door Ellert in Overig  ·  43 Reacties

  • 19
  • 692x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mooi zo, arm beestje
Toch hoop ik dat ze die dierenbeul kunnen pakken.

4
1 Marrie

Mooie actie......... Nu de dader nog pakken.

2
2 manpower

Zielig voor die kat, maar dit soort acties doet mij toch aan het gezond verstand van mensen twijfelen.

Hebben we het hier voor de rest allemaal zo goed voor elkaar dat zo'n dure ingreep op een kat te verantwoorden is, of hadden we het beestje gewoon uit zijn lijden moeten verlossen en een nieuwe uit het asiel moeten halen?

24
3 Sterke

3@ Ik neem aan dat de dierenarts een goede afweging heeft gemaakt en de ingreep verantwoord vind. Ook al zal hij er flink aanverdienen. Om nu deze kat in te laten slapen, terwijl hij een goede kans heeft om te herstellen, krijg ik de indruk dat u een kat ziet als een gebruiksmiddel. Even dumpen en we halen wel een nieuwe. Jammer dat u er zo over denkt. Het is ook een leven van een dier wat gered wordt en dat daar dierenvrienden aan mee betaald hebben is alleen al fantastisch. Zou op meerdere fronten moeten gebeuren. De wereld zag er dan heel anders uit.

2
4 TC

@3 Zeg je dat ook over mensen?
Als je een huidier hebt, verzorg je die ook en als deze ziek wordt ga je er mee naar de dierenarts.

2
5 sockknitter

Laat de kat snel behandelen, hopelijk overleeft hij het!

2
6 HORK

@5 daar heb je gelijk in. Je hebt een huisdier en wordt deze ziek dan ga je er mee naar de dierenarts .
Alleen, betaal dan ook zelf de rekening .
En als je daar geen geld voor hebt, neem dan ook geen huisdier.
Beest kan altijd wat gaan mankeren!!

8
7 The Canadian

@7
Aan de ene kant ben ik dat met je eens. Maar stel je kater krijgt een ernstig verstopte urineweg, kan je dat zo met wat pech €2000 kosten. Dus dan zou iedereen die dat bedrag niet ineens kan ophoesten geen kat kunnen nemen. Das ook niet geheel realistisch.

Je kunt je kat goed verzekeren, dat zouden veel meer mensen moeten doen.

3
8 David

@4
Jij weet niets over de afweging van de dierenarts.
Jij weet niets over mij.

Maar ik zie een dier wat lijdt, terwijl in het asiel nog meer dieren lijden die geen baasje hebben.

De enige die hier beter van wordt is de dierenarts.

@5
Als een mens onnodig veel en zwaar lijdt, dan wens ik deze een snelle pijnloze dood toe.
Maar een kat is geen mens. Bij een kat moet het baasje beslissen. Een kat kan dat niet zelf.
Veel huisdiereigenaren gaan veel te lang door met doodzieke dieren. Dat is niet in het belang van het dier.

Het lijkt diervriendelijk om een kat met schotwonden te laten opereren, maar ik vind het getuigen van zwakheid en oneerlijk t.o.v. het dier. Hier overheerst de emotie, niet het verstand.

13
9 Sterke

@8
Dat is het probleem met dieren. De kosten kunnen akelig hoog oplopen. Dierenartsen kunnen zelfs wekelijks je kat dialyseren. Wanneer stop je, als je geld op is?

Huisdieren zijn met alle respect geen mensen. Zwaar zieke dieren die dure behandelingen moeten ondergaan worden in leven gehouden voor het plezier van het baasje/bazinnetje. Met dierenwelzijn heeft dit niet veel te maken.

Een zwaar ziek dier kan niet zelf beslissen dat het wil stoppen. Daar heb je een eerlijk en rechtvaardig baasje voor nodig.

Ik weet uit eigen ervaring dat het inslapen van een huisdier pijnlijk is. Maar liever dat dan het dier een lijdensweg bezorgen.

11
10 Sterke

@3 "of hadden we het beestje gewoon uit zijn lijden moeten verlossen en een nieuwe uit het asiel moeten halen?"

Je hebt er kennelijk geen idee van hoeveel je van een dier kunt houden.

5
11 Mappie

@8 "Je kunt je kat goed verzekeren, dat zouden veel meer mensen moeten doen. "

Heb ik aan gedacht, maar nog afgezien van de toch wel redelijk exhobitante prijzen, krijg ik de indruk dat verzekeringsmaatschappijen uitgaan van "economische' waarden en bepalen zij wel wanneer ingrijpen al dan niet noodzakelijk is.

Een stamboomloos boerderijkatje is dan heel wat minder waard dan een raskat van X euro en heeft dus recht op heel wat minder dure ingrepen.

Sorry, maar dit gaat helemaal voorbij aan de liefde voor een (huis)dier.

Praktisch bezien betekent het wel dat ik, na een levenlang dieren in huis gehad te hebben, geen nieuwe commitment meer aandurf;
net bekomen van een bijna "faillissement" na kosten (3.000 euro), die noodzakelijk waren voor mjn feline metgezel van 20 jaren.

Beestje kon er uiteraard niets aan doen, maar dierenarts had wellicht minder naar zijn eigen belang kunnen kijken en eerder af kunnen sluiten. in plaats van dit, dat, zus en zo proberen, heteen, achteraf bezien, niet echt in het belang van poesnelia was en heb dan ook ongeloofelijk spijt dat ik haar door die molen heb gestuurd.

Heb sterk de indruk gekregen dat beestjes voor hen niet meer zijn dan inkomstenbronnen; hoe langer je ze in leven houdt, hoe langer je ervan profiteert.

Ziek word ik van dit soort zaken.

4
12 Mappie

@9 "Het lijkt diervriendelijk om een kat met schotwonden te laten opereren, maar ik vind het getuigen van zwakheid en oneerlijk t.o.v. het dier. Hier overheerst de emotie, niet het verstand."

Dat heb je nu eenmaal als het om gevoelszaken gaat.

Dat daar behoorlijk misbruik van wordt gemaakt, n dit geval door dierenartsen, ben ik het helemaal met je eens.

6
13 Mappie

@10 "Huisdieren zijn met alle respect geen mensen. " etc.

Wel, wat mij betreft gelijkwaardig, waarbij ik meteen aanteken, dat ik voor zowel mens als dier ervan overtuigd ben dat er door medici veel gedaan wordt uit eigenbelang eerder dan patientenelang.

6
14 Mappie

@9

Mijn kat is als een familielid.
En als die hulp nodig heeft, dan krijgt ze dat.

2
15 Aufklärung

Jammer dat alles steeds weer aan geld gemeten wordt...
€ 450,- Hoezo dure ingreep??
Was er nou werkelijk niet één welwillende dierenarts te vinden om dit beestje tegen kostprijs te helpen?? Wat een trieste wereld...

1
16 Anonymousje

@Sterke

Ik ben het met je eens. Wij hebben momenteel een poes met een tumor op de schildklier en dochterpoes heeft een gezwel in de longen.

Beide dames krijgen medicijnen om hun leven zo aangenaam mogelijk te maken. Dochterpoes kan nog bijna alles, het zijn buitenpoezen, moederpoes komt de tuin niet meer uit en heeft haar eigen stoel in de woonkamer.

Zolang ze het goed maken verzorgen we ze als prinsesjes en zodra leven lijden wordt mogen ze gaan. Ze zijn beiden 15+ jaar oud en opereren heeft een kans van 50% of minder op succes. Moeten we onze dames, hoe geliefd ook, dit aandoen en veel geld uitgeven terwijl we voor datzelfde geld 2 kinderen in Kenia een jaar lang naar school kunnen laten gaan incl. schooluniform en schoolmaaltijd?

Wij kiezen dan voor dat laatste, en zullen na verloop van tijd ongetwijfeld wel weer een asielkat een liefdevol thuis bieden.

Soms zou ik willen dat mensen ook zo zouden mogen gaan als hun leven lijden wordt. Zelf zou ik er voor tekenen.

9
17 ~ Echelon II ~

@15 . Natuurlijk zijn dieren geen mensen en u hebt grotendeels gelijk als u stelt dat dieren in leven worden gehouden voor het plezier dat het baasje aan hen ontleent. Maar als we dit nu eens doortrekken naar bijv zwaar gehandicapte mensen die bijv. zelf niet zo goed beseffen dat ze bestaan of dit zelfs helemaal niet beseffen, hoe ziet u dit dan in het licht van ' de keuze met het verstand' , kost toch alleen maar heel veel geld toch? Laten leven voor de familie? En als er geen familie is, afmaken? Wat zijn volgens u dan de rationele gronden om zo iemand te laten leven..?

0
18 Magister Nivardus

@18 is bedoeld voor @9 , sorry.

0
19 Magister Nivardus

** gebruiker verwijderd **

Ik zou nooit een kat iets aandoen maar kan er wel enorm van balen als er weer eens eentje in mijn tuin heeft zitten schijten.
Ik begrijp trouwens niet waarom je huisdieren neemt als je ze toch naar buiten schopt. En ook niet waarom je ze neemt als je, als er eens wat gebeurt, de rekening van de dierenarts niet kunt betalen.

20 verwijderd23941

@12 . 'Ziek word ik van dit soort zaken'. Tja en daar heeft uw huisarts dan weer niks aan want die wordt betaald per patient op jaarbasis, of u nou nooit komt of 2 x per week....
Mijn schoondochter is dierenarts en ik weet wat het kost om zo'n praktijk te draaien en dus waarom het allemaal zo duur is. Als u wist wat een gemiddelde dierenarts netto overhoudt, zou u wel anders praten. Volgens mij had ze beter rector van een scholengemeenschap kunnen worden....die wordt tenminste niet midden in de nacht z'n bed uitgebeld omdat het paard van boer Klaas weer eens in de sloot is beland....

2
21 Magister Nivardus

** gebruiker verwijderd **

@21 Tja, dat is natuurlijk de consequentie als je voor het beroep van dierenarts kiest.

22 verwijderd23941

Mijn mening is duidelijk maar wel hard. Kijk ik zou graag een hond willen b.v. maar dat is niet goedkoop en ik weet dat ik niet zoveel geld heb. Dus neem ik geen hond. Als je een huisdier neemt moet je er van te voren rekening mee houden dat het geld kost. Je moet hem eten en drinken geven en naar de dierenarts brengen. Dat moet je van te voren plannen. Soms zijn er ook boeren met koeien, maar geen geld voor een dierenarts. Die beesten lijden dan. Mensen denk toch eens na voor je een dier in huis neemt. Het kan ook ziek worden. Verder vind ik wel dat er een verzekering moet komen die alle dierenartskosten dekt. Dat zou dan voor alle kleine huisdieren gelden. Ook paarden. Wel per diersoort een andere premie ivm andere kosten.

Verder vind ik niet dat men een dier mijn naam moeten geven. Ook een Keeshond niet.

0
23 Jan met de korte achternaam

Buis met kettingvet, vis erin en de eigenaar heeft plezier thuis op de banken en kleden.
Ik ken mensen met volières die het op die manier oplossen. Hou die beesten binnen. ik heb er ook twee maar die zijn altijd binnen. Kan me best voorstellen dat sommige mensen na een bepaalde brutale kat 20x te hebben weggejaagd op een gegeven moment zo'n beest te grazen nemen.

Andermans dieren iets aandoen dat doe je niet. Klopt.
Andere mensen lastig vallen met jou huisdier, dat hoort ook niet.

7
24 Dian

Als de kat op eigen terein blijft heb je nooit dit soort problemen
Hardleers

3
25 Placon

@24
+++

6
26 Placon

@24 : Waarom altijd van dat soort middelen? Waarom niet gewoon zo'n waterkanon voor kinderen, heb ik ook liggen voor als in het voorjaar jonge vogeltjes in mijn tuin gevaar zouden lopen.

3
27 Wendel

Ook mogen mensen zich realiseren, dat mensen dieren aanschaffen voordat ze hun baan verliezen en daardoor minder geld hebben voor de dierenarts dan gepland.

Bij sommige mensen vraag ik me af, waarom ze zo nodig een woning met een tuin moesten, in plaats van een woning met lift en dakterras. Het is traditioneel gebruikelijk dat katten buiten lopen. Het is traditioneel gebruikelijk dat mensen heesters en zelfs bomen in hun tuin planten. Zolang ze de wettelijke afstand van 50 resp. 150 cm van de erfgrens aanhouden, zou er geen gezeur moeten zijn. Maar mensen vallen dood op een paar blaadjes of een bezoekje van een kat en grijpen dan meteen naar grove maatregelen. Waarom?

3
28 Wendel

@27
Omdat je dan elk uur met je waterkanon op jacht kan naar die kat

De baasjes moeten opgevoed worden en dat kan alleen als je indruk maakt
zoals @24 beschrijft is HEEL netjes

5
29 Placon

@24
Kijk zo hoort het ! Je moet iets doen als de rest niet werkt

Wanneer leren de baasjes van katten is dat een ander geen overlast wil van jou dieren

4
30 Deelname

@29 : Als je hem 1 of hooguit twee keer raakt, blijft hij weg. Of zet je sprinkler aan, als hij steeds te snel wegrent.

Ik begrijp niet dat mensen dieren kwellen omdat ze zo onverdraagzaam zijn en dan de slachtoffers, namelijk de dieren en hun baasjes, de schuld geven van hun wrede, harteloze gedrag.

1
31 Wendel

@31
Al rak je sommige katten elke dag met water ze blijven terug komen

Onbegrijpelijk dat katten baasjes zo asociaal zijn en er willens en wetens voor kiezen dat een ander last heeft van hun kat

6
32 Deelname

@31 Yeah right zeg dat tegen die kater hier die heb ik zo vaak geraakt uit het raam met de supersoaker van de kleintjes. Blijft komen. Die is zo brutaal dat ie op de rand van het raam gaat staan en tegen het raam sproeit terwijl we tv zitten te kijken.

Dan zijn er ook nog van die half verwilderde katten die andermans poezen toetakelen en opjagen tot in de eigen tuin. Kan me voorstellen dat iemand zo'n beest aanpakt.

Niet alle katten zijn lief en pluizig.

6
33 Dian

@24 mmm als dat bij mijn katten zou gebeuren, zal ik persoonlijk de dader slopen! Want zoals iedere psycholoog weet, dierenmishandelaars zijn tot ergere zaken instaat en dat is een signaal van de ziekheid van de betreffende persoon. Dierenmisbruik goedpraten ben je wel lekker?

3
34 God is dood

@34
En jij praat de aso's goed die lak hebben aan de overlast die ze veroorzaken

6
35 Placon

@24 Dian

Een waterpistool of plantenspuit is dier- en mensvriendelijker. Ik heb al mijn buren toestemming gegeven om onze poezen gewoon een nat velletje te bezorgen als ze overlast bezorgen.

Ik 'schop' mijn poezendames niet naar buiten. Ze hebben hun eigen deurtje en kun gewoon in- en uitlopen. Ze binnenhouden vind ik pas zielig. Nu kunnen ze lekker in bomen klauteren en jagen. Zo houden onze poezendames de buurt muis-arm want het zijn/waren echte jagers.

Kortom, poezen bezorgen niet alleen overlast en een poes zich met opzet laten besmeuren met kettingvet vind ik dierenmishandeling. Poezen likken zich schoon en zo krijgen ze troep binnen die slecht voor hen is.

9
36 ~ Echelon II ~

@36
Dus willens en wetens een ander overlast aandoen.
Niet verbaast zijn als een ander net zo asociaal is als jijzelf en zoiets doet als Dian voorstelt

3
37 Placon

@34 @35 Dat is ook zielig voor de kat klopt. Had de eigenaar zijn kat maar binnen moeten houden. Ik heb het nooit gedaan hoor met een buis ik gaf aan dat ik mensen ken die dat deden en ik begrijp dat wel. Nat velletje mijn reet veel van die beesten geven niks om een beetje water dan zitten er de volgende nacht weer. Het is altijd als je ligt te slapen dat die beesten vogels uit volières trekken of je tuin volschijten. Het asiel is er goed voor.

Stel je hebt een handvol vogels verloren door dezelfde kat en de eigenaar wil niet betalen. Dan sta je daar met je waterspuit. Als een hond een andere hond dood bijt laten ze hem inslapen. Als een kat vogels doodmaakt moeten mensen dat maar normaal vinden. Als een andere kat een poes toetakelt moeten we dat ook normaal vinden. Hou die beesten binnen of doe ze aan een lijntje in je eigen tuin.

Oh en uiteraard verzoek ik eerst de eigenaar een paar keer om zijn beesten binnen te houden als dat niet werkt is het klaar. Vang de kat in de schuur, breng hem naar het asiel en het is ook afgelopen als het beest geen chip heeft.

Houd die beesten binnen dan is er niks aan de hand.

2
38 Dian

@36 Precies een luikje, dus zomers zijn ze veelal buiten. Trekken dus de koppen van vogels die kinderen weer op straat vinden. Gooien nesten uit bomen. Takelen andere katten en poezen toe. En dat noemt een katteneigenaar de natuur. Ik heb nieuws miljoenen huiskatten in een klein landje is geen natuur. Als men al die beesten naar buiten laat gaan richten ze schade aan en geven ze overlast.

Een katteneigenaar vind het misschien leuk een cadeautje zoals een muis of musje. Voor mij is een vogel even veel waard als een kat. Ik voer de vogels en flip als er weer 1 ontleed bij mijn hek ligt s'ochtends. Het slaat nergens op. Als iemand zijn hond een kat kapot laat trekken en hem bij de eigenaar bij het tuinhek legt zou de eigenaar dat op prijs stellen?

Nou mensen met vogels en voileres ook niet. Die gaan ook door de grond als er weer een prijswinnaar van honderden euro's op de grond ligt.

Houd die beesten binnen als je niet op de boer woont.

2
39 Dian

@39 Dian

Dit artikel gaat weliswaar over de operatie van kat Kees maar enfin.

Wij hebben ook vogels in de tuin. We voeren ze ook, buiten het bereik van de dames. Wij wonen hier al sinds 1982 en hebben even lang poezen en we hebben nooit zulke gruwelen meegemaakt als u hier schetst. In onze omgeving hebben meer mensen poezen (gehad) en ik vind dat u zwaar overdrijft.

Als je niet op een flat woont moeten katten gewoon naar buiten kunnen. We sluiten duiven niet op omdat ze met enige regelmaat ruiten en auto's bevuilen. Als een buurtgenoot er plezier aan beleeft moet dat kunnen. We hebben hier een haan in de buurt gehad en die kraaide vroeg, nu hebben we iemand met 2 honden in de tuin die 's nachts aanslaan, we worden 's ochtends wakker van de vogels in boom en dakgoot, that's life.

Ik ben blij dat we zoveel diervriendelijke mensen in ons wijkje hebben die niet zo neuzelen over 'overlast'.

5
40 ~ Echelon II ~

@12 Mappie

Met de helft van die € 3000,-- was de plaatselijke voedselbank ook heel blij geweest.

Ik vind sommige dingen een vorm van decadentie en € 3000,- uitgeven aan een kat valt daar ook onder, hoeveel ik ook van onze dames houd.

6
41 ~ Echelon II ~

@7 : In zijn algemeenheid houd je er rekening mee dat een kat ziek kan worden,, maar het wordt wel een ander verhaal als je huisdier beschoten wordt. Ik hoop van harte dat de daders worden opgepakt en ik vind het fantastisch dat er toch nog zoveel dierenliefhebbers zijn die de eigenaren van het beestje hebben geholpen.
En @41 : voedselbanken zouden in Nederland helemaal niet nodig moeten zijn, daarom geef ik er ook niet aan.

0
42 Reagentje

@42 Reagentje

Voedselbanken zijn een teken van luxe. We hebben hier inmiddels voedselbanken, dierenvoedselbanken, vakantiebanken, speelgoedbanken en ga zo maar door.

Als hier echt armoede zou zijn was er ook niets om weg te geven. Maar goed, dat heeft niets te maken met kater Kees.

5
43 ~ Echelon II ~

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

@4 Klopt Bram.. Mijn ervaring als werkgever is ook dat mensen best wel verschillend oud worden. Sommigen gaan nog prima, anderen zijn helemaal ...

1 minuut geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@2Het is uiteindelijk de belastingbetaler, die al deze verspilde gelden mag ophoesten.Nog gekker is dat Nederland het enige land in Europa i...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Slavink
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Het gaat dus ook goed, niet meer op Omtzigt stemmen en op de PVV stemmen bij de Euroverkiezingen ......

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Een oplossing bijvoorbeeld is kijken of de asielaanvragers van enige nut voor ons land kunnen zijn. Dan wordt zo'n aanvraag meer een sollicitati...

5 minuten geleden geplaatst door Slavink

GreyB
Scotland was 'hoodwinked' by Donald Trump, says former aide

Goh, wie verwacht dat nou, lol.....

5 minuten geleden geplaatst door GreyB

Botlleneck
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@6.En niemand bij de CDA die zegt,Hugo nou ff niet jongen...

8 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Mac Benac
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

Dan moet je juist oppassen....

11 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

Penoze-stad....

13 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Rooibos
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

@1Helemaal mee eens. Functie elders !Laat hem maar lekker samen gaan hokken met z'n WEF vrouwetje, Ayfer Koç. ...

14 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Nicks R. Van
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@5 Het probleem is dat Hugo dat werkelijk denkt!...

15 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Sucking Titties LesbiansXnxx عربيKontolinJasmine JaeLndian PronIndian Outdoor RomanceGabriella RigoFuw PornVouyuer PornNubie NudesBdsm PorneMarcy Diamond PornTamil Video Call SexBlonde Pov Blow JobSex Video Top SiteViolet Myers Full PornCouple Seducing TeensBest Celebrity Nude ScenesCilip PornXxx Rick And MortyBig Booty Comic PornKitchen Sex XxxNakedscarlettBengali Mms VideoFootjob Cumshot CompSkipthegames Fayetteville NcAnimes 18 Sem CensuraXev Bellringer PornhubBlue Picture AdultVintage Sex Full MovieBhabhi Com VideoHpno PornBoruto R34Xxx Hindi TalkPure Desi PornHindi Audio Sex Video ComMandy Flores PornfdSnakepussyMom Licking Daughter PornHanime .tvNude Reddits福利 姬 在线Sexos Ao VivoMilfspornHot OrgasmingJayden JaimsGay OfficepornChristina Millan NudeHomeade ThreesomesLive Sex XxxHindi Sex Hindi SexCarla BrasilVagina KissDesi Black PornBj In ThongSunnyle One XxxPiratebay LrgThe Naughty Home PornMom P O V PornDana Plato NakedErika Jayne NudeDaft SexSexhot ComPunjabi Porn LatestBest Sex Scenes In MoviesBackroomcastingcouch 2023-05-01 MelanieHook Up WebsitesWatch For Plot RedditSite Porn LegendadoIntercourse GifMature Porn VdsRomantic Homemade SexDescargar Gratis PornosNude Celebrities HackMairo PornMalena Hot ScenePefect CockFishingpornPorn ParosyReddit FlashingAva Adamas NudeSexxcomSex Girl With GirlXnx Porn HdHenti VidWww Sexx4k Trans PornFree Lisbin PornHorney HousewivesNudes.Sex Vedios PlayMiya Khalifa DownloadCaseros XxxIce Black PornNf Busty VideosXxx 1997Rebecca Ferratti NudeLisalippsHolly Sonders BudeDesi Gand Ki ChudaiStorm Of KingsSexsex DesiImhemtaiSkinny Mature NudeStrip Club Lap DanceHayden Pannetierre NudeEm Black OnlyfansJapanese Beauty PornHot Sex 18Aishwarya Rai Nangi PhotoCzechcouplesOmegle TitsKelsi Monroe Full VideosMadelyn MarieHot BigtitAnna Kendrick TitsPorno Film IzleBrazer Sex ComMarshmallow Imouto SuccubusCeleb Sex SceneXxx Pron MovieSex Xxxn VideoLeone HotCintis EroticosAsain DoggystyleBbooty PornGf69 NetProne VidioNude Goth GirlsAfrican BlowjobsManga Hen TaiTeens Three SomeAv4 .usVeronica Leal GangbangSxe Video DownloadMallu Anti XnxxSavita Bhabhi Cartoon Porn VideoBig Boobs 3d PornVintageporntubeXoxoxFacesitting Porn VideosXxx In SleepingDesi All SexBig Tity StepmomEiffel Tower PornJeanette LittledoveReact To PornHana Haruna AuntDoggies PornMinxx Marley