• 5
  • 860x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@8 ".....De Joden zijn de oorspronkelijke bewoners van Israel:
...."

Was het maar zo simpel...

2
51 CoolMemories

Israël, de VS en dus ook andere westerse landen zijn zo gespitst op het omverwerpen van de seculiere en gematigde Assad dat ze daarvoor jihadisten steunen en bewapenen en een full-scale oorlog in Syrië hebben ontketend......tot hun stomme verbazing zit Assad er nog steeds en helpen zowel de Russen als Hezbollah de Syrische regering tegen de terroristen.....het Westen mag dus niet klagen over de aanwezigheid van Russen en Hezbollah in Syrie....!

2
52 CoolMemories

Hezbollah op de lijst van terroristische organisaties van de EU?

Kamervragen:
https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2010/06/02/beantwoording-vragen-coruz-over-hezbollah-en-de-eu-lijst-van-terroristische-organisaties

Vraag 1

Hebt u kennisgenomen van het bericht dat Hezbollah niet op de EU-lijst van terroristische organisaties staat? Klopt dit bericht?

Antwoord:
Ja, ik heb kennisgenomen van het bericht.

Vraag 3
Welke stappen gaat u ondernemen, opdat de Hezbollah alsnog op de EU-lijst van terroristische organisaties komt te staan?

Oeps....
Hezbollah staat niet op de lijst van terroristische organisaties van de EU ......

Enne ..... heeft Nederland Hezbollah eigenlijk wel op de lijst van terroristische organisaties gezet?
Nou......
Nee.
Hezbollah staat er mooi NIET op, ook al roept de regering soms anders.

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/rapporten/2015/08/27/nationale-terrorismelijst

Staat Hezbollah op de lijst van terroristische organisaties van de Arabische Liga?

Ik lees in Wikipedia van niet.

Oeps....
Hezbollah staat ook al niet op de lijst van van terroristische organisaties van de Arabische Liga!

En de 'Gulf Cooperation Council' dan?
Dat Hezbollah op de lijst van terroristische organisaties van deze ZES leden van dat clubje staat is niet vreemd. Het zijn Saoedi Arabië en haar buurtjes. Saoedi Arabië steunt IS.
En Hezbollah vecht tegen ........ IS.

En zo kan ik nog uren door gaan.
Maar het is duidelijk: wat je vertelt klopt niet!

Hezbollah is alleen in de ogen van Israël, de VS met 3 vriendjes en een paar griezelige landen zoals Saoedi Arabië een terroristische organisatie. De andere 180 landen vinden dit ook onzin!

En sommige landen zoals Engeland zijn wat schizofreen.
De ene helft wel, de andere helft niet.
Maar goed.
De Engelsen ......

12
53 Uit Den Haag

@53 EU:
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32017D0154&from=EN

Arabische Liga:
https://www.google.nl/amp/s/www.nrc.nl/nieuws/2016/03/11/arabische-liga-bestempelt-hezbollah-als-terroristisch-a1408658/amp

Oké over Nederland heb je kennelijk gelijk, puntje voor jou. Maar goed als het al op de EU lijst staat, is dat geen probleem. Nederland heeft daar overigens wel voor gepleit zie ik net:
https://www.google.nl/amp/s/www.nrc.nl/nieuws/2012/09/08/nederland-wil-europese-sancties-tegen-hezbollah-het-is-nog-niet-zover-a1441871/amp

GCC en o.a. VK kan je ridiculiseren en de VS, Canada etc. kan je negeren, maar jouw persoonlijke mening is irrelevant.

Ik had voor mijn lijstje gewoon even snel gekeken op Wikipedia:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hezbollah
"The Arab League,[49] United States,[50] France,[51] the Gulf Cooperation Council,[52][53] Canada,[54] Japan,[55] the Netherlands,[56] and Israel[57] have classified Hezbollah as a terrorist organization. The European Union, New Zealand, the United Kingdom,[58] and Australia[59] have proscribed Hezbollah's military wing as a terrorist organization, while making a distinction with Hezbollah's political wing."
Uiteindelijk bleek dus alleen Nederland niet te kloppen, prima.

Conclusie:
Het hele westen (plus Israël, Japan en een substantieel deel van de Arabische wereld) erkent op zijn minst de militaire tak van Hezbollah als terroristisch (Hezbollah heeft op Europees grondgebied ook wel eens een aanslag gepleegd: http://www.bbc.com/news/world-europe-21342192 ).
Kan je nu je post overdoen nu dit is opgehelderd?

3
54 Yisrael

Over die laatste link http://www.bbc.com/news/world-europe-21342192 - dat was een nogal overduidelijke en onhandige poging tot een valse vlag. De enige persoon van wie vaststaat dat hij om het leven is gekomen is de Bulgaarse buschauffeur. De dode Israeliers zijn met gezwinde spoed verdwenen - niemand heeft ze zelfs maar gezien. Dit gebeurde in de tijd dat Hezbollah zo nodig op de terroristenlijst moest vanwege de hetze tegen Iran. Hetzelfde geldt voor de ellende destijds in Argentinie. Hezbollah is een hele fana-reli-org, op het griezelige af, en ik moet d'r niks van hebben, want soepjurken. Maar het zijn geen terroristen en dat zijn ze nooit geweest ook. Zij zijn ontstaan in Libanon en hebben tegen de Israelische bezetting gevochten aldaar. De combinatie Israel + USA wordt door hen gezien als de grote Satan, in navolging van de ayatollah's van Iran en het ganse parlement daar. Israel zal zich niet lekker voelen met zulke buren, maar Israel heeft het er wél zelf naar gemaakt. Sabra, Shatila, iemand?

4
55 Ness

@55

Wat het ook is; het is aaaaallemaal de schuld van Israël, hmmmm?

2
56 weerman

@56 Netanyahu pushte ook enorm voor de tweede golfoorlog en nu weer dit dus ja ze hebben wel degelijk een deel van de schuld aan al die ellende in het MO. https://www.nytimes.com/2015/02/26/world/middleeast/kerry-reminds-congress-netanyahu-advised-us-to-invade-iraq.html

3
57 Dian

@57
Tja, het wordt natuurlijk Vrede als heel Israël 'weg' zou zijn, he?

2
58 weerman

@56 en @57 : dat laatste heb je weliswaar niet tegen mij gezegd maar het is wel duidelijk dat je me in de hoek 'weg met Israel' schaart. Nou, daar zit ik dus niet, ik ben van de 'weg met soepjurkenbrigade'. Als zodanig ontken ik de aanspraken die Israel maakt op grond van oude bijbelse teksten, en protesteer tegen de confiscatie van alles wat oud joods/Hebreeuws/antiek is. Die geschiedenis is een leugen in die zin dat het niet de huidige joden betreft. Maar Israel heeft wel degelijk geschiedenis, 70 jaar, 100 jaar als je ook de voorgeschiedenissen in aanmerking neemt. Dát gaat helemaal niemand ontkennen. Het heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een maatschappij met eigen dingesen, en alhoewel veel van die dingesen fake zijn, de mensen die er wonen zijn dat niet. Die hebben recht op bescherming van de staat Israel, en ik moet zeggen dat de staat Israel zich daar weinig aan gelegen laat liggen.

Voor wat het bestaansrecht van Israel betreft, zie het maar weg te krijgen. Gaat niet lukken. Zulks moet je pragmatisch bekijken, en wie daar de zin niet van inziet kan van mij OOK het rambam krijgen. Want if war dan massale massamoordpartij, dus wie met moordplannen op tafel komt, zoals sommige van die haatbaarden (beide kanten) moet ogenblikkelijk de bakkes dichtdoen. Israel zal er zelf uit moeten komen. Democratisch graag. En als de maatregelen mensen niet zinnen horen jullie dat gauw genoeg.

2
59 Ness

@59

Israël is er gekomen dank zij besluiten binnen de VN. Het land is door de meeste beschaafde landen erkend, maar de arabieren wilden niet, willen nu ook niet en zullen ook nooit willen. Immers, de arabische leiders behouden hun machtspositie mede door de zorgvuldig gekweekte en aangeleerde haat naar alles wat met Israël of joodse inwoners te maken heeft...

4
60 weerman

@60 : Ja dat is buitengewoon ergerlijk, die hele starre houding. Soepjurken, heh... Maar het zal van 2 kanten moeten komen, en dan heeft Israel het voordeel dat het de broek aan heeft en dus de dienst uit kan maken. Maar een beschaafde samenleving construeer je niet uit losse onderdelen. Er moet gemeenschapszin zijn, en dat begint al op school, beide kanten, ALLE kanten.

Wat mij betreft is de scheiding Palestina/Israel op zich al een akelig rare hobbel, want noch Israel, noch Palestina heeft voldoende vruchtbaar land, gas en water om tot enige zelfstandige bloei te komen. En dat terwijl de mood er wel is, en goede wil ook niet ontbreekt, evenmin als enthousiasme voor zo'n gezamelijke onderneming om uiteindelijk na veel geharrewar daar 1 staat te bakken met voldoende economisch en sociaal toekomstperspectief. Maar ja nou krijg ik vast iedereen over me heen want 'Nu Volgt De Geschiedenis Over De Laatste Millenia'.

4
61 Ness

@61

Ach, die "palestijnen" hebben enkele miljoenen vierkante kilometers in een gigantische arabische streek tot hun beschikking. Een stuk van Saoedi-Arabië, Egypte of whatever welk islamitisch land is met een paar miljard oliedollars snel en makkelij om te vormen in een welvarende natie voor die "palestijnen'.

Alleen... de arabieren willen niet! logisch, want ze willen de plek die nu "Israël" heet. Want ze willen die r*tjoden daar niet; daar hebben ze moeite mee. Dus wordt alles op alles gezet om steeds een stukje van dat landje te knabbelen. Dat is met diverse oorlogen geprobeerd, en nu proberen ze het via propaganda, de VN en via constructies die Israël kleiner maken.

En dat gaat niet lukken. Bovendien: je ziet aan de Gazastrook wat er gebeurt als je ze hun "vrijheid" geeft. Meteen neemt een vieze terreurbende de totaalmacht over en is het helemaal gedaan met welke mensenrechten dan ook. En al die anti-Israëlische luitjes metéén brullen: "allemaal de schuld van Israël!!!!"

Lekker blijven brullen. question

5
62 weerman

Lekker blijven brullen, blijf vooral 'boos, verdrietig en verontwaardigd", en blijf lekker 'minnen'. De oplossing zit namelijk ook bij de joden-/Israëlhaters...

3
63 weerman

In zo'n "ruil" trapt natuurlijk helemaal niemand. Die "Palestina heeft nooit bestaan" verhalen zijn aan mij niet besteedt. Als het jou niet uit te leggen valt dat alleen al dat voorstel de achterdeur uit is wegens groffe belediging dan houdt het wel zo'n beetje op. Hoe stel je je dat voor, waar joden wonen vervallen alle andere mensenrechten, zoiets? Kein untermenschen zugelassen?

3
64 Ness

@64

Je Godwin is smakeloos en draagt niet bij aan een normale discussie. Laat je emotie eens buiten dit forum, knapt je tekst enorm van op, wedden?!

Palestina was de naam voor de streek, waar nu landen als Israël, Jordanië, Libanon, stuk Syrië en deel Egypte onder vielen. Er was nooit een land, genaamd "Palestina", met een eigen regering, eigen muntstelsel, door andere landen erkende grenzen, een eigen politiek, enzovoort. Het was de naam van de streek, meer niet.
Dat dat aan jou "niet besteed" is, laat alleen maar zien dat je de werkelijkheid negeert. Da's jouw probleem; niet het mijne. Het maakt alleen discussies knap lastig.

De inwoners van het gebied wat nu "Israël" heet, hoefden niet weg. Velen bleven, en werden gewoon inwoner van het nieuwe Israël, met alle rechten en plichten die elk land kent. Ja, ze kregen ook een paspoort.
Geen idee waar je haat vandaan komt. Meestal is het onberedeneerde angst. Moest je eens over nadenken, kun je van groeien.

3
65 weerman

De Godwin vond ik wel passen bij het absurde voorstel dat je deed, om pakweg 4 miljoen van de oorspronkelijke bewoners van Palestina te deporteren naar een gebied waar echt helemaal NIKS is, dit in tegenstelling tot Gaza en elders, waar een strook hele vruchtbare grond ligt. En waarom? Om de nieuw aangekomenen te plezieren? Het is allemaal wel heel ver verwijderd van de deal die is gemaakt in 1948, een deal waar Israel zich nimmer aan heeft gehouden. Nuff said. Boycot.

3
66 Ness

@66

Er zijn geen 4 miljoen mensen 'gedeporteerd'. Je moet niet zo de arabische leugenpropaganda nakletsen.
De Gazastrook is geheel "Judenfrei"en onder arabisch commando. Compleet met chronisch gebrek aan mensenrechten en democratie, en elke vrijheid die jij hier geniet. Vindt je blijkbaar niet erg voor ze.

De deal van 1948 werd door Israël geaccepteerd, allen jouw arabische vriendjes verwierpen hem en vielen metéén aan, in de hoop in een paar dagen die r*tjoden te hebben ausradiert en het gebied te hebben veroverd. Dat lukte ze niet. In 1967 ook niet en ook niet in de jaren '70.

En zelfs jij hebt daar nu nog de pest over in. Sterkte er maar mee. question

2
67 weerman

Als Israël serieus wil worden genomen dat men vrede wil, dan zou het zelf moet stoppen met militair geweld, uitlokking, sabotage, bezetting, annexatie en onderdrukking. Zowel jegens hun buurland Palestina als verder buiten eigen "landsgrenzen".

18
68 Barbapapa-7,5

Kennen jullie de God van Israël al, nee? Dat komt nog wel.

2
69 Mijn waarheid

@68

En als jouw vredelievende arabieren serieus genomen willen worden v.w.b. vredeswil, dan zouden ze zelf moeten stoppen met militair geweld, terreur, aanslagen, moordpartijen, ontkenning van Israël en onderdrukking van de eigen bevolking. Idioten die aanslagen plegen, raketten op burgers afschieten, willekeurige burgers doodsteken of omver rijden kan ik niet serieus nemen.
En lieden die 'begrip' tonen en 'het wel snappen', neem ik zeker niet serieus. Het 'begrijpen' van dergelijke terreur is eerder een teken dat men rijp is voor de psychiater.

2
70 weerman

@69

Wil je svp stoppen met dergelijke morele chantage en bangmakerij? jouw 'god' was er trouwens een van liefde, en niet van wrake.

2
71 weerman

Tussen Israel en Syrië ligt sinds 1974 een VN macht om de wapenstilstand afspraken tussen Israel en Syrë te observeren. De missie heet UNDOF, http://www.un.org/en/peacekeeping/missions/undof/

Kennelijk heeft Israel er geen boodschap aan.

10
72 Hendrianus

@72

En Syrië wel? Kom nou toch. Het regent regelmatig granaten op Israël. En die komen niet uit de Middellandse Zee.

2
73 weerman

@73

Is dat zo? UNDOF ziet af en toe was Israelische vliegtuigen over hun hoofden richting Syrië vliegen om een preventieve aanval uit te voeren of een vergelding uit te voeren. Volgens mij valt dat 'regent regelmatig granaten' wel mee. Elke granaat is er natuurlijk wel eentje teveel.

9
74 Hendrianus

@74

Ja, er wordt regelmatig op het IDF geschoten vanuit Syrië. Dat je dat niet weet laat alleen maar zien dat je te éénzijdig wordt geïnformeerd.

2
75 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Maar een zetel in het Europarlement is toch niet vergelijkbaar met een zetel in de TK? Die hele Europese verkiezing interesseert maar heel weini...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Volgens vd Burg en het COA zijn statushouders mensen met een verblijfsvergunning en hebben dus recht op een woning.De alhier geboren en geto...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Nicks R. Van
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

Wanneer allerlei dierenhelpers de handen uit de mouwen steken zijn de ex-eigenaren verzekerd van een goede opvang voor hun gedumpte huisdier. Da...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Misschien wel ja. Maar jij hebt zelf de term "ongebouwde kerels" toegevoegd, toch? Daaruit blijkt dat je het spannend vindt. Anders had je dat ...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nicks R. Van
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

De hoteleigenaren zijn reuze blij: alle kamers bezet en gegarandeerde betaling! Wat wil een mens nog meer?...

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Hugo de Jonge's zoveelste zeperd Economen ontmaskeren woonministers wanbeleid

Hugo kan er maar beter mee stoppen. Deze man kan het gewoonweg niet. Alles wat uit zijn handen komt is prutswerk, niet goed doordacht. Functie e...

7 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Elk jaar krijgen we weer dit gezeur over die zomertijd. Afschaffen die onzin. Laat de tijd zo zijn zoals die is. Niemand die er last van heeft e...

9 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Nou, met deze oplossing hoef ik verder niet meer mee te denken over de lasten van de vasten ...== Vanuit het geloof zijn er meerdere uitzond...

9 minuten geleden geplaatst door Slavink

Reconquista
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

In ieder geval beter dan aan een boom in het bos vastbinden maar ik vraag me af waarom de eigenaar ze niet gewoon naar het asiel heeft gebracht....

11 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Maar die druk is er wel degelijkex collega Achmed nam altijd verlof mer Ramadan,ging ie naar Marokko om zn hoog bejaarde moedertje te overtu...

11 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

NK. App
Sani Lioni XxxXexi BfJoi PovOld Lady With Big TittiesStepsister SexDaisy Loves Good DickShota Gay PornHommade SextapeHeyimbee Only FansHistorias PornográficaXxx ApkFull Hd Sex NewLauren Phillips SpankbangDefloin ComReal Naked GirlsTamil Aunty Sex MilkSeeds Of ChaosFree Grannie PornCerita DewadIndian Nudes PicsNehal VadoliyaOnly Fans.comGay CumahotPornvideo ChinaSexual ChatrouletteBarbie FeelsXnxx SoundArikytsya LeakedLexi CruzPiss Inside PussyBig Pale TittiesSexy Video Choda Chodi BfVickyhyugaDownload BokepWwe Paige PornEnglish Blue Bf VideoIndian Uncle FuckHaley Quinn PornPorntn.vomXxx Oil SexB Grade Web SeriesHusband Wife Ka SexPower Ranger PornFilm Porn FrancaisVideo Porn FreeSexmovies JapaneseArikacalNushrat Bharucha SexKhula ChudaiLong Legs NudeIvana BoobsBukakieManwha ClubOrgiasHindi Gf SexPorn With PlotLesbian Dry HumpWitney WestageVidéos PornoxxEbony Cuckold PornBbc Jerk OffFree Hd X ComLil Bebe NastyBj Under The DeskDesi OornWww Mompov ComExtremely SquirtingNon Nide ModelsSex Brazzers ComIndian Pron DownloadAdult Time Full VideoHabsi Ki BfLesbian Sister PornSnapchat CumshotBig CockshemalesMs NudesSexy ViodiesMoms Huge TittsSara Ali Khan SexyJohnny Sins XBp Sexy Video ComFurry Hentai MangaTamil Sex Video CallAishwarya Sexy MoviePorn Comics GayBlogcornoPuerto Rican PornosDeeptroath VideosWww New Porn Video ComLana Rhoades TwerkingSong Lee PornByron Long Porn StarTubeperverjizaShadbase.proGay Boy PornPov BlowjobsDeepika Padukon Sexy VideoBhojpuri Dance XxxArabisn PornOrgazmsKaley Kuko NudePornstar EscorrBig Titties And BlowjobsVidéos Pornographique FrançaisCummings AnalJennifer Coolidge BoobiesAnushka Shetty NakedSex XzxXnxx PirnCarly ParkerTop Sex DesiAsstr.orggGia ItzelMy Girlfriend's Mother 2Sasur Ne Bahu Ko Choda VideoHentiacomicsMy Massive Cock Channel 4Batim PornValery McqueenDesi Hd ChudaiMia Khalifa WebcamCollege Hazing PornLadyboy BlowjobX-videosRomantic Sexual CouplesPornhfRock Sex VideoRed Pussy ComEporner.colmVivastreatHuge AreolasBig Tity EbonyHotel Sex XnxxMegan CoxxxTransangel PornBokep JilbapMia Khalifa Free PornAll Things FairEmber Lumen PornNudepicsWwwxxx Video ComSabien DemoniaSunita SexNew Hot Sexy PornKerala Xxx MalayalamNude Pic AmateurSexy Video FappyMina SexPrimecupsFree Jaoanese Porn