy VideoPorn AuditionsCoco Austin PornSsniperwolf SexyMarathi Xxx BfFree Sexy PornHidden Cam At Massage ParlourJapanese TeenxxxMasalasaeenCamvaultFolie PornoDannydBackpage EscortsHome Xxx VideoArad Winwin PornX-rated PornBoyspenisSeducing TeacherBest Pornweb SitesIndian Desi Hot PornBarbie Rous PornSpanking 视频Msfiiire PornNaked GuelsPorn Of AnimePorn Indian Bf GfHumping In The BedRachel Steele AnalTitty BouncingFree RubmapsKate Upton Nude PhotosHow To BlowjobAnupama Parameswaran PornTeacherxvideosXx Video LadiesDog Fuck PornBhojpuri Actor XxxBree Olson LesbianAndi Pink NudeHarley Dean ButlerBlacked Porm动漫av.Fishnet PornSex Cartoon Sex CartoonDanny D CumXxx Sexx VideoSuhana Khan Porn VideoPprn VideoWww Daring Sex ComDickpicsReshma Hot SceneVixen Com XhamsterCaughtcummingRomantic Romance VideoTeen Boob FlashInterracial Compilation21 Natural SFree Anome PornSexy Cartoon