door Crannbuidhe in Buitenland  ·  75 Reacties

  • 5
  • 582x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Chat Baker

@51
Je plaat blijf hangen!

3
52 Realisme graag!

@43 : Idd, maar daar hebben ze allemaal aan meegewerkt en zijn ze allemaal schuldig aan.

3
53 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

54 Chat Baker

@Chat Baker.

Hoe vaak is jou al niet gezegd dat het JIT onderzoek bestaat uit deskundigen uit meerdere landen? En je gaat maar door en door met die plank voor je hoofd.
Speciaal voor jou: https://www.om.nl/onderwerpen/mh17-vliegramp/vraag-antwoord/

4
55 MayDay

@10 : Welk bewijs IS er? Niet dat van de satellieten van de US. Niet dat van de radar van Oekraïne. Allemaal zogenaamd net niet in werking, ofzo, als je die vrouwelijke perschef zag van Obama toen haar vragen werden gesteld, ging ze categorisch niet in op vragen over de satellietbeelden, waarvan US zei, ze te hebben, heel in het begin. Kort daarna lekten er beelden uit dat het Oekraïense soldaten waren, aan de insignes op de uniformen te zien, en dat ze dronken leken. Die perscheffin gaf gewoon geen antwoord op vragen over de satellietbeelden maar verwees als "antwoord" naar social media. Waar op YouTube een paar uur te vroeg een filmpje verscheen, dat zou moeten bewijzen dat het de opstandelingen waren, door middel van een gesprek tussen hun, alleen werd dat filmpje gepubliceerd een paar uur voordat het vliegtuig werd neergehaald. Gevoegd bij het gedrag van de corrupte Van Baalen c.s., het afzichtelijk doden van de echte demonstranten door de regering van Oekraïne alsmede door scherpschutters van US, riekt het werkelijk naar false flag. Net als met die betaalde opstandelingen die Soros had verzorgd. Allemaal om af te leiden van het feit dat er een illegale regering zit in hetzelfde Oekraïne dat we zo nodig in de EU moeten halen volgens de EC.

7
56 Wendel

@56 in welke van de 33 fabels , van russische makelij, gelooft u.

3
57 Moien

@57

In alle, duidelijk question

3
58 MayDay

@51 , @53 & @56
Jullie komen elke dag op elk draadje weer met de zelfde leugens aanzetten. Honderden posts later komen de nieuwe trollen en gaan er nog eens dunnetjes overheen.

Ik snap dat bij jullie hierdoor de kachel blijft branden, maar voor de normale burger begint dit uiterst irritant te worden.

Geef tenminste af en toe de indruk dat je de uitleg gesnapt hebt. Alsjeblieft!

3
59 Realisme graag!

@56 Het staat je uiteraard vrij te denken wat je wil, maar deze 'bijdrage' van jou is werkelijk één grote onsamenhangende brei aan one-liners en soundbites, een belediging van de ratio.

3
60 Crannbuidhe

denk dat verhaal #56 meer waarheid bevat dan alle andere reaguursels

6
61 Jongens van de Witt

@61 Geloof jij lekker de onzin die de Russen verspreiden. Ik hou het liever bij de feiten.

2
62 arcenist

@61 Praktisch elke zin in @56 bevat leugens, maar ja we weten dat Russofielen daar verzot op zijn.

2
63 User76

@63 welke zin niet dan? Ik heb er eentje proberen te vinden maar kan geen enkele zin vinden zonder leugens!

2
64 mike45

@61
Laat ik dat van jou nu ook niet anders verwachten!

Of heb je gewoon onder je andere nick ingelogd?

2
65 Realisme graag!

"....Voordat Putin Trump hielp, vermoordde hij eerst 300 mensen in de lucht. ...."

FAKEnieuws! Als dit ergens naar moet refereren dan is Rutte ook de moordenaar van honderden Syrische burgers die door Nederlandse Syriëgangers zijn vermoord in Syrië.....

Laatste wanhoopspoging Poetin te demoniseren!

5
66 CoolMemories

@66 Hoezo de laatste (wanhoopspoging volgens jou) ? Wat staat er dan te gebeuren ?

2
67 Crannbuidhe

@64 De eerste, oftewel de vraag, de rest ach ..

1
68 User76

@21
Het is natuurlijk je reinste kolder dat Malaysia niet bij het onderzoek betrokken zouden zijn vanwege het feit dat ze nog steeds de doodstraf hebben wat steeds door NOS wordt beweerd. Wie zouden zij in dit geval de doodstraf geven? Een land?

Meer voor de hand liggend, volgens mij, is dat Malaysia vanaf het begin geweigerd heeft de vinger naar Poetin te wijzen. Als je niet met de VS meespeelt dan mag je niet mee doen. Zou het kunnen zijn dat de Malaysia bijvoorbeeld WEET dat de verdwijning van MH340 een represaille was tegen het Malaysische Internationale Hof verklaring dat Bush en Co schuldig zijn aan oorlogsmisdaden? Amerika vergeeft zulke dingen namelijk NIET!! Men neemt vroeg of laat wraak. Mensen verdwijnen of verongelukken. Dat is hun modus operandi....
Ik denk niet dat de deelname van Malaysia de uitkomst van dit onderzoek zal verbeteren of dat ze bekend zouden maken wat de VS niet wil. Ze zijn al lang gewaarschuwd wat de gevolgen daarvan zijn.
Wat het resultaat van het onderzoek betreft is hier niets verandert.

4
69 CoolMemories

@61 als je dat moet, is het logisch, maar als je de partij van de 33 fabels geloofd en niet daardoor verdenkt is er iets mis met je logisch denken.

2
70 Moien

@67 "...Hoezo de laatste (wanhoopspoging volgens jou) ? Wat staat er dan te gebeuren ?...."

Dankzij de Russische steun aan het gematigde en seculiere bewind van Assad worden jihadisten en hun westerse sponsors in Syrië verslagen en buiten spel gezet waarna Poetin met deze triomf steviger dan ooit in het zadel zal zitten....pogingen om Poetin te demoniseren en politiek uit te sluiten zullen dan belachelijk en weggehoond worden.....

4
71 CoolMemories

@71 Grappig, je omschrijft exact Putin's doel van zijn militaire Syrie "avontuur", bereik met militaire middelen 'facts on the ground' om op die manier (met het pistool tegen het hoofd) politieke 'winst te bereiken' net zoals in Oekraine.

2
72 Crannbuidhe

@69
Wel ja joh, link die twee rampen ook nog even aan elkaar.
Heb je daar ook nog enige vorm van bewijs voor?

Oh ja niet nodig, je bent hier alleen maar om twijfel te zaaien,, zodat de aandacht van Rusland afgeleid wordt.

1
73 Realisme graag!

@71
Je begint net zo belachelijk te klinken als die oude USSR propagandisten.

Wie weet maken ze wel een beeld van Putin op een paard en een zwaard in zijn handen alsof hij persoonlijk die verachtelijke Amerikanen uit Syrië heeft verjaagd.

1
74 Realisme graag!

Ik zal er trouwens eentje uit pikken m.b.t. satellietbeelden @56 @61 etc, misschien dat het helpt en is mijn duit in het zakje.

De satellieten waar het hier waarschijnlijk om gaat zijn strategische satellieten (SBIRS, zie link onder), niet om mooie plaatjes te schieten, maar defensie. Er zijn er maar een paar van in de lucht (5 - 10), die ongeveer de hele planeet in de gaten houden met voornamelijk infrarood. Zij scannen de regio dan ook waar ze boven hangen, wat volgens een satellietexpert (in 1vandaag geloof ik) iets van 10 seconden duurt. Het gaat hier dan ook om detectie en tracking van 1 of meerdere targets. Door een combinatie van satellieten zeg 3, kan men de resolutie verkleinen tot zeg 3 seconden. Dit betekent dat je nooit de exacte lanceerlocatie kunt bepalen, maar wel door extrapolatie een schatting kunt maken. Dat is ook niet het doel van deze satellieten, maar om de dreiging te detecteren, zodat men mogelijke tegenmaatregelen kan treffen, zoals onderschepping, wat vooral van toepassing is voor lange afstandsraketten, zoals kernraketten.

Een BUK raket bereikt snelheden van mach 2 tot 3, en in het conservatieve geval van mach 2 is dit ongeveer 600 m/s, waarbij de hoogte van 10.000 meter binnen 20 seconden bereikt wordt. De data van zo'n satelliet of een samenvoeging van een aantal daarvan is dus maar een paar puntjes/coördinaten, van zeg 10/20 in totaal, ten tijde van MH-17. Dit laat het beeld zien van een "trajectory", waar Kerry het over heeft. Maar dus geen video of iets dergelijks en kun je dit op 1 A4'tje kwijt. De VS heeft deze informatie gedeeld met het MIVD en was voldoende voor OVV/JIT, dat de nabestaanden of wij, deze excel file niet te zien krijgen, lijkt mij evident.

Het is verder hoogst onwaarschijnlijk dat een satelliet met foto-mogelijkheden op dat moment foto's nam van specifiek dit gebied op dit tijdstip, ingezoomd en alles.

Dus ja satellietbeelden zoals wij die kennen, bestaan denk ik niet, het is eerder raw data, waar je op zich weer een filmpje van kunt maken, maar OVV/JIT vroeg specifiek naar raw data van b.v. de VS en die hebben ze gekregen. Verder moeten we maar afwachten waar het OM mee komt.

https://en.wikipedia.org/wiki/Space-Based_Infrared_System

1
75 User76

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@8Ook in het HBO werkte dat zo.De bedenkers dachten dat de scholen zich dan maximaal zouden inzetten, maar in plaats daarvan liet men het ...

3 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

RobP
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Mooi. Lekker langer licht 's avonds....

7 minuten geleden geplaatst door RobP

Kim Jong-un
Bangalijst ontdekt in bejaardentehuis Meppel

LOL...

21 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

ABRACADABRA
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

v.d. Burg, als er 10000 opvangplekken te weinig zijn, zijn er 10000 asieltjes teveel binnen gelaten...

30 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

RobP
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Overdag niks eten en 's avonds volproppen. Yep, dan denk je aan je hongerige medemens........

30 minuten geleden geplaatst door RobP

Zie Hier
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

Gewoon woke gezwam!...

32 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Kappen met die onzin!Terug naar de oude tijd...

34 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

ABRACADABRA
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 en wie zijn die antivaxxers volgens jou en die asieltjes zijn volgens jou ook allemaal gevaccineerd in land van herkomst ?...

34 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

RobP
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@70 Dat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid....

1 uur geleden geplaatst door RobP

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@64 Nou nou, is een agressie regulatie training niet iets voor jou ??...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

NK. App
Indian PurnBratty Sis Porn VideosXxx Bangali Video ComPorn Indian DoctorUna Esposa Demasiado JovenMas Puta XxxTamil SxeScarlett Rose PornstarXxx MyCali Caliente PornHot Girl GropedBackroomcastingcouch.vomXxxxxxxsex4chan SocManhawa 18Actrice Porno FrançaiseHentei MotherFatalmoelTransformerspornLilybrown2Kiner Sex VideoSex With ServentHindpornHentai RealNaked Biggest BoobsIndian Pron TvFull Open GirlDoujin MieBreastmilk PornBellesa MoviesWomen Orgasims PornKyrrax23Sexy Boobs PhotoBf VediosTanned PornMuscle Naked WomanGirlscontrolledPorn With EbonyFree Brazzera VideosWife First Time AnalCade.madoxxCat Woman R34Xxx PhatoBrazzers SonHot Brunnette NudeSexo DuroXxlokalSuperheroine Hypno PornTriple VaginalCash StuntsAi Upscaled PornSehuatangسكس سحاق مترجمMakenzie HensonBathroomxxxBella Roland PornMovies With NudeNaked Yoga GirlHentai à Lireافضل مواقع للسكسMale Celebrities NudedTop Pornstar In The WorldSkylar MeaFun Size BoysBast Sex VideoSoapy Massage PattayaKorean Forced Sex VideosThiccxxxLena Anderson AnalMega.nz LeaksTenali Raman Short StoryBrazzers BusFolsom GulchCowgirlhentaiPiper Parebo NudeHusband And Wife Romantic SexBelle Delphine Nudes LeakedDonna AmbroseScrolller PornLizzy LaynezSara Jay ComOutdoor Desi Sex VideoA Trip Down Memory Lame Madi Collinssiri DahlVina Sky PovHow To Masturbate MaleIndy Starfall:PornescortRuule34Sex Video Call Sex Video CallPorn IsabelleHinata NaketFan ServiceSnaccavelliIndian Hindi Sex MovieReilly ReidCoreana NudesMercy NudeBig Boobs Fucked HardKamasutra ChudaiHollywood Erotic VideosBoys Touching Girls Private PartsExxotica 2023Mature Porn SexsThe Pirot Bay ComNude Gabrielle AnwarPussy Lick VideoFull Sexx VideoAsian Anal Street MeatSextop.nrtMusically NudeBrazzers DoctorWww Xxx PhotoXxxsi VideoFirst Night Sex In SareeTop Porn Video'sIg Live NsfwKarlyetaylor OnlyfansMaa Beta Sex VideosWomen Stripping NakedFree Porn AppMature Porn Tune64 Sex PositionSide Boob NudeTabu Sex VideoCarootn XxxBdsexFemale Glory HoleVanessa Hudgens NudoFemboy Furry HentaiHai TaubaSexy Mom Xxx VideosMelrose FoxxXx MoviesStripper Lap DanceSite PonoLobsyertubeBigbangempireDoggy Style FuckColok MemekFilmes PornografricosPorn WvIm Bout To CumTgirlcumNude LesnianIndian Porn MoiesRobin Write NudeSheradian LoveTease BjWww.sixt.com VideoPornos Indiano