door greenmango in Lifestyle  ·  38 Reacties

  • 3
  • 657x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

He, ze worden wakker. . . .

1 gebruiker-verwijderd

@1 om een plasje er ovrrheen te doen en daarna weer lekker fijn onder de wol

6
2 Katte_kop

** gebruiker verwijderd **

@2 , haha. humor.

3 gebruiker-verwijderd

Met deze boodschap eens, jongens worden veel te veel betutteld en beknot. Is niet goed voor hun geestelijke en lichamelijke ontwikkeling.

1
4 greenmango

Meisjes niet? Eikels. En die worden geacht onze normen en waarden bij te schaven?

10
5 Wendel

Zou trouwens ook fijn zijn voor meiden...moet je eens opletten hoeveel er zijn die ook door te doen en te ondernemen, van alles leren. Zelf ontdekken geeft ook vertrouwen in je eigen kunnen. En laat zelfvertrouwen nu juist datgene te zijn wat veel volwassenen onvoldoende hebben ?

1
6 Katte_kop

Zet kinderen gewoon niet in een keurslijf,dan lossen zij het zelf wel op.

0
7 kelly11

Met 87% vrouwen voor de klas in het basisonderwijs, die niet tegen het drukke gedrag van jongens kunnen, zal die boodschap als een bal op nat zand vallen.

8
8 in holland

Een deel van het probleem is dat er op basisscholen vrijwel alleen juffen werken en moeders als vrijwilligers rondlopen. Meer mannelijke onderwijzers zoals gebruikelijk was tot midden jaren 80 geeft betere rolmodellen.

4
9 Trompetsignaal

@8 :, @9 :

Het komt door tekort aan leerkrachten en de neiging om dus kinderen rustig te willen houden met pillen, vandaar al die ADHD-diagnoses.

5
10 Wendel

Ik vind dat het praten over juist jongens in dit verband weer de islamisering in de kaart speelt. Onze hele maatschappij is/wordt voorgemodelleerd zodanig dat het gemakkelijker wordt voor de autochtoon om zich aan te passen aan islam. Let maar eens op.

19
11 Wendel

@9
Die vrouwen voor de klas zijn ook grotendeels van die angstige softies die niet op kunnen/durven treden en geen orde kunnen houden.
Vanwege dat drukke gedrag, waar ze niet tegen kunnen, lopen ze dan met de rode vlekken in hun nek en worden ouders op misdadige wijze gedwongen om die jongens Ritalin voor te laten schrijven.

8
12 in holland

Laat men eerst eens minder achterlijk doen over het verschijnsel boos worden. Boos worden is bedoeld als signaal om op te houden iemand te treiteren/klemzetten. Dat is tegenwoordig streng verboden, dat signaal af te geven. DAT is waarom Nederland als verwijfde cultuur wordt gekenschetst, en het gaat echt belachelijk ver, dat verbod op het hebben en tonen van emoties algemeen en boos worden in het bijzonder.

9
13 Wendel

@11
Je zit op het verkeerde draadje. Er is hier geen islam aan de orde.

4
14 in holland

@11 whaha Jezus Christus man. Je bent zelf al volledig geislamiseerd. Je kunt schijnbaar nergens aan denken. Een soort verliefdheid op de islam heb je.

4
15 Utrecht_83

Laat kind kind zijn of het nu jongens of meisjes zijn.

0
16 Interessant

Vroeguh question..klauterde we op sloophuizen, sprongen van daken, boom hutten bouwen op behoorlijke hoogte enz. Heel veel kapotte kleding heeft dat opgeleverd. Anno 2017: Weet je wel wat een spijkerbroek tegenwoordig kost!..

0
17 TouchScreen

@17
En dan lopen die jongelui tegenwoordig in spijkerbroeken vol scheuren en gaten. Hebben ze vast opgelopen bij het klauteren in sloophuizen en het klimmen in boomhutten.

3
18 Interessant

@8
Dat zal het probleem niet zijn,vroeger moesten kinderen op school op hun stoel blijven zitten,en hun mond houden,wie er ook voor de klas stond.Na schooltijd gingen zij echter naar huis,en daarna buiten spelen,ipv naar de volgende opvang.

1
19 kelly11

@11 Islamfetish ?

0
20 Katte_kop

De hele Nederlandse maatschappij wordt van hogerhand/via propaganda aangepast aan islam, niet omgekeerd. Daarvan zie je de tekenen in met name het ineens weer willen maken van onderscheid tussen mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Waar komt dat anders vandaan?

10
21 Wendel

Zolang niemand mij kan uitleggen, waarom er ineens weer onderscheid wordt gemaakt, moet men ook niet zeuren over off-topic. IK vind dat als er een propaganda-doel achter een discussiestuk zit, dat in de vorm van een artikel wordt aangedragen, dat men zich daar dan van bewust moet zijn omdat propaganda een eerlijke discussie vervuilt en het denken onzuiver maakt. Dat werkt alleen zo als je het niet in de gaten hebt.

9
22 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

23 Utrecht_83

@22 het is niet aan ons aan te tonen dat het NIET over de islam gaat. Jij verzint iets en dan moeten wij met bewijs komen om het te ontkrachten? Onzin. Kom jij maar met BEWIJS dat dit door de islam komt.

1
24 Utrecht_83

@22 dat geven ze toch aan in t filmpje? Jongens leren biologisch gezien op andere manier en de hersenontwikkeling is daaraan gekoppeld. Dus vandaar het onderscheid om niet te veel aan banden te leggen. Zoals ze aangeven wordt er van meisjes hetzelfde gedrag meer geaccepteerd omdat zij sociaal gezien er handiger mee wegkomen.

1
25 Irfan

Mooie tijden waren dat vroeger! En dan ben ik nu pas 26, maar ik zie overduidelijk het verschil tussen mijzelf op die leeftijd en de jeugd van nu. Vroeger lekker hutten bouwen, zowel in een boom als onder de grond (van die constructies die verre van veilig waren...), fikkie stoken met een paar vrienden ergens in een bos, naar de skatebaan met het skateboard of skates, golfballen jatten bij de golfbaan en dan betrapt worden (dan kreeg je toch ongenadig op je kloten haha), freerun video's maken waar je destijds heel trots op was, tot dat je het nu terug ziet haha, als het vroor met de fiets een poging doen om aan de andere kant van de sloot te komen etc etc etc. Dat waren leuke dingen toen, en wij zijn er echt niet slechter van geworden. Nu zie je iedereen op die leeftijd de hele dag naar hun mobieltje staren of achter de playstation etc. Doe mij die 'goede oude tijd' maar hoor!

2
26 Bullduck

@26 zo te lezen bent u op het platteland groot geworden. Daar spelen ze nog steeds hoor

0
27 Katte_kop

@26 "...fikkie stoken met een paar vrienden ergens in een bos..."

En als er dan een bosbrand uitbrak, hield je -grote knul als je was- lekker je muil dicht natuurlijk.
Dat soort risico's moeten we nu als maatschappij ook maar weer gaan voor lief gaan nemen.
Want dat schijnt bij jongensgedrag te horen... wat een gelul!

2
28 DruppeltjeDrie

@28 gelukkig hebben wij nooit een bosbrand veroorzaakt, dus niet zo aardig van u om mij daarvan te beschuldigen. En je hebt een fikkie als in een stuk zandgrond met wat takjes erop, of een compleet paasvuur met alle mogelijke gevolgen van dien...

2
29 Bullduck

Beseft SIRE wel dat dit gewoon één mening is? Dat acteren op één mening mischien helemaal niet goed is? De andere mening bestaat ook. Wie heeft bepaalt dat deze nu de juiste is?
Is dit niet gewoon iets dat iedereen voor zich uit moet maken? Dat de maatschappij zich zelf stuurt? Dat dezelfde boodschap bij de één positief uit zal pakken maar bij de ander negatief?
Dat men zich weer eens richt op een gemiddelde? Dat dit verstandig kan zijn voor dat gemiddelde, en zeer onverstandig voor anderen, die zich hierdoor nadelig laten beinvloeden of gesterkt zien in slecht gedrag?
Dat iedereen anders is, en "de jongen" dus niet bestaat, net zoals "de opvoeder" niet bestaat?

3
30 PipoDeC

@29 Het gaat hier om een gemiddelde groep. Misschien heb jij nooit een bosbrand veroorzaakt, maar n is niet 1, n is 2 miljoen. Dat kunnen dus zomaar een paar duizend bosbranden per jaar zijn. Daarbij was de bosbrand een voorbeeld. Natuurlijk zijn er ook andere voorbeelden mogelijk. Wat jij destijds als kattekwaad zag kan toch echt best schade en elende hebben veroorzaakt voor anderen. Zonder dat jij dat destijds overzag, of zelfs nu kan overzien.

De oproep van SIRE heeft daar gevolgen voor. Zonder daar al een eindoordeel over te vellen..... Je kunt niet ontkennen, dat jongens die jongens moeten kunnen zijn schade zullen veroorzaken. Niet allemaal. Maar gemiddeld wel. In totaal wel.

3
31 PipoDeC

@26 Als je op je 26ste al over "vroeger" spreekt, dan weet je nog niet dat er niets is veranderd. Elke generatie moppert over hoe alles veranderd is, en uiteindelijk is alles het zelfde.

4
32 PipoDeC

@9 @12
Vroegah, toen ik op de lagere school zat (40 jaar geleden) bleef ik in een klas bijna zitten.
De juffrouw kon niet met mijn gedrag omgaan, tegenwoordig zou ik ADHD gediagnosticeerd worden en vol geduwd met Ritalin. Toch over en ik kreeg een meester, alle problemen als sneeuw voor de zon verdwenen.
En Ritalin, wel nee, "Kenny het eerste half uurtje laten tekenen." Was ik rustig en zette de rest van de klas ook niet op z'n kop.

Zo'n stickertje ADHD is wel makkelijk, extra geld, pilletjes ipv tijd en aandacht, alleen niet voor het kind, naar mijn mening.

1
33 kenny013

Veel jongens zijn nu al irritant genoeg en mogen al veel te veel. Ze "meer ruimte geven voor hun ontwikkeling" gaat gegarandeerd een generatie mannen opleveren die denken dat ze alles mogen en alles (incl. vrouwen) als hun privébezit gaan zien. De reactie van Wendel @11 is dus zo gek nog niet en heeft van alles met dit onderwerp te maken. De AZC's zitten namelijk vol met dit soort mannen. Als we het zo gaan doen als SIRE wil, gaan de nieuwe generaties mannen straks onoverbrugbare conflicten krijgen met eerdere generaties westerse mannen én vrouwen. Ik pleit voor de comeback en legalisering van de ouderwetse draai om de oren bij ongewenst en onaangepast apengedrag van jongens die om negatieve aandacht verlegen zitten. Opvoeden is namelijk iets anders dan onmachtig toegeven.

3
34 DruppeltjeDrie

@23 : JIJ waant jezelf een bevoegd psychiater, DAT is pas inbeelding!

2
35 Wendel

Meisjes, later vrouwen, moeten hun eigen broek ophouden, in ieder opzicht. Ze zouden ook op vechtsporten moeten zodat ze niet met een boerka over straat hoeven, angstvallig alleen overdag, voor hun eigen veiligheid. Als ze onafhankelijk moeten zijn in ieder opzicht, dan dus ook voor zelfverdediging. Men is nog te weinig consequent over gelijkheid, en dat de hersens van jongens anders werken is ook alleen maar gemiddeld.

De gemiddelde mens bestaat niet want is onbestaanbaar, iedereen die iets snapt van statistiek, weet dat je meer dan 30 uur per 24 uur nodig zou hebben, om alles te doen en laten dat je in een dag en nacht wordt geacht te doen en laten als gemiddelde mens, als je je dus aan de norm houdt, als je dus alles doet en laat dat de wetenschap goed of slecht voor je acht.

2
36 Wendel

@31 Precies, ik heb je geplust! Kwaadwillende jongens/jongemannen (veel te vaak heel romantiserend en wegkijkend weggezet middels de slogan 'boys will be boys') zullen in de oproep van SIRE een excuus zien om zich nog meer te gaan misdragen dan ze nu al doen, net zoals alcohol-/(soft)drugsgebruik door "stoere" kerels tegenwoordig bijna standaard als excuus aangevoerd wordt bij misdragingen om hun verantwoordelijkheid niet te hoeven nemen en aan enige vorm van aansprakelijkheid te ontkomen. De overheid zal door deze oproep van SIRE -als we hierin meegaan als maatschappij in het algemeen en als opvoeders in het bijzonder- indirect geconfronteerd gaan worden met nog hogere kostenposten voor schadeherstel van gemeenschappelijk bezit, net als de verzekeringsmaatschappijen (die hun onkosten weer afwikkelen op u en mij) voor herstel en vervanging van beschadigd en/of gesloopt particulier bezit. SIRE zou welgemeende excuses moeten maken voor deze onzalige oproep en de campagne direct moeten staken.

2
37 DruppeltjeDrie

@37 Mee eens.

Ik vrees dat SIRE zich heel modern zal beroepen op het eeuwige "ja maar we wilden alleen de discussie op gang krijgen." Dat doel is dan namelijk geslaagd, maar uiteraard is dit gewoon weer een vorm van de verantwoordelijkheid van je eigen boodschap af schuiven. Heel modern. Helaas.

0
38 PipoDeC

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
skapoe
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De zoveelste inhoudloze DDR66 muts, nog geen dag in het leven fatsoenlijk werk gedaan, maar een praatjes!...

10 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Stop met dia asielwaanzin.Nederland is vol en wil geen haatbaard meer bij!!!!!...

11 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ben bang dat timmerschrans I steeds dichterbij komt.De vvd zal zijn ware aard laten zien en zich weer pro immigrant opstellen....

12 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ha(l)al ze maar binnen, die strijders!!! 🤮...

13 minuten geleden geplaatst door skapoe

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@7 Ik weet eigenlijk niet of dat volgens de voorschriften is toegestaan. De opname wel natuurlijk maar wat je daarmee, in dit kader van 'herrie...

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

26 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

(Het wordt een stil protest, zonder toespraken, maar de demonstranten willen op hun protestplek wel staan met bordjes waarop teksten staan als: ...

31 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 @1     "Dan ben je stil. Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen." Uit het artikel:"Het wordt een ST...

38 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Sexy Boobs Massage VideoMaki Hojo NudeBrazzerd.cimApepornEngland XxxHxmastersVídeos De Sexo ViolentoMexico Porn Gayسکس ماشاژJayne Mansfiels NudeSex Girl VideoPenny Barber VideosDani Denial PornFirst Night Bedroom Sex VideosJk HentaiCeleb BlowjobsJulia Kay PornBf Sexy Full HdPatna Sex VideoNude Pic MakerVeronicaperasso OnlyfansOt Megan NudeHentais FamososSarah Big ButtPorn CorridasViolet Myers Girl ScoutSister Hand JobSupergirl Rule 34Naked CleaningNice Porn MoviesMilkyperuMelody Marks XxxLatinaxxxEs.stripchat.comBbc Dirty TalkingVictoria Cakes VideosMissjohndoughFirst Time HotwifePornos On TwitterHotub PornRape Fantasy Porn VidsX H M SterMia Malkovich AnalSexy Nude ModeBengali Porn HdMallu Aunty Hot Romance VideosBig Boobs In Sex VideoHumanipleSnowteen.comNude GifyGilfxxxBunni Emmie LeakedBoy Sex MovieNew Sexy Blue VideoTamil Talk XxxReshma Hot Sexy VideoMollie.jade NudeWife Shared CuckoldLovwherfeetEscortalligator.com.listcrawler.Jogos Pornográficos AndroidCara MellBreedable GaySkip The Games WvNaked CelensAunty Local Sex VideoOffice Sex MmsBbw Porn DpPakistani Viral Porn VideoCavier ThiccPeladas No TiktokArielle FerreraTruck Driver Sex VideoMycheerycrushIndian New Girl Sex VideoIndian Sadi XxxTelugu Actors Sex Videos ComTamil New PronVagina G String BikiniSamus Aren PornEbony Leabian ThreesomeEros GuieXhamsliveNiples HardShraddha Kapoor Sex PicCucking Her Hubby FacialabuseBabysitter PornvideosDirty PornvideosLarge TitsHot Aunty SexxKerala Aunty Hot SexLove Making In PornGay Sauna PornBonnie Locket LeakedPokemon Futa PornEnergy KoyoukaHot Web Series FreeTeiugusexBig Natural Titty PornBhabhi Or DevarSlavesexCaley Kuoco NudePorn MalestarNude Rachel WelchWomen Taking A ShowerMoriah Mills PornhubFuta NarutoBarbara BieberFree PussyRamon Monsters Of CockPorn Lesbien VideosIndian Actress Fake NudeHd New Xxx VideoXxxx Video AmericanUluva In HindiBig Latina Tits PornSunny Leone Sex Video Hd VideoMiss Raquel PawgedSki Bri TitsPorn GrratisNickiibaby PornCourteney Cox SexiestKrysta KaosDownload Xxx JapanBangla Hot Video HdSex TreningCalendar Porn AuditionsLive Squirt CamBazzers LatestTits GigVideos Pornos De ChinitasHindi Web Series SexyForce To Sex VideoTeacher DpHot Adult Web SeriesShemale FleshlightListcrawlers ComRihanna SexyLegsexTrixieboo21AtkgirlfriendsAva Addams Full MoviesBig Mum Sex ComAmerican Porn Sexy VideoHeavyr ComLisa Simpson NudePorn HjabIsla-moon NudesUna Mujer Y Un Hombre Hacen El AmorAlabama Nudes