door Barbapapa-7,5 in Politiek  ·  28 Reacties

  • 4
  • 382x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@ts weet je zeker dat je geen trefwoord vergeten bent?

2
1 Moetffmijneikwijt

Allemaal tekenen van de ophanden zijnde Israëlische Lente.

23
2 Barbapapa-7,5

Gaan ze weer met raketjes lopen schieten of blijven ze alleen maar boos dat ze geen wapens in hun heilige gebied mogen slepen? Krijg je met een land dat als levensregel heeft: 'dood aan alle joden'. Dan kun je donderop zeggen dat een fatsoenlijk ontwikkeld Joods land zon apenland het nogal moeilijk gaat maken.

6
3 Scholar002

* Verwijderd door de redactie *

4 Liwwie

@2
"Allemaal tekenen van de ophanden zijnde Israëlische Lente"
U leeft wel in een aparte werkelijkheid!

2
5 tegenzinnig

Palestijnen en geduld?

3
6 Jan met de korte achterlul

@3

Tja.. ik zeg nooit zoveel over dat Palestijnen vs Israel conflcit. Weetje waarom niet. De Palestijnen hadden eigenkijk democratisch gekozen voor een minder geweldadige leiding. Maar toen kwam CIA even bemoeien. False flag-je. En toen Kozen de Palestijnen toch voor leiderschap dat extremer is. Je moet begrijoen dat Israel gebaat is bij een gekke agressieve tegenstander. Met een milde tegenstander konden ze niets beginnen.

13
7 Vanillestok

@4

Nee, maar de Joden, oftewel de Zionisten.. Vragen er wel om hoor.

17
8 Vanillestok

@8

Joden in Europa vragen helemaal nergens om. Het zijn wel de zionisten die het voor diaspora-Joden moeilijk maken terwijl juist die voor geen goud naar Israël willen vertrekken.

5
9 Liwwie

@6 Ik vind ze best wel geduldig ze zitten nu al 69 jaar tegen Israël aan te kijken.....

11
10 21st Century Guy

@3 Scholar002

Je schrijft:
Gaan ze weer met raketjes lopen schieten

Dit doet de Palestijnse Autoriteit niet.
Raketjes zijn de hobby van Hamas.

18
11 Uit Den Haag

Word het geen tijd voor een flower power tijdperk daar.
bloemetjes, bijtjes, vrije sex en iedereen houd van elkaar enz.

2
12 Positivo

Religie, politiek....... zucht.

1
13 Stef

Hebben de Jodenhatertjes weer een stukje op het internet geplaatst?

6
14 IJzervreter

@11 Klopt, de hobby van Fatah is het neersteken van willekeurige voorbijgangers.

4
15 Mrs. K

@8 Eindelijk een reageerder die er niet omheen draait en openlijk toegeeft dat met zionisten niets anders dan Joden bedoeld wordt. En ook @9 bedoelt Joden met zionisten, anderen kunnen nl. niet zo naar Israël vertrekken. Er wordt weer eens aangetoond dat antizionisme niets anders is dan de schaamlap voor antisemieten om het OM op afstand te houden.

5
16 Mrs. K
17 Elia

TS overdrijft, zoals altijd, weer schromelijk. Die "barrière" was niet bedoeld om mensen tegen te houden, maar om gesmokkelde wapens van lieden tegen te houden. Blijkbaar weet TS het verschil niet tussen mensen en wapens?
Ook dit smerige arabische akkefietje wordt weer volledig misbruikt door de PA om het volk op te zwepen tot "massale protesten" en acties tegen Israël. Zo gaat dat altijd, en die arabieren laten zich graag opzwepen, nadat ze jarenlang op scholen leerden hoe slecht en verrot de joden zijn. Als je letterlijk leert dat joden het bloed van kinderen drinken en uit zijn op jouw dood, laat je je wel opnaaien door boosaardige "leiders" als de volledige foute Abbas, de man met twee gezichten...

3
18 weerman

@18 En daarnaast gebruiken joden ook nog het bloed van kinderen om Matsers mee te bereiden. Hoe het dan komt dat deze Matsers wit zijn en niet rood is mij een raadsel, maar dat is wat de arabieren hun kinderen vertellen in ieder geval. En je wilt niet weten hoeveel arabieren dergelijke shit nog geloven ook.

Geen wonder kortom dat de arabieren zo gemakkelijk op te zwepen zijn.

2
19 greenmango

@19

Ja, dat verhaal over die matses is net zo idioot en luguber als hilarisch. Maar het zegt veel over de kwade bedoelingen van bepaalde arabieren...

Ach, het gaat maar om één doel, wat al die "boze" arabieren voor ogen hebben:

Heel Israël in arabische handen en alle joden "weg".

DAT is het doel, ons wordt wijsgemaakt dat ze 'vrede' willen, wetende dat het westen een heel andere betekenis geeft aan dat woordje 'vrede'. Voor ons is het in harmonie en met respect voor elkaar samenleven in diversiteit. Maar 'vrede' betekent voor moslims dat de hele wereld 'rust' kent, omdat we dan allemaal moslim zijn en net zo handelen en denken als zij... Een dergelijk religieuze-totalitaire wens zien we in feite altijd bij religies. De katholieken dachten vroeger ook zo, dus er is niets nieuws onder de zon.

We moeten het alleen WEL inzien. Ze respecteren ons (en dus de groepen niet-joden in Israël!) omdat er kansen zijn dat wij ons bekeren. De dialoog die wij, westerlingen, aangaan, zien zij als zwakte. Ze zien het als een raam op een kier waar je met een breekijzer (overredingskracht en indoctrinatie) binnen kunt komen om de islam-doctrine te vestigen.

En zo gaat het in Israël net zo: er gebeurt iets en hun 'leiders' zwepen hen op tot "dagen van Woede". Het is ook een bliksemafleider voor alle interne spanningen, maar de uiteindelijke bedoeling is en blijft: heel Israël 'weg', de joden 'weg' en arabisch/islamitisch bestuur het liefst over de hele wereld.

2
20 weerman


1
21 Malinois

@19

'En ook @9 bedoelt Joden met zionisten, anderen kunnen nl. niet zo naar Israël vertrekken. '

Gelul. Al was het alleen maar omdat een zionist niet per definitie een Jood hoeft te zijn. Ik durf zelfs te stellen dat er meer zionisten op deze aardkloot zijn dan dat er Joden zijn.

4
22 Liwwie

Blijven die 'palestijnen' nou keer op keer met hun gewelddadige Tempelbergprotesten herdenken, hoe in 1951, op deze 'heilige Tempelberg' de toenmalige Jordaanse koning Abdullah I door een 'palestijn' werd neerschoten.
En kunnen 'palestijnen',om aan deze daad in de toekomst gevolg te geven, geen detectiepoortjes gebruiken?

Want geen detectiepoortjes meer?
Nou dan zit er voor bedreigd Israël maar één ding op, toezicht met camera's die er in slagen om dwars door kleding heen te observeren (zo hoorde ik dus gisteren bij het journaa,l een over haar toeren zijnde Palestijnse dame beweren, n.l. dat Israëli's dit vast vanaf nu zullen gaan doen... die rokkenkijkers!)

Nou, als dat zo is en de Israëlisch hebben deze technologie, denk dan eens goed na over verdere, onbeperkte mogelijkheden!
En dan doel ik dus niet op de door die dame gevreesde rokkenkijkerij, dat is dan al een gepasseerd station.
Kijk als dit soort camerasurveillance bij de Tempelberg goed werkt, dan zijn bij verbeterde werking tot andere materialen (denk aan huizen, auto's etc.) de mogelijkheden schier onbeperkt.
Dan bestaat juichen in je onderbroek niet meer, dat word dan juichen in je nakie (Smile...You're on Candid Camera. En dat word de naakte waarheid! Miscchien kunnen die Israëlisch wel een deal maken met John de Mol, die weet vast hoe hij de ombeperkte mogelijkheden moet uitbuiten!)

Je zal zien, slimme Israëli's sturen dan gewoon vloten drones (of i.d.) in de lucht, uitgerust met dit soort ultieme surveillance systemen en (misschien wel ook andere, met aanvullende en beschermende ondersteuning, om meteen te kunnen ingrijpen) en geen palestijn die nog een vuige actie kan ondernemen zonder bij voorbaat betrapt te worden!).

Dankzij deze anti-terreur maatregelen hoeft er in principe geen bloed meer vergoten worden (al is het gevolg dan wel, dat het snelle martelaarschap voor'palestijnen'steeds meer zeldzaam zal worden)

Trouwens, zo'n systeem lijkt me ook heel goed voor Israëls export.
Er zijn zoveel landen die geen shit geven om privacy.

2
23 tegenzinnig

@23 Waarom schrijf je steeds die 'palestijnen' in plaats van Palestijnen???

Het kan bij mensen overkomen alsof je ze niet als volwaardige inwoners van Palestina ziet.

Alvast dank voor je reactie.

17
24 Barbapapa-7,5

Wat maakt het jou uit dat ik 'palestijnen' schrijf?
Eigenlijk gaat het je zelfs niet aan of ik hen wel of niet als volwaardige inwoners zie.

Maar goed, als je het zo graag wil weten, ik zie het zo: ze wonen daar op de Westbank (en in Gaza dus de Gazanen), het zijn dus inwoners.
En of ik hen (palestijnen) als één volk moet zien, nou dat betwijfel ik ernstig.
Maar wat ik wel weet, die palestijnen hebben in mijn beleving (die in de loop van vele jaren van palestijnse misdragingen gevormd is) veel te veel terreur tegen over onschuldige mensen gepleegd, om hen het respect van hoofdletter P te gunnen.

0
25 tegenzinnig

@25 Je generaliseert, denigreert en demoniseert. Bovendien beledig je en dat is in strijd met Huisregel 15 op NieuwsKoerier, waar wij te gast zijn. Hopelijk besef je je dat.

Tussen elk volk zitten enkelen waar we minder trots op zijn. Wil je daar de bevolking van een heel land op afrekenen???

16
26 Barbapapa-7,5

@25

Trap er niet in; je ziet wat de bedoeling van de vraag in @24 ; je wordt keurig gefileerd in @26 ...

En tja, die arabieren een andere naam geven is al enorm politiek beladen, sinds vliegtuigkaper en moordenaar Arafat dat "palestijnse" volk bedacht. Wat die arabieren ook toegaven; het was allemaal propaganda. Vegreet niet: wat militair niet bereikt kan worden, proberen de "palestijnen"/arabieren nu via propaganda en mensen via onzin bespelen. Het doel is en blijft:

De totale arabische controle over Israël, en geen vrije jood meer in dat hele gebied.

3
27 weerman

@26 Bij de "palestijnen" is het niet een minderheid, maar de meerderheid:

https://tinyurl.com/73-kill-Jews

1
28 Elia

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@58 Dan heeft Geert in 'zn uppie heel wat weg te stouwen.vreten, aangezien er een half jaar na de verkiezingen nog steeds geen meeëte...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@57 Nee, juist niet. Dan gaat het de magnetron in en wordt het door de strot gedouwd. ...

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Querido not
Offtopic

@2297 Volgens mij is nu alles al een keer gezegd. Ja, het is jammer dat het allemaal zo gelopen is maar je zag het een jaar geleden al aankome...

6 minuten geleden geplaatst door Querido not

Wedergeboren
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@55 "dan zet de dooi in" Ja precies, En dan gaat uit de ijskast definitief de kliko in. :-) ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@51Ze hebben het al die 16 jaar laten liggen. De enige die er destijds daadwerkelijk iets aan wilde doen en om haar plannen werd uitgelachen...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Nicks R. Van
Hardnekkig hoge inflatie blijft een dreun voor de koopkracht: ‘Beetje zorgwekkend’

Onze demissionaire regering werkt daar zelf aan mee door onder meer de accijnzen te verhogen. ...

11 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
24-jarige voetballer in de Italiaanse Serie A krijgt midden in de wedstrijd een hartaanval - Dissident.one

@8 Hahaha, meid, wat een goeie bak.Maar nog grappiger is dat jij je opnieuw aangesproken voelt. 🤣🤣🤣...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@39 Maar als de stekker er uit gaat dan zet de dooi in. Daarna zijn er weer heel andere dingen mogelijk....

13 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Strongoli
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@50Helaas zal dat laatste een utopie blijken, gezien de grote samengestelde aantallen die nu binnenkomen.Gezinnen met 3 of 4 kinderen zijn g...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Pornography Movies FreeOnlyhgamesSurbhi XxxAva Addams FullCarly Aquilino NudeUndressed Older WomenFree Ltina PornSnapchat Nudes LeakedNude Women Over 50Sameera Reddy HotSexyhotvideoسکس شیرازیArabelle RaphealRebecca VolpettipornTaraswrld Onlyfans LeaksSaxx HdStormigee OnlyfansRoxie ReynoldsAnal Forced WifeJapanese Asmr PornCarolina SamaniMature Mom XxxEtalian PornLesbian StraponpornPornogay NegrosFucking A Sex DollDeep Porn VideosNakedwrestlingFuta AutofellatioManhwas.netJerk Off To CelebrityBig Butt PornvideosLatina CreamyMarure Asian PornDesi Romance SexPorn BearReiko - SawamuraAsian Emo PornAngela White MomOmegle For SexKayley Cuoco PornSuck Animal CockCutest Nude WomenFree Indina PornPorn DuseKissing And LickingTurnupmonsters PornLexis Star PornDrunk Daddy PornFree TubegaloreBokep Indo PremiumPhun IrgPopular Black PornstarsWww Xxn Com HdAmanda ToyCollegge PornIndian TwinksCall Boy SexSexbideoCatoon Sex VideoGaby FerrerAbigail Morris BrazzersVideo BokeNudevista.ocmPorn CuritibaFree Hd Sex VedioXnxx ForeplayDemon Slaywr Rule 34MexicangangbangXx Hindi Sex VideoPornhub Big AssPamela Rios HotAll About Anna Sex SceneJennifer Aniston On PornGoddess FootjobPornojapaneseReagan Foxx Mommy Cums FirstBailey Knox OnlyfansXx Pron VideoIncest 3dPalletoori Sex VideosClit ClampSasha Grey Fucking VideosMaria JadeMessage Porn AsiaMona Azar PlanetsuzyMother And Dauter PornKhalifa PornsNaked CampingCute Korean PornSanabreakNatasha TyWwwv XnxxSunny Leone MmsKoren PornErika MomotanuPastoral PornReddit Gone Wild StoriesSexable.tvSolo Male PornDesi Jangal Me MangalXnx SixBlue Picture Hindi Video MeinElectrarayneSospornSlut MomAunt CumsBoobellaM.hqpornNudes Of Cote De PabloUk PorntubesAnal LesbainDog Cum PornVideos Pono Gay GratisBritish Porn VideosSex SexiGina Valentina XxxBig Cock In AssNell Tiger Free NudeBengali Panu GolpoHell Kight IngridBedt Porn Video EverStop Bullying My Husband Kenzie AnneLips That Grip PornAngie Dickinson NudChodanXxxnxcAnal ArabianFreematurepornMadison Wilde ExcogiDateslamOld Age Sex PornCaley Cuco NakedBallbusting HandjobLesbians Scissor PornHonhkongdollSwingers PornRachel Mcadam NakedOldjee ComPorn Movie SceneBest Sex Video ClipChinese Movie XvideoThe Last Orgasm GameplayDaniella MargotJaina Lee Ortiz NudeAishwarya Rai Ke Sexy VideoKleio ValentiemNalafitness PornYiuhatanoIndian Web Series Porn