door netcat in Politiek  ·  68 Reacties

  • 34
  • 1174x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het is wel idd een beetje een PvdA cultuur om niet naar bestuurders kwaliteiten te kijken, maar meer te kijken hoe vind ik personen die de samenleving zogenaamd breed uidragen op posities, maar kijk niet naar kwaliteiten.
Zelfde als cda en sgp , als je als crimineel politieke macht wilt, dan ga je met een bijbel onder je arm naar de cda en sgp, en je bent BINNEN, en als je zegt dat je geen geweten en ethiek hebt, dan nemen ze je gelijk aan.

1
51 Goldrush

Tsja. Welkom hier mensen, welkom. We trappen eigen volk wel weg.

3
52 Robbedoes

@22 MK2000
`` Het risico van jouw houding is echter dat je gematigde moslims juist tegen je in het harnas jaagt, met mogelijk verdere radicalisering tot gevolg.``

Daar komt de Aap alweer uit de mouw. Je bent de tweede (islam-verdediger) al vandaag die ik daarop betrap. Laten we in vredesnaam niet te harde kritiek spuien want................`` dan kunnen moslims weleens spontaan ontploffen`` ..of god weet wat gaan doen...

Wanneer gaat er bij jullie zelf eens een lichtje branden? Wanneer valt het kwartje?.
Diep van binnen weten jullie het al lang, dat er iets gruwelijk mis is binnen dat islam-systeem. Nu moeten jullie alleen nog de volgende stap zetten. (erkenning van het probleem).

2
53 Natayo the Bobcat

@22
jij probeert de situatie op de individu te gooien, maar de realiteit is dat we bevolkings-"goepen" zijn. Dit is al duizenden jaren een gegeven dat de mensen op de planeet zich op een groep gelieerde wijze voortbewegen. Daarom is jou visie om onderscheid te maken een poging die je op bedachtzame wijze moet maken. de praktijk heeft uitgewezen dat na decennia van pogingen om de islam te integreren met het westen op niets zijn uitgelopen.
Het is nu beter om te bouwen aan een betere wereld en bepaalde conclusies te aanvaarden. de wereld is groot genoeg om culturen naast elkaar te laten leven. het hoeft niet opgelegd te worden om de boel in een multiculti door elkaar te mixen met radicalisering tot gevolg.

2
54 sparta

Ik begrijp niet dat er nog mensen zijn die niet willen inzien wat er in Nederland gaande is. Namelijk volledige islamisering en overname van ons land door de islam. Islam is gevaarlijker voor ieders individuele vrijheid dan welk totalitair systeem dan ook. Ik beschouw de islam als DE vijand van onze Westerse manier van leven, denken en doen. Ik begin moslims steeds meer te zien als onze toekomstige kolonisators en onderdrukkers.......onderbuik? Flikker op!

3
55 watnu

** gebruiker verwijderd **

Misschien voor de AIVD een goed idee om de geldstromen van deze "pvda" medewerkers eens goed te onderzoeken op staatsveiligheid ?

56 verwijderd682241

Haha, Jullie hebben helemaal gelijk hoor. Nederland gaat ten onder aan de PVDA. We staan er dan ook al slecht voor hier in ons Nederland. We zijn het armste land van de wereld, economisch zijn we failliet, we behoren hier tot de ongelukkigste mensen ter wereld en nu wil er ook nog niemand de grenzen dichtgooien. We worden overspoeld met de Islam, ze staan inmiddels al op ieder hoek en hebben alle bestuursfuncties al overgenomen. Nederland is inmiddels een kalifaat geworden haha en zelfs het weer is de schuld van de PVDA, de migranten en alle anderen die nog over enige intelligentie beschikken. Wellicht is het een idee voor de meeste reageerders hier om maar snel te vertrekken naar een land waar het beter is? Geen Stijl hahah. Dan noem je ook wat haha. in ieder geval; de grenzen dicht, dak over Nederland heen dan komen er ook geen buitenlandse Islam wespen meer binnen en o ja niet te vergeten buitenlandse steekmuggen haha.

4
57 reality

@26 Marokkanen zijn de vriendelijkste mensen in Nederland!

7
58 Arkan

@26 Ze komen met 20 man om je heen staan, en vragen of je een probleem hebt!

2
59 Arkan

@59 Dat zijn er best wel veel he, 20 Marokkanen. En die komen allemaal om je heen staan? Wow, wat zal jij je bedreigd hebben gevoeld. Ik was laatst in een voetbalstadion en wat denk je, er stonden wel 20.000 om mij heen, waarvan heel veel van het 'Volk'. Ik moet zeggen dat ik mij eerder bedreigd voel door de onderbuikjes hier dan door 20 Marokkanen haha.

6
60 reality

@60 ...Voel mij niet zo snel bedreigd hoor, kan goed op mij zelf passen, goede opleiding gehad...tsja een Jodenjongen met een speciaal paspoort...Tsja,..en nu moet jij de stereotype riedel afdraaien...Zionist! Zo werkt het toch?
En waarom ga je dan naar een voetbalstadion, als jij je daar niet prettig voelt?

3
61 Arkan

@61 Ben blij met uw reactie haha. Ik geloof vast dat u een goede opleiding hebt gehad, alleen jammer dat uw onderbuik hier zo ongenuanceerd reageert in plaats van uw verstand. Tel uw zegeningen, u woont in een van de rijkste landen ter wereld, behoort tot de beste economieën ter wereld en we blijken ook nog tot de gelukkigste te behoren. Vindt u uzelf dan ook niet een beetje triest?

4
62 reality

@62 Op een reactie, krijgt u ook netjes een reactie terug, maar ook nu is er een dreiging aanwezig, en voor ons nooit, nog niet misschien niet, géén Shoah meer, ook niet door de moslim! Nederland stond ooit in de top 10 van rijkste landen, en wij staan noch steeds in de top 10, maar nu van dichtst bevolkte landen, en met een, voor de toekomst, niet erg optimistische totaal veranderde demografische samenstelling!

2
63 Arkan

@62 Nederlands is door de eeuwen heen altijd al een dichtbevolkt land en ook een 'migrantenland' geweest. Helemaal niets bedreigends aan hoor. Het gaat bij de meeste reageerders vaak om heel andere motieven, zeker na de laatste hevige crisis, nl. centjes. We zijn bang om ook maar een dubbeltje te moeten inleveren. Afgunst, jaloezie en intolerantie zijn de kenmerken voor een aantal Nederlanders. Daarbij nog angst voor het onbekende en extreem rechts steekt de kop op. Het is altijd de schuld van anderen en nooit van henzelf. Het wordt tijd voor de vele klagers hier om zelf iets van hun leven te maken. Het gezever hier lost nl helemaal niets op.

3
64 reality

Ter aanvulling, kijkend naar de demografische ontwikkeling van ons land, steeds minder kinderen, vergrijzing etc, zal het met de dicht bevolktheid wel wat meevallen. Wellicht hebben we tzt juist migranten nodig om de pensioenen dan overeind te kunnen houden.

4
65 reality

@65
Nee hoor u snapt er niets van. U gooit AOW en pensioen door elkaar heen. Je spaart zelf als je tenminste werkt voor je pensioen. AOW is een oude dag voorziening die geldt voor iedereen ongeacht of je wel of niet gewerkt hebt. En wie gaan daar nu ook weer meer van profiteren dan de een autochtone NL die er va zijn eerste werkzame jaar aan meebetaald? De ongewenste, kansloze, sacherijnige, veeleisende en ontevreden migrant? Die zoals nu al bekend is grotendeels in de uitkering verdwijnt voor de rest van zijn leven? Nee, die is en blijft een kostenpost zolang hij hier woont met zijn gezin. Dus nee, die hebben e niet nodig en zo ja... dan kunnen we meer dan genoeg hardwerkende mensen uit bv de voormalie O-blok landen hierheen halen. tenminste mensen met een westerse achtergrond en geen afwijkend leefsysteem/religie die dolgraag aan het werk willen en niet overal over lopen te zeiken en overal maar over klagen en van alles en nog wat eisen. Prima oplossing, geen mens uit niet westerse landen hier nodig, nu niet en in de toekomst niet!

0
66 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

67 Pxf7+

@67

Dit is echt zo typisch. Jij begint met mij een trol te noemen, en als ik dan duidelijk maak waarom jij het nou net zelf bent die hier een trol is dan kom je met een opmerking als 'Ah, dat is dus je enige weerwoord? Schelden omdat je weet dat je gigantisch ongelijk hebt.'.

Het bizarre is dat het lijkt alsof je serieus niet doorhebt hoe absurd dit is. Als dit niet op een of andere manier een soort flauwe grap is, kan ik maar één conclusie trekken: je spoort echt totaal niet.

1
68 MK2000

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

De salafist Marcouch handelt in dienst van de islam. De rest interesseert hem geen reet....

3 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@15 Tuurlijk joh. Jij begint op dit draadje weer eens over een moslim en ik heb een obsessie.. Hahaha 😂...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@3 "een kooi van Faraday" Misschien '/sarcc off' vergeten? "Verder weet ik niet wat er in het artikel staat" Tja, ha...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

spookrijder
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Goed voor de islamisering. Het gaat als een speer....

7 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Zie Hier
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Slahi is uitgenodigd in Arnhem omdat hij veertien jaar lang vastzat in Guantánamo Bay zonder aanklachten. Daarom mag hij op Bevrijdingsdag zijn...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@4 Ja het is een fijnmazige 'volière' waarin de 'vogels' onzichtbaar zijn voor apparatuur die elektromagnetische straling kan meten. Ik zou...

10 minuten geleden geplaatst door VBOH

Zie Hier
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Word het niet tijd dat de raad van state een keer vernieuwd word zodat er mensen in zitten die enig contact met de gewone mensen wereld hebben!...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Formatie zonder vluchtstrook

Gelul in de ruimte!...

12 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Biscanna
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@18 Kom niet aan die opgeblazen minion, want dan krijg je die groene armoedzaaiers achter je aan. ...

12 minuten geleden geplaatst door Biscanna

spookrijder
Asielzoekers Ter Apel bekennen: 'Wij liegen bij asielaanvraag' - NieuwRechts.nl

Ik heb sowieso nooit gesnapt waarom niet iedere asielaanvrager gescreend wordt totdat duidelijk is wie het is en waar het (m/v) vandaan komt....

12 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Mia Khalifa HotHindi Porn Stories VideoSexo Casero MexicoErome TransPornographie CompletLitil SexSadhu Baba ChudachudiLand FuddiPorn Teen VideosNacked WomanTeenager Beautiful PornVrpornvideosXx Video SexyXnxx Sex MoveBig Com XxxRachel Roxxx PornIndian PussiDulhan Ki SuhagraatName.that PornHot Auntie XxxNicki Minaj A LesbianWww Porne ComDesi Sex KandJessie Mei Li NudeKerala College Girls XxxBbw PrnoXhamster LiveMassala SeenEasian PornHentaigender BenderPornhub.coLesbian Massage PornosWaybig BlogWomansex DogLa La Anthony AssMichael Boston PornhubXxx Video Bf HdHindi Sexy Picture BpXxx DehatiSex With Indian ActressXxx Video KoriyaHuge XxxAndi LandPassiin Porn#tygaonlyfansWww X VideoAmateur OawgBrother Sister X VideoIndian Girls Sex ClipsXxx Porn Indian GirlAdult Cartoon VideosSmart FuckAsian Beauty XxxMom And Son Pon VideoFreeporn For HerAshley's PornPornmovie'sIndian Girl PronXxxgorditasXxxpawnPorn SolaLicking Vulva91xMia Khalifa Full Vidoes禁 漫天堂Cumshoot CompilationNude BabysitterAunty Home SexBig Pundai SexBech VoyeurTeacher Lesbain PornAnna Bell PaeksWorlds Biggest CockBebe Rexha HotJayne Mansfied NudeNangi Girl XxxBihari Girl Sex VideoHindixxvideoOld Man Xxx VideosPornostar FilmNayantara X VideoBlack Cock FuckingNude Selfie GifSex DehatiDubbed XxxBro And Sister PornNifty StoryList CwarlersPorno.hdNoodlemzgazineMalik Delgaty BottomThick Blonde NudeNaked SoccerWww X Hemstar ComBokep Rebecca ViralAlina Becker PornPornolandiaChat Ave GirlsGeana Davis NudeAriana Grande NipleBoys Masturbation VideosBf Movie Full HdIndianschoolsexGay HardcoreStella Cox VideosX Video GujaratNude GroupsMissionaryanalNude Scuba DiveWomen SissoringбонгакамсSexy PorngifsP411 ComRelaxchileSex Training VideosBelle Delphie OnlyfansAgent PornMia Khalifa Xxnx ComAnal Vore VideosXhamstrrSex Video Dekhne Ke LiyeMy Little Pony Porn GameBlue Film Bengali Blue FilmAndhamaina Aunty Sex VideosLabyboy TubeYou Xxx VideoWww Xxx Videos HdIndian Wife Sex XxxBen 10 3d PornManga HeantaiJoannas AngelsTürbanlı SikişDoctor And Nurse XxxSexy Ponసెక్స్ పోర్న్Vicky VetterRyden ArmaniHd Tenn PornPron NepaliUrmila XxxNude Yoga VideoKpornRanveer Singh Sex3gp Porn DesiTamil Wife Cheating SexJapanese Mom And Son Xxx MovieHindi Erotic AudioStrip WrestlingJohn Wayne Bobbitt UncutRedhead Nipple