door Moetffmijneikwijt in Buitenland  ·  1130 Reacties

  • 27
  • 2802x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Jantje kwam te laat op school, de juffrouw vroeg waarom hij zo laat was.
Jantje: Ik moest de geit even wegbrengen, want die moest onder de bok.
Juf: Kon je vader dat niet even doen?
Jantje: Nee juffrouw, dat moest de bok doen.

Toedeloe question

3
1101 Johan B.

@1094
Hoeft niet, mijn vrouw heeft beterschap beloofd en mag nu weer in bed.

toedeloe
question

3
1102 Jan met de korte achterlul

Nou dit draadje is zichzelf aan het afronden zie ik. Gelukkig maar, wat een kinderachtig gezeik.

15
1103 Yisrael

Een echte Fin zie ik wel zitten voor haar,of zie ik dat verkeerd.

1
1104 Bets Muts

* Verwijderd door de redactie *

1105 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

1106 Undertaker

@1103 Je bent spuit 11, Toedeloe.

4
1107 ontken

@1093
Welterusten.
Ik ga ook meuren, Toedeloe @all

1
1108 greenpollo

* Verwijderd door de redactie *

1109 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

1110 Undertaker

Rijdt een Amerikaan heel hard door de Hollandse polder. Vliegt hij ineens de bocht uit en rijd recht een kippenhok in. Komt de boer woest schreeuwend en scheldend naar buiten. De Amerikaan stapt uit de auto en roept naar de woedende boer: "keep quiet, keep quiet!". Roept de boer terug: "Eén kiep kwijt? Wel veertig kiepen kwijt!"

4
1111 RazorBlade

@1109
Zonder matras eronder mag ik hopen hé? question
En nu is het echt over en sluiten Toedeloe.

1
1112 greenpollo

@1109 Je bedoelt 'straaldansen'. Toedeloe.

2
1113 ontken

Voor dit soort gelul is OT
trusten

8
1114 kortanante

@1114 = nee, wel bedacht daarvoor. maar men hoort zich daar toch behoorlijk te gedragen. dus de trash is hier om de draad af te sluiten.

vond het wel informatief verder de discussie, voor het overgenomen werd door NIX.

12
1115 info

@1114 Je hebt gewoon gelijk, info is weer aan het zeiken. Die wilt alleen maar dat het draadje gesloten wordt, want een aandachtsmens en wannabe invloedrijk op een nietszeggend forum.

@1111 Helpt ook niet mee, zal mij niet verbazen als diegene dat expres doet.

6
1116 etymologie

Wanneer gaan die Marokkanen beseffen dar hun gedrag mogelijk een reden is voor de weerstand die ze oproepen bij de rest van de bevolking?

Als ze nu zelf binnen hun groep een begonnen de rotte appels te corrigeren, dan hebben we na een tijdje vanzelf niet meer deze discussie.

5
1117 Realisme graag!

@924
Moet mijn dochter trouwen met die arts dan?
Want in dat geval ga ik inderdaad door naar de volgende.

4
1118 Realisme graag!

@925
Wees daar dan maar blij mee, een derde optie was geweest dat uw dochter bekeerd zou worden tot moslim en voortaan alleen nog in Niqaab bij u op bezoek mocht komen.

Ik ken toevallig zo'n meisje, die is getrouwd met een Egyptenaar en woont nu met hun 5 koters in Cairo, maar toch....

3
1119 Realisme graag!

@928
Als je een normale band hebt met je kind, dan staan ze na hun twaalfde echt nog wel open voor een goed bedoeld advies hoor.

2
1120 Realisme graag!

@948
Ja alles liever dan Mo die hoewel hij als 3e generatie in Nederland geboren is, nog steeds denkt dat hij uit her Rifgebergte komt en niets met Nederlanders heeft.

4
1121 Realisme graag!

@1120 = zeker, ook als ze ouder zijn, maar advies is nog altijd anders dan een verbod.

13
1122 info

@1120 = off topic. een van mijn zoon's zei laatst "ik dacht altijd mijn moeder heeft altijd gelijk" maar de grap was dat ik in dit geval er totaal naast zat en hetzelfde gedrag vertoonde en dat liet hij mij even weten. tja
trouwens "ik heb altijd gelijk" was de titel van het boek van Willem Frederik Hermans.

13
1123 info

@1122
Een verbod is niet nodig inderdaad.
Ik had pas dit gesprek met mijn 14 jarige dochter en haar uitgelegd waarom ik liever geen Mo met bontkraagje in de familie heb.

Toen is ze eens anders naar haar kennis gaan kijken en heeft toch wel ingezien dat zo'n relatie problematisch zou kunnen zijn. En daar gaat het uiteindelijk om, een discussie over feiten.

3
1124 Realisme graag!

@1124 = uitstekend om over alles te praten samen. een afrikaan of andere cultuur kan ook problemen opleveren. maar toch denk ik dat je niet meer kan dan "praten samen" en dan maar afwachten welke keuze uw dochter later maakt. en heus je hebt echt niet alles in de hand.

belangrijkste is altijd goed contact met uw dochter te hebben. denk ik.

14
1125 info

en het valt niet altijd mee. LOL. en kan anders aflopen dan verwacht, ook dat nog.
maar het streven is goed, contact houden.
cu

8
1126 info

Ik vind dit een mooi citaat uit 1 van de reacties op de facebookpagina van de moeder van die jongen:

Zodra doorsnee islamitische tienermeisjes OOK niets meer in de weg gelegd wordt door hun ouders/omgeving binnen een dergelijke context, kan deze discussie op een faire manier gevoerd worden, anders klinkt de roep om culturele tolerantie wel bijzonder eenzijdig & hol - om niet te zeggen "hypocriet".

Je moet als niet-islamitische jongen maar es proberen om een relatie aan te gaan met een islamitisch meisje......
Laat staan dat een doorsnee islamitisch meisje op veel sympathie zou kunnen rekenen binnen haar eigen culturele gemeenschap, indien zij op een niet-islamitische jongen zou vallen......!

Ik heb dergelijke meisjes gekend, ze werden door hun gemeenschap behandeld als paria's, openlijk bespuugd op straat en volledig doodverklaard.
En daar struikelt men binnen die islamitische gemeenschapdoorgaans helemaal niet over, integendeel : meestal ziet men dat als de "normaalste" zaak van de wereld.

Immers :

Quran (5:51) - "O you who believe! do not take the Jews and the Christians for friends; they are friends of each other; and whoever amongst you takes them for a friend, then surely he is one of them; surely Allah does not guide the unjust people."

Quran (5:80) - "You will see many of them befriending those who disbelieve; certainly evil is that which their souls have sent before for them, that Allah became displeased with them and in chastisement shall they abide."

Quran (3:85) - "And whoever desires a religion other than Islam, it shall not be accepted from him, and in the hereafter he shall be one of the losers."

Quran (3:10) - "(As for) those who disbelieve, surely neither their wealth nor their children shall avail them in the least against Allah, and these it is who are the fuel of the fire." Those who do not believe in Muhammad are but fuel for the fire of Hell (also 66:6, 2:24. 2)

Nog dergelijke "mooie voorbeelden" van cultureel/ideologische "tolerantie" nodig ?
Lees de Koran......staat vol met dergelijke "onvriendelijke" uitspraken.

Uw zoon is een onschuldig slachtoffer (...) van een pijnlijke maatschappelijke realiteit en voor DIE realiteit is niet zozeer "autochtoon racisme" verantwoordelijk......
Sectarische "cuttuurverschillen" en dogmas des te meer.

Deze sectarische dogmas en de telkens weer eenzijdige & luidkeelse eis tot "tolerantie" liggen momenteel ruimschoots aan de basis van het groeiende autochtone wantrouwen tegenover moslims.

De moeder van dat meisje had het inderdaad (veel) diplomatischer moeten aanpakken, that much is true, maar haar beschermingsreflex is op zijn minst begrijpelijk (net zoals de uwe begrijpelijk is,,..) en het directe gevolg van een controversiele realiteit die NIET door haar (...) werd bedacht.

Verontwaardiging heeft enkel rechtsgeldigheid wanneer men zelf geen boter op het hoofd heeft.

Iedere volwassene maakt keuzes, keuzes hebben consequenties.

Kinderen zijn het slachtoffer van die situatie.

4
1127 Leugenaar

Was dit ook nieuws geweest als een Marokkaanse moeder het oerhollandse vriendinnetje van haar zoon de bons gegeven had? Iemand afschrijven vanwege z'n afkomst blijft belachelijk: het Marokkaanse, aan de Erasmus studerende, vriendje dat wij ooit thuis hebben ontvangen was zo beleefd en respectvol als je maar kunt wensen. Het gaat dus niet om afkomst maar om gedrag: het enige dat zou moeten tellen is hoe vriend of vriendin is voor de partner, hoe gelukkig zij samen zijn. Ik heb meer moeite met ouders die hun kinderen geen geluk gunnen. Bemoeienis met de partnerkeuze van je kinderen heeft trouwens nog nooit gewerkt.

14
1128 Mrs. K

@1127 Aperte flauwekul. Zoonlief moet dus gestraft worden voor het gedrag dat sommigen uit 'zijn' groep vertonen? Vind je het ook prima als oerhollandse ouders het gereformeerde vriendje van hun dochter afwijzen 'omdat de gereformeerde gemeenschap tegen homo's is' of er andere antieke denkbeelden op nahoudt? Ziek om vrijheden te ontnemen aan het individu wegens het gedrag van een deel van de groep waar diegene toevallig van uitmaakt, en daarbij is het ook ronduit bizar om te denken dat je als buitenstaander kunt bepalen wat iemands identiteit is. Hoe meer gemengde relaties, hoe minder intolerantie: ouders die zelf beperkt werden in hun partnerkeuze zullen hun kinderen waarschijnlijk veel minder snel beperken.

Het is misselijkmakend om enerzijds te verwachten dat mensen meedoen en integreren, maar anderzijds alles in het werk te stellen om te zorgen dat ze niet kunnen meedoen en integreren. Wie dat laatste prima vindt, moet ook niet zeuren over parallelle samenlevingen en radicalisering.

16
1129 Mrs. K

De reacties zo even doorlezend heb ik het idee dat er veel reageerders zijn die weinig allochtonen kennen. Dat maakt verschil. Wie bv. gewend is aan grote hoeveelheden allochtonen weet dat niet elke Mo een tasjesrovende hangjongere is. Die kent ook genoeg Marokkanen die wél iets bijdragen aan de maatschappij. Wie Marokkanen enkel uit de media kent of uit een achterstandswijk, of een enkeling kent die het niet al te best doet, zal misschien eerder een afkeer ontwikkelen voor alle Marokkanen. Vooroordelen zijn niets anders dan gebrek aan kennis. Pamperen en alle Marokkanen wegzetten als schatjes is trouwens het andere uiterste, ook dat zie je hier gebeuren. Maar bij voorbaat iemand afschrijven wegens afkomst blijft walgelijk. Je weet immers nooit van te voren of die ene Marokkaan er waarden op nahoudt die botsen met de jouwe.

15
1130 Mrs. K

Discussie gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
VVD wil ongevaccineerde kinderen weren uit de opvang

@1 Nee, kinderen die niet gevaccineerd zijn vormen een bron van besmetting voor andere kinderen. Op een opvang zitten ook kinderen die nog te jo...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@62 Dat is ook het geval er wordt gesproken over mensen van (Zuid-)Oost-Aziatische herkomst.En over een typisch Aziatisch uiterlijk kun je eig...

4 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Nicks R. Van
Islamitische studenten in India belaagd omdat ze aan het bidden waren

Ja, dat kan natuurlijk niet. 🤨...

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Ezel spuwt gasvlam uit zijn buik door behandeling dierenarts

Wat een onzinverhaal! Er komt niet '-zomaar' een gasvlam uit de buik van die ezel, maar wel methaan. Als je dat gewoon laat ontsnappen zie je ni...

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@60 @63 Mijn kind werd verweten dat hij corona veroorzaakt zou hebben. Hij kwam als babietje van 6 maanden bij ons, 23 jaar geleden. 😖Wat...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

RobP
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@64 Hoe wil jij weten dat dat die talen zijn als je die talen niet kent??? ;-)...

7 minuten geleden geplaatst door RobP

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Overigens. . . . Ik spreek geen Marokkaans, geen Eritrees, geen Chinees, Russisch, Fins of Soedanees. Echter, ik hoor deze talen wel met g...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Nicks R. Van
Advies: 90 procent minder uitstoot in 2040 is nét haalbaar en rechtvaardig

Dat lijkt me dan ook al meer dan genoeg! Mag je niet klagen. ...

12 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Amsterdammers vliegen veel vaker dan gemiddeld

Het komt omdat voor Amsterdammers Schiphol vlakbij is. Scheelt veel parkeergeld!...

14 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

FrisseBries
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@60Wat rot, dat laatste. Toen mijn familie uit Nederlands-Indië aankwam werden ze o.a. "Bruintje Beer" genoemd. Dat vonden ze niet zo tof....

25 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
HotsexstoriesXxxxeAdultvideoempireTahlia ParisDpmi-081PrettytittiespFirsttimepornAaliyah LovePussybulgeMetalbondageJaqui MichelleOil TittyMaking Out SexualXxxpornhdM SpankbangLesbianfistingSexs 3dLive Webcam AdultTig Sons Of AnarchyBedroom Sex PornMassagerebublicBiwi Ki ChudaiNaruto NakedUncensored Monster HentaiAmmonite Sex SceneHentail HerosBlack Tape ProjectLotus Position SexDisha Vakani Hot PhotosKurdishpornBoudi Xxx VideosSex Movi SeenMen. Com GaypornChristinakhalil NudeSlutty Milf . Gali DivaGia BawerkCall Boy XxxIndian Desi Hd Porn VideosAnorexic PornSanny Le XxxMorning Quicky With Ash SteeleVixen PornoPorn ParoddySex Telugu Sex TeluguDaydayminajPornograpic PicsBokep Ojol IndonesiaMo Mo PornBimbo Hypnosis PornMuñecas PornosKaycee884 NudeGlory Hole Las VegasSexual Chronicle Of French FamilyPorn Videos Of HdRuby ReidBiggest Anal HoleHd Porn HoneymoonAdult Friend FienderAtrizes Porn FamosasShizuku HentaiHijab BlowjibSannlion XxxShared Wives VideosDads Best Friend PornBadjojoPorn Watch Online For FreeEbonyhentaiSarina Williams NudeXnxx ArabuWww Fuking ComBetty Boop NudeRoja Sex PhotosDevar Bhabhi Sex RomanceBig Tits Anime PornFamily Fuck MoviesTwitter PorniCharity CrowfardTamil College Girls Porn VideosMega Personal AtlantaXhamster BbwFolla AmamaHushpass.com- Freaky Frat House Hoes Ready To PartyNaughty DoggystyleLatina StripteaseBlacked Models PornQueefing CompilationMayra Hermosillo XxxDasi PornLive Nip SlipDina Meyer NakedPorn Hub BbcPhornhub ComWhite SexX Vedio Hindi ComDrunk PorntubesFullpirnerFatalmovelGay Black ThreesomeAdriana Chechik N WordHentai Nipple FuckUpskirt VideoPaginas De PoroDirtyshypSolotouxhKatee Sakoff NudeValory LreneBouquetmanBf Sani LeonFree Black LesbianpornSexual Assault PornTeens For PornHot Blond PornSniffing PantieHindi Sex Hindi SexJohnny SinnSearched PornTrish Stratus AssLong Legs PornstarsSex New Hd VideoBlack Bww PornSex Tv ShowSexy HikingOnlyfans CreampiedStepmom Sharing Bed PornSound PornCharlie O Povسكس بينتHotscope.tvSex En LiveNaked FamiliesAriella FerMizz Twerk SumPlayboy Magazine NudeBig Ling SexBreast Milk Sex VideoIndian Teen Gay PornBeautiful PeniShemalefrottageNoodlemagazinPornography GratisBlack-tgirlsMypervfamYoung BlacksexAngelica AsmrScandalhubPorn Game VrKristin Bell NudeMadison Bailey PornDesi Moti SexSexi Video Download