door Elia in Buitenland  ·  27 Reacties

  • 0
  • 534x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dus Egypte geeft ze miljoenen liters brandstof voor hun elektriciteitscentrales, en wat doet hamas? Die gaan Egypte in en vermoorden daar 24 Egyptische soldaten.

En nou krijgen ze geen brandstof meer en zitten ze zonder stroom.

Zou je nou geen medelijden met ze krijgen?

6
1 Elia

christenenvoorisrael.nl

enjoy

11
2 info

@2

Heb je nog inhoudelijks, of blijft het bij één zinnetje gespuug? De haat spat er weer van af. Triest...

Logisch dat er een energieprobleem is in de Gazastrook: hamas vertikt het te betalen. Ze besteden hun verkregen Iraanse geld liever aan wapens en munitie, niet aan basisvoorzieningen voor de burgers.
Iedereen weet wat er gebeurt als je de rekening niet betaalt en de waarschuwingen negeert: dan gaat de knop om.

Maar het zal niet lang meer duren hier of Israël wordt weer verrot gescholden. Het is eeuwig en altijd hetzelfde, hier.

5
3 weerman

Hier probeert men, soms tevergeefs, aanslagen te voorkomen. Het zou voor de Mossad, waar ik een hoge pet van op heb, toch een makkie moeten zijn om terreurverdachten in de Gazastrook (waar het grootste gedeelte van de bevolking bestaat uit bejaarden, vrouwen en jonge kinderen bestaat) in het vizier te houden.

Volgens mij komt die aanslag op de Egyptische soldaten sommige leiders wel goed uit. En wie is er weer de pineut? De bewoners van Gaza die niets met terrorisme te maken hebben.

En Hamas zou ongezuiverd water lozen? Ik denk dat dat toch een zaak is van de waterzuiveringstechneuten, en niet van de politiek. En wat moeten die techneuten anders als ze zonder stroom zitten?

Mij is die aanslag op die Egyptische soldaten net iets te toevallig. Alleen al uit humanitaire overwegingen zou Israël danwel Egypte Gaza minstens een paar uur per dag van stroom moeten voorzien, zeker met deze temperaturen. Je kunt die mensen toch niet laten creperen als je nog één greintje medemenselijkheid in je d*nder hebt?

12
4 ~ Echelon II ~

@4 Hoe kom je d'r bij dat "de bewoners van gaza niets met terrorisme te maken hebben"?

Die zijn degenen die gekozen hebben voor hamas, voor de vernietiging van Israel, en voor oorlog.

En nu krijgen ze hun trekken thuis.

En leg eens uit waarom Israel de vijand die alle Joden dood wil hebben in leven zou moeten gaan houden.

7
5 Elia

@4 Als ze stroom willen, moeten ze betalen. En aangezien Hamas erom bekend staat voor het financieel uitknijpen van de bevolking, zou het toch geen probleem moeten zijn om voor een paar uurtjes stroom per dag te betalen.

4
6 Yisrael

@6

De PA betaald Israel voor de geleverde stroom en is de enige vertegenwoordige van het Palestijnse volk waarmee Israel zaken doet. De PA moet dus betalen en als zij dat niet doen dan sluit je de Westbank, en niet Gaza, af. Drie keer raden waarom Israel graag het gevaarlijke spelletje van Abbas meespeelt.

Als Abbas, na prijsopdrijving, uitlokt dat Hamas betalingsproblemen heeft moet hij niet komen janken bij de Israelische authoriteiten maar zijn zaakjes zelf regelen.

Bottom lijn, het heeft geen zak met geld te maken en alles met onsmakelijke machtsspelletjes.
Wie gaat er het verst piesen? En dat noemen zich leiders. Het blijven kijvende wijven die elkaar het haar uit het hoofd trekken. Wie sleurt dat zooitje ongeregeld eens uit elkaar en zegt op niet mis te verstanen toon dat de tijd van kijven voorbij is? Abbas, Netanyahu en de Hamas leiders, één pot nat.

11
7 Hendrianus

@7 Hendrianus

En wie zijn er weer de pisang? De gewone mensen (al bestaan die volgens sommige 'mensen' hier niet), mensen die niets hebben met politiek, kinderen die nog niet eens stemrecht hebben.

En die 3 "kijvende wijven" spelen spelletjes met mensenlevens en @5 Elia zag dat het goed was.

@5 Elia en @6 Yisrael

En hoe zit het met medemenselijkheid? Ik zou m'n buren in geval van nood ook helpen zelfs al zou ik ze normaal gesproken niet zien zitten of ruzie met ze hebben.

Van jullie mogen de gewone mensen blijkbaar doodvallen. Als daesh iets degelijks doet zó'n waffel, maar als de Israëlische regering bij zoiets betrokken is blijft het oorverdovend stil.

Gaza lijkt het ghetto in Warsaw wel. De wereld kijkt toe en doet niets.

8
8 ~ Echelon II ~

@8 >> En wie zijn er weer de pisang? De gewone mensen (al bestaan die volgens sommige 'mensen' hier niet), mensen die niets hebben met politiek,

## Hoe kom je d'r bij dat "de bewoners van gaza niets met terrorisme te maken hebben"?
Die zijn degenen die gekozen hebben voor hamas, voor de vernietiging van Israel, en voor oorlog.
En nu krijgen ze hun trekken thuis.

>> kinderen die nog niet eens stemrecht hebben.

## "Ik, de HEERE, uw God, ben een na-ijverig God, Die de misdaad van de vaderen vergeldt aan de kinderen, aan het derde en vierde geslacht van hen die Mij haten"
Ex 20:5

>> En die 3 "kijvende wijven" spelen spelletjes met mensenlevens en @5 Elia zag dat het goed was.

## Als de vijand die genocide op je wil plegen opgeruimd wordt dan is dat natuurlijk altijd goed.

>> @5 Elia en @6 Yisrael

En hoe zit het met medemenselijkheid? Ik zou m'n buren in geval van nood ook helpen zelfs al zou ik ze normaal gesproken niet zien zitten of ruzie met ze hebben.

## Als je buren al heel lang proberen jou en je hele gezin uit te moorden, dan zou ik ze een handje helpen om alle buren preventief te ruimen.

>> Van jullie mogen de gewone mensen blijkbaar doodvallen.

## Gevaarlijke gekken die keer op keer proberen mij te vermoorden mogen zo vlug mogelijk doodvallen.

>> Als daesh iets degelijks doet zó'n waffel, maar als de Israëlische regering bij zoiets betrokken is blijft het oorverdovend stil.

## Je wil het afsluiten van de elektriciteit vanwege het niet betalen van de rekening vergelijken met de terreur van de islamitische staat?

Als het om Joden gaat is niets jou te dol hé?

>> Gaza lijkt het ghetto in Warsaw wel. De wereld kijkt toe en doet niets.

## De wereld kijkt altijd toe en doet niks, net zoals jij toekijkt en niks doet.

De wereld keek toe toen de Joden uitgemoord werden, de wereld keek toe in Ruanda, de wereld kijkt toe in Syrië, jij kijkt toe, een enkele uitzondering daargelaten kijkt iedereen toe.

7
9 Elia

Kijk, hier hebben we één van de zeer weinigen die wel wat doen: https://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2016/01/nederlander-opgepakt-om-doden-is-strijders

6
10 Elia

@9 Elia

Tja, lees het nieuwe testament er eens op na. Die god der wrake heeft zijn zoon gestuurd om de zonden van de mensheid te dragen.

Bovendien hoeft het grondpersoneel niet te bepalen wie slachtoffer van de wraak van jahweh moet worden. Als hij almachtig is kan hij dat prima zelf af.

Zelf vind ik het afschuwelijk hoe jij over het leven van je medemensen schrijft c.q. denkt op basis van een boek waarin jij gelooft.

6
11 ~ Echelon II ~

@10 Elia

Nee, ik doe fysiek niets. Dat kan ook niet, maar ook al zou het kunnen dan nog niet. Ik geloof niet in geweld. Daarom kies ik voor vreedzaam protest zoals een boycot.

6
12 ~ Echelon II ~

@12 Klaag dan ook niet als anderen ook niks doen.

5
13 Elia

@11 Lees hier waarom God toch niet zijn zoon heeft gestuurd om de zonden der mensheid te dragen: http://BergZion.notlong.com

5
14 Elia

@13 Elia

Ik klaag niet. Ik uit mijn mening.

6
15 ~ Echelon II ~

@14 Elia

Ik ben religieloos en ik blijf me verbazen over het feit dat religie de menselijke geest zo kan vergiftigen.

U hebt zelfs geschreven dat wat u betreft alle 2 miljoen mensen in Gaza "uitgeroeid" mogen worden. Als dat het effect is van uw geloof mag wat mij betreft elke synagoge waar dat gepredikt wordt gesloten worden. Dat is puur haatzaaien IMHO.

Maar goed, uw argumentatie is alleen gestoeld op geloofsfeiten en jijbakken dus ik laat het hierbij. Ik heb weer wat bijgeleerd over het wereldbeeld van een bepaald soort gelovigen, waarvoor mijn dank.

5
16 ~ Echelon II ~

@9 Elia

Je schrijft:
## "Ik, de HEERE, uw God, ben een na-ijverig God, Die de misdaad van de vaderen vergeldt aan de kinderen, aan het derde en vierde geslacht van hen die Mij haten"

Is er nog iemand verbaast dat mensen antisemiet worden door dit soort haatdragende teksten over (kleine) kinderen?

12
17 Uit Den Haag

Gezellig weer hier... inclusief de bekende linkjes naar BergShit...

1
18 TedjeR

@17

Ja, daar ben ik wel zeker verbaasd over. We kregen namelijk hersens om na te denken. alleen; mensen die "antisemiet" werden scheren iedereen over één kam. Zonder na te denken. Dat is kwalijk en fout.

3
19 weerman

@16 >> U hebt zelfs geschreven dat wat u betreft alle 2 miljoen mensen in Gaza "uitgeroeid" mogen worden.

## Dat heeft niks met religie te maken, maar met overleven.

De arabieren daar hun hoogste doel is het vernietigen van Israel en het uitmoorden van alle Joden.

Ik geloof in zelfverdediging en niet in passief m'n kop er af laten snijden als ze komen.

http://tinyurl.com/no-coexist

4
20 Elia

@20

Het is altijd weer opvallend dat anti-Israëlische lieden (en dan zeg ik het netjes...) zich altijd druk maken om een vermeende Israëlische "genociiiiiide", maar zich nooit druk maken om precies dergelijke uitspraken van arabische zijde. Dan zijn ze stil. Met twee maten meten, is dat.

3
21 weerman

@20

- "Ik geloof in zelfverdediging en niet in passief m'n kop er af laten snijden als ze komen. " -

Dus homo's mogen preventief orthodoxen uitroeien?

0
22 Pegasus

@22 Ik denk dat het handiger is als ze gewoon normaal gaan doen, dan kunnen we allemaal in vrede en harmonie samenleven.

5
23 Elia

@23

Dat je mensen wil doden omwille van hun geaardheid kan ik niet als normaal beschouwen.

Misschien moeten die orthodoxen als jij eens normaal en vredelievend doen.

0
24 Pegasus

@24 Maar het vermoorden van 56.000.000 ongeboren baby's PER JAAR, daar heb je weer geen problemen mee?

Dat vind je wel normaal en vredelievend?

4
25 Elia

@25

Je probeert van het onderwerp af te dwalen.

1) Jij stelt dat je een bevolkingsgroep mag uitmoorden wanneer ze je willen doden. ( @16 )
2) Jij hebt gesteld dat jij en alle orthodoxen alle homos willen stenigen. http://i.imgur.com/GOcnIT1.png
3) Volgens je eigen logica staan homoseksuelen dus geheel in hun recht om je met gepaste munt terug te betalen.

0
26 Pegasus

@25

Dat zijn ethische vragen. Er is m.i. geen vrouw ter wereld die vrolijk zingend naar de abortus kliniek gaat. Er is altijd een reden waarom abortus de beste optie is voor zowel moeder als het ongeboren kind. Jij noemt het 'moord'. Dat roept de vraag op wanneer er sprake is van 'leven'.
Zeker, een abortus die uitgevoerd wordt bij een behoorlijk ver gevorderde zwangerschap acht ik not done. Daarom wordt er ook een limiet gesteld tot wanneer een abortus mag plaatsvinden. Dat dat tijdstip discutabel is zal altijd zo zijn.

9
27 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Groen licht voor asielopvang aan Jacob Obrechtlaan

Ik denk niet dat ouderen daar tussen willen wonen wat natuurlijk goed te begrijpen is....

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Thuis willen ze niet vechten, maar in Europa wel ... 🙃...

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Rechter beperkt gebiedsverbod voor Pegida-voorman tot 10 april

Dubbel, zie deze koppeling:https://www.nieuwskoerier.nl/news/977417-gebiedsverbod-pegida-voorman-in-arnhem-teruggebracht-naar-drie-weken...

8 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@37 dus die Spreidingwet zal tegen 2026 in gaan. Nederland onaantrekkelijker maken? Als de mensensmokkelaars en landverlaters een hier zoude...

9 minuten geleden geplaatst door Slavink

ongelovenloos
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Dus duiken ze allemaal hierheen....

9 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Reconquista
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

@4Ik denk dat ze wel weten van wie de honden waren. De hondenpaspoorten zaten in de tas en daar staan ook de gegevens van de eigenaar op. En d...

15 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Weetal
De nieuwe premier krijgt het zwaar

Komt omdat het vorige kabinet ereen puinhoop van heeft gemaakt....

18 minuten geleden geplaatst door Weetal

ongelovenloos
IS-woordvoerder roept tijdens toespraak op tot aanvallen tegen christenen en joden

Dit gebeurt om dat ze er niet voor op de vingers worden getikt .en wederom een geluid van Amnesty die dit soort dingen de kop in moeten drukke...

18 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
183 bestuurders op de bon geslingerd voor rijden met mobiel in hand

Er moet ook eens gecontroleerd worden op mensen die hun navigatie of mobiel midden op het raam hebben geplakt .Negen van de tien keer zitten z...

21 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13 ja, vreselijk, nooit inhoud maar zo vaak op tekst, woordkeus en daar maar over etteren ... 🙃...

22 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Teanna Trump DpPorntube SisSister Anime PornReal GrannypornCamsitesUsedridesKorean Hot PicsKaley Cuoco Leaked NudesRed Neck Gay PornHentai PublicKatrina Kaif BlowjobDaddy Dirty TalkAsia.pornoSaxchutUtah NudesHorny AsianSock BondageScrewmywifeclubXhamsterlive.comBhad Bhabie Leaked OnlyfansJamician PornTrashy BonerJapan Porn Video日本avH 视频Hanime ComicHantai ParadiseQuadrinho PornNaya KhalifaFuck GrannyEmily RudLesvianismoTales Of AndrogonyBangla Sexual VideoPorn NaturallyPolis XxxGranny Sex PornHindi Xxx Pron VideoWhite On BlackpornCum On GlassesBest Sexscene EverFilme PornografiaPornovideoshub.Porn FootjobsPorn Hub PornMother Soon PornArmpit FuckingBelly Dance XnxxMom Romantic Sex VideoHindi Adult Porn VideoFilm Pornostar GratisBig Black Booty PronKavithasexIvanka PeachPorn DuddYoujizz.conReluctant BjXmaster Sex ComSouth Indian Women Sex VideoUnfaithful Wife PornSouth Indian Student SexSera Ryder GangbangNina Agdal LeakNami SexPerfect Breasts PornAdult Web Series SitePure Taboo UnclePorn Indian Bf GfAlina.rose OnlyfansMuyzo RrasBritishpornoMunh Mein LandWaaa-259Maa Beti SexJessica StoyaXhamster PornoXxx C ComIndian Lund ImageCxconfessionsGarhwali Sex VideoCougar CreampiesProvate Society PornBulge PornSex Sex Full HdLesbian Compilation PornCamel Toe UpcloseJap PeggingRealskybri Onlyfans LeaksVideos De LesbianaspornoMalayalamsexmoveBlackcocksexPron Video SleepingHotstar Sex VideoCockplug OnlyfansLyna Perez InstagramNsfe GifPornozin ComTeen Age Porn TubeStephanie LoveCumflation ComicMorning XxxSex And Romance VideosMenschatLoosserss CamSex Picture KannadaAnhela White PornCherie Deville MassageGirlsnackedVixtoria Cakes PornMelina.goranssonSex Video 9Xnxx Bad UncleLifeselectorCosplay MasturbationBigdickbitch.comDastan_yeseviiLoad In My MouthMaa Bete Ki SexMelkor MacinAfrican Lady Sex VideoPoneroticaNude FitTrannypornPorno LatinaVideos España XxxPussy Hd PicIndian Gay SecGina Valentina.pornoCollege Romance SexIndian Couple Cam SexPussy Eating GifSixxxGangbanged TeacherPanochitas PornUk Porn VideosPorn BlackA Loha TubePorno De MulheresWife ExhibGoddess FionaJav UncensorerRed Tub SexGirlfriend Porn HomemadeMile High MediaIndian Pron Hd VideoMalayalam Old XxxJodi Taylor AnalCandylove AnalPorn Mia Khalifa NewJaoanese Porn