door .:Clonax:. in Politiek  ·  43 Reacties

  • 15
  • 982x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En het mooie met Europeanen is is dat het ongelovigen zijn. Dus kom je een keer geld tekort dan kun je rustig van ze stelen zonder straf van Allah.

5
1 Spraypaint

Xandernieuws....next!

38
2 Moetffmijneikwijt

Xandernieuws (of Xander Nieuws) is een complottheorieënwebsite en haatblog die allerhande pseudowetenschap, kwakzalverij en andere complottheorieën publiceert en aanprijst. Veel inhoud wordt geïnspireerd door complotdenker Alex Jones.De website werd opgericht door een anoniem persoon die zichzelf "Xander" noemt, nadat zijn vertrouwen naar eigen zeggen was beschadigd op de vorige website waar hij actief was, "Wees Waakzaam". De website Xandernieuws bestaat sinds 5 september 2008, en heeft sindsdien het internet al vervuild met duizenden onzinartikels. De naam van de website moet worden beschouwd als (X)ander Nieuws, wat de indruk moet wekken dat je er "ander nieuws" kan lezen - maar vooralsnog vind je er niets dat kan worden getoetst aan de realiteit.

35
3 Moetffmijneikwijt

@2

Oh weer een wegkijker. NEXT!

7
4 Vanillestok

Gezien het hoge onzingehalte van Xandernieuws, is de Wet van Scopie volledig van toepassing op deze website. Die internetwet geeft aan dat eenieder die in een discussie de complottheorieënwebsite whale.to als betrouwbare bron aangeeft, onmiddellijk de discussie verloren heeft. In principe geldt deze wet ook voor andere gelijkaardige complottheorieënwebsites, en is Scopie's Law dus perfect van toepassing op de pseudowetenschappelijke onzin van Xandernieuws.

34
5 Moetffmijneikwijt

@3

No3m eens iets van Xander nieuws, wat volgens jou niet kan worden getoetst aan de realiteit. De geplande massamigratie van zwarten en moslims naar Europa?

6
6 Vanillestok

@5

Wie de fuck is Scopie. Heb jij welleens gehoord van gezond verstand en logica?

4
7 Vanillestok

** gebruiker verwijderd **

@6
Je noemt het zelf al.
Maar ben jij toevallig ook Clonax?

8 verwijderd111

@6 er is niks gepland. http://nl.hoax.wikia.com/wiki/Xander_Nieuws , hier kan je zelf zien wat een onzin ze verkopen. Maar het feit dat je xn gaat verdedigen zegt mij al genoeg....busje komt zo!

17
9 Moetffmijneikwijt

@4

Kom op, je bent intelligent genoeg om dit artikel in twijfel te trekken.

Een arts uit Rusland die na 26 jaar daar werken onder de vluchtelingen gaat zitten?
Die kan ook gewoon de trein pakken, hoor.

En een mevrouw in Koeweit die daar prima woonde (volgens het artikel)?

Kom op. Je bent al naïef als je dit gelooft.
En al helemaal vreemd als je dan nog iemand anders aanvalt omdat die er vraagtekens bij plaatst.

16
10 Aufklärung

@7 ik weet dat het moeilijk is. Maar hou je concentratie even vast tot de tweede regel van @5 . Dan hoef je geen domme vragen te stellen.

19
11 Moetffmijneikwijt
12 schrootflint

@2 @3 @5 @9 en @11

Off-topic

5
13 B55

@13 Daarvoor moet iets eerst een topic zijn. Iets belachelijks als xandernieuws heeft geen topics maar gestoorde infowars achtige nonsens.

20
14 Dian

@9

Al die conflicten in het Midden-Oosten In een tiental panden daar was de CIA altijd van meet af aan al bij betrokken. Het reeele VS imperialisme... was en is allemaal gepland. Al die doden daardoor waaronder kinderen. Allemaal gepland. De migranten-crisis. De wens van de Zionisten om van Europa een hernieuwde smeltkroes te maken met nog meer donker en extreme Godsdiensten. Allemaal gepland. De vooringenomen bias van onze blanke media dat dit allemaal goed zou zijn, behalve die dode kinderen natuurlijk (maarja dommerds wat wil je dan voor het steunen van ae regimechange). Was allemaal geen toeval maar gewoon vantevoren gepland.

8
15 Vanillestok

panden..landen..

1
16 Vanillestok

@15

Ondanks mijn spelfouten moet de rode draad toch goed zijn te volgen. Als je alle toeval naast elkaar legt omtrent het Midden-Oosten en de migranten-crisis. Dan zul je moeten concluderen dat niets overgeleverd werd aan toeval. Het is gewoon logica.

5
17 Vanillestok
18 sockknitter

@13

We maken er hier een topic van.

Maar als je vantevoor al gaat roepen dat het allemaal maar onzin is. Dan wil je eigenlijk helemaal geen topic.

3
19 Vanillestok
20 sockknitter

Een paar linkjes naar die zogenaamde magazines die migranten zouden lokken met rijke gewillige vrouwen zou wonderen doen voor de geloofwaardigheid van dit bericht.

4
21 Conclusius

Er staat in het originele bericht niets over pro-migranten magazines.
Volgens mij bestaat dat ook helemaal niet.

7
22 sockknitter

Dus DAT verklaart de plotselinge tsunami aan hersenchirurgen, raketgeleerden, psychoanalisten en wolkenkrabber ingenieurs die 2 jaar geleden ineens met alle geweld naar ALLEEN Duitsland en Nederland wilden komen.
Het feit dat de NGO's dit al ruim van te voren wisten aan te kondigen dat we 'verrijkt' zouden worden met het beste 'intellect' dat Syrie en omgeving te bieden had plus de nastroom van alle andere nationaliteiten tot aan India toe die opeens voor de poort stonden te dringen bewijst dat deze propaganda door de NGO terroristen is gedaan met als doel Europa definitief de genadeslag toe te brengen. En Rutte heeft er al 200.000 binnengehaald en zn handlanger Dijkhoff is bezig de andere 200.000 binnen te vliegen waarmee hun vonnis vast staat.
De hele operatie "vluchteling" was niks anders, is niks anders en gaat nog gewoon door is pure oorlog en genocide en die mooie panden aan de mooiste grachten staan nog steeds ongeschonden te blaken en de oorlog verder te voeren, Geert....

9
23 FNKTD

@14 Ik zie niet in wat hierover onwaar zou zijn, maar daar zal jij vast wel een antwoord opgeven.

3
24 B55

@15

Gepland is te zwak uitgedrukt, het is hun Heilige Missie die de wereldgeschiedenis nog nooit gezien heeft!

6
25 FNKTD

@25

Ten gunste van wie?
Zulke stellingen blijven me altijd verbazen.

Al blijft deze vluchtelingenstroom gelijk in de komende jaren, dan is er nog zo'n 400 jaar voor nodig voordat ze de overhand krijgen.
Dan is mijn vraag: welk belang hebben ze erbij om iets als dit te plannen? Omdat ze begaan zijn met de achter- achter- achter -achter -achter -achter -achter - achter - achter - achter - achter - achterkleinkinderen?

11
26 Aufklärung

@26

Het is geen planning, de beste planning is immers geen planning zoals de beste regering ook geen regering is maar toch komen ze weer terug. Het is dus pure waanzinsideologie

4
27 FNKTD

@27 FNKTD
Waanzin is het zeker.

3
28 Natayo the Bobcat

Waarom zouden ze anders massaal hier naar toe willen komen?

2
29 LoydMorris

@29 Omdat het kan en omdat we ze de keuze geven, buiten social media waar de migranten hun groepen hebben om hun ervaringen te delen is de EU gewoon transparant, niets geheimzinnings aan, hier een flyer voor migranten die circuleert : https://i0.wp.com/delangemars.nl/wp-content/uploads/2016/12/frontex-1024x776.png

0
30 Ruud100

@5

Xandernieuws is zelfs zo betrouwbaar dat je er gewoon de bron van hun beweringen kunt vinden , onder anderen http://www.dasbiber.at/content/sugar-mamas-und-ihre-fluechtlinge

0
31 Vageali6888

En de boot van de missie om de rubberbootjesstroom te stoppen werd door oorlogsschepen omsingeld , en de bankrekeningen geblokkeerd ....

Europa MOET geïslamiseerd worden blijkbaar , kosten wat het kost

1
32 Vageali6888

@31 Ook echt een betrouwbare bron... Not!

10
33 arcenist
34 Lucifer De Vil

Eindtijd!

"Een andere belangerijke speler op het wereldpolitieke toneel in de eindtijd zal een coalitie van Europese landen zijn die een confederatie zullen vormen in het gebied van het oude Romeinse Rijk (Daniël 2:41-44,Daniël 7:7,23-24 en Openbaring17:12-13). Deze confederatie zal dienen als de politieke basis voor de opkomst van de antichrist en het scheppen van zijn wereldwijde koninkrijk (Daniël 7:question.
Andere internationale politieke tekenen omvatten oorlogen en geruchten van oorlogen (Matheüs 24:6), burgeroorlogen (Matteüs 24:7), en algemeen internationaal terrorisme en wetteloosheid (Matteüs 24;12)."

2
35 Lucien80

@33

Dat is het magazine waar het over gaat ....

0
36 Vageali6888

@35
Dat vermoeden heb ik ook. De mens creërt zijn eigen ondergang.
Europa is bijzonder destructief bezig met die hordes islamitische kerels binnen te halen.
Men is ziende stekeblind! Onbegrijpelijk!

1
37 Kaksaboemsa

@36 En wat is dat voor pro-migranteblad?
Erstaat een verhaal in over Oostenrijke vrouwen, die voor sex met een asielzoeker alles doen.

4
38 sockknitter

Word hoog tijd dat de NGO's en de linkse gutsies is goed worden aangepakt de de EU kunnen de politici eens laten zien dat ze er zijn voor de gewone mensen!

1
39 Zie Hier

@39

Persoonlijk aansprakelijk stellen voor de gevolgen , schade en leed.

Gaan een hoop claims worden

0
40 Vageali6888

@38 sockknitter heb jij moeite met lezen of begrijpen.
Ik vermoed het laatste; " In Oostenrijk maakt het pro-migranten magazine Biber het in de laatste editie wel heel erg bont door te beweren dat rijke vrouwen hier staan te springen om seks met zoveel mogelijk migranten te hebben. ‘Het is moeilijk om hier een vriendin te vinden,’ haalt het magazine ene Hasan aan. ‘Veel jonge vrouwen zijn bang voor vluchtelingen.’ Daarom zouden velen een relatie beginnen met oudere en vermogende Oostenrijkse vrouwen, ‘sugar mama’s’, die hen in ruil voor seks geld en cadeaus zouden geven."

1
41 Xmod

@41 Het bericht van Xandernieuws is overgenomen van
http://www.deutschlandfunk.de/fluechtlinge-in-deutschland-gelockt-von-falschen.724.de.html?dram:article_id=360598 Een bericht uit 2016.
Biber is een migrantenmagazine en geen PRO-migrantenmagazine.

4
42 sockknitter

@42

Wat een lulkoek kun je schrijven zeg...

Is een migrantenmagazine pro of anti migranten ?
Faciliteert het migranten of niet?

2016 of niet maakt geen drol uit , het is waar en dat kun je niet toegeven...

1
43 Vageali6888

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Slappeling die vd Burg. Ook dienstplichtige Eriteers geeft hij onderdak. Rutte vindt het allemaal best en laat hem zijn gang gaan. 🤔...

zojuist geplaatst door Bob Sleebaan

elsemiek
Offtopic

@2685 Idioterie een maand al , wat zou je hier moeten doen om je account verwijderd te krijgen ?dreigen met een bom ?Ze zijn t bovendien ver...

4 minuten geleden geplaatst door elsemiek

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@11 het is een probleem van de winkel, niet de normaalgedragende klant - nu moet de normaalgedragende klant het bekopen met een potentiele schen...

5 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
Offtopic

@2684 Ik was op kraamvisite , laat thuis , smorgens vroeg de deur al uit , dus was blij dat ik zat heerlijk joh met een malibu 😛...

8 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@9De baas van de Nato is niet ondergeschikt aan een mp...

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8En dat zal in ieder pand met beveiligingscamera's hetzelfde zijn.Zodra het maar vermeld wordt voordat je het pand binnen ga.Als je dan...

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

maarten1234
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

modaal+ moet dus minder uitgeven... slecht voor de economie ;)...

20 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet , jij denkt dat ik uit een ei kom of zo ?Er wordt nu tegen jouw gescholden en ...

20 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bop
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8 Jij bent wel héél erg wantrouwend....

22 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

rusland gaat lekker met z'n grondstoffen; goudprijs schiet ook omhoog dus genoeg resources voor rusland...

22 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Blow Job SleepingLydia Violet HotPorn DownoldAfam4adamSexsy AnimeXxx Hot Tube VideosTwinkteenboysSister Inlaw Porn.comPorn Tik TokFemale Porn ActorsFree LadyboypornCumming MommyMadam Student SexPawg Emily PornForced Porn MovieChoking On CocksFotos PornoMoms CuckoldMom Xx VideosLesbian Fuck VideosWww Sex Video MarathiSeven Mortal Sins AnimeHd Porn Download For FreeA Pov.story PornMassage JavRule34 AppAlly Hardesty OnlyfansTje Porn DudeSexy Girl Porn VideoTiktok 18+Gayhardcore PornGina Valentina NudeXvideos HotDady CockLarge SexKley Cuoco NudeThick Anime PornAriella Ferrera Full VideosEscortalligatorTamil AexGay Porn HotKubbra Sait Nude3d Pron AnimationMsfeedmeVirgins First TimeAmateur PornographieLisbian Porn MoviesDavina LeosHot Saree PhotoshootBraziliam Gay PornThe Idol Sex ScenesLake Of The Ozarks Party CoveFill Porn MoviesFrew Hd PornAsmr SpangbangJul 746Caprice NudeMegnutt02Lana Rhoades PregnantWanktvSlaveporn GamesLaura Linney HotBengali Hot PornSunilon XxxGirlsdoporn Too BigEliza Ibarra PissElijah ZayneHot Hindi Sex StoryNew Zealand XxxViral Naked VideoPornmotherBikini StripteaseShelbi Dd PornKeezmoviedPorn CosplayVideos Porn NuevosSex Video ClgX Vedo ComPaige Vanzant SextapeAsian StripperPublic Handjob PornPornstar LookalikesGouhar Khan NudeKamasuthra VideosLatest Hindi Porn MoviesMalayalam Blue Film PictureCreampied GrandmaBranna Beach PornHotwife Dirty TalkingFilm1k Video IndirXmoviesfryouKemo PartyHentai TecaGia LovelyCojiendome Ami MamaKarishma Kapoor Ka Sexy VideoMompov JuliaKiss AsiaMegan Thee Stallion BootySex Against The WallNude Hot ActressAmoporno BrFisting AnusIndian Sexy Hot XxxHindi Sexy Aunty Hd VideoMiley Cyprus PornOld Women PornTop SexWww PornovoPorn Magic MoviesOnline Pron VideoXxxbigassLisa Ann Porn MoviesNew English PornLatest PorntubesRachel Starr 2023AnalitalianBbw Suck BbcBackroomcastingcouch-veronicaKeri Green NudeRachel BarleyTeens Show BoobsWww CamsodaAnal With Lisa AnnLanna Rohades XxxKenzie Reeves SisterBig Tits St WorkSunny Leone Fucking ClipsShop Porn VideoTransexual Female PornPeanut Butter PornHong King PornAnnafaith NudeMha FutaBig Latina TittiesBrites PornHot Kendra LustMaria Nagai OnlyfansSocinquentinhaBoundheatXnxx Sis And BroCumshots On BlondesIndian Hidden Camera NudeHot Mom PornhubFree Porn VediosChick Next DoorLink HentaiFree Mobile PirnUpskirt No PantiesLesbian Comic Porn