Op een vakantiepark bij 't Loo was vrijdagavond een grote zoekactie gestart naar aanleiding van de vermissing van de vrouw.
Volledig scherm
Op een vakantiepark bij 't Loo was vrijdagavond een grote zoekactie gestart naar aanleiding van de vermissing van de vrouw. © Stefan Verkerk/ News United

Drenkeling 't Loo is Eritrese vluchteling

De 24-jarige vrouw die vrijdagavond in een zwemplas bij vakantiepark Landal 't Loo is verdronken, is een Eritrese vluchteling. De vrouw woonde met ruim dertig andere Eritrese vrouwen sinds begin 2016 in een pand voor statushouders in Wezep. 

  1. De Bataven deelt dreun uit aan Voorwaarts, kraker om koppositie prooi voor Diepenveen en KCVO houdt zich knap staande

    De Bataven deelt dreun uit aan Voorwaarts, kraker om koppositie prooi voor Diepenveen en KCVO houdt zich knap staande

    De ontmoeting tussen Diepenveen en SC Klarenbeek had lang weinig om het lijf, maar in de tweede helft werd het toch nog de kraker die iedereen had verwacht. Diepenveen stapte uiteindelijk als winnaar van het veld en doet goede zaken in de titelstrijd. Voorwaarts leek ook eindelijk te mogen juichen, maar daar stak De Bataven op de valreep een stokje voor. KCVO pakte een knap punt tegen VDZ.
  2. Erna Aalbers haalt als coach de angel uit een geboortetrauma: ‘Moederprogramma herstellen’
    PREMIUM

    Erna Aalbers haalt als coach de angel uit een geboorte­trau­ma: ‘Moederpro­gram­ma herstellen’

    ,,De weeën waren heftig en erg pijnlijk. De toegezegde pijnstilling bleef uit, de boodschap was: blijven liggen. Maar ik kon niet meer liggen. Het ging echt fout toen ik me realiseerde dat ik de controle over mezelf kwijt was”, vertelt Marrit. Jarenlang leefde ze ‘om het trauma heen’, zoals ze het uitdrukt. Tot het niet meer ging en ze na veel zoeken geboortetraumacoach Erna Aalbers ontmoette.
    Heerde