Buitenland
  • 39
Klaus Eberwein, een voormalige Haïtiaanse regering ambtenaar die werd verwacht de omvang van de Clinton Foundation corruptie en malversaties bloot te leggen, aanstaande dinsdag, is dood gevonden in Miami. Volgens Miami-Dade keuringsarts records toezichthouder is de officiële doodsoorzaak ...

ongeveer 1 jaar geleden door Scorpio

REAGEER MET EEN EMOJI
1
6
2
20

Wilt u beweren dat Trump, zelf niet nog een veel grotere fantast was, Obama's geboortecertificaat, Cruz die betrokken was bij de moord op Kennedy. Scrotum jankt als een pas geboren baby, terwijl hij zelf begonnen is met leugens te verspreiden over al zijn politieke tegenstanders, republikein of democraat.
Als je een beetje verstand van de amerikaanse verkiezingen zou hebben, zou je weten dat een president door misschien 5% van de amerikaanse bevolking wordt gekozen, de rest stemt namelijk altijd democraat of republikeins.
Die 5% is voor het grootste deel binnengehaald door de beloofde belasting verlaging en afkeer van Clinton (die voornamelijk door de MSM zijn gecreeerd).
De suggestieve vuiligheid die u hier plaatst, wordt niet overgenomen door MSM, omdat er geen juridische basis en waarheid aan ten grondslag ligt, zie hoe FOX, door het stof moest t.a.v. Set Rich.
Ik ontken niet dat er geen corruptie bestaat in de wereld, maar de schaal waar u aan corruptie denkt MSM, Elite, Globalisten etc, etc. is zo belachelijk groot dat 9 van de 10 mensen die ik ken volgens u corrupt is.

201 Moien    
ongeveer 1 jaar geleden door Moien
1
Meld

De politieke meningen zijn heden al zo ver uiteengelopen dat we op een punt zijn beland dat zo ongeveer de helft van de mensen vindt dat onze huidige leiders te vergelijken zijn met de maffia. Terwijl de andere helft vind dat hun politieke oppositie, die een andere niet globalisatie koers voor ogen heeft, de Hitlers in spe zijn.

Bij zo ver uiteenlopende visies, is een discussie over feiten vrijwel uitgesloten. Omdat het ene kamp er alles aan zal proberen te doen om de huidige criminele heersers ter verantwoording te roepen, terwijl het andere kamp er alles aan zal proberen te doen om de huidige heersers in vrees voor in hun ogen anders komende Hitler beleid van hun politieke oppositie te verdedigen.

De Clinton en Trump campagne verwoorden deze uiterste polarisatie perfect:
Clinton: [We are] Love, Trumps hate!
Trump: Lock her up!

(Wil niet zeggen dat ik op elk detail het altijd goed heb, en soms ook per ongeluk achter suggestieve berichtgeving schaar. Maar ben wel zeer sterk van mening dat de politieke oppositie, die voor behoud zijn van de nationale soevereiniteit, zeer te prefereren zijn, boven de globalisten insiders kliek.)

202 Reactie    
ongeveer 1 jaar geleden door Reactie
3
Meld

@201 : MSM ,elite ,Globalisten , zijn uiteindelijk allemaal in handen van het zelfde clubje mensen hoor. En dat zijn er niet zo heel erg veel.

203 solidsteel    
ongeveer 1 jaar geleden door solidsteel
2
Meld

@201
Het geboortecertificaat dat voor Obama was overhandigd via het Witte Huis was vals.
Dat is gewoon een feit! Wat nog niets zegt over waar Obama geboren is.

Het is uitgebreid onderzocht door experts en vervolgens voor de gehele wereld in een een uur durende presentatie uiteen gespreid:
https://www.youtube.com/watch?v=jk3KRxTfkLM

204 Reactie    
ongeveer 1 jaar geleden door Reactie
5
Meld

@203 Reptilians toch?

205 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
3
Meld

@203 1 van de grootste daarvan Rupert Murdoch, en aan welke kant staat die?

206 Moien    
ongeveer 1 jaar geleden door Moien
1
Meld

@205 : Als je zulke onzin geloofd , ja Vay.

207 solidsteel    
ongeveer 1 jaar geleden door solidsteel
3
Meld

@205
Fout satanisten.

208 Reactie    
ongeveer 1 jaar geleden door Reactie
2
Meld

@206 Kanten?

209 solidsteel    
ongeveer 1 jaar geleden door solidsteel
3
Meld

@204 BS, als dat bewezen is, waarom heeft, Trumpy Dumpy, dan zijn verontschuldigingen aangeboden. Waarom geen rechtzaak?

210 Moien    
ongeveer 1 jaar geleden door Moien
2
Meld

@210 : Hij was dan al verkozen, maar onderzoek heeft idd wel aangetoond dat dat geboortecertificaat fake was.

211 solidsteel    
ongeveer 1 jaar geleden door solidsteel
5
Meld

@204 Kom je daar weer mee aanzetten? Die sherif is een grote corrupte bal die alleen maar publiciteit wilde vergaren met dat geboorte certificaat. Heeft ook een hekel aan immigranten.

https://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Arpaio#Controversies

"In response to Arpaio's claims, Joshua A. Wisch, a special assistant to Hawaii's attorney general, said in a statement, "President Obama was born in Honolulu, and his birth certificate is valid. Regarding the latest allegations from a sheriff in Arizona, they are untrue, misinformed and misconstrue Hawaii law." Arizona state officials, including Governor Jan Brewer and Secretary of State Ken Bennett, have also dismissed Arpaio's objections and accepted the validity of Obama's birth certificate. Brewer also claimed that Obama’s mother’s U.S. citizenship made him a citizen, regardless of where he was born."

Vooral het laatste stukje ook even lezen.

212 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
2
Meld

@212 : Dan kunnen ze die bewijslast makkelijk ontkrachten , lijkt me.

213 solidsteel    
ongeveer 1 jaar geleden door solidsteel
3
Meld

@212 : Meer dan : Het is niet waar.

214 solidsteel    
ongeveer 1 jaar geleden door solidsteel
3
Meld

Mijn post @204 bewijst mijn punt in @202
Het gaat niet meer om feiten. Dat Obama's geboorte certificaat feitelijk vals was, wordt simpelweg ontkent door de hooligans van de progressieve kerk. Hoe duidelijk het bewijs ervan ook is en hoe duidelijk het ook wordt gepresenteerd. Het maakt niks meer uit, de indoctrinatie is te diep.

Geloven jullie minners ook nog in de massavernietigingswapens en het vermoorden van couveuse baby's van en door Saddam? Waarmee het gerechtvaardigd werd, ook door onze MSM, om het gehele land in puin te schieten met vele honderdduizenden slachtoffers.

Geloven jullie nog dat we in Syrië goed gehandeld hebben? En was de Afghanistan oorlog niet ook gebaseerd op suggestieve leugens? En Libië hebben we daar goed gehandeld? Was het al die miljoenen slachtoffers, ongekende vluchtelingen stromen, en het ontstaan van IS waard?

215 Reactie    
ongeveer 1 jaar geleden door Reactie
4
Meld

@215 "Het gaat niet meer om feiten. Dat Obama's geboorte certificaat feitelijk vals was, wordt simpelweg ontkent door de hooligans van de progressieve kerk. "

Welk bewijs? Een presentatie van een corrupte sherif die al voor zijn zogenaamde onderzoek had besloten dat Obama niet in de VS was geboren? Jij ziet daar het probleem niet van in? Verder is er ook niemand die het serieus neemt en dat zegt jou niets?

Je bewijst helemaal niets en ga nu niet Irak en Syrie erbij trekken om de discussie te verleggen. Dat doen complotters elke keer weer. Beetje bij elkaar rapen van dingen die dan zogenaamd iets met elkaar te maken hebben.

216 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
1
Meld

Het meest lachwekkende is om de progressieve kerk, de schuld te geven van de gruwelijkheden in Irak, Afghanistan, Syrie en Libie.
De door jou zo aanbeden Scrotum was van deze oorlogen een net zo grote voorstander, hij vond het alleen jammer dat ze niet BIG gewonnen werden.
Niemand, ook niet op Breitbart of FOX news durft jou suggestieve diarree van een aangetoonde rascist op hun website te zetten omdat, ze dan binnen jaar failliet zijn vanwege de claims die ze om hun oren krijgen, Obama is een amerikaan en ook nog 1 van de betere.

217 Moien    
ongeveer 1 jaar geleden door Moien
1
Meld

@216
Het heeft wel met elkaar te maken, omdat het dezelfde politiek kliek is, die dit oorlogsbeleid, steeds weer jegens elk land en iedereen voert, die niet mee wil doen met de globalisten agenda.

Alleen duurt het voor de progressief gehersenspoelden vaak een aantal jaar, voordat ook voor hun de waarheid aan het licht komt, maar dan is het kwaad al geschied. En wordt het weer als fouten uit het verleden weggezet die nu niet meer te zaken doen, of met de kennis van toen, wisten we/ze niet beter, en nog meer van dat soort valse vergoelijking afgedaan.

Deze misdadigers die de oorlogen zijn gestart moeten gewoon berecht worden. Ik kan immers geen grotere misdaad jegens de mensheid bedenken dan het met leugens starten van oorlogen, met miljoenen slachtoffers. Zolang dat niet gebeurt is ook de westerse wereld door en door ziek en corrupt.

Trump wilde de figuurlijke politieke swamp dempen, daar hij ook een 911 thruther is. Maar krijgt vervolgens van deze oorlogsmisdadigers en hun handlangers zelf te maken met continue coup pogingen over totaal verzonnen en uit zijn verband gerukte Russische bemoeienis verzinsels.

218 Reactie    
ongeveer 1 jaar geleden door Reactie
4
Meld

@202
is Trump volgens u oppositie of globalist? Want meer opties hebben we niet volgens u.

219 AJ74    
ongeveer 1 jaar geleden door AJ74
0
Meld

@218 en weer suggestie, suggestie , suggestie.... maar vooral een grove vieze leugen.

“If we build this job the way it is, the terrorists win,” he told MSNBC host Chris Matthews in 2005. “If we rebuild the World Trade Center but a story taller and stronger, then we win. I mean, I don’t want to have the terrorists win, Chris. And that’s what’s going to happen if we build this pile of junk.”
dit gaat over het nieuwe WTC gebouw.

220 Moien    
ongeveer 1 jaar geleden door Moien
2
Meld

@218
Het is wel grappig wat u zegt. Jammer dat u het serieus meent.
Heeft u zijn regering wel eens gezien en dan nog roepen dat hij de politieke swamp wil dempen?
Enne, Obama voerde juist geen oorlogsbeleid, die trok juist overal troepen terug voor zover mogelijk. Terwijl Trump juist meteen weer oorlogstaal uitslaat.

221 AJ74    
ongeveer 1 jaar geleden door AJ74
1
Meld

@219 Je moet het wel overzichtelijk houden als plotter.

222 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
0
Meld

@218 "Trump wilde de figuurlijke politieke swamp dempen, daar hij ook een 911 thruther is. "

Tsjah hij laat zich ook interviewen door Alex Jones een man die net zoveel liegt als Trump. Soort zoekt soort zullen we maar zeggen. Beiden zeggen heel veel en het slaat meestal nergens op. Dat jij denkt dat hij het "politieke swamp wilde dempen" maakt je nogal naief.

223 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
1
Meld

Het immers prange punt is dat er met leugens oorlogen met miljoenen slachtoffers zijn gestart, in ieder geval zal vrijwel niemand dat meer ontkennen omtrent Irak.

En het probleem van de huidige heersers van de westerse wereld is dat ze te corrupt of te medeplichtig zijn om iets, tegen deze grootste misdaad tegen de mensheid die je maar kan bedenken, te (kunnen of willen) doen.

Dan lijkt de enige remedie voor herstel van vrede in deze wereld te kiezen voor de politieke oppositie, die wel de wil heeft om deze evident immense corruptie met de meest kwalijke gevolgen aan te pakken.

Dat u de kliek blijft verdedigen die ook deze oorlogsmisdadigers uit de wind houdt en zelfs in hun midden blijft dulden, is voor mij onbegrijpelijk. De hersenspoeling van de MSM propaganda doet haar werk denk ik dan.

En waar Trump heden precies staat, is voor mij niet duidelijk. Hij kan zijn woord alsnog willen houden om deze corrupte bende aan te pakken. Om hij kan inmiddels al de strijd hebben opgegeven, en zich hebben onderworpen aan dit grote kwaad. Het feit dat nog steeds de continue laster campagne richting Trump met de Russische bemoeienis verzinsels aan de gang is, toont voor mij aan dat Trump nog steeds een gevaar vormt voor deze maffia bende, die de grootste misdadigers van deze aarde dulden. (Waar ook de zogenaamde vredesduif Obama nul komma nul aan gedaan heeft.)

224 Reactie    
ongeveer 1 jaar geleden door Reactie
6
Meld

@224 Toch door blijven zagen over Irak. Kansloos.

"En waar Trump heden precies staat, is voor mij niet duidelijk. Hij kan zijn woord alsnog willen houden om deze corrupte bende aan te pakken. "

Toezicht op het milieu door de EPA maken ze al moeilijker en toezicht op de banken ook. Lijkt mij duidelijk genoeg waar Trump staat. Daar waar het geld zit.

225 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
0
Meld

@224 " Dat u de kliek blijft verdedigen die ook deze oorlogsmisdadigers uit de wind houdt en zelfs in hun midden blijft dulden, is voor mij onbegrijpelijk. De hersenspoeling van de MSM propaganda doet haar werk denk ik dan."
van de week had u een hilarische post waarin in u opriep voor context/nuance, denk daar vooral nog eens aan voordat u anderen beschuldigt en veroordeelt. Het is i.i.g. duidelijk dat u niet om de waarheid geeft, u wilt alleen maar in uw waanbeelden bevestigd worden.

226 Moien    
ongeveer 1 jaar geleden door Moien
1
Meld

@225
Hoe kan het woord van de huidige heersers van de westerse wereld, de pro globalisten er nog iets toe doen, terwijl ze tegelijk de grootste misdaden tegen de mensheid die je maar kan bedenken hebben gesteund en nog steeds dulden? Het met leugens starten en steunen van oorlogen, met miljoenen slachtoffers!

En misschien heb je gelijk dat ook Trump onder de immense druk ook een soort van sell out is geworden, of in ieder geval op punten ook verkeerde beslissingen neemt. Neemt nog steeds niet weg dat alle pogingen om de politieke corruptie aan te pakken moeten worden gesteund.

Trump heeft als voormalig outsider in ieder geval nog geen aandeel gehad, in het starten van deze oorlogen. Hij was juist degenen die tot rede oproep om met Rusland samen te werken, om IS die via de westerse bondgenoten Turkije en Saudi-Arabië steeds zijn gesteund, daadwerkelijk aan te pakken.

227 Reactie    
ongeveer 1 jaar geleden door Reactie
5
Meld

@226
Er zijn geen leugens verteld over de oorlogen? Er zijn geen miljoenen mensen het slachtoffer van geworden? De vluchtelingenstromen en IS zijn niet daardoor ontstaan? En onze regeringen hebben deze oorlogen niet gesteund?

Op alle deze vragen is maar één antwoord, jawel dat hebben ze wel gedaan.

U snapt toch wel dat steun aan de grootste misdaad tegen de mensheid die je maar kan bedenken, evident bestreden moet worden. En als je dat niet doet, de rest van je politieke praatjes er niet meer toe doen.

Het zou het zelfde zijn dat de burgemeester van een stad bepaald dat politie in de stad alleen verkeersboetes mag uitschrijven voor luttele overtredingen, terwijl er massa moordenaars actief zijn die elke dag tientallen mensen om het leven helpen, wat structureel geen enkele aandacht krijgt.

Dan is het einde toch zoek, zo ook met deze oorlogen die met leugens zijn gestart, terwijl de verantwoordelijke bekend zijn, en gewoon in de macht mogen blijven.

228 Reactie    
ongeveer 1 jaar geleden door Reactie
5
Meld

@227 "En misschien heb je gelijk dat ook Trump onder de immense druk ook een soort van sell out is geworden, of in ieder geval op punten ook verkeerde beslissingen neemt.

Haha. Het zal niet zo zijn dat Trump nooit dat was wat jij dacht. Nee, dan is hij onder DRUK een soort sell-out geworden. Had jij het niet over brainwashen toenstraks. Kijk eens naar jezelf zeg.

" Neemt nog steeds niet weg dat alle pogingen om de politieke corruptie aan te pakken moeten worden gesteund."

Welke corruptie ging de man aanpakken wat voor plan heeft hij aangegeven tijdens de verkiezingen? Welke voorstellen heeft man gedaan in het voordeel van het volk?
Volgens mij was er maar 1 ding dat hij herhaalde: "Drain the swamp" en blijkbaar was dat genoeg voor jou. Geen plan geen uitvoering van een plan, maar een slogan waar jij nu nogsteeds in gelooft. Van iemand die aan de lopende band leugens de wereld in werpt?

"Trump heeft als voormalig outsider in ieder geval nog geen aandeel gehad, in het starten van deze oorlogen. Hij was juist degenen die tot rede oproep om met Rusland samen te werken, om IS die via de westerse bondgenoten Turkije en Saudi-Arabië steeds zijn gesteund, daadwerkelijk aan te pakken."

Door Syrie te beschieten en de golfstaten van een paar 100 miljard aan wapens te voorzien. Volgens mij let je niet echt goed op als het om Trump gaat of je doet alsof je het niet ziet.

229 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
0
Meld

@229
Met Clinton had de oorlog met Rusland al uitgebroken, dat heeft zelfs Poetin verklaard.

Dus de keuze voor Trump boven Clinton is hoe dan ook de juiste geweest.

Dat andere kandidaten bij de verkiezingen kansloos zijn, is helaas een feit van de twee partijendictatuur van de VS.

Misschien is heel het Rusland verhaal, slechts een afleiding zodat de Trump aanhangers weinig aandacht meer hebben voor het buitenland beleid van Trump, dat is mogelijk, dat zal ik niet ontkennen.

Hoe wil je bepalen of Trump niet echt de corruptie wilde aanpakken, en hoe wil je bepalen of en wanneer hij die strijd al heeft opgegeven? De toekomst zal het uitwijzen. Maar dat Trump beter was dat het alternatief Clinton blijft hoe dan ook staan.

230 Reactie    
ongeveer 1 jaar geleden door Reactie
6
Meld

@230

Waar, wanneer en hoe heeft Poetin dat verklaard?

231 Aufklärung    
ongeveer 1 jaar geleden door Aufklärung
0
Meld

@230 "Met Clinton had de oorlog met Rusland al uitgebroken, dat heeft zelfs Poetin verklaard."

Dus Putin was oorlog gaan voeren met de VS als men Hillary koos? Verder is dit natuurlijk gewoon onzin, maar prima ga je gang maar weer.


"Dus de keuze voor Trump boven Clinton is hoe dan ook de juiste geweest."
Ja, braaf luisteren naar de baas in het Kremlin.

"Hoe wil je bepalen of Trump niet echt de corruptie wilde aanpakken, en hoe wil je bepalen of en wanneer hij die strijd al heeft opgegeven?

Omdat de man een pathologische leugenaar is en een republikein. Die strijd zal hij niet opgeven, want hij zal hem nooit beginnen. Mijn hemel van welke planeet kom jij vandaan.

"De toekomst zal het uitwijzen. Maar dat Trump beter was dat het alternatief Clinton blijft hoe dan ook staan."

Tsjah voor jou lijkt me dat duidelijk. Je weet van gekkigheid niet hoeveel complotten en onzin je erbij moet slepen om dat beeld te blijven rechtvaardigen. Het is spijtig voor de VS en de wereld dat Trump er zit. Het klimaat, onderwijs en gezondheidszorg kunnen hem niets schelen dat is al wel duidelijk. Trump denkt dat de banken zichzelf wel kunnen reguleren desondanks het bewijs van de crisis. Mensen als u maken dat soort dingen mogelijk.

232 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
0
Meld

Er werd door Poetin na de verkiezing van Trump gesproken dat er nu weer een kans was dat de zeer gespannen relaties tussen de VS en Rusland weer konden normaliseren.

“Putin congratulates Donald Trump on win ”
https://www.youtube.com/watch?v=fp_1Kj-dvMk

“Putin on Trump victory: Russia is ready to restore relations with US ”
https://www.youtube.com/watch?v=4uOPFTnHG-Q

“Putin ally V.Zhirinovsky says if Americans vote for Clinton, 'It's war'”
https://www.youtube.com/watch?v=bdqe3HvacVk

Kan me nog het op het NOS journaal een video fragment te zien was waar het nog iets explicieter werd gezegd, maar dat kan in niet zo snel terugvinden.
http://nos.nl/artikel/2142187-felicitaties-voor-trump-eu-gaat-vergaderen-over-de-gevolgen.html

233 Reactie    
ongeveer 1 jaar geleden door Reactie
6
Meld

@232
"Dus Putin was oorlog gaan voeren met de VS als men Hillary koos? Verder is dit natuurlijk gewoon onzin, maar prima ga je gang maar weer."
Dit is onzin van u, het zou natuurlijk andersom zijn. De VS met een veel groter leger, die een oorlog met Rusland begint. Zo ze dat ook met leugens hebben gedaan in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië. Maar u ziet de VS hierin nog steeds als onschuldig?

En denkt u echt dat het met Clinton aan de macht een cent beter had geweest? Ze is overduidelijk aangetoond corrupt, en denk alleen aan haar eigen macht.

234 Reactie    
ongeveer 1 jaar geleden door Reactie
5
Meld

@233
https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Zhirinovsky
"He proposed setting up large fans on the borders to blow airborne radioactive waste into the Baltic states.
To eradicate bird flu, he proposed arming all of Russia's population and ordering them and the troops to shoot down the migrant birds returning to Russia from wintering."

Tsjah van dat soort gekken moet je het maar hebben.

235 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
0
Meld

@234 "En denkt u echt dat het met Clinton aan de macht een cent beter had geweest? Ze is overduidelijk aangetoond corrupt, en denk alleen aan haar eigen macht."

Ik denk dat die bankregels niet zouden zijn verdwenen en dat onderwijs, zorg en milieu er beter bij gebaat waren met Hillary en de democraten.

236 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
0
Meld

@233

Of, om een lang verhaal kort te houden: hij heeft dat nergens zo gezegd.

(zie, het hoeft niet zo moeilijk te zijn)

237 Aufklärung    
ongeveer 1 jaar geleden door Aufklärung
0
Meld

Ow en deze is ook leuk van V.Zhirinovsky:
"In February 2015, he suggested to "burn all Paris" and "sturm Berlin" during a speech at the Duma."

Leuke vrienden heeft Putin.

238 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
0
Meld

@233 en dan wil je nog gaan beweren dat dit soort beweringen geen beïnvloeding is.
Putin wil dat de VS de Magnitsky act terugdraaid, dat was onder Clinton nooit gebeurd, dus het is niet Amerika die met oorlog dreigt maar Rusland.
De magnitsky act is opgesteld naar aanleiding van de gebeurtenissen in dit boek van Bill Browder, red notice, wat toevaligerwijs in Rusland verboden is.

239 Moien    
ongeveer 1 jaar geleden door Moien
1
Meld

@234
Kunt u mij even bijpraten hoe u erbij komt dat Clinton een oorlog wilde starten tegen Rusland?

240 AJ74    
ongeveer 1 jaar geleden door AJ74
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Democraten denken na getuigenis Cohen aan afz...
Diverse prominente Democraten hebben zich de...

1 dag geleden door Nu.nl

Chatgroep Gele Hesjes Nederland antisemitisch
Dat de Gele Hesjes in Nederland fouter dan fo...

7 uur geleden door Inter

Nasrdin Dchar reageert op ophef over kerstboo...
Nasrdin Dchar heeft vandaag gereageerd op all...

1 dag geleden door AD

Migratiepact aangenomen
Vandaag is het migratieverdrag aangenomen op...

1 dag geleden door Inter

Nibud: Minder Nederlanders met geldproblemen
Zo'n 38 procent van de Nederlandse huishouden...

1 dag geleden door Nu.nl


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Rinze
Stormy Daniels moet kwart miljoen aan Trump b...
@21Ach wat zo'n dwaas als jij van mij vind ...

1 minuut geleden door Rinze

CoolMemories
Stormy Daniels moet kwart miljoen aan Trump b...
@18 "... hilarisch, Trump neukt die hoer en k...

1 minuut geleden door CoolMemories

techcenter
Christmastime: de mooiste en lelijkste kerstb...
trouwens sterren bestaan in het heelal,hoe ...

2 minuten geleden door techcenter

Undertaker
Stormy Daniels moet kwart miljoen aan Trump b...
@19 Jij bent linkser dan links......je reacti...

2 minuten geleden door Undertaker

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig