door Febee in Buitenland  ·  29 Reacties

  • 3
  • 313x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Haha, hebben jullie het door? Donald Trump, president van de USA. Hij lacht jullie allemaal uit. Allemaal!

17
1 Venividivici

Uit het artikel, voor de Trumpolina die niet eens de moeite neemt:

"Maar de themaweek schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat, omdat zowel de producten die Trump verkoopt als die van zijn dochter Ivanka niet in de Verenigde Staten worden gemaakt, maar wél in lageloonlanden zoals China, Bangladesh en Indonesië. Dat is al jaren zo, maar door Trumps feestelijke themaweek, herinnert iedereen hun president er graag nog eens aan dat hij eigenlijk een dikke hypocriet is."

4
2 zeikenderechter

Mr. Hypocrisy en zijn familie. Iedereen moet Amerika(anse produktie) op de eerste plaats zetten, behalve zij.

0
3 mountainlion

@3

Ja, ze zijn gek. Dat kost ze geld. Toont aan hoe bizar z'n agenda is.

1
4 zeikenderechter

Trump is dan ook niks anders dan een puppet van Alt Right , die Tea Party en waarschijnlijk ook de KKK ...

1
5 MarcusCole

@5 Lol. Wist niet dat aluhoedjes konden roesten.

14
6 solidsteel

De Speld?

1
7 GreyB

@6 Het is geeneens dat ver gezocht als je eigenlijk goed naar Trump kijkt , dat hij een puppet is eigenlijk al duidelijk vanaf het begin , zijn tirade tegenover de 'zwarte' Obama was het al zichtbaar dat hij daar bepaalde groepen meetrekt is ook niet echt dat raar gevonden.

3
8 MarcusCole

@8 Zijn "tirade" tegen de 'zwarte' Obama?

12
9 solidsteel

Wat is er mis met de zelf voorzienigheid van het land dat steeds is geprezen als zijnde de grootste economie van de wereld? Zijn de hooligangs van de globalisten kerk totaal hun verstaand verloren? Dat het beter is voor de wereld dat de mensen van de VS hun spullen zo goedkoop mogelijk blijven bestellen uit de landen met de laagste lonen en slechtste milieu en arbeidsomstandigheden, terwijl hun eigen economie die met zoveel misbruik niet kan concurreren wordt verwoest! Het is heel terecht dat Trump "made in the US" op de kalender zet!

(Ongeacht hoe hij zelfs zijn multinational heeft gerund in het verleden, hij was toen als bedrijfsleider ook maar de speelbal van de spelregels die de politiek voor hem bepaalde. En vraagt geen van de globalisten hooligans zich af of die berichten erover niet uit zijn verband getrokken zijn?)

13
10 Reactie

** gebruiker verwijderd **

Trump legt net op CNN uit dat hij wel móet produceren in China omdat die gemene Chinezen de valuta hebben gemanipuleerd. In eigen land is winst maken onmogelijk...

Let's make America even more fake again.

11 verdwijderd21

@2 "....dat hij eigenlijk een dikke hypocriet is...."

Welnee, het was tot nu toe onmogelijk met productie winst te maken in de VS (vraag maar aan Apple...) ....maar Trump is nu in de positie dit te gaan veranderen....daar is niks hypocriets aan! ....behalve dan voor verbouwereerde Trumphaters......

10
12 CoolMemories

@12 en wat kan Trump veranderen dat het nu wel winstgevend zou worden, de lonen nog lager, de regels en wetten die nog een beetje bescherming bieden aan de werknemer afschaffen?
Zelfde slechte omstandigheden als in die lage lonen landen creeeren?
Er staat net op een ander draadje dat men 15.000 visa mag gaan uitgeven voor buitenlandse seizoenswerkers, kennelijk wil geen amerikaan dat werk doen. En zo zal er ook geen amerikaan willen gaan werken onder dezelfde voorwaarden als in de lagelonen landen.

0
13 streek

@11 [ Let's make America even more fake again. ]

... the president is already hugely fake...

@13 [ kennelijk wil geen amerikaan dat werk doen. ]
.. of er is natuurlijk geen Amerikaan die dat werk KAN doen...

0
14 TedjeR

@14 nou het gaat heir om seizoenswerk in de landbouw, neit echt het moeilijkste werk. Maar wel relatief laagbetaald en met hoge eisen qua arbeid versus kosten oftewel hoog arbeidsproduktiviteit.

0
15 streek

@13
Dus de eerder uitgezette Mexicanen moeten de boel weer gaan redden daar..question

1
16 GreyB

@10 Kijk daar zie ik het verhaal uit een heel nieuw, voor mij nog onbekend, perspectief. Trump deed zaken met het buitenland omdat de politiek hem daartoe verplichtte, hij was een zielige speelbal van de politiek. hahahahaha, prrrrroesssst.

1
17 Gut

@17 : Logisch nadenken is niet je beste kant zo te zien. Het is geen verplichting van de overheid, maar van de concurrentie. Als de overheid geen regels zet en iedereen gaat in het buitenland produceren omdat dit ,mede dankzij de wet, het meest winstgevend is , dan kan je hier niet mee concurreren door lokaal te produceren waar de kosten een factor x hoger zijn.
Wanneer de overheid dit aan banden legt , dan kan er wel weer concurrentie bestaan op de lokale markt.

7
18 solidsteel

@18 Ik denk in die zin zo logisch dat de Yankee niet eens overheidsbemoeienis accepteert mbt ziektekosten verzekeringen, laat staan overheidsbemoeienis bij het zaken doen. U lult ook werkelijk alles recht wat krom is, dit ter meerdere eer en glory van hem die u doet kwijlen.

0
19 Gut

@18
En welke wet gaat Trump nu veranderen? Want hij kan bedrijven die in het buitenland produceten verbaal wel afmaken en straffen, maar zelf produceert hij er lustig op los in lage lonenlanden zonder gevolgen. Wat voor zijn bedrikven geldt, geldt ook voor andere bedrijven..
Hij heeft een grote bek (zoals gewoonlijk) maar zorgt wel goed voor zichzelf!!

1
20 GreyB

@19 : Ik lul niets recht, dat is nu eenmaal hoe er zaken gedaan worden.
Je kan uit principe proberen lokaal te produceren aan 200% de kosten , maar je product wordt dan ook aanzienlijk duurder en kan niet meer concurreren met de concurrentie.
Enkel wanneer je in een speciale nichemarkt zit met heel weinig concurrentie heb je een mogelijkheid te blijven bestaan , zoniet kan je inpakken

3
21 solidsteel

@20 : Daar ben ik ook benieuwd naar . Gaat hij daadwerkelijk iets veranderen wat zijn eigen business gaat beïnvloeden , of laat hij het maar een beetje aanmodderen zoals zijn voorgangers deden.

3
22 solidsteel

@10 Laten ze zelf dan maar eens het goede voorbeeld gaan geven. Want
2. Ze lopen achter de feiten aan: http://www.newyorker.com/business/currency/why-donald-trump-is-wrong-about-manufacturing-jobs-and-china
3. Geen politieke partij die een bedrijfsleider heeft gedwongen om zijn poductie naar een lage lonen land te verplaatsen. Dankzij het neoliberale gedachtengoed heeft de politiek tegenwoordig verrassend weinig meer te vertellen in de *wereld*economie.

0
23 dani

@21 Klopt helemaal uw verhaal, maar laat het nu niet voorkomen dat "arme" Trump onder de knoet van de politiek handelt zoals hij heeft gehandelt. Hij gaat voor eigen gewin niets meer en niets minder en niemand heeft hem hierin gestuurd en hij is zeker geen slachtoffer van het politiek systeem.

0
24 Gut

@24 : Elk bedrijf wilt winst en doet dit binnen het kader van de wetten , die door de politiek gesteld worden.
Dus ja het is wel degelijk de politiek die de spelregels bepaalt.
Maar hij zou hier in principe nu iets kunnen aan veranderen, de grote vraag is of hij dit durft. Ik denk het niet, maar we zullen zien.

Maar zeggen dat hij het anders had moeten doen met de huidige spelregels , is grote onzin. Want dan zal je bedrijf niet winstgevend zijn en dus niet lang bestaan en ben je dus geen zakenman. althans geen succesvolle.

4
25 solidsteel

@23 : "Geen politieke partij die een bedrijfsleider heeft gedwongen om zijn poductie naar een lage lonen land te verplaatsen. "
Klopt , maar ze bepalen wel de regels. En als alle concurrentie in het buitenland gaat produceren omdat het daar bvb 10X goedkoper is, dan kan jij niets anders doen dan ook in het buitenland te gaan produceren anders kan je nml niet concurreren.

4
26 solidsteel

@21
Waarom eist hij dat wel van andere grote bedrijven en doet hij dat zelf niet als hij weet hoe het werkt?

1
27 GreyB

@12 @18 Nou welke fantastische nieuwe wetsvoorstellen van Trumps hand gaan ervoor zorgen dat de VS concurrerend worden voor productie dan?

0
28 Utrecht_83

@25 Als hij niet anders kan is het onzin om te roepen dat anderen wel lokaal moeten produceren. Zeker als hij niets doet om de spelregels te veranderne.

0
29 Utrecht_83

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

11 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

2 uur geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Bangla Porn DownloadFucking Your Busty Stepmom In The Kitchen - Fantasy TabooLesbian X XHamsterpirnDiseree WestSun Y Leone XxxXxx XexiAlina Ali Harley Dean18 Year Old TitsZiggy Star DickdrainersAnome Porn Videos345simm-847Natasha Sex MovieMandy Florez PornDaughterincest PornSexxxx AfricaPornhub ThongDesi Boudi XxxBbwpornForce To SquirtSarah Snook NakedSplatxo PornAfrican MilfTelegu PornVillagefuckingMamadas VergasJax Slayher OnlyfansSocialmedaigirlsEmber Snow LesbianSeducing WivesIndian Sister And Brother XnxxOlder Mature Naked WomenMeet And Fuck GameBen 10 Gwen NakedPorn ImegasNaked Indian WebseriesTreesexPlanesgirl PornDry Humping LesbiansTall Girl SexKerala Hot Sex VideosNatty MellowTamil Wife XnxxBlackmail Sis XxxHitomi Tanaka RedditMy PornoNude Pictures Of TeenagersKenedy KresslerPorn BakersfieldD4 SwingNxnn VideoHalke Berry NakedSexxfSalma Hayek NekedDesi Bhabhi Sex HdIndian Homemade Xxx VideosPunjabi Desi Sex VideoPamela Anderson Porn VideoChaturbate For FreeNazipornSwx StoriesMia Malkova BlackedAmber PornstarBackdoorpornVoissiaHentais LegendadoPornhuberBuceteiros.comStand Up SexAll Porn Star XxxXx Sexy SexyPron MovirEbony Tribbing LesbiansDaddy Son Gay PornLobsyertubeWomen StripingThe Incredebles PornWww.nxnnBoops Pressing VideosFucking Indian LadySchool Teacher Hot VideoKhalessi 69 SuckingDibujos PornLena Plug Jason LuvBrunette Porn StarsIndian Sexy Blue VideoSuhagrat Hot SceneNepal Ka Sex VideoIndianauntysex ComTamil Actress Real NudeIndian Sexy Bf DownloadMandy Flores PornvideosXxnnx.comMasturbadores FemininosNatasha Nice Full VideoHardcore Fay PornSilklaboSexxxxvXnxx Desi TeluguSurprise Sex VideosSinpeca2Sunny Leone Sex SceneAustralian Porn StarFetish HypnoXx Indian XxChristy Love SquirtMega PersonalsReddit Cuckol DMulher Pelada TiktokNice Big TitsAdison Rae NudesAmerican Sex Hd VideosMetallic PantiesIndian Pink PussyPeporoni NippleEnglish XnxMom Pron SexPleasure Sex VideosBrother Sister Xxxx VideoBadoinkvrBlake Blossom PovM. PornSquirt UncontrollablyRocco Sifferidi PornHhornbunnyTabupornsDirtyroullteCulito RicoAlahna Ly LeakXnxx CoupleInternational XxxBuny ColbyFull Sax Video HdBlack Big Tittie LesbiansBewafa SexOpen Hot Sexy MovieXxx Korea ComRumi KodamNaked And Afraid UneditedName ThatpornadContos PornAmanda Bynes NudesTeenager Nude VideoNaked Body ShowWet Pusst PornDeepthroat And PukeScanhentai FrCarlacuteEliza Coupe NudeAmerica Sex Video Sex Video