• 29
  • 1291x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Rechtbanken staan paal achter de islam waaronder alle Vluchtelinge en asielzoekers vallen en te hier alles gratis krijgen waar de Nederlandse burgers voor betalen moeten.

3
101 Gunther

@100
Maar die scholen hingen geen doodscultus aan!

2
102 Jan met de korte achterlul

geen zin in uw kul JAN mdka LUL

en niet naar de bekende weg vragen! verder antwoord geef ik u ook niet. bekijk het verder.

15
103 info

Waar is Sander Dekker mee bezig? Weer een groep kinderen die geindoctrineerd wordt met een ideologie die het als zijn hoofdtaak beschouwt om gestaag en aanhoudend te strijden voor het omverwerpen van onze manier van leven en die te vervangen door de Sharia. De islam is hier al 1400 jaar mee bezig, zouden ze daar dan nu ineens mee stoppen? Een slappe, naieve regering is het ergste wat een land kan overkomen.

2
104 Soare

@103
Moeilijk hé, met de mond vol tanden staan. question

2
105 Jan met de korte achterlul

@97 het feit dat je dit vraagt zegt al genoeg.

7
106 Kleikloet

@99 Nee

9
107 radicalenradar

@100 dat waren de zgn. Steve Jobs scholen

12
108 radicalenradar

@108 - ach ja, bedankt.

10
109 info

@109 - toevoeging.
tijdje geleden dat ik daar een artikel over las. een giga mislukking. een enkele school heeft er nog wel iets van in het lesprogramma. het gros is mislukt. het heeft giga veel subsidie geld gekost. Maurice de Hond is er wel rijker van geworden.
dat wel.

11
110 info

* Verwijderd door de redactie *

111 info

excuus, het plaatsen van de link

http://925.nl/archief/2017/06/09/die-ipad-scholen-zijn-een-dikke-bleeder-met-fiscaal-vriendelijke-stak-voor-maurice-de-hond/

en eventueel dit

De Onderwijsinspectie is er klaar mee en stelt een onderzoek in naar de financiële handel en wandel van De Hond en zijn vrienden.

was voldoende geweest.

10
112 info

@83
Je snapt best wat ik bedoel, niet zo bijdehand doen.
@92
Ja, en ik ben lekker zoet zegt ie. question

1
113 greenpollo

@113 "Je snapt best wat ik bedoel"

Waarom zeg je dat dan niet?

9
114 Kleikloet

@106
De kleur van uw sokken vloekt met de kleur van het behang.

2
115 Jan met de korte achterlul

@107
Dank voor het eerlijke antwoord.

1
116 Jan met de korte achterlul

@114
Nou vooruit, ik had te snel getypt.
Tevreden?
En om dat ik de beroerdste niet ben zal ik je even helpen, maak van het woordje ''een'' zo'n in @81 en klaar is keessie. question

1
117 greenpollo

Sjoemelrechtspraak.

2
118 Wil je niet weten

Raad van State bestaat uit wereldvreemde bejaarden

3
119 wijs

@63
Als vrouw scheiden van je man? Dat gaat in Israël zomaar niet. Volgens de joodse wetten mag een koppel alleen scheiden als de man daarmee instemt. Weigert hij, dan kan de vrouw soms wel jarenlang getrouwd blijven. Tegen haar wil in.
NPO Spirit besteedt de aandacht aan Karen, een levende voorbeeld van zo’n extreem geval. Haar man weigert om van haar te scheiden. Hij zou haar mishandelen, schulden hebben, geen alimentatie betalen en bij een andere vrouw wonen. Toch kan zij niet verder met haar leven, omdat hij de echtelijke verbintenis weigert te breken.

En daar moet dus verandering in komen vinden joodse vrouwen. Voorstanders van joodse huwelijkshervorming zien een oplossing in het gebruik van huwelijkse voorwaarden. De rabbijnse rechters lijken vooralsnog niet warm te lopen voor dat voorstel.

0
120 Sonneberg

5. Daargelaten of de staatssecretaris zich terecht op het standpunt heeft gesteld dat de weigering om bekostiging te verstrekken kan worden gebaseerd op artikel 4:35 van de Awb, is de Afdeling van oordeel dat de staatssecretaris zich ten onrechte op het standpunt heeft gesteld dat sprake is van een gegronde reden, als bedoeld in deze bepaling, om aan te nemen dat niet door SIO aan de bekostigingsvoorwaarden zal worden voldaan. Uit de geschiedenis van de totstandkoming van deze bepaling volgt dat het bestuursorgaan, "[o]m op grond van het eerste lid een subsidie te kunnen weigeren zal […] moeten beschikken over concrete, op de individuele subsidie-ontvanger betrekking hebbende aanwijzingen, die het oordeel kunnen dragen dat zich waarschijnlijk ("misschien" is niet voldoende) een intrekkingsgrond zal voordoen" (Kamerstukken II, 1993-1994, 23 700, nr. 3, blz. 59). Naar het oordeel van de Afdeling rechtvaardigen de feiten en omstandigheden, zoals deze naar voren komen uit de gedingstukken en het verhandelde ter zitting, niet de door de staatssecretaris getrokken conclusie dat een gegronde reden als hiervóór bedoeld aanwezig is. De Afdeling overweegt hiertoe het volgende.

5.1. Ter zitting zijn geparafeerde notulen overgelegd van de vergadering van het bestuur van SIO van 21 juni 2014, twee dagen na plaatsing van de oproep door [persoon], en van 22 juli 2014. Deze notulen geven de zienswijze weer van het bestuur. De Afdeling constateert dat SIO in een brief aan de staatssecretaris van 16 februari 2016 op bedoelde notulen een beroep doet ter onderbouwing van haar toen betrokken stelling dat SIO zich vanaf het begin heeft gedistantieerd van elke vorm van extremisme en terrorisme. Hoewel de notulen zelf blijkens de brief van 16 februari 2016 kennelijk zijn ingebracht in een andere procedure van SIO, brengt de vermelding ervan in de brief van 16 februari 2016 mee dat de notulen thans bij de rechterlijke beoordeling betrokken kunnen worden. De notulen getuigen ervan dat het bestuur de sympathieën en uitspraken van [persoon] verwerpelijk vindt en de positie van het bestuurslid onhoudbaar acht.



Mocht je zin hebben dit is hoe er tot de conclusie is gekomen.
https://www.raadvanstate.nl/uitspraken/zoeken-in-uitspraken/tekst-uitspraak.html?id=91946

0
121 student1255

Als je die troela van de Raad v State op het journaal ziet dan zie je gewoon "Groen Links" op d'r voorhoofd staan.

3
122 Spraypaint

@11 info
Lang verhaal over Maurice de Hond en allerlei BV's en stichtingen, maar is eigenlijk allemaal offtopic natuurlijk. Heeft niets met het onderwerp te maken.

Bovendien weet ik toevallig dat er allerlei vormen van stichtingen bestaan. Dat hij iets doet wat niet kan of niet mag zou ik maar niet al te zeker van zijn.
Er zijn specialisten die zich daar mee bezig houden, en die daar de weg in weten. Ik ben geen specialist.
Weet wel dat een stichting uiteraard ook leden kan hebben. Dan lijkt mij "aandelen" (voor die leden) ook niet onmogelijk.

1
123 Natayo the Bobcat

En Maurice de Hond kan best een lul zijn. Best mogelijk.
Maar met dit verhaal heeft hij niets te maken. Hij is geen aanhanger van IS volgens mij. Dus weer een onzinverhaal.

1
124 Natayo the Bobcat

Laat me raden: bij handvaardigheid leren we bomgordeltjes maken, bij sport leren we schieten met een Kalasjnikov, bij scheikunde leren we de formule van Tri Nitro Tolueen, bij maatschappijleer leren we dat we homo's van daken moeten gooien, bij natuurkunde leren we de krachten die ontstaan als een Boeing in een wolkenkrabber vliegt en bij biologie leren we het strottenhoofd ontleden. Toch weer een interessante dagbesteding voor de moslimjeugd. Anders hangen ze toch maar een beetje rond met hun scootertjes bij de plaatselijke juwelier.

7
125 RazorBlade

Zolang een Christen het recht heeft om een school te beginnen, heeft een Islamiet dat ook. Wil je het één verbieden, zul je het andere ook moeten verbieden! Gelijke monniken, gelijke kappen.

11
126 rEmco44

@126 Ook al is het al zo vaak misgegaan en is het funest voor onze samenleving?

2
127 Xmod

@126 Dat is onzin en dat weet je.
Scholen moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. Islam scholen voldoen niet aan veel voorwaarden. De meest bekende en belangrijke zijn:
a] Het les materiaal is zeer slecht.
b] Antisemitisme is een hoofdvak.

1
128 Rex

Met dank aan CDA, SGP en CU, die art. 23 Grondwet met alle macht in stand willen houden. Al zou het me niet verbazen als GL, D66 en de PvdA tegenwoordig ook voor zijn: die partijen zijn al lang niet meer progressief en liberaal maar hebben zich opgeworpen als de hoeders van een religie.

2
129 Mrs. K

@126
Wat een geweldig idee, die indoctrinatie van jonge zieltjes mag wat mij betreft vanaf morgen tot het verleden behoren. Gewoon omdat onderwijs niets met sprookjes te maken heeft.

1
130 Al

@126 Artikel 23 Grondwet

0
131 wijs

Een islamitische school mag best bestaan, net als een katholieke school.

Maar de stof die ze leren moet aantoonbaar voldoen aan de Nederlandse standaarden en waarden.

Zo niet, dan de school sluiten.
Zo wel, geen probleem.

1
132 Aufklärung

Zolang een christen het recht heeft een school te beginnen heeft een islamiet dat ook. Dus ook NSBers of ISIS aanhangers hebben dat recht.
Wij zijn stapelgek.

1
133 Mollevanger

@5
Inderdaad. Zijn uitspraak:
'Als tweederde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?'
Eerst gaat de politiek er voor zorgen dat 2/3e van de Nederlandse bevolking moslim wordt (m.n. door het importeren van haatlims) en vervolgens wordt de sharia ingevoerd.

1
134 beastyboy

Ik zou deze ontwikkeling toch met meer vertrouwen tegemoet zien als iets was in de trant van de Wet Bescherming Nederlandse Waarden, zoals voorgesteld door Forum van Democratie (https://forumvoordemocratie.nl/standpunten/wet-bnw).

Vooral het gedeelte: "Bij schending van deze waarden volgt een waarschuwing en een boete; na een tweede waarschuwing volgt sluiting, beëindiging van de activiteiten en strafrechtelijke vervolging van de verantwoordelijke functionarissen."

In de huidige situatie wordt er toch wat bijgelapt met vieze dweilen.

1
135 YeahWhatever

* Verwijderd door de redactie *

136 Gr@ndioos

@5 @12

Je post hier een leugen over Donner, wat je vervolgens zélf aantoont op een manier alsof je serieus denkt dat het je onzin juist bevestigt. Maar goed, onder een artikel met een duidelijk misleidende titel (het bestuurslid in kwestie is immers al jaren geleden opgestapt) waar dan de gebruikelijke halve zolen op de voor hen zo gebruikelijke zwakzinnige manier op los gaan kun je dit eigenlijk ook wel verwachten.

Wat mij betreft zou er géén door de staat gefinancierd religieus onderwijs moeten zijn in NL. Maar als dat er wel is, kun je niet één religie daarvan uitsluiten. Islamitisch onderwijs heeft tot nog toe geen best track record, maar dat betekent op zichzelf nog niet dat ze geen kans zouden moeten krijgen het alsnog beter te doen (een en ander, uiteraard, zoals dit nu eenmaal geldt binnen de huidige wetgeving. Ik ben er persoonlijk níet voor). Met andere woorden: je kunt niet een school bij voorbaat weigeren omdat je aanneemt dat het onderwijs er slecht zal zijn. Je zult het aan moeten tonen dat dit het geval is aan de hand van de feiten zoals die op gegeven moment zullen ontstaan. De Raad van State heeft hiervoor juridisch zuivere argumenten aangedragen die hier op geen enkele wijze weerlegd worden.

0
137 MK2000

@134

Als ik een bericht als dit lees, hoop ik altijd dat de schrijver zulks in een gesloten inrichting bivakkeert. Zoiets extreems als dit roepen zonder maar een spoortje navolgbaar bewijs is compleet geschift.

0
138 MK2000

@129

Het is je misschien ontgaan, maar het is juist de PvdA hier in Amsterdam die TEGEN de komst van deze school is. Maar goed, wat doen feiten er toe als je ook lekker puntloos kunt toeteren.

0
139 MK2000

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

1 minuut geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

8 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

12 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

16 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

20 minuten geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

21 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

26 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Vond de opmerking van Baudet of Klaver even zn broek wilde laten zakken, om te checken of tie wel echt een jongetje is, wel OK.Die Yasser Kl...

32 minuten geleden geplaatst door Rooibos

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Allahmaal weer 'geschokt', de sukkels....

33 minuten geleden geplaatst door spookrijder

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Fascist Klaver en niet te vergeten neonazi Paternotte deden gewoon Huilie Huilie. Stelletje weke bruinhemden, Het enige foute aan Baudet in deze...

35 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Anime Porn UnsecuredMilf With Psychological Trauma . Loree LoveTraining Slave BdsmSpy Cam At BeachShaiden RogueBrazzers Long PornBoxtruck SexSite PornCarton Porn 3dVideo Chat DirtyKaamuu ComSeduced By Friends MomGirl Showing BoobsSatinsexVídeo Caseiro De SexoGay Wreatling PornEmmalia.razisSeduce XnxxXxx Sex Video EnglishIndian Video Call NudeCartoon Xxx3dDaintywilder LeakedForced Anal Sex VideosSherni PornStep Sister BjMorther Daughter PornBokef IndonesiaHentaied.comPorn Start NameXxx SixyHot VaralaxmiLindsay Capuano LeakDownload Sex Video DownloadTamil BlowjopSexsingEliza Ibarra Full VideosLavaxgrll RedditYoona Lee Spankbangمیلف ایرانیIndian Desi SexxShower Hd PornEscirt SexeR34 FutaPorn Mexicano AmateurPorn NamesXxx With KissBest Story Porn MoviesThailand Pron VideoMoody Sex VideosItaiian PornCojen En El CarroTightest PussyNixlynka PornNudes Of Gabrielle UnionRani Mukherjee Nude酒店 偷拍Mother And Daughter HentaiBlow Job BlackmailFre Taboo PornBrandi Love Fucks FanWatch Porn TogetherOnlyfans For FreeMignonne.comX Video Student TeacherSubmissive Woman PornCyberpunk2077 PornXrare PornHot Nude ChicksPorn Move JapanBest Japanese PornstartsPorn With Kim PossibleUllu Sexy VedioFather Daughter CreampieErome Big TitsGujarati Xxx HdKim Kardashian SexuallyJellybean Rule 34BuccwildMet Art.comHot Xx XBig Natural Tits NudeBhai Bahan XxxTaylor Swift Nude LeaksLea Thompson SexyPoendudeAnime BoquetAngela Bassett NudeNaked MidgetSecret-liaVani SexAdelle StripchatFreetoonpornSaori Blue ArchiveBdsm ComStep Sister Xxx ComNaked For Pizza Deliveryسكس تجسسShow Me X Rated MoviesLena Paul NewSloopy HeadPorn CommunityAi Deepfake NudesThroatpie PornGay Porn StrasJules AriRead Hent40 PornHikab PornPhoeb Cates NudeNolan Twins NudeUiiiiuDesifuckingSexy Seducing VideosKacey Cane ExcogiAnne Freak PornHentaiporn NarutoFuta MonstersBlack Widow HentaiPremiu BukkakePornstar WikiMilf SwapBig Tits SquirtersGeandpa PornBrandi Love StraponJavlibtaryDesi Strip VideosBeach FlashingLos Manjares De AndresMangas-scantradChichoxBlound NudePron MoviesBlairy Lvory2beegBengali Sex Full MovieEdengonewildePriyanka Chopra Hot XxxBrazzers Beautiful GirlJapan Massage SexsMia Li CreampieNiffty StoriesEl Vídeo PornográficoBbw EscordBrazzresmomIncest PicturesDani Daniels Hot VideosHindi Sex Full VideoQueen Rogue PornTeenager Caught MasturbatingXxx Cartoon Vide