door DaSilva in Gezondheid  ·  286 Reacties

  • 13
  • 1333x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@250 Ik weet het, een jij-bak is goedkoop, maar alles wat je hier beweert is perfect op jou toepasbaar.
Je bent totaal niet bereid of in staat andere opvattingen te begrijpen.

0
251 LanCaster

Wat leuk pro-farma heeft een nieuw slachtoffer gevonden om zich op bot te vieren,
goed gezien malle loot ze willen niets leren en ze willen ook geen antwoorden ook al doen ze alsof ze dat wel willen, ben benieuwd hoe lang u het uithoud op de pro-farma lijntjes de meeste haken snel af.

6
252 Rattocasi

@250
U bent nogal aanmatigend en kleinerend naar anderen, dat hoort niet bij onafhankelijk en empirisch nadenken.

0
253 kwatta

@252 Wie heeft het riool nu weer open laten staan?

1
254 LanCaster

@249 Ach er is al zo vaak om uitleg gevraagd en elke keer wordt eromheen gedraaid of totaal genegeerd.
Dan is het niet zo vreemd dat hij/zij niet serieus wordt genomen..

0
255 arcenist

@252
Ook van jou kan iemand aantoonbaar alleen maar leren hoe het niet moet. Een inhoudelijke bijdrage van jouw hand, heb ik nog niet gezien of ik moet er per ongeluk overheen gekeken hebben.

0
256 Wilmama

@252
We hebben weer overleg gehad, hoe we jou weer gaan aanpakken.

0
257 kwatta

@256 Met oogkleppen voor ziet u ook niks.
Ik word hier nog steeds neer gezet als antivaxxer terwijl ik 100 x schrijf dat vaccinatie in bepaalde gevallen toch zeker verstandig is.
Dat mijn bijdragen u niet aanstaat weet ik al heel lang, echter alleen profarma wil niks van weten van klokkenluiders, journalisten en programma's die misstanden aankaarten in de medische wereld.

5
258 Rattocasi

@257 Fijn, neem een hand vol pillen maakt u de dag van big farma ook weer goed.

6
259 Rattocasi

@259
Ik ben geen voorstander van pillen slikken, hoe kom je daarbij.

0
260 kwatta

@258
Jouw liedje zonder einde kent iedereen inmiddels van buiten en de herhaling van een herhaling die al herhaalde malen herhaald was, maakt leugens en/of draaien en verdraaien en/of te ongenuanceerde uitspraken niet onomstotelijk waar. Behalve in je eigen fantasie natuurlijk.

0
261 Wilmama

@252

Ik heb geen problemen met de wetenschaps-gelovigen. Ze reageren exact eender als fundamentalistische christenen. Ze twijfelen niet aan het eigen gelijk. (En aan alles wat kunstmatig is. ) Zo zijn ze vervreemd van zichzelf, wat maakt dat ik eerder met ze te doen heb dan als ik beledigt zou zijn of zoiets.

7
262 malle loot

@120 , wat ik in je reactie lees is ANGST voor huidkanker.
Dus stel je jezelf bloot aan schadelijke UV-stralen.

0
263 Intellector

@253

Het is niet mijn bedoeling om iemand te kleineren. Maar als iemand als AJ74 zo expliciet zijn domheid etaleert en duidelijk aan het trollen is, dan zeg ik daar wat van. Als hij een groot ego heeft dan zal hij zich gekrenkt voelen en anders zal hij het van zich af laten glijden. Net zoals ik doe.

7
264 malle loot

@250
Dit is een discussie forum en ik vind het leuk om een discussie te voeren, iets te leren of een discussie te "winnen". In uw geval, u kiest ervoor om positie te nemen dat u het zoveel beter weet dan anderen en dat niemand u kan begrijpen. Dan vind ik het wel leuk om te kijken of u dat ook kan waarmaken. Maar u loopt weg voor de discussie.
Dan is het een beetje laf om iemand anders een trol te noemen. Ik ben altijd bereid om antwoord te geven op een vraag en dat doe ik ook. Op voorwaarde dat ik tijd heb.

0
265 AJ74

@252
Om iets te kunnen leren, moet je ook antwoorden krijgen. Malle loot wil mij geen antwoord geven. Dus wat moet je dan? De wetenschap is voor mij helemaal niet heilig. Zoals ook in het artikel staat is een grote kans dat wat vandaag "waar" is, over tien jaar niet meer "waar" is. Maar dat staat los van het feit dat omdat de wetenschap wel ongelijk heeft, daaruit zou volgen dat mensen die niet aan wetenschap doen, dan maar per definitie wel gelijk hebben.

0
266 AJ74

@264
Het is alleen jouw perceptie. Ik kijk er toch anders tegen aan.

0
267 kwatta

@265

Ik hoef geen discussie te winnen hoor. Ik gebruik al tientallen jaren geen zonnebrandcréme. Daar ben ik al winnaar…………..

6
268 malle loot

@262 Er is zojuist een heel nieuwe soort ontdekt: De fundamenteel onwetende.
Weet niets, begrijpt niets, en houdt dat graag zo want ziet dat als het hoogst bereikbare.
Verafschuwt alles en iedereen die ook maar iets meer begrijpt, of zelfs maar de ambitie heeft iets meer te wíllen begrijpen.
Twijfelt niet aan de eigen mening, maar wat die nou helemaal inhoudt is hen zelf ook niet helemaal duidelijk. En dat is maar goed ook, want ook dat zou weer kennis zijn.

1
269 LanCaster

@262

Veel blabla van jou.

Maar nog altijd heb je niet inhoudelijk op @153 gereageerd.

0
270 carpenter

@262 , zij die wetenschap als een geloof zien, hebben geen idee wat wetenschap is en wat het inhoudt.

0
271 Intellector

@264
Kunt u dan uitleggen waarom mijn vragen zo dom zijn? En waaruit dat trollen dan precies bestaat? Ik ben niet degene die gekrenkt is. Ik noem andere mensen geen Trol of dom. U wel. Dus wat is precies uw definitie van iets van u af laten glijden?
U gaat niet inhoudelijk op zaken in, dus waarom zou ik dan de trol zijn?

0
272 AJ74

@268
De grap is dat ik ook geen zonnebrandcrème gebruik. Ik vind dat ook helemaal niet interessant. Ik vind het leuk om te zien hoe iemand tot zijn mening komt. Daarnaast is het gewoon zijn/haar mening. Daar hoef ik niets aan te veranderen.
Punt voor mij is dat u niet weet duidelijk te maken hoe u tot uw mening komt, tenminste niet in een logisch consistent verhaal.

0
273 AJ74

@269

Verstandige reactie. Ik zie al iets van volwassenheid in u opbloeien. Klein puntje van kritiek. Ik vertegenwoordigen geen mening, maar absolute waarheid. Voor de duidelijkheid: mening is perceptie. Perceptie is kleinmenselijk gedoe.

4
274 malle loot

@271

Wetenschap is niks anders dan een modern geloof. Jullie zijn de opvolgers van de christenen van 50 jaar terug.

4
275 malle loot

@273
Zonnebrandcréme interesseert mij ook niks. Ik gebruik het niet, mijn wereld voltrekt zich buiten chemische troep. Dat is ook wat ik bedoel met een empirische filosofie.

>>Empirisch onderzoek omvat elke wetenschappelijke onderzoeksactiviteit die directe, eigen waarnemingen gebruikt.

5
276 malle loot

@276
Empirische filosofie is uw benaming om te zeggen dat u alleen in uw eigen ervaring gelooft, ook al hebben duizenden mensen een verbrande huid. Maar zoals ik u vorige keer al aangaf, puur de eigen ervaring tot uitgangspunt nemen heeft nogal wat kanttekeningen.

0
277 AJ74

@277

Niet als je daarbij universele uitgangspunten hanteert. Kenner en (het) gekende hebben een relatie met elkaar. Het gekende is al be’kend , ik weet (wist) het als kenner zijnde alleen nog niet. We hebben het dus over een ontdekkingsreis in metaforische zin.

Waar het fout gaat is als de kenner niet in ziet dat het subjectieve waarnemen is wat het woord zegt: subjectief.

In gewone mensentaal, op empirische wijze is vast te stellen dat zonnebrandcréme een overbodige uitvinding is. Niet dat zonnebrandcréme zo belangrijk is, maar het gaat om de onderzoeksmethode. De onderzoeksmethode zélf verwijst het subject naar objectiviteit, hetgeen een richtingaanwijzer is naar universele waarheid. Welke ten diepste bevat dat het subject zichzelf als subject waar neemt. Hetgeen alleen op empirische wijze is vast te stellen.

5
278 malle loot

@278
Ik ben blij dat jij, opabert en rattocasi de waarheid in pacht hebben, wat een heerlijk gevoel moet dat zijn.

0
279 kwatta

@278 Je weet de definitie van emperisch?

0
280 arcenist

@280
wat op ervaring of proefneming berust

En het is empirisch, niet emperisch.

5
281 malle loot

@281 Juist.
Dus jij gelooft alleen wat je zelf ziet/meemaakt.

Dat maakt jouw kennis zeer beperkt.

0
282 arcenist

@278
U zegt het zelf al. Een subjectieve waarneming, dat is een waarneming waarover geen universele waarheid geclaimd kan worden. Alleen het feit dat het subject dat het subject zichzelf waarneemt kan niet betwijfelt worden. En daarmee zijn weer aangeland bij de door u zo verguisde Descartes.

0
283 AJ74

@283

Zolang we het niet eens worden over cogito ergo sum, blijven we dwalen in valse descartiaanse aannames. Wat hij deed was het subject vast stellen via wetenschap. Hetgeen betekent dat het rationalisme heilig wordt verklaard. Hetgeen betekent dat dualisme wordt vastgesteld. (hetgeen Descartes met me eens zou zijn) Hij leerde om systematisch aan alles te twijfelen. Maar hij sloeg het belangrijkste over: het denken, rationalisme. En dat is de gevangenis waarin u zit. Denken is per definitie dualistisch. Daar was geen Descartes voor nodig. Dat kan iedereen empirisch vast stellen. Heraclitus zou zeggen, alles stroomt. (je kunt geen twee maal in de zelfde rivier stappen) En Heraclitus was toch al wat eerder dan Descartes.

Hetgeen ons bij het kennen brengt. Kennen is niet dualistisch. Daar zit het pijnpunt wat u niet begrijpt als aanhanger van Descartes. Van het woord kennen is kennis afgeleid. Kennis wil niets anders zeggen dan dát ontdekken wat al ís. Zo begrijpt de kenner hoe hij het subject ís en dat hij het subject terzijde dient te schuiven om zich niet te verliezen in perceptionele kennis welke ook bekend staat als geloof. Of wetenschap. Dat laatste gedeeltelijk. Want metaforisch gezien is de ontdekking van Pluto met de new horizons, de ontdekking van iets wat al ís. (als in: Pluto was al voordat de mens haar ontdekt had)

6
284 malle loot

@275 , zij die wetenschap als een geloof zien, hebben geen idee wat wetenschap is en wat het inhoudt.

1
285 Intellector

@74 : 'Verstandige reactie. Ik zie al iets van volwassenheid in u opbloeien,

Hopelijk gaat dat bij u ook ooit plaats vinden.

2
286 Lobbus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat te kort blijft bestaan zolang er niets aan de oorzaak word gedaan....

zojuist geplaatst door ongelovenloos

Marrie1
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Mooi laten luiden die noodklok, de batterijen lopen vanzelf wel leeg....

zojuist geplaatst door Marrie1

Marrie1
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Mooi laten roepen die Van der Burg, hij wordt vanzelf wel stil. ...

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@2 Ligt er aan, wie zijn post over gaat nemen. . . . ...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@5 Zo'n 10 jaar geleden hadden ze je voor gek uitgemaakt als je zou zeggen dat asielzoekers en gelukszoekers in cruiseschepen, vakantieparken e...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
CIDI: Joodse vrouw uit Amstelveen aan huis geïntimideerd

@22Vraag even aan Bennie Bob of ze de klep van de Kubus even dicht wil doen, het stinkt hier behoorlijk naar ruzie zoekers. ...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Hendrianus
Twee ongewapende Palestijnse mannen doodgeschoten door Israëlische leger, tonen door Al Jazeera uitgezonden beelden

https://www.nieuwskoerier.nl/news/977167-israeli-soldiers-shoot-and-kill-two-unarmed-palestinians-in-gaza-video%3Fbekijk=c%26orderBy=newest...

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

https://www.nieuwskoerier.nl/news/977167-israeli-soldiers-shoot-and-kill-two-unarmed-palestinians-in-gaza-video...

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@1 Hè ja, wat een goed idee. Dan zijn alle problemen in één klap opgelost! Pfff ... 🙄...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Weetal
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

Netjes dat ze begraven werden door de Isaeli....

12 minuten geleden geplaatst door Weetal

NK. App
CreampiewivesDiaper Humiliation Porn19 Year Olds NudeHunt4k PornPornhub Premium.for.freeFotos De Mulheres Negras NuasPorndcAsses AnalChristina Aguikera NudeDesi Gold X VideoLara Roseسكس معرجمHindi Aslil VideoXxx Video Com SexyFariy Odd Parents PornHot Maid SexKazakh PornIndian CatfightsDaughter NudeJav EngAsian Po RnEscortalligator.comIndionesia PornSabrina NocholeFantastic Porn440619 HentaiLolly Dames PornSky Rim PornGay Porn XvifeosPremature JoiHd Tean PornJohnny Sins BrazzersHd Xvideo NewKinkyshibbyXxx Videos HindeTamil Dirty AudioChinrse PussyKaty West PornOlace LibertineBiggest Boobs MilfNaked MeganfoxBianca Belair NakedHot Big Tits PornXxx Sax VidosSafe Porn Websites.rule 34江ロ動画Luna Star New VideosCreamy Exotica PornMompov Lorellموقع سكسي عربيElizabethbanks NudeNahatiSex Video For IndianXx Rated PornLauren Phillips ShoplyfterFotos De Mulheres NuaAs Mais Gostosas PeladasAsian FeetLouyse Hills BbcWomen Jerking Of MenPorn CreampieTangledpornWmily Black PornPorn Hd XhamsterBrazzers Xxnx ComMum And Son Bf VideoAnal OrgasmMia Khalifa FaceIndian Girl Girl SexPrederred411Silva SaigeMa Chele Chudachudi GolpoSexy SaraNude Star TrekVideo Pornographiqyeسوپر حیوانLow Mb Porn VideosTrance SexMom Hd Xxx VideosMarathi Jhavajhavi LivePorn Tube DesiShow Me Free PornographyAdultwprkLiterotica.comXnxx سكسيةX Indian Sex VideoJidi West PornTopnilyWifey SworldDownloade PornXvideo Hard SexEmily Willis FemdomEnorme CuloteListcrawlercincinnatiPuritanas.comEbony Black PornsQuero Foto De Mulher PeladaSamnata LilyGay Porn ArtHombres CogidosPizza Viral Couple VideoXxnx Desi GirlCrossdresser Black PornDani Amour Hot FuckingFamous Peoples NudesSexmodel FranceXvideolsSplit Tongue BlowjobHottest GaysexSexvidoes HdEmira Foods SexKinner FuckHd As PornSquirtinglesbiansBig Boobs Sexy VideoBri Teresi NudeMmd PornVideo AnalBus Porn VideoIndian Sex Gf BfHot Indian Adult MoviesBrazzers Porns For FreeBlnde PornXxx Videos DaseBackshots XxxTamanna Bhatiya Ki Sexy VideoHindi Leaked MmsLatina Teen FuckTelugu Aunty XxxPornhub官网ایرانیان پورنBf Xxx BfTirupur SexKenndra SunderlandBollywood Actress Pron VideoMum And Dad Sex VideoBusfuckingPornoperuBoysuckingBokep Ojol TerbaruHypnotized StrippingSara Jean Underwood PlayboyPornstars In CanadaVideosxxx EnespañolBbc On Bbc Gay PornOutdoor XxxMia Khalifa New Xxx VideoReal Hd PornHentai With Senpai