Pas je cookie-instellingen aan om deze functie te gebruiken.
Klik 'Alle toestaan' of activeer alleen de 'Doelgroepgerichte cookies'
Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het

We maken Özlem beroemd!

Aan de EU-vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken, Federica Mogherini, en alle andere Europese leiders :

Wij doen een beroep op u: doe alles wat in uw macht ligt om de invrijheidstelling te garanderen van Avaaz' vriendin en collega Özlem Dalkiran en de andere mensenrechtenactivisten die zonder enige juridische basis zijn gearresteerd in Turkije. De zuivering van de publieke sector en de arrestatie van mensenrechtenactivisten in Turkije gaat in tegen alles waar de Europese Unie voor staat! We kunnen hier niet van wegkijken.

Vul je e-mailadres in:
Door verder te gaan ga je ermee akkoord e-mails van Avaaz te ontvangen. In ons privacybeleid leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Laatste tekenaars petitie

We maken Özlem beroemd!

Avaaz-medewerker Özlem is gearresteerd in Turkije. Maar samen kunnen we haar vrij krijgen!

Özlem is zonder proces vastgezet nadat ze een bijeenkomst van mensenrechtenactivisten bijwoonde.

Voor de Turkse overheid is ze een van de vele slachtoffers van de zuivering van de publieke sector. Ze weten waarschijnlijk niet eens wie ze is.

Maar als wij er samen voor zorgen dat deze petitie overal ter wereld ondertekend wordt en de media gebruiken om Özlem beroemd te maken, dan kan dit het hoofdpijndossier worden dat een overheid in politieke crisis er echt niet bij kan hebben.

Als een miljoen van ons de petitie ondertekend hebben lanceren wij een enorme mediacampagne, vlak voor het aankomende overleg tussen de EU en Turkije -- voeg dus snel jouw naam toe en vecht mee voor Özlems vrijlating!