door Febee in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 18
  • 646x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het zou 'n keer tijd worden!

0
1 Cody

Hitler de tweede zal wel als een klein kind lopen te stampen!

0
2 upanddown

Was dat nog niet ten einde dan?
Nou ja, beter laat dan nooit, ik neem aan dat ome Erdo ook geen ''bevriend'' staatshoofd is..

2
3 greenpollo

En nog sluiten ze niets uit. Ze hadden er al lang mee moeten kappen, stelletje slapjanussen.

3
4 Johan B.

Zou de beste beslissing van EU aller tijden zijn ! De bevolking wil geen toetreding van Turkije nu niet en nooit niet ,Er valt niets te delen tussen onze culturen, ik zie dan ook alleen nadelen van nog eens 80 miljoen gelovigen erbij

2
5 Moskowfiets

@5 Boeddhisten had ik anders niet zoveel problemen mee. Noem het beestje maar gerust bij de naam.

1
6 Johan B.

TimmerFrans ziet z'n grote Derde Rijk droom in duigen vallen en weet dat het EU-verhaal wankelt.

4
7 Garp

@5 Nou, ik ben er niet zo zeker van dat de Turkse bevolking geen toetreding tot de EU wil. Ik denk zelfs dat ze dat *in meerderheid* (en op redelijke voorwaarden) *wel* zouden willen. Het probleem van Turkije is vooral de megalomane roeptoeter Erdogan. En ik denk/verwacht dat de meerderheid van de Turkse bevolking op termijn (ja, welke termijn..) ook wel in zal zien dat Erdogan in feite in vele opzichten *slecht* is voor Turkije.

3
8 handsfree

De Ruyters zeggen: " daag leuke optrekjes voor de politici uit Europa in Alanya."

4
9 De Ruyters van Michiel

Boycotten dat schijtland

0
10 Zeekomkommer

Laat Turkije eerst maar het ingepikte en etnisch gezuiverde deel van Cyprus teruggeven aan Griekenland en de ingepikte delen van Syrië en Irak aan die landen teruggeven, daarna pas kun je met ze in gesprek gaan over welk verbond dan ook. Ze hadden vanwege dat bezetten van delen van andere landen zelfs uit de NAVO gegooid moeten worden, want dat is een verdedigings-verdrag, en aggressors mogen daar niet aan meedoen.

1
11 Wendel

Zou er een kleine kans zijn dat we dan de vele miljarden aan toetredingssubsidies nog terug gaan zien?

1
12 Mariska3

EU is overigens pas geloofwaardig als ze die miljarden ontwikkelingshulp aan Turkije stopzet. Geen woorden maar daden, we zijn al te vaak voorgelogen over de intenties van de EU en andere overheden.

1
13 Wendel

Prima. Nu nog Turkije uit de NAVO!

1
14 Vaartuig

flauwekul bericht. mogelijk, misschien, waarschijnlijk. wat hebben we daar aan? als de rook met Turkije is opgetrokken, gaat de EU weer door met paaien en lief doen. wedden?

9
15 Roomboterbabbelaar

@11 Als er geen agressors in de Navo mogen zitten, wat doen de VS daar dan nog? Ze steunden tot voor kort de rebellen in Syrië, in de strijd tegen Assad. Dat mag men toch ook wel een agressieve daad noemen.

2
16 3RN5T

Eerst maar eens zien en dan geloven. De EU handelt in de meeste gevallen precies het tegenovergestelde van wat de Europese burger wil of wenst. Turkije zal ongetwijfeld met een charme offensief komen om zodoende te zorgen dat de EU miljarden injecties en de macht van Erdogan onder de Turken in Europa gewaarborgd zullen blijven. Het is niet ondenkbaar dat de EU mannetjes en vrouwtjes in het mooie verhaal van dictator Erdogan zullen meegaan.

4
17 nostradamus666

** gebruiker verwijderd **

@17 , ik deel uw mening. Turkije wordt een belangrijker gas en olie knooppunt...dus...

18 gebruiker-verwijderd

Zou goed nieuws zijn! De gesprekken waren gelukkig al een tijd opgeschort, maar definitieve afsluiting van het proces zou een sterk signaal zijn. Ik snap dat de EU niet graag de deur dichtgooid voor een eventuele democratische opponent van Erdoğan, maar zoals het er nu uitziet is de kans dat die er binnen korte termijn komt nihil. Dan is het maar beter om gewoon streng te zijn en te tonen dat zolang Erdoğan aan het roer staat, de poorten van Europa gesloten zullen blijven voor de Turken. Nu nog de volgende stap, Turkije uit de NAVO. Gewoon cordaat zijn nu, en mocht er ooit verandering plaatsvinden in Turkije kijken we wel weer verder.

1
19 Gewoon een student

het is te hopen voor de turken EN de EU dat er eens soort tegenhanger komt van Erdogan..Een soort tweede Ataturk....zolang Erdogan er zit of gelijksoortige alleenheersers blijft Turkije alleen maar hoofdpijndossiers produceren...Who wants that for a policy?

0
20 Lets keep it cool

De toetredingsgesprekken heb ik sowieso al nooit begrepen...

0
21 Tjeesus...,

@12
Ja. Daags nadat de miljarden steun aan Griekenland terug zijn betaald......

1
22 beastyboy

Ik hoop dat media voortaan niet meer spreken over de mislukte coup poging, maar dat ze het hebben over de vermeende coup poging. Ik geloof nog steeds niets van een coup poging. Dat was m.i. in scene gezet en het gedrag van Erdogan van het afgelopen jaar lijkt dat te bevestigen.
Wat is er mis met "vermeende" coup poging? Het is m.i. niet zeker wie die zogenaamde coup poging heeft geinitieerd.

1
23 beastyboy

Het heeft lang geduurd maar dit konden we al heel lang van te van al op onze klompen aanvoelen. De EU burger wis het al lang. De politiek in Brussel loopt er met een slakke gang achteraan. Het verstand gaat het misschien toch winnen dit keer.

1
24 Mvid-

Wij eenvoudige burgers weten al heel lang dat Turkije niet bij Europa hoort. Fijn dat onze elite nu ook tot het besef komt. Blijkbaar is de elite wat traag van begrip.

Hetzelfde zien we met de honderdduizenden vluchtelingen die Europa teisteren. Het gezond boerenverstand zegt: terugbrengen naar eigen land.

Maar blijkbaar moet de vluchtelingencrisis, die totaal ongecontroleerd verloopt, eerst uitmonden in een burgeroorlog voordat er in Brussel een lampje gaat branden.

2
25 Sterke

@20
Ataturk is niet te vergelijken met Erdogan.
Ataturk maakte van Turkije een modern seculier land. Erdogan hervomt het naar een straatarme islamitische dictatuur.

0
26 Sterke

Maar Timmermans wil vooral in contact blijven met Erdogan de smiecht.
https://www.nieuwskoerier.nl/news/154539-timmermans-we-moeten-met-turkije-blijven-praten

3
27 welofniet

Ik kan me nog herinneren dat dit de aanleiding was voor Wilders om de VVD te verlaten. Wilders wilde namelijk niet dat Turkije zou toetreden tot de EU.

Nu moet Merkel Turkije nog uit de NAVO wippen. Ik denk dat ze daar, voor de verandering, wel een keer de steun van Trump in kan krijgen.

1
28 RazorBlade

* Verwijderd door de redactie *

29 Pxf7+

Tja, weet niet Balast Nedam is Turks nu, sinds 2011? en heeft een giga project rond Rotterdam.

9
30 info

het heeft waarschijnlijk? allemaal met "belangen" te maken. ook met de Europese belangen.

10
31 info

De smerige EU is volslagen ongeloofwaardig hierin ... Die probeert Europa nog steeds als een markt te verkopen als was de Europese burger handel waar.

4
32 sparta

allemaal wel leuk en aardig, maar die islamitische erdoganzen zitten wel allemaal in NL.hen liever dat daar wat aangedaan word

1
33 henry86

@33 Telt dan niet hetzelfde als in Engeland nu? Dan kun je mooi van de Erdo Turken afkomen.

0
34 Saviro

Eindelijk eens een keer. Het zou tijd worden. En kijk gelijk even op de kaart, Erdogistan ligt voor 95% in Azie, Dus noooooit bij Europa die troep

0
35 Heldere kijk op NL

Dat wordt kiezen voor de turken en tijd om hun ware loyaliteit te laten zien!
Als het voor de EU burgers in de VK kan kan het hier ook in de EU voor de Turken

0
36 psje

** gebruiker verwijderd **

Dit lijkt me een gepast liedje met de hoop dat het "eens" beter wordt !

37 verwijderd682241

@26 klopt niet helemaal. Tenkoste van twee volkeren. De Armeniërs en de Koerden, en nog wat minderheden. Heeft hij een dictatuur opgezet waar een gedwongen scheiding van kerk en staat werd geëist. Verder moest iedere Koerd en Armeniër een Turkse achternaam aannemen. Dus zo vredelievend was Ataturk niet. Achterbaks en alleen voor de turken. Rijk? Door investeringen door het westen, moraal telde in die tijd niet zoveel.
Dat de Erdogan van turkijke terug een islamistische staat kan maken ligt eigenlijk in het verleden bij Ataturk. Dwang heeft nooit gewerkt, veel mensen willen toch terug naar de tijd vóór dat er onder dwang regels werden ingevoerd.

1
38 Suikerbeessie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

1 uur geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Ppcocaine SextapeJav OpenPorn AsiáticosKiss XxSexy Porn Video Full HdDad In Daughter PornUncesored HentiaXvideo FamossosTelugu Sex Stories AkkaNude Aunty IndianMom Stuck PornMaxxmarieSexsi PorenMspamelia OnlyfansTamil Video Sex PhotoMilf Mom TubeLexi Luna LatestWeb Series Desi PornFive Nights At Freddy's Foxy PornTrans Massage PornPorn Videos CartonHqporner.cokEntrecoquinMia Khalifa.comAbelladanger NudesI Wanna Fuck YouIndian Saxx VideoNude Women ShoweringBelinda Bely PornDoublelidtHeather Langenkamp NudeKamakathaikal VideoDxd HentaiOmgjessica NudeWorking Out NakedNaughty MachinamaThong BlowjobPorn TwerkerHd Photo SexFeet Porn VideosKeral Ka BfKendra Spade Full PornJabardast Sex MovieErotic CoupleDesi Wife Hard SexSwimming Pool PornhubSwinglifestyle LoginAltsexstoriesFiumi PornôMia Malkova AnusNude Celebs NetIndian Romantic XxxHuge Tit CumshotGenshin PornAssamese Viral PornHot Sexy Sunny Leone PornMilf ThreesomeIndian Hairy FuckRedtub XomPorn 360Chubby Hairy MilfNgewe LiveFree New PornMilena Govich NudeDesi Blue FilmSexy Xxx Video NewAtletic NudesMujer Mas TurbandoseChina Student XxxPersephanii Onlyfans LeakCock NijiJanewest OnlyfansVivian Taylor Pov18andabused PornMature Lesbian TribbingBest Of EroticTeboo PornOmegle CoupleFivesomeXxxvedios ComBp Film OpenEllie The Empress NudesDani DennialsMiley Cyrus NippingBlack Ebony Lesbian PornTamil Voice XxxAbella Danger Xxx VideosAaron Carter NudeSunny Leone Hd Porn PicMeetart ModelsYouporn AppEpril PornStickham PornHentai Em PortuguêsHeels PornMichael Vegas PornAnnabgoChachi Aur Bhatije Ka Sexy VideoEden MorCumming On Teens TitsTwinks AsiaHusban And Wife PornSarah CalanteNaked DudeSasha WonderlandFuq.coimAnal BbwAmpid.cloudXart PornSexvideos XnxxBig Black DicksAlia Bhatt Hot XxxPornografias De NegrasXxx Videos BengoliStickamteensMaria Nagai UncenTop Site PornographieKatey Sagal SexyBrother Sister SeduceNative Anerican PornXvidio.La Cite Rose StreamingLovehoney.co.ukCaydey MercuryHd PronhubSangean RadiosXxwwwwHot Bhabhi SeducingPornhd.inWife Peging HusbandZorrasputas4chan TeensBest HandjobKavita BhabhiIndian Mom X HamsterSexyvideonew18boyBaba Xxx ComSixx Video HindiKiki Cherry BbcSunprornoGrup PornoGiada De Laurentiis NudeMovies For Adults FreeTeens Legs SpreadGayteenFilm Jacquie Et MichelPorn EmojiOned JavJapani Bf Sexy