Marcel van Dam zoekt (gratis) hulp bij opknappen van zijn landgoed (destentor.nl)


Marcel van Dam en zijn vrouw Milou verruilden eerder dit jaar Landgoed De Steigerberg in Hulshorst voor Landgoed Morren in Oosterwolde, bij Oldebroek. De voormalig PvdA-minister en Vara-voorzitter liet het landhuis, dat jaren had leeggestaan nadat de vorige eigenaar in 2012 was overleden, volledig opknappen. Nu zoeken ze mensen die op vrijwillige basis willen helpen met het in oude glorie herstellen van het monumentale groen. ...

door IJzervreter in Binnenland  ·  100 Reacties

  • 0
  • 2192x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En al die gratis arbeid wordt tegen normale tarieven als verdiensten opgegeven bij de belasting toch?

1
51 niet-alles-geloven

Heeft hij ooit de schade vergoed aan de vm eigenaren van Exota voor zijn frauduleuze gedrag?

2
52 PFL

@51 Nee, natuurlijk niet; dan loopt die tegen de lamp als er geen loonheffing binnenkomt bij de Belastingdienst.

1
53 Vilseledd

Smerige PvdA graaier. Laat de rotzak gewoon deaudvallen. @48 Precies!

1
54 Tsaar

@50 een dikke plus van mij question

0
55 skata

@40
Een vriend van mij kocht een oude boerderij, natuurmonumentje opgezet, en opgeknapt tegen 1% lening. Niks niet vanwege zijn goede aard, maar gewoon lekker goedkoop kunnen lenen om zo de uiteindelijke meerwaarde van de boerderij later in zijn zak te kunnen steken

1
56 heyou

Den Uyl was al behoorlijk rijk, eigenlijk al die coryfeeën van links zijn van het type stiekeme profiteur.
Dat mensen daar nog intrappen ?

2
57 Voxpopuli

Na de verkiezingen Samson en consorten die lopen dan toch thuis.

0
58 Lutkap

Owww werkt dat sowww..

Gezocht: vrijwilligers voor groot onderhoud tuintje/bosperceeltje (20 bij 100).

0
59 Aunti

Die lieden maken hun handen niet vuil aan arbeid, dat schuiven ze arbeiders in hun schoenen.
Dat doet de VVD ook maar die betaald er nog voor, zij het minimaal.

1
60 Positivo

De PvdA-kamerleden hebben van vrijdag tot dinsdag niets te doen, dus dat hij die maar vraagt.

0
61 Vilseledd

Het voorbeeld van een PvdA politicus. Gelukkig heeft nu ongeveer heel Nederland wel door dat dit soort lui altijd uit is op de Portemonnee van de Ander.

0
62 Soare

@31 (mike45)
Le Casserole heeft tegen een symbolisch bedrag onder fikse voorwaarden dit pand mogen kopen.
De investeringen aan en om het pand zijn voor rekening van deze onderneming.
En dit bedrijf betaalt tenminste het minimumloon aan het personeel.
Maar in dit geval: meneer van Dam wil hélemaal níets aan de arbeidskrachten betalen.
Alles moet voor niks (vaak zijn deze types nog te beroerd i.i.g. "dank je wel" te zeggen).
Dat is geen afgunst jegens maar de realiteit betreffende menige linkse salon-socialist.

22
63 Dagmarrrrrrrrrrrr

** gebruiker verwijderd **

@16 "Wie gaat er in godsnaam gratis werken in deze al moeilijke tijden?"......

Wat denk je van de vele vrijwilligers en mantelzorgers die onze maatschappij gratis en voor niks mee draaiende houden? Beetje meer respect graag!

64 verwijderd23941

@64 wie weet heeft hij een vriendje bij de lokale B&W... heeft'ie zo de beschikking over een paar bijstandstrekkers die in zijn tuin hun "tegenprestatie" moeten verrichten.

0
65 TedjeR

Van Dam leeft alsof die het eeuwige leven heeft en niet al 78 is. Dat valt natuurlijk tegen, om dat zelf even op te knappen of een pool van andere rijken te maken, die beurtelings hun landgoederen opknappen. Doe het maar weer gauw van de hand, Marcel, en ga in de stad wonen met alles bij de hand.

1
66 Vilseledd

** gebruiker verwijderd **

@65 Oeh...wat zuur. Hij heeft tegen vele schenen getrapt, zo blijkt.

67 verwijderd23941

"Marcel van Dam is gehuwd met Milou Derks. Het paar heeft twee kinderen." (Van Wikipedia).

En die kinderen en kleinkinderen kunnen niks of zijn te beroerd hun handen uit de mouwen te steken? Ze gaan het wel erven straks.

1
68 Vilseledd

@67 Logisch toch.

0
69 Vilseledd

Duizenden die verblijfsvergunning hebben gekregen en worden ondersteund, al is dit geen vetpot, zouden toch een ietsje van dankbaarheid kunnen tonen aan die persoon en partij die altijd voor deze groep vooraan stond en nog steeds.

0
70 briand

@70 Dat eerst maar eens zijn kinderen dankbaarheid tonen, dat ze in het nest Van Dam zijn gevallen. Van Dam is trouwens een tijdje geen lid meer. Volgens eigen zeggen hoorde hij in de zeventiger jaren tot de rechtervleugel, maar is de PvdA zo verrechtst, dat hij aan het einde tot de linkervleugel behoorde. Hijzelf was uiteraard niet veranderd. Toen moest ik daarom lachen, maar hij lijkt nou nog meer naar rechts opgeschoven dan in de jaren zeventig.

0
71 Vilseledd

** gebruiker verwijderd **

Is het een rijksmonument gebouw? Dan zijn er meer eisen van buitenaf dan je leuk vindt.

72 gebruiker-verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@69 Ik weet te weinig van de man. Alleen dat hij de neef van mijn oude buurvrouw is. question Maar veel mensen kotsen hem uit dus er zal wel het een en ander met hem aan de hand zijn.

73 verwijderd23941

@11 ++++++++++ (en de rest).

Ik ben gestopt bij reactie 20. De rechtsmenschjes hier, hebben niet in de gaten dat zij (of hun VVD-papa en hun VVD-mama) zelf net zulke, zo niet grotere, graaiers zijn of wíllen het niet zien.

Maar goed, ten huize van de oprichters van Nieuwskoerier kan de verwarming vanavond weer een graadje hoger.

9
74 rolstoeltje

* Verwijderd door de redactie *

75 Captain Hero

Dit lijkt me duidelijk een gevalletje 'scheef kopen', via de HRA en de verkoop van zijn oude landgoed kan de beste man inderdaad dit landgoed 'kopen'. Maar blijkbaar heeft hij verder nauwelijks voldoende geld om het te onderhouden ...

Of, en dat kan natuurlijk ook, ziet de beste man de neo-liberale natte droom (mensen voor niets laten werken zodat alle opbrengsten voor de bezitter zijn) als een goede manier om zijn kapitaal niet 'onnodig' af te laten nemen...

0
76 mightimouse

Bij een landgoed dat voor iedereen vrij toegankelijk is, vind ik het niet zo gek als dit door vrijwilligers wordt onderhouden.
Voor een privé landgoed vind ik het schandalig en schaamteloos, maar aangezien daar hier geen sprake van is, kan ik mij niet vinden in het merendeel van de bovenstaande reacties.

Wat ik verder ook van meneer Van Dam mag denken.
(en ik heb het vermoeden dat het merendeel juist op basis daarvan zo reageert!)

5
77 mening

Ik wacht wel ff tot die minderwaardige galbak een tuintje op zn buik heeft. Dan zal ik de bloemetjes persoonlijk komen bemesten.

1
78 Antones

M. (van Meerderwaardig) van Dam staat symbool voor wat de PvdA en VARA in werkelijkheid belichamen, namelijk kaviaar met champagne socialisme.
Pvda'ers hebben de grootste huizen en profileren zich als de weldoeners voor de arbeiders, zwakkeren en minder begaafden, en vullen daar hun vette pens mee.

0
79 Antones

Dat ie zijn zijden sjaaltje maar omdoet, en naar buitengaat, en eventueel maakt ie er maar een Klijnsma moestuintje van.

0
80 Doordenker

** gebruiker verwijderd **

Gelooft iemand nog dat Asscher en Samson anders zijn, na alles wat zij de afgelopen jaren hebben aangericht.

81 verwijderd5929219

Die vent wil geen asielzoekers in de buurt van zijn huis, vind dat ieder ander lekker sociaal moet zijn, maar zelf is het een uitbuiter. Laat die maar lekker in zijn sop gaar koken.

0
82 Merlinswit

@11 afgunst naar mensen die met hard en eerlijk werken hun geld verdienen heb ik niet. Wel heb ik iets tegen graaiers als Van Dam. Het is dan ook geen afgunst maar daar heb je die graaier weer. Altijd voor een cent op de eerste rang, terwijl hij zegt dat de armen meer hulp moeten krijgen. Op het moment dat hij zelf doe hulp kan geven rent iehard weg. Zoals het AZC dat bij hem in de buurt zou komen. MvD en co hebben snel hetbpand opgekocht uit angst voor die asielzoekers. Een paar jaar geleden liep ie in het lagerhuis nog hoog van de toren te blazen dat iedereen er trots op moest zijn een asielzoeker in huis te nemen. Hij claimde ze zelf wel in zijn huis te laten wonen..... Meer over deze uitzuiger vind je in de link.
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Salonsocialist

0
83 Merlinswit

Vroeger konden landgoederen zichzelf bedruipen door middel van houtverkoop, maar tegenwoordig is er niet één landgoedeigenaar die van zijn landgoed kan leven. En mensen komen handen tekort, waardoor er klussen blijven liggen. Daarom vragen ze de hulp van vrijwilligers.”

Nou ik denk dat die landgoedeigenaar zichzelf prima kan bedruipen. Gewoon personeel inhuren, lul.

0
84 Artikel39

Bah, van Dam. Enge hypocriete linkse rat!

0
85 Bob de Brouwer

Lekker hypocriet voor iemand die overigens niet meer lid is van de PVDA maar tegenwoordig op de SP stemt Vind hij misschien vanuit zijn optiek dat iedereen een landhuisje moet hebben, maar ja wie doet dan het onderhoudt er dan van of is het toch zoals Orwell al zei
Iedereen is gelijk alleen sommige zijn meer gelijk dan andere.
Daarnaast vraag ik me af waarom niemand zich afvraagt hoe hij aan het geld voor de aanschaf a 1.6 miljoen is gekomen. Zover ik het weet heeft hij alleen ambtelijke functies (publieke omroep en regering)vervult en zoals iedereen weet kan men hiermee geen miljonair worden!

1
86 psje

@86
Voorzitters van de VARA verdienen tonnen per jaar.
Een jaar of vijf de helft op potten en je bent miljonair.

0
87 MARCUSAURELIUS

@87 hij was van 1985 tm 1995 voorzitter (nadat hij ze met de exota affaire ruim 3 miljoen euro heeft gekost) toen verdiende men nog guldens ! dus denk en vermoed dat hier het geld niet vandaan is gekomen! Bovendien om een dergelijk huis te kopen (1.6 mlijoen aanschaf waarde) moet men wel multi mijonair zijn Dit doe je echt niet op zijn pensioen en AOW!

1
88 psje

** gebruiker verwijderd **

Prachtig landgoed hoor, maar wat is er te zien?
De buitenkant en de tuinen ja, maar binnen?
Ik hoef het meubilair en het bed van Marcel niet te zien,verder zie ik ook niets wat het bekijken waard is.
En ik kan me niet voorstellen dat een uitgekookte zakenman geen entree gaat vragen als men de tuinen wil bezichtigen!
Lucratief zaakje voor dat aankoopbedrag plus gratis onderhoud!

89 verwijderd110

Marcel, jij harkt je tuintje zélf maar als je geen tuinman kan / wil betalen.
Flikker toch gauw op, slavendrijver.

1
90 Mien.klimop.3.0

Voor niets gaat de zon op zeg !

1
91 GroenOog

** gebruiker verwijderd **

Een prototype voorbeeld van een linkse zakkenvuller , de schaamte voorbij .......................

92 verwijderd682241

Ideaal toch, die participatie maatschappij?

Om met Kees Verhoeven (D66) te spreken: "Laat dat landgoed toch branden zodat het deze PvdA-misbruikers geen kans geeft (om over de rug van vrijwilligers) veel geld (waardestijging!) te verdienen."

1
93 Tyrrell P34

Intussen bakt heel Holland

3
94 m+m = Z

Het verklaart waarom de PvdA asielzoekers zo snel mogelijk legaal werk wil laten verrichten. Voor Marcel en andere groot grondbezitters bij de Partij van de Arbeiders?

1
95 logikus

wouw...samen met Mart Smeets in het nieuws. dat moet toch wel iets doen met deze 2 rasnarcisten. ik weet niet wie de grootste is. zou het echt niet durven zeggen. van Dam is een salon'socialist' die zich ubermensch voelt ... ten tijde van Pim Fortuyn pakte hij genadeloos uit tot verbijstering van mensen die ze nog wel op een rij hebben

1
96 Lets keep it cool

wouw...samen met Mart Smeets in het nieuws. dat moet toch wel iets doen met deze 2 rasnarcisten. ik weet niet wie de grootste is. zou het echt niet durven zeggen. van Dam is een salon'socialist' die zich ubermensch voelt ... ten tijde van Pim Fortuyn pakte hij genadeloos uit tot verbijstering van mensen die ze nog wel op een rij hebben

1
97 Lets keep it cool

overigens hou Kok in de gaten. een ogenschijnlijke 'weldoener' met een schaapachtig uiterlijk bleek meer dan eens een grote boze wolf te zijn

1
98 Lets keep it cool

De Nieuwskoeriers werken toch ook voor niets?

1
99 Mowgli

Tja het heet niet voor niks landgoed Morren, de mensen die er op gaan werken moeten wel wat te morren hebben.

0
100 Reagurius

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Asin Massage PornCurvy_mommy_Rishton Me ChudaiIndian Village Girl PornZone HentaiCrazy Videos PornLara Croft Sex70s PornErtsiesXxx Videos CasetosSophiasexSexaul MemesPhotocompanhantesImlexi2legit NudesKaty Perry NakkedBhojpuri Priyanka Pandit Viral VideoJapan Tiny ComHandjob By EbonyAccidental NudTraphentai ComicsJapanese Porn FilmLove_and___hopeBeastialtypornHumiliated Lesbian PornMom Flashing BoobsMat6tube ComMom Kitchen XxxNaked Girl TattooNaughty America Full HdMelena MariaDani Daniel HardMelanie SkyyAesthetic Pornography秃崽Ryu EnamiIndian Family Porn VideoTasty Black PornChubbycreampiesSexxxy Video IndiaTeens Big Tits NudeOld Anal WomenUschi DigaardNayanthara SexyMallu BluefilmsAndhra Nude Recording DanceLesbian Webcam Porn4k PronHuge CumsjotDesi Xx HdWww DesimasalaCelebrity Xxx VideoBelle Delphine Leaked NudesConsoladorPriyanka Chopra Ki XxxNaughty SlyshaFree Vr Porn DownloadCeleb Only Fans LeaksBarely Legal Teen PornMessage Parlor Happy EndingAbella Danger FemdomLeo Vice PornClarencepornBest CameltoeIndian Prom VideoNud Big BoobsCreaming EbonySelena PornAsian Gilf PornXxx LarinasTictok NudeVidéo X GratuiteSky Bri Sex TapeBoobs Suck MomSex Sany LeonVixen ComiMale On FutanariJoisramirezMagi HentaiYuzuki HirakawaChory ChaseRomantic Sexy Video Full HdGay Porn RoleplayUltimate SexWww Ddf Network ComPorn 17thFeet Tickle PornXvideoxxxRihanna TitsCogiendo A Una JaponesaCinema Actor Sex VideoMilla Jovovich In NudeDemie SutraAmpute PornCarly ParkerSwati Naidu Sexy VideoCoje Por DineroTube VdsmBig Whie CockKajolxxxxxBikini StripteasePmatehuntwrAstrid Wett NudeSexyvdioXvideos TaxiDesi Hardcore VideosGrannie BlowjobsYura KanaMexican PornostarsPepperoni NippleaBailey KnoxSexi Sex XxxSex In Front Of OthersSex Move DownloadBf Sexy HotXxxanalsexWifes BbcTik Tok XxxPorny VideoAthleticpornMady Gio DildoFembois PornXxx Hd BanglaLuna MelbaAllxxxvideoTwitch ThotsSex Marathi Sex MarathiLund Chut Ki PhotoGenç PornoGirls Girls Sex ComBrazilian Big TittiesPorn TurkeshWww Xhamter ComDouble Dose Of Dicksucking With RoseBlack Ride PornHamsterliveEscort Sites RedditCollege Sex StoriesScarlett SommersSunny Leone Xx New VideoM I L F M O V SManhwas AdultosBrownwyn AuroraBiggest Booty PicturesSex Dikhao SexFirst Black CockBanggrosHentai From HellDoscord NsfwDe PornosOrgy's