President Indonesië: schiet drugscriminelen dood (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  47 Reacties

  • 2
  • 435x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nou!? dat heet aanpakken. Kunnen ze hier nog wat van leren.question

13
1 Zuigmeleeg

Dat is nog eens wat anders dan een goed gesprek bij de thee.

5
2 upanddown

Geen woorden maar daden. Als je land kapot gaat door drugs, dan pak je dat hard aan. Kunnen ze hier inderdaad nog wat van leren.

14
3 David

Weer een paar kleine dictatortjes in de dop op dit forum? question

4
4 BlackNinja

Hoewel ik het er niet eens mee mag zijn ben ik het stiekem toch!

9
5 ObJener

dit.is pas.lik op stuk, niks gezeik met die criminelen met advocaten wat klauwen ket geld kost.. zouden ze hier ook moeten doen, ook bij die verkrachtende asziel monsters als ze wat flikken

9
6 henry86

@6 En ook bij alle criminele PVVerts ik heb nog wel een lijstje.... Ik zeg doen!
Sarcasme.

13
7 Dian

In principe heeft hij gelijk. Maar via de drugshandel kan hij zijn zakken niet vullen. Dat is te link voor hem Wel met een gigantische corruptie die Indonesië sinds de onafhankelijkheid kapot maakt.

4
8 Kees van Barneveld

@7 maak het verhaal en je lijsje dan wel compleet en vergeet niet de criminele PvdA'ers of de D'66 en groen links crimineeltjes alle vaker in het nieuws de laatste tijd...denk aan Amsterdam of Hamburg G20 linkse rellen.

5
9 Jojotje

nee ,die leukies die de pvda heeft voortgebracht zijn schatjes.

5
10 ongelovenloos

Wat doen we dan met agenten die ten onrechte iemand hebben doodgeschoten, ook maar neerkanleen dan.

1
11 Moien

@11 neer knallen dan

1
12 Moien

@9 Reageer je ook even op 6? Of vind je buitenlanders neerschieten prima en ligt de grens gewoon bij blanken?

En u weet wat sarcasme betekend?

Ik lees in uw reactie geen sarcasme, u wil echt mensen van andere partijen dood schieten? U bent niet de eerste PVVert op dit forum met zulke denkbeelden hoor ik kijk er niet van op.

8
13 Dian

@7 je bedoeld die rellende linkschen?? waat elke keer het geweld vandaan komt????/geweld en aanrandingen komen vam links en asielzoekers, niet omdraaien he mafkees, de pvv wil daar juist wat aam doen,!!! dat is een ander verhaal he

4
14 henry86

@7 Staan criminele GroenLinkserts ook op dat lijstje?
Eerlijk zeggen, ome Johan heeft een hekel aan jokkebrokken.

4
15 Johan B.

Maar ik in topic vaak reageren we hier uit onderbuik en wat onze beeldvorming is..ik raad dan ook een ieder aan om eens daadwerkelijk te gaan kijken in bv de Filippijnen en Indonesië wat voor een ellende drugs daar veroorzaken moord en doodslag drugsgerelateeerd is daar bijna normaal...ja het drugsprobleem is een van de grootste maatschappelijke problemen waar verslaafde en drug handelaren roven, moorden en verkrachten, in grote gedeeltes van steden heersen deze criminelen.Dan is soms rigureuse aanpak het laatste redmiddel hoe zeer het ook tegen onze gedachte van rechtvaardigheid in gaat.

4
16 Jojotje

@13 pssst ik ben geen pvv'er hahaha ik heb weinig met geert maar nog minder met mensen die op ieder draadje maar geertje erbij betrekken en niet inhoudelijk reageren

2
17 Jojotje

* Verwijderd door de redactie *

18 henry86

@16 dan nog, gaat zomaar omleggen veel te ver, je kan ook nog preventief oppakken.

1
19 Moien

@17 Ah ok zeg je dat ook tegen mensen die overal Islam bij de haren bijslepen? Of selectief mensen die over de PVV beginnen?

je krijgt het druk hier jojo....

5
20 Dian

@18 Ja je bent heel zielig. Met de nadruk op Calimero.

5
21 Dian

@19 ik snap je reactie en in eerste instantie zou ik ook zo denken...je zegt oppakken ...ben je ooit een in die landen geweest? Ooit wel eens een gevangenis daar gezien? Volkomen anarchie er zijn daar onderhand meer wapens in de gevangenis dan er buiten en criminele regeren daar.
Het probleem is dat wij het leven en onze normen en waardes ons rechtsysteem projecteren op die landen. Dat gaat niet hun cultuur en gedachtegang is anders en een leven betekend daar anders etc etc
Vandaar dat ik ook zeg dat ik het begrijp dat is iets anders dan dar ik het goedkeur

2
22 Jojotje

Nou, het wordt er steeds beter in Indonesië. Enerzijds brult men om de sharia in te voeren, wordt er bitter en bloedig gevochten door ja... je raad het niet... moslims samen met IS die lekker tekeergaan. De situatie voor Christenen enz en niet te vergeten afvalligen en homo's . en dan nu dus drugshandelaren executeren..! Amnesty al gehoord, of de VN?
Het grote probleem is de beschuldiging. Als moslim telt jouw getuigenis wel en de van een bv Christen niet of nauwelijks. Er worden zoveel mensen in div landen afgeslacht omdat ze beschuldigd zijn van het één of het ander wat een moslim niet aanstaat. neem die procureur in Indonesië pfff die heeft net aan het vege lijf gered. En voor at en die mensen massa met bloeddorst in hun ogen zouden hem het liefst gelyncht hebben. En dus door deze stap te nemen kan je op je klompen nagaan dat er ook onschuldigen zullen worden afgemaakt onder het mom van...!
Slechte zaak!

1
23 Bleke Betty

@20 Nee ik heb zelf minder met het linkse gedachtegoed dan met Islam en dat is al weinig dus soms moet je keuzes maken en kies ik voor hetgene wat het ergs is...het linkse gedachtegoed dus.
Ik hou namelijk meer van de gulde middenweg en die is er weinig bij links ja nog minder dan bij rechts en evenzo bij de Islam is er geen middenweg helaas.

4
24 Jojotje

@18 als jij vind dat jij zoiets over anderen kunt schrijven, heb je er ookr geen bezwaar tegen als ik jou als "Fascist" kwalificeer.

2
25 TedjeR

Duterte 2.0. Dit werkt als een glijdende schaal. Eerst alleen 'drugscriminelen' vervolgens hun aanwezige vrienden en familie, daarna gebruikers en iedereen die lijkt op een gebruiker. Precies hetzelfde zie je in de Filipijnen. Ongelooflijk veel onschuldige doden als gevolg van Duterte's beleid.

1
26 Gewoon een student

We moeten dan ook maar iedereen dood gaan schieten die alcohol drinkt of werkt in de drank industrie.
Ik denk dat de meeste maar een kogel door hun kop moeten jagen.
Want ja drugs moet zwaar gestraft worden volgens sommige hier.
En alcohol is toch echt een zeer gevaarlijke hard drugs.

1
27 meneer van het nieuws

@27 dodelijk geweld plegen is ook een drug...

1
28 TedjeR

@22 ja , ik ben daar geweest en nee je kan onze westerse maatschappij niet 1 op 1 projecteren, maar dat wil niet zeggen , dat je straffeloos zomaar iedereen af kan laten slachten. Dit gaat mij veel te ver en zeker doordat deze landen ook nogal onderhevig zijn aan corruptie en overheden die verweven zijn met plaatselijke maffia, gaat dit een vrijbrief geven om een ieder die niet bevalt zo maar afbtenslachten.

0
29 Moien

@28 zeker.
Maar voor mij hoeft niemand dood maar mensen moeten niet hypocriet worden.
Ik drink zelf niet en gebruik ook geen drugs.
Maar ik wil toch niemand dood hebben omdat mensen gebruiken of verhandelen of transporteren.

0
30 meneer van het nieuws

Als we nou eens gewoon géén moorden gaan plegen. Wellicht knap de wereld dáár van op?!?!?!
Gewoon stoppen met geweld, overal.

1
31 xtremy

@31 laten we eerst eens geen wapens meer verkopen aan anderen.

1
32 Moien

@32 Kan gelijkertijd. Als iedereen stopt met geweld te gebruiken, houdt de verkoop van wapen vanzelf op, want niemand heeft ze meer nodig.
Ik weet het, Utopie. Maar goed, ik ben nu eenmaal tegen elke vorm van fysiek geweld.
Dus ook tegen wapengeweld.
Iedereen zou elke dag een joint moeten roken en jaarlijks een keer paddo's moeten eten. Dan weet ik zeker dat er amper tot helemaal geen geweld meer wordt gebruikt.

2
33 xtremy

@26 ben je ooit op de Filippijnen geweest dan? je schijnt het zo goed te weten, weet je ook hoe de gemiddelde Filipijn hier over denkt weet jij hoeveel ellende drugs veroorzaakt bij de gewone Filipijn? je menig is gebaseerd op verhalen in de media hier waneer je elders de media ziet zie je ook de andere kant van het verhaal..zoals ik vaker zeg er zitten vaak twee kanten aan een verhaal ik keur het klakkeloos afschieten niet goed maar ik begrijp het wel wanneer ik zie hoeveel ellende drugs daar veroorzaakt.
Ik hoor je namelijk ook niet over de duizende slachtoffers die deze drugs veroorzaken door criminelen en verslaafde, doden waarvan de daders nooit gevonden worden, berovingen en verkrachtingen etc. Dus kom eens een keer met een oplossing dan wanneer je zo stellig bent in het afkeuren van....

3
34 Jojotje

@30 Je schrijft iets dubbel: Je zegt én geen alcohol (= harddrugs) te gebruiken én geen drugs te gebruiken.
Als je alleen had gezegd "Ik gebruik geen enkele drugs", was het al voldoende geweest.
Dan had ik ook al begrepen dat je dus óók geen alcohol gebruikt.

1
35 xtremy

@31 een geweld-vrije wereld zou een verademing zijn.. Ik zou er bij wijze van spreken direkt voor tekenen.

Maar dat kan alleen als de ellende en problemen die de oorzaak van dat geweld zijn opgelost (kunnen) worden.

1
36 TedjeR

@34 die drugsproblematiek daar wordt door andere problemen veroorzaakt. Het is zogezegd een symptoom van de ziekte van de Filipijnse samenleving. Duterte doet dus alleen aan symptoombestrijding en zet daar zijn eigen corruptie voor in de plaats.

Het is gewoon een wijziging van leiding in het criminele circuit die daar aan de gang is.

1
37 TedjeR

@36 Problemen, ellende en dus oorzaken van geweld zijn heel veelzijdig en sterk uiteenlopend. Ik denk niet dat dat heel gauw opgelost en verholpen kan worden.
Wat wél zou kunnen helpen is als iedereen, op de hele wereld, dagelijks minimaal één joint zou roken. Daar wordt je namelijk rustig en anti- agressief van. Na een joint heb je helemaal geen zin meer om geweld te gaan gebruiken.
Elk jaar een keer een portie paddo's zou ook een hoop goed doen voor veel mensen. Wie het wel eens heeft geprobeerd, weet war ik het over heb. Wie het nooit heeft geprobeerd zal me niet begrijpen, maar tegen die mensen zou ik willen zeggen: Probeer het dan eens, je gaat er niet dood van en raakt er niet aan verslaafd.

2
38 xtremy

@29 dan vraag ik me af waar?in Makati of een van de vakantie eilanden boracay of palawa?, ik heb het over de normale steden het binnenland ik heb het over de bevolking ben hoe die hierin staan...ik heb het niet over goedkeuren maar begrijpen. Ik durf best wel te zeggen dat ik het een klein beetje weet hoe het daar werkt, ik kom daar al jaren gemiddeld 2 maanden per jaar en heb dat land zien afglijden onder aquino ramos arroyo en consorten door corruptie, drugs en criminaliteit...het is niet voor niets dat de bevolking duterte heeft gestemd vanwege zijn hardheid en aanpak van corruptie, drugs en criminaliteit.

2
39 Jojotje

@37 in de tijd voor duterte is er een kleine corrupte elite ontstaan die het land in hun greep hield waar politie en andere machtsinstellingen juist gebruik maakte van corruptie drug en criminaliteit...wat Duterte nu doet is de bezem door het systeem halen van de hoogste politiek tot aan burgermeesters van politie tot criminelen. Echter alleen zijn oorlog tegen drugs wordt belicht en verder niets, dat wat er werkelijk aan de hand is in de Filippijnen daar wordt niet over gesproken.

3
40 Jojotje

@40 als jij dat denkt ben je ongetwijfeld ook een fan van Trump.... die vertelt gelijksoortige leugens.

Maar we spreken elkaar wel over een paar jaar als ook jij zult moeten erkennen dat mijn scenario (gedeeltelijk) uitgekomen is.

2
41 TedjeR

@34
Ik ben het met je eens. En op zich kan ik het ook wel begrijpen. Voor mij telt alleen het gevaar dat onschuldige mensen door verdachtmakingen en beschuldigingen vd natte vinger vanwege eigenbelang of haat,(bv een homo ,Christen, afvallige. ed) kunnen leiden tot een executie. Men hoeft maar iemand te beschuldigen, te framen zo je wilt en die gaat eraan! En dat vind ik toch echt wel een glijdende schaal. Desalniettemin is het hun eigen land met hun eigen normen, waarden en rechtssysteem dus in die zin hebben wij er niets mee te maken. Hoogop geen stuiver er meer naartoe zodat nog steeds doorgaat, en andere handelsbetrekkingen. En ook dat zie ik niet gebeuren. En dat kunnen we dan ook wel met de meeste landen vd wereld wel gaan doen, dus dat schiet niet op.

1
42 Bleke Betty

@40
Nou... hij heeft toch echt wel verregaande en feitelijk afschuwelijke dingen gezegd, gewoon openlijk voor de tv. Tuurlijk wordt het tijd voor een bezem maar dan wel met enig beleid en niet een bezem waar een vlijmscherp blad onder verborgen zit question En daar lijkt het toch wel op. Toch?

1
43 Bleke Betty

@43 ja klopt om nou te zeggen dat hij erg facties is in zijn uitspraken nee niet echt maar ook daar zitten wat kleine haken en ogen aan...bv in Amerika is het gezegde " son of a bitch" veel voorkomend en betekend zoiets als klootzak of rotzak of zelfs gewoon een uitdrukking van shit, in die cotext moet je het ook zien...echter wat doet het Neerlands nieuws...het letterlijk vertalen en dan krijg je de kop " Duterte zegt dat Obama een zoon van een hoer is!!!!" Ja zo lust ik er ook nog een paar.
Zo zijn er nog veel meer voorbeelden waar het nieuws dingen verdraaid of dingen uit zijn context haalt wat niet betekend dat meneer duterte redelijk boute uitspraken heeft.

3
44 Jojotje

@41 nee geen fan va trump...maar welke leugen? kom eens met een goed onderbouwd tegenwoord waaruit blijkt dat ik een leugen of een onwaarheid vertel in mijn post @40 ?

2
45 Jojotje

@44
Het zijn iig uitspraken die men daar zeker wel meteen begrijpt question Bedankt voor de uitleg.

1
46 Bleke Betty

@44 wat een onzin, ten eerste deed deze president deze uitspraak bewust in het engels, waar als hij deze niet goed machtig gewoon in zijn eigen taal had kunnen doen. Het is wel degelijk van belang voor een president om zijn uitspraken wel overwogen te doen.
Ten tweede deze president heeft i.i.g. geen shit bedoeld, hij bedoelde zoon van een hoer, of klootzak, daar kan geen vertaling fout meegaan, het is gewoon verkeerd gebruik van een krachtterm. U probeert de zwarte piet bij de NOS neer te leggen maar ook in de VS zijn deze uitspraken aangekomen zoals hier door de NOS is vertaald.

0
47 Moien

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@7De boetes worden ook al door ons betaald.Dan hebben ze het straks over bezuinigingen. Nou ik weet wèl waarop flink bezuinigd kan worden, ...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Omgejoekelden tegen echte vrouwen is de keerzijde van de medaille.Moet ook toegestaan blijven anders is het niet inclusief....

10 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Wat weten we eigenlijk van onze eigen Vasten?https://www.nu.nl/gebaseerd-op-jullie-vragen/6306702/christelijk-vasten-draait-niet-alleen-om-e...

13 minuten geleden geplaatst door Slavink

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ove...

15 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

ongelovenloos
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Er word alleen maar last ondervonden dus waarom niet afschaffen.Wat is het nut om dit vol te blijven houden , laat die klok met rust ....

20 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

eh
Orca calf refuses to leave a lagoon where its mother stranded and died off Vancouver Island

Veel orka-berichten de laatste tijd.Dit gaat over net weer iets anders, onderlinge gehechtheid....

21 minuten geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Het IS een respectloze term. Ook zonder die te gebruiken kun je je punt maken."@17 Bop,Dat is uw mening en geen feit, u VINDT het een r...

21 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@15 Tot pulp slaan, nog wel. En wat is er precies respectloos aan het meedoen aan een competitie met vrouwen? ...

23 minuten geleden geplaatst door Bop

Rinze
FVD-intellectueel John Laughland FILEERT Rusland-roeper Helga Salemon: 'Ze wordt betaald door de NAVO!'

Zou Oeps 112 ook door Rusland betaald worden ?...

23 minuten geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Your Kavita BhabhiBhabhi Ke DoodhLesiban PornHemtai MangaAnal Hot AnalXxx 144Gf HandjobThe Eiffel Tower Sexual PositionVietnamese PornhubCougar InterracialOmigelXvideosonlyfamsSpanking SexValornat PornSex Video Desi AuntyXns VideosPorn PubChachi Porn VideoHot Public SexTight Pussy XxxLorali HartTeluguauntysexGravour IdolLexi2legit Onlyfans LeakWeddingsgonewildTamara Laseon BassJapanese Porn ActorsIndian Naked DanceMuslims Aunty Sex VideosSex Japan BusPornhub ArchivesDaftsex OrgImagem SexoMelie Conie KLucy Tyler PornDeep Fake PornoElasnacamMilf Sex XxxChloetayaCartoon Porn Videos ComTs AngelsFamous Only Fans LeaksMature Porn PucturesAshlynn Brooke OnlyfansNaked Hairy ManOld Nude PicsIndian Sex Tube VideosAria Lee DreddSerena Hill CreampieReddit Best HentaiPorna 4 KSite De Filmes PornoSit My FaceKayla Wallace NudeMilf SelfiesBangladesh New XxxPamella CristinyIndian Sexy Bf MovieBule PornBreckie Hill XxxJenna Jameson VideoLesiban NakedFem Dom MangaAltcia StarrXnxx CummingDesi Lover XxxBubble Booty PornXxx Blue MovieYoutube PunjabiJapanese Boss Wife PornSex Video Of Julia AnnLong Tongue LesbiansComic Porn JabSdde UncensoredLadki Ki Gand Ki PhotoBlonde FuckingHindi Xx Hindi XxWolf Of Wall Street SexMms Sec VideoDefloration ClipsSuperhero Porn VideosIpostnakedMilf CamHaneame SopAmsofficialxoFuckig PictureBrother Sister BjPorn TransjenderUrinal SpyMspalomares PornSamantha 38gMasterbate With StrangersYiny Leon XxxKaylie GunnerLusciouslouisSexo Ao Vivo AgoraSxxxx XSmg4 R34New Xx Video HdXxx Hot BfGoldpornMature Women Giving BlowjobsMultiple Gloryhole CreampiesFemale VoyeurVer.pornosXvideoeSıkısAnkita Dave Sex ScenePorn Desi Hd VideoAmber NovaAunty PronBhai BahansexSelena Gomez DeepfakeJessa Rhodes Full VideosDuncan Saint PornNsfwmonstrrIndian SextubeNew Romantic Sex VideoBig Boos SexBlackthick PornX Video Hindi MeinDesi Sex Clip DownloadPorn Video Full Hd VideoMatures PorntubesHavsna GingerInstagram BoobsTrina NudeIndian Xx PhotoPoncikkizsexBlue Movie ComXvideos Gay Amador BrasilIndian SxeHentai HumiliationPron Video BhabhiKalani Rogers PornXvideomoviesVoyeuor PornSexxxxxcFull Night XxxTeen Blowjob PornReal Voyeurism PornLouyse Hills BbcPorn SnallSex Aunty And BoyNikki Brooks NudeLesbians With Big Natural TitsManwha 18Ymovies.ccA.j. Michalka NudeTitty Pica