door Barbapapa-7,5 in Politiek  ·  99 Reacties

  • 5
  • 752x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Een complot een complot noemen is niet ingaan op een complot. Tsjonge, moet ik je dat ook nog uitleggen, had zelfs @46 het nog beter begrepen hoewel het geen scheldpartij was.

8
51 JackKropotkin

@48 Ja typisch al die VN resoluties over Israël, bewijst alleen maar dat de VN onder druk van Arabische landen knap biased is.

8
52 JackKropotkin

@50 Zoals ik al eerder schreef, vele landen worden door voornamelijk anti-VS complotters zo genoemd.

8
53 JackKropotkin

Zet de koffie met koek en de borrel met hapjes maar weer klaar. De VN gaat weer eens vergaderen over een doelstelling waar niets mee gedaan kan worden. Amerika bereid zich ondertussen voor op een volgende oorlog in Noord Korea. Wanneer gaan we Amerika hetzelfde behandelen als Rusland? Sancties opleggen! Nee, dat kost geld en economie voor het westen. Eerst was het communisme de vijand. Maar dat is na de perestrojka zo goed als verdwenen. En toch blijft de spanning op dat niveau gehandhaafd.

8
54 Verwonderd

@52

Maar Rusland is natuurlijk niet partijdig in deze en spreekt nooit een veto uit? question
Jij met je Arabische landen, als Rusland nooit hun recht op veto hadden gebruikt had je een 0 achter het aantal VN resoluties kunnen plaatsen.

Kortom, een brede consensus waarmee een VN resolutie bestaansrecht geniet of een enkel land dat voortdurend VN resoluties torpedeert. Het behoeft geen betoog wie hier nu partijdig is.

4
55 Drumpf

** gebruiker verwijderd **

@9
Israeli Apartheid “More Terrifying” than South Africa …
“Worse Than Conditions Were for Blacks Under the Apartheid Regime” …
“Far Worse Than Apartheid South Africa”
http://www.washingtonsblog.com/2014/07/south-african-leaders-israeli-apartheid-state.html

56 verdwijderd21

** gebruiker verwijderd **

@43
https://www.theatlantic.com/international/archive/2016/09/united-states-israel-memorandum-of-understanding-military-aid/500192/

Ik denk niet dat er een ander soeverein land ter wereld is dat zoveel (militaire) steun krijgt van een andere soevereine staat.

57 verdwijderd21

* Verwijderd door de redactie *

58 Malinois

@56

Zuid-Afrikanen die de Apartheid hebben meegemaakt en ook ooit eens een tripje hebben gemaakt naar het 'Heilige Land', worden woest/kwaad als je beide situaties met elkaar vergelijkt.
Wat zij ooit hebben meegemaakt, valt niet te vergelijken met wat zij hebben gezien in Israël.

Die mensen hebben echt wel door dat wat er in Israël gebeurd vaak noodzakelijke maatregelen zijn om de veiligheid voor iedereen te kunnen waarborgen.
Dat staat helemaal los van het feit dat een regering er een bepaald beleid op nahoudt betreffende een bepaalde bevolkingsgroep of mensen die een bepaalde ideologie aanhangen.

Dit is weer zo'n drogreden om Israël in het verkeerde daglicht te stellen.
Mensen die geen 'Apartheid' kennen, beginnen te lullen dat Israël aan Apartheid doet.
Mensen die de Apartheid wel hebben meegemaakt/kennen, worden kwaad en woest dat hun situatie wordt vergeleken met wat genomen veiligheidsmaatregelen door een land omdat het anders uit de hand gaat lopen.

In hoeverre kun je ook spreken van Apartheid als in een Joodse staat iedereen mag meedoen aan de regering?
Nogmaals; Israël betichten van Apartheid wordt niet gewaardeerd door mensen die de echte Apartheid hebben meegemaakt.
Sterker nog; de mensen die het hebben meegemaakt en hebben gezien hoe het er in Israël aan toegaat, worden woest als mensen, die er geen kennis van hebben/ondergaan hebben, beide situaties met elkaar vergelijken.
Hun eigen 'Nakba' wordt verkracht om Israël maar te kunnen beschimpen.

3
59 Malinois

Waarom hebben al die mohammedanen geen bezwaar tegen de vele "poortjes" in Mekka? Staan er al jaren, om idioten met wapens tegen te houden. Hoor je ze nooit over klagen, ook de bekende haatclub die hier zo fanatiek Israël voortdurend verkettert, niet.

Maar nu poortjes in Jerusalem en de wereld is te klein. De haatclub duikt meteen "de oorzaak" in en zit al te spugen over "de bezetting", terwijl die mohammedanen gewoon naar hun allah-plekje mogen, maar WEL via een poortje. Om wapens tegen te houden. Is dat erg?

JA, dat is vreselijk, want het is Israëlisch. En deze hatende gekken die zo tegen dit soort veiligheidsmaatregelen zijn, zijn niet tegen de maatregel an sich, maar tegen het feit dat het Israël is die de dienst uitmaakt. En deze haatclub wil maar één ding: alle juden raus, allemaal 'weg', arabieren aan de macht en heel Israël "weg". Pas DAN zijn deze figuren tevreden. Want die r*tjoden ook; die blijven maar in leven. Ellende voor al die arabieren! question

5
60 weerman

@60

Je raakt een gevoelige snaar die elke arabier, moslim, mohammedaan, palestijn, VN-medewerker zal raken.
Maar helaas, zij zullen dat nooit toegeven.
I.p.d.v. zullen ze het over een andere boeg gooien.
Israël krenkt moslims/palestijnen voor wat meer veiligheid.
En gek genoeg is voor die extra veiligheid ook aanleiding voor.
Maar de islamitische wereld/palestijnen/mohammedanen hebben weer een stok gevonden om Israël te kunnen slaan.

Elk weldenkend mens of natie zal deze maatregelen omarmen omwille van de veiligheid van iedereen.
Maar islamitische gemeenschappen (ook de leiders van de palestijnen) denken niet in termen als 'het moet er veiliger op worden voor iedereen'.
Een gehersenspoelde palestijn moet de mogelijkheid kunnen behouden om zomaar een onschuldig gezin af te kunnen slachten.

Detectiepoortjes overal in de wereld (mede door toedoen van jihadistische aanslagen---->islam) en zelfs in Mekka, zorgen nergens voor problemen.
Dezelfde maatregelen bij de Tempelberg zorgen voor onrusten.
Reden voor de VN om een spoedbijeenkomst te organiseren.
Niet omwille van de oproep van Abbas & Co. om over te gaan tot deze onlusten maar omwille van de maatregelen die Israël treft om nog een beetje voor veiligheid te kunnen zorgen---->voor iedereen.

3
61 Malinois

@60

De detectie poortjes zijn zonder toestemming of overleg met de Waqf geplaatst. De situatie rond de tempelberg is altijd al zèèr gespannen geweest. De Palestijnen vresen daf Israel het gezag over de
tempelberg overneemt. Gezien de voortschrijdende kolonisatie,en zelfs deels geannexeerd, van de
Westbank zijn de Palestijnen zeer alert bij elk Israelisch ingrijpen op de tempelberg.

Daar kan ik mij iets bij indenken, zo staat er een detectiepoortje en, gechargeerd, als je even niet alert bent zie je ineens een bouwkeet staan of een sta caravan van een kolonist. Vandaar, volgens mij, de in onze ogen overtrokken reactie van de Palestijnen op deze detectie poortjes. Het gaat dus feitelijk over de zeggenschap over de op èèn na heiligste plaats voor de moslims.

17
62 Hendrianus

@19 Jeruzalem is nooit van de palestijnen geweest, en zal ook nooit van de palestijnen worden.

https://tinyurl.com/h0meland

5
63 Elia

@28 Net als alles waar Israel zich mee bemoeit, zijn de Israelische wijnen nu de beste ter wereld: http://www.israelwinexp.com/israel-wine-articles/posts/2016/september/israel-in-a-glass/

5
64 Elia

* Verwijderd door de redactie *

65 Uitede aka Espede

@62 Nee, het gaat niet om "de één na heiligste plaats voor de mohammedanen", want zowel mekka als medina zijn heiliger voor hen dan Jeruzalem.

4
66 Elia

@66

Klopt. Herstel, de Al Aqsa moskee op de tempelberg is de derde meest heilige plek voor moslims.

13
67 Hendrianus

@62

"De detectie poortjes zijn zonder toestemming of overleg met de Waqf geplaatst..."

Tja, het wordt ook eens tijd dat de internationale gemeenschap gaat kijken hoe die organisatie opereert met zoveel druk.
Blijkbaar kunnen zij het niet aan of willen dat ook helemaal niet.
Rellende palestijnse jongeren met stenen in hun handen worden gewoon toegelaten op dat terrein.
Alles is mogelijk.....totdat het IDF gaat ingrijpen.
Plots zijn dan de palestijnse jongeren, die al dagen voor onrust zorgen en uitlokken, zielige palestijnen die onder de druk van Israël moeten leven.

Ik was vroeger ook maar een zielige aanhanger van een voetbalclub.
Ik scandeerde leuzen en stond vooraan 'in de frontlinie'.
Wanneer de politie/ME kwam met bepaalde opdrachten, had ik het gevoel dat ik beperkt werd door de heersende macht.
Daar ga je, opgehitst door anderen, vol tegenin.
Als je de werkelijke vijand niet kunt bereiken (supporters van de tegenpartij) dan ga je je woede koelen op andere partijen. Vaak is dat de politie.

Nu, na jaren, zie ik in dat het totaal krankzinnig is om je zo op te stellen tegenover mensen die niks anders doen dan proberen te zorgen dat het voor iedereen leuk kan zijn.
Ik zie in met welke taak dat soort mensen op pad gestuurd worden.

In Israël is het niet anders.
Het is bijna gelijk dat er een risico-wedstrijd gespeeld wordt op Israëlisch terrein tussen rivaliseerde bendes en waarbij de politie/ME maar moet zorgen voor de veiligheid.

Het is allemaal heel begrijpelijk.
Zelfs als het over Israël gaat.
Maar de 'standaard' is zoek.

4
68 Malinois

@67 Omdat Mohammed daar in een zelfverzonnen droom tegen een muur heeft gepist om z'n territorium af te bakenen. Bekende moslimtruc net als Arabieren die zichzelf opeens Palestijnen noemen.

2
69 Dune

@62

De Waqf gaf zeker wel toestemming voor die aanslagen? Kom nou, verschuil je niet achter dergelijke instanties! De arabieren doorbreken de afspraken door wapens hun moskee binnen te smokkelen en door aanslagen binnen dat gebied. Dan verlies je als arabier bepaalde rechten en loop je in het vervolg gewoon netjes en braaf door het poortje.
die arabieren worden al jaren veel te slap aangepakt, vind ik. Er wordt ze een vinger gegeven en ze snijden dan je hand of. Het enige wat ze willen is alle joden dood/eruit/ 'weg', en heel Israël van hen.
Gaat NIET gebeuren. Netjes door het poortje, want Mo van de buren moest zonodig joden doodsteken.

En dat tuig wordt nog verdedigd tot in Nederland, door een notoire groep Israël-haters. Triest.

4
70 weerman

@69

Het is wat het is. Verder worden nationalistische gevoelens en de wens tot kanalisering daarvan enorm aangewakkerd onder oorlog, verdrijving en bezetting.

16
71 Hendrianus

@71

Ach, het is dus wéér aaaaallemaal van Israël; die zielige, arme, onderdrukte, verdreeeeven arabieren reageren slechts op alle leed & ellende die hen wordt aangedaan... nou snap ik het!

Waarom verdwijnen die r*tjoden dan ook niet uit dat landje, he? Zouden je arabische vrienden blij mee zijn...

5
72 weerman

* Verwijderd door de redactie *

73 solidsteel

@70

Onder normale omstandigheden ben ik het met je eens dat je gewoon door een detectie poortje loopt na een schietpartij in een gebied. De omstandigheden zijn echter verre van normaal. Je kan dat niet negeren.

13
74 Hendrianus

@44
Religies hebben geen rechten. Ze hebben niet eens bestaansrecht.

3
75 manpower

@58
Niet gehinderd door een sprankje realiteitszin. Je vertelt sprookjes of leugens. Zet je roze brilletje eens af en kijk naar de echte wereld.

Tien jaar geleden won hamas op democratische wijze de Palestijnse verkiezingen. Democratisch en overtuigend.

Dat werd niet erkend door al Fatah, niet door Israël en niet door de VS. Ze weigerden hamas toegang tot de regering. Pas daarna heeft hamas met grof geweld de macht overgenomen in Gaza. Dus jij vertelt hier halve waarheden en dat zijn dus hele leugens.

5
76 manpower

@59
Lees dan maar eens wat Desmond Tutu er van vindt:
He is also an active and prominent proponent of the campaign for divestment from Israel,[60] likening Israel's treatment of Palestinians to the treatment of Black South Africans under apartheid.[58] Tutu drew this comparison on a Christmas visit to Jerusalem in 1989, when he said that he is a "black South African, and if I were to change the names, a description of what is happening in Gaza and the West Bank could describe events in South Africa."[61] He made similar comments in 2002, speaking of "the humiliation of the Palestinians at checkpoints and roadblocks, suffering like us when young white police officers prevented us from moving about".
https://en.wikipedia.org/wiki/Desmond_Tutu#Gaza
Gaza.
Tutu was appointed as the UN Lead for an investigation into the Israeli bombings in the Beit Hanoun November 2006 incident. Israel refused Tutu's delegation access, so the investigation didn't occur until 2008.

During that fact-finding mission, Tutu called the Gaza blockade an abomination[80] and compared Israel's behaviour to the military junta in Burma. During the 2008–2009 Gaza War, Tutu called the Israeli offensive "war crimes".

4
77 manpower

@75

Het bestaansrecht van religies en maatschappelijke bewegingen wordt verleend door de gelovigen c.q.de leden. Uiteraard dienen zij zich aan de nationale wetgeving te houden.

12
78 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

79 Malinois

Dit is voorspelt. De eindtijd begint in Jerusalem!!!!

"“En Jezus ging weg en vertrok uit de tempel; en Zijn discipelen kwamen naar Hem toe om Hem op de gebouwen van de tempel te wijzen. Jezus antwoordde en zei tegen hen: Ziet u dit alles? Voorwaar, Ik zeg u: hier zal niet één steen op de andere gelaten worden, die niet afgebroken zal worden.” (Mattheüs 24:1-2)"

6
80 Lucien80

@08 Wat is voorspelt? De eindgeit begint met Methusalem? Wat bazel je allemaal?
Ik heb een tegel kapot gegooid in de tuin en gebeden tot Zeus was dat de bedoeling?

Of moest ik eerst een vikinghelm opdoen met daaronder een yarmulka allemaal ingewikkeld in aluminiumfolie? Better safe than sorry, the end is geit.

Rent rondjes door de wijk om de buren te waarschuwen....

2
81 Dian

* Verwijderd door de redactie *

82 Birdy 2

@76

Dat geleuter dat hamas 'democratisch verkozen" is, wordt nog steeds volgehouden. Ook al ziet de hele wereld dat hamas tien jaar geleden onmiddellijk de democratie die er nog was, te vermoorden. Dat hamas al tien jaar een gore fascistische dictatuur in stand houdt, wordt dan weer zorgvuldig vermeden. Maar tien jaar gore dictatuur verdedigen met de domme opmerking "dat ze democratisch gekozen zijn" laat zien hou diep sommige Israëlhaters al gezakt zijn. Ze verdedigen een gore, moordende dictatuur, en dat neem ik die lui ernstig kwalijk.

4
83 weerman

@83

Hamas heeft in 2006 op uitdrukkelijk verzoek van Abbas en de VS deelgenomen aan de verkiezingen. De bedoeling was om Hamas te betrekken in democratische processen zodat de militante tak minder invloed kreeg. Abbas verzekerde de VS dat Hamas de verkiezingen niet zou winnen. Een misrekening, Hamas won, tot afgrijzen van Abbas en de VS, de verkiezingen.

Wat daarna volgde had slechts een enkel doel, de verworven rechten van Hamas ontnemen. Parlementariėrs werden gearresteerd, een eenheidsregering met Fatah werd tegengewerkt en uiteindelijk werd Abbas en Fatah gebruikt om met geweld Hamas te knechten. Voordat Fatah kon toeslaan ontdekte Hamas dit plan van Elliot Abrams en sloeg keihard terug.

Hamas heeft dus geleerd wat de Westerse democratische waarden zijn en zit steviger in het zadel dan ooit. De VS en Abbas hebben daar enorm aan bijgedragen.Domoren.

11
84 Hendrianus

@84

Hamas sloeg inderdaad keihard terug. Massa-executies, martelingen, dictatuur, burgers als levende schilden. En niemand die dat tuig aanpakt. Triest.
Verder wordt hamas aangestuurd, gesteund en onderhouden door de islamo-fascisten van Iran, dat is algemeen bekend. Hamas geeft dat zelf ook toe, trouwens. Hamas is gewoon een vooruitgeschoven Iraans legertje, net als hezbollah. Het kwaad omringde Israël, en wacht op z'n kans...

4
85 weerman

@74
Die omstandigheden zijn in Mekka nog abnormaler.
Daar mag geen enkele jood naar binnen.
Maar daarover? stilte, zwijgen..geen woord..

1
86 BenErWeer

@80
Jesus?
Heeft die echt bestaan dan?
Waar is het bewijs dat hij is opgestaan 'uit den dood'?
Zodra dat onomstotelijke bewijs er is kunnen we verder babbelen, ik neem toch aan dat u ook niet zonder feitelijk bewijs opgepakt, berecht en veroordeeld wil worden voor een crimnineel feit?

0
87 BenErWeer

@86
Is er in Mekka net als op de tempelberg een andere religie die deze plaats als een heilige plaats beschouwd?

11
88 Hendrianus

@7 Sterkte met de verwerking. Je ouder(s) verliezen wil je nooit.

Hetgeen uw moeder haar zijde is overkomen, overkomt inmiddels ruim 50 jaren gezinnen in Palestina. Laten we ook met hen ons oprechte medeleven tonen en ons ware hart tonen.

15
89 Barbapapa-7,5

@89 Niet goed gelezen dus en nu de slachtofferrol opeisen. Ouders verliezen hoort bij het leven, je ouders vermoord worden niet, enig medeleven met de slachtoffers in Israel, zonder weer over 50 jaar te beginnen, zou u enig zins geloofwaardig maken maar uw eeuwige vergelijkingen doen mij denken dat u er niets van meent. Maakt niet uit maar zeg het dan ook niet, komt hypocriet over.

4
90 Gonnie uut Grunn

@89
Vergeet u niet al die ontelbare Israeliers die hetzelfde meemaken dankzij de palestijnen?

2
91 BenErWeer

@91 De meeste Israëliërs komen om in bezet gebied meer dan 60% soldaten en politie.

2
92 Dian

@92
Welk bezet gebied?
De westelijke sahara?
Tibet?
Oekraine?

2
93 BenErWeer

@92 , los van @93 , maakt het voor een moeder uit dat haar zoon een militair is?
En die 40%, waar blijven die in de reacties?

1
94 BenErWeer

@88

Zit u nou racisme op grond van religie goed te praten??? Nog effe en het wordt goedgekletst dat joden geen kerken zouden mogen betreden, "want andere religie"... Is dit arabisch redeneren of zo? Het is toch allah-geklaagd dat delen van de mensheid ergens niet mogen komen omdat een groepje hen dat verbied, omdat ze een ander geloof aanhangen?
Denk toch eens na, joh.

5
95 weerman

@88
Is dat relevant dan?
Ik ben lid van de erkende religie het vliegende spaghetti monster.
Betekent dit dan dat alle andere leden van een andere religie geen zeef meer mogen gebruiken aangezien dat onrespectvol is jegens ons hoofddeksel?

1
96 BenErWeer

@95
Tja, kon ook effe niet geloven wat ik las.
Los van het feit dat het jodendom vele, vele malen ouder is dat dat o-zo-vreedzame geloof en derhalve - in die zelfde gedachtetrend van @88 - veel meer rechten, of zelfs het enige recht op die plaats zou moeten hebben.
Maar ja, joods he..: nog effe en ze gaan zeggen dat palistina er eerder was dan Judea.

Oh.. wacht es effe ..

1
97 BenErWeer

@20

Je schreef: " De tempelberg is van de God van Israël zelf,"

In een notendop de kern van het probleem.

2
98 Drumpf

Weerman gaat niet graag onder de waarheid door maar het valt niet te ontkennen. Hamas won de verkiezingen op democratische wijze. En dat gebeurde nadat ze door Israël in het zadel waren geholpen. Is dat geen humor?

2
99 manpower

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@37 Het "minder, minder, minder" incident alweer vergeten?...

zojuist geplaatst door Bop

Reconquista
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

Ja dat is heel erg vergelijkbaar want onder sociale druk van hun familie en hun vrouwen dragen mannen verplicht een baard. Die mannen beweren ui...

zojuist geplaatst door Reconquista

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@32 Vandaar de ijskast van Wilders. Maar "gelukkig" laat hij zijn ware aard nog steeds zien op X....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@38 @36 "Jij daarentegen, verdedigt constant dat beleid" Dat vuige truukje werd op mij ook weer eens toegepast: omdat ik mij nie...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Nederlander had 613 dagen op rij corona en ontwikkelde in die tijd zijn eigen, sterk gemuteerde coronavariant

De man was tijdens de coronacrisis wel gevaccineerd, maar dat mocht niet baten.Eerste klas vaccin. 🤗...

8 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@36 Ik verdedig geen enkel beleid. Ik erger me alleen groen en geel aan jullie stompzinnige opmerkingen. Alles uit de onderbuik maar geen idee h...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

groetmoeders >> grootmoeders...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Franse luchtmachtkolonel: 'Macron is een psychopaat' - Dissident.one

@1 Dus die kolonel is een nationalist en macron een psychopaat, of is het volgens jou andersom?...

14 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@50     "Gek eigenlijk, want zijn eigen vrouw is hier niet geboren maar blijkbaar toch welkom" Overigens net als de moeder van Ge...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Vageali6888
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

Bevolen"Een vrouw bedekt haar hoofd omdat Allah, de Verhevene, haar dit heeft bevolen.""Wij willen er wederom op attenderen dat de Isl...

16 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Pornographie Black GratuitPotnhibPerfect Addiction Movie Where To WatchDesi69 ComSpark PornXnxx RambhaQuinn Wilde BlackedBaby KxttenRiley Reid CummingDoubellsitMelissa Rauch HotNew Indian XvideoLatino Big Tits PornPorn En El BosquePonos En EspañolCarmen Haze3xxx ComMausi Ki Chut MariCompilation TitsXnx Com DownloadCandidpussyAbuse Latina PornSexiest PirnJanda BugilAnllela Sagra OnlyfansDesi Porn Hd DownloadSunny Leone Full Sexy VideoMaga PornVr AnalErome IndianPorn Videos GfX Video Com AuntyLenatheplug And Jason LuvMallu PronHanjobLorax Nun GirlBokep Indo PacaranBuceiteiroSite De Mulher De ProgramaSite PornouSweetiemeLexxxus AdamsXxx SensualTamil Bf ComWeb Series Fliz MoviesSister AnalpornBosomy MomWwwxxx.videoscomGif LickBig Tits Xxx VideoSuper Chat Live.comMother And Son Sex Video TamilDragon BallxxxWww Tamil Sex Wap ComPorn Movies AuntyArab Ass FuckOry ChaseVideos LatinasxxxTonya CooleyXxx Hindi Voice VideoPorn MamgaTelegram Links PornBella Ramsey NudeBig Tittie AnalCrying Porn VideosJamie Pressly PornBrazzerscomPornssbbwBoy Friend TvFigar SexSophia Leone ThreesomeAlexas Morgan XxxViolet Walker PornAnime Porn DubedBig Titty Goth EggLost Bets GamesPorngodConnir CarterJennie HotYesjulz NudeBf Xxx Sexy VideoPorn Brazzers MomTelugu Bf Full DownloadTik SexLebsian PornSexi Video Lyrics In EnglishIndian Girl Big TitsPorn ViewBianca BurkeBhumika HotBoy Sex TubeXstoyNude GolfSandra Bernhard NudeEboney Feet PornHermonie PornCanaan Asmr NudeFree Porn Full Porn MoviesXbraz MassageBrother And Sister Ki BfHentimamaXnxx TravestisMorningpornGay Torture PornMaskurbateFuck Mp4Ullu Porn TubeBhabhi Sax ComTinna AngelKim Impossible PornShortsex StoriesNiftyarchivePornosu FilmTanaflixHannah Uwu NakedHarry Potter Porn GameSis LoveJapanese Xxx Sex VideoAngelica SinsWomen Nude PicturesIndian Big Boob X VideosNepali Xxx Porn VideoPetit PornDefloration. ComThemirandaaffect NudeRodrigezBest Desi PornNepali Hd Sex VideoM2mclubCams SexoNude MalayaliThong FlashersLil Simmons NudeBengali Sex MmsPee Xxx VideoUp And Coming PornstarsMarin Hinkle NakedShemale Pov PornSharlyn Chopra XnxxRima Kallingal Sex VideoThe Last Orgasm GameplayMasculine GaypornPorn Ebony BestGayvidsZienna Sonne NudeAnjali Arora Mms ViralEufrat PornBaddiegubAmordeluxoMultiplecumshot