door Elia in Politiek  ·  21 Reacties

  • 3
  • 393x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De talmoed en de thora zijn stierenpoep. Evenals de bijbel en de koran overigens. De aartsvaders Abraham, Isaäk en Jakob en hun vrouwen Sara, Rebecca en Lea hebben nooit bestaan.

6
1 Slartibartfast

.Gedurende de 19 jaar dat Samaria en Judea, inclusief Jeruzalem door Jordanië was bezet en Gaza door Egypte, sprak niemand over een Palestijnse staat, noch de Arabische wereld, noch de Verenigde Naties. Niemand vroeg aan Jordanië en Egypte de gebieden aan de ‘Palestijnen’ over te dragen. Niemand had toentertijd ooit van een Palestijns volk gehoord. Dat bestond gewoonweg niet! De Palestijnen en met hen diverse anti-Israël groeperingen, schrikken er niet voor terug de geschiedenis te herschrijven, alleen maar om de Joodse aanspraak op het Beloofde Land ongedaan te maken. Maar het ontbreekt ze aan overtuigend bewijs de Joodse historische claim op het Bijbelse grondgebied onderuit te halen. Israël is niet tegen een Palestijnse staat ten strijde getrokken en bezet dus ook geen Palestijns land. Israël veroverde de gebieden Samaria, Judea en Gaza, niet op de Palestijnen maar op Jordanië en Egypte. Jeruzalem was nooit de hoofdstad van een andere staat dan Israël en al helemaal niet van een staat die nooit heeft bestaan. Zelfs in de tijd van de Ottomaamse Turken stond Jeruzalem nauwelijks in de belangstelling van de islam. Die belangstelling ontstond pas nadat de Joden waren begonnen met de opbouw van hun aloude verwoeste land.

13
2 Moskowfiets

Diverse Palestijnse leiders zijn naarstig op zoek naar een historisch verhaal die hun claim op het land zou kunnen bevestigen. Ze nemen daarvoor zelfs hun toevlucht tot Bijbelse volkeren, hoewel ze niet in de Bijbel geloven. De Palestijnen zouden afstammen van de Jebusieten, Kanaänieten, Hetieten en Filistijnen. Deze volken komen geen van allen voor in de Koran. Volgens een Arabisch lid van de Knesset Ibrahim Abdullah Sarsur, leider van de Islamic Movement in Israël, zijn de Palestijnen afkomstig van de Arabische Jebusieten. Deze Arabieren zouden de stad Jeruzalem hebben gesticht lang voordat de Joden ten tonele verschenen. Ze hebben in feite geen idee waar ze het over hebben want de genoemde volken zijn geen van allen afkomstig van Sem maar van Cham en zijn dus geen Arabieren. De terreurbaas Jasser Arafat sprak steeds over zijn Filistijnse volk. Hij proclameerde dat de ‘Palestijnen’ afstammelingen zijn van de Filistijnen maar daarvoor bestaat eveneens geen enkel bewijs. De bijbel noemt hen een ‘bastaardvolk’ dat betekent, dat de Filistijnen van de eindtijd een verdeeld volk zijn zonder zuivere identiteit en dat is precies het geval met de huidige ‘Palestijnen’. In een interview van 31 maart 1977 met de Nederlandse krant Trouw , zei Zahir Muhsein, lid van het uitvoerend comité van de PLO:

12
3 Moskowfiets

@2
(...) Maar het ontbreekt ze aan overtuigend bewijs de Joodse historische claim op het Bijbelse grondgebied onderuit te halen (...)

Andersom ook. Dus is dat land geclaimd op basis van een drogreden.

9
4 Slartibartfast

“Het Palestijnse volk bestaat niet. De oprichting van een Palestijnse staat is slechts een middel ter voortzetting van onze strijd tegen de staat Israël voor onze Arabische eenheid. In werkelijkheid is er heden geen verschil tussen Jordaniërs, Palestijnen, Syriërs en Libanezen. Alleen om politieke en tactische redenen spreken we heden over htr bestaan van een Palestijns volk, daar de nationale Arabische belangen vereisen dat we het bestaan poneren van een afzonderlijk “Palestijns volk” om het Zionisme tegen te gaan.Om tactische redenen kan Jordanië , dat een soevereine staat is met vastgelegde grenzen, Haifa en Jaffa niet opeisen, terwijl ik als Palestijn, zonder twijfel Haifa, Jaffa, Beer-Sheva en Jeruzalem kan eisen. Maar vanaf het moment dat wij ons recht op geheel Palestina laten gelden, zullen we zelfs geen minuut wachten om Palestina en Jordanië te verenigen.

Mahmud Al-Zahar leider en mede-oprichter van de terreurbeweging Hamas, heeft openlijk toegegeven dat het idee van een historische ‘Palestijnse natie’ slechts een propagandastunt is van allen die tegen de wedergeboorte van Israël zijn. Dat zei hij in een interview met het tijdschrift ‘The Economist’. Op het officiële televisiestation van Hamas in Gaza, stelde Mahmoud Al-Zahhar op 18 november 2010 de kijkers de uitroeiing van de Joden in het vooruitzicht.

12
5 Moskowfiets

Ach nee, weer die slachttofferrol......


*zucht*

6
6 HenkG

Jammer. De Unesco is ook niet meer dan een politiek werkstuk. De Unesco is geen onafhankelijke organisatie. Dus om de Unesco verantwoordelijk te maken, is onzin. Je zou eerder de politieke lobbyisten ter verantwoording moeten roepen. Die hebben elk zo hun eigen agenda.

3
7 Suikerbeessie

Oud nieuws.

8
8 Yisrael

Sinds wanneer ligt Hebron in Israël

7
9 niet-alles-geloven

@2
"hun aloude verwoeste land"?
Hun land?
Erfenis van het kolonialisme, "weggegeven" door mensen die het niet bezaten, in gebruik genomen zonder rekening te houden met de mensen die er al woonden.
Het gros van de huidige joodse israeli heeft geen genetische banden met de oorspronkelijke bewoners.

8
10 PuurHagelslag

@9 Sinds 3300 jaar geleden.

9
11 Elia

@11

Hebron lag 3300 jaar geleden niet in Israel. Stop met liegen.

3
12 Pegasus

Joden in Israel, het gros van Europese afkomst, kunnen helemaal geen aanspraak maken op oude en grotendeels bijbels-vervalste Israelische geschiedenis want die geschiedenis betreft een uitgestorven volk. Op dezelfde manier kan een katholiek hier geen aanspraken maken op de Spaanse geschiedenis. "Jood" is geen ras of ethniciteit, het is een godsdienst.

6
13 Ness

Zijn nog wel meer zaken die door UN commissies worden aangepast aan hun ideeen!

1
14 Zie Hier

Je kunt ook niet enerzijds de Joodse claim verwerpen en anderzijds de islamitische claim accepteren vanwege dezelfde reli-onzin.

2
15 Wild Rover

@12 Stop met onzin verkondigen over zaken waar je geen verstand van hebt.

7
16 Elia

@13 Dat zou je natuurlijk wel graag willen dat de Joden uitgestorven zouden zijn, maar dat zijn ze dus niet.
En dat gaan ze ook nooit zijn.

Hun vijanden verdwijnen als sneeuw voor de zon, we zien nu europa wat 2000 jaar lang geprobeerd heeft de Joden op te ruimen het afvoerputje in gaan. Maar de Joden zijn er nog, en sterker dan ooit weer terug in hun eigen staat.

Professor Nicholas Berdkilaev, van de Moskouse Academie voor Spirituele Cultuur, in zijn boek "De betekenis van de geschiedenis", gaf het volgende commentaar: (11)

"De Joden hebben een zeer belangrijke rol in de geschiedenis gespeeld. Ze zijn bij uitstek een historisch volk en hun lot weerspiegelt onverwoestbaarheid ..... Hun lot is te zeer doordrongen met het metafysische om in materiele of positief-historische termen te worden uitgelegd. Ik herinner me hoe de materialistische interpretatie van de geschiedenis, toen ik in mijn jeugd probeerde om het te controleren door het toe te passen op het lot van de mensen, toen faalde het in het geval van de Joden, wiens lot absoluut onverklaarbaar bleek vanuit het materialistische standpunt. En, inderdaad, volgens het materialistische en positivistische criterium, zouden deze mensen lang geleden omgekomen moeten zijn. Hun voortbestaan is een mysterieus en prachtig fenomeen wat laat zien dat het leven van deze mensen wordt beheerst door een speciale voorbestemming, wat het proces van aanpassing, uiteengezet in de materialistische interpretatie van de geschiedenis, overstijgt. Het voortbestaan van de Joden, hun weerstand tegen vernietiging, hun uithoudingsvermogen onder absolute eigenaardige omstandigheden en de getrouwheid waarmee zij hun rol in de geschiedenis vervuld hebben, al deze punten wijzen op de bijzondere en mysterieuze fundamenten van hun lot."

10
17 Elia

@16

Het koningkrijk Israel lag een stuk noordelijker en is later gesticht.

Aardig detail: De joden hebben de stad Hebron volledig uitgemoord toen ze het veroverden.

1
18 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

19 Elia

Een hoop gedoe om niets
http://www.haaretz.com/opinion/.premium-1.800413
"UNESCO’s recognized the Old City of Hebron (Al-Khalil) and the Ibrahimi Mosque (Tomb of the Patriarchs) as a world heritage site holy to three faiths.
And because this heritage site isn’t on the moon, but in the State of Palestine (which has already been recognized by the world), the name written in parentheses is Palestine. And that’s what all the fuss is about."

In parentheses, the decision noted where

1
20 tsja

@20

Storm in een jeneverglas dus.

0
21 Drumpf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
Is het waar dat de meeste asielzoekers 'gelukszoekers' zijn?

@79 m post@81 RobPAlle onderdelen van mijn betoog vallen als puzzelstukken in elkaar.Koopmans constateert dat het EU-asielrecht een lote...

22 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Offtopic

Voor de liefhebber(s) van wetenschappelijke papers: https://sci-hub.41610.org/ https://scihub2024.vercel.app/ ...

26 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
FDA Wants To Replace Salt With Bill Gates’ New mRNA Fake Salt

Nog meer Frankenstein voedsel van jullie vriend Bill Gates ! 😝...

29 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Wedergeboren
Offtopic

Paywall omzeilen? Het kan (en mag) niet meer! [België] https://www.bartstoffels.be/2022/06/10/paywall-omzeilen-online-krant/ ...

31 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Iedereen snapt natuurlijk wel dat die 2 miljard daar niet naartoe gaat. In de tijd van Gladio heette dat "algemene zaken" XD...

36 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

LoydMorris
Eerste Kamer stemt in met einde aan 61 jaar Groningse gaswinning

Een van de DOMSTE maatregelen die onze regering ooit genomen heeft! Wat een stelletje onnozele, kortzichtige halzen zitten daar. . . . ...

41 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

wildersfan
‘Er groeit een generatie op die nooit een betaalbare woning kan vinden’

Gelukkig gaat het goed. Nog ff 10 miljard naar Oekraïne overmaken. 20 Miljard naar de EU. Etc......

44 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Rooibos
Muziekdraadje

Freddie James - Get Up And Boogie • TopPop ( 1979 )https://www.youtube.com/watch?v=SYywdZvG6XY...

44 minuten geleden geplaatst door Rooibos

LoydMorris
'Vrouwen vinden mannen met een wit bestelbusje woest aantrekkelijk'

Omdat deze mannen, in hun witte bestelbusje, de bestelde schoenen, jurkjes en andere zooi komen brengen. . . ....

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Muziekdraadje

Mr. Nightlife - Iedereen Wist Hethttps://youtu.be/c1cMgNm9I8A...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Katun SexPron IdHot Sexy Sexy BfChola NudeKeex MoviesApplication PornhubFivel Stewart NakedXnxx Indian 18American XxnxPeliculas PornoxxxgratisRizu SuzukiClitoria PussyDegrees Of LewdittyGay Porn GratuitFlorida PornOnlyindianpronVillage Couple Sex VideoYour Xxx VideoOmegle TitsPorn Mia KhalifaIwantclipsReal Incset PornFilmeporno RomaniaMilf CamXnxx BoosHanna HaysBikini CreepshotCelebraty Nipple SlipDoggystyle PorntubesNoelia PornosMorgpie XxxSky Bri OfFree Xxxporn.comVoyeurwcVideos Pornograficos De FamososRdr2 Rule 34Best Free Porn WebsitesPorngames OnlineClassmate PornS3xy VideoDesi Hd NudeXasiatDeep Throat TrainingPark XxxIndian Natural Sex VideosSleeping Sister Porn HdXxx Hindi Old ManHd VintagepornLexi Luna TeachingBondage FistingSkipthegames FayettevilleSexe NueHuge Tits TeeGsy Forced PornCherri DevilleXxnx BhojpuriSuniy LiyonFree Pornostar VideoShinobu HentPorn SxeyMichelle Keegan NudeUn Hombre Cogiéndose A Una MujerTamil Ramba SexVietnamese PornhubSaxxy VedioSex Sex Sex MovieAnanya Pandey Xxx PhotosTight Dress XxxBig Boobs Romantic SexMexican Porn HdHussie PassMmsmasalaAri AlectraCzech Av18 Year Old Girl Xxx VideoBengali Hot Film VideoSlutywifeShowing Porn VideosHot Nude RedheadsLauren German NudesDustin Zito PornPorn RushenHollywood Actress Sex SceneSaree XvideoHentai MuchoDaft.sex TwitterNude OldestMovies 2kKardashians NakedSexx StoryIndian Gf Bf Xnxx1080 Hd SexUrbabydollxo PornFc2 Ppv 3782247Veronica Avlu PornXnxx.scomJavjdLieux De DraguThehun.coomXy Sex Video60 Pluse MilfBreckie Hill Nude LeakKerala Aunty Sex MoviePornografia FotograficaNaked SailboatingHot Sixy VideoKorian Sex MovieKimmy Granger PornCoregasm PornLesbian Christmas PornFreeporn BlowjobsGand Maar VideoKiara Mia Sex3gp King SexBrazzers In TeluguAri Kytsya PornSuny Liyoni XxxJanpanese Porn MovieBeach OrgyArgentina XpSucking DiSridevi NakedGuko.tuIndianbhabisexXhamster Japanese MomVigorous Sex VideosJessa Rhodes JoiRaisa Wet SxAgrigateTop Vr Porn SitesAngela White Porn StarDiseny PornRussian XxxxNaked Gay BoysNurse PornhubSkiptheganesWebchoc ComSiriyalXxnxfamilyRaipur Red Light Area伊藤舞雪Xxx7Canaux Telegram SexeTentaclr PornAiden ShawRon Jeramy4 Girls FingrrpaintSamantha Sexy Videos TeluguVintage Mom Son PornTisvid