door Moskowfiets in Media  ·  46 Reacties

  • 29
  • 979x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Citaat uit artikel

Verder zei Duk dat we “alles in het werk moeten stellen opdat die mensen daar sneuvelen.” Mochten er toch mensen terugkeren, dan moeten die in Nederland berecht worden. Daarvoor zou een speciaal gerechtshof opgericht moeten worden.

1
1 Moskowfiets

Paspoort intrekken en nationaliteit ontnemen. Dan worden ze maar statenloos maar met dit soort gevaarlijke lui moet je geen risico nemen.

1
2 Slartibartfast

De d66 rechters vinden een paar weken dementie meer dan voldoende..

4
3 Xmod

Dit moet niet eens een punt van discussie zijn. Alleen het idee en de overweging door deugmensen om ze te importeren met bloed aan hun handen en een achterlijke mensonterende religie in hun hoofd, zou voldoende moeten zijn voor een enkeltje Long-stay.

3
4 Rolmops

Lekker daar laten die sadisten, die zijn al zo ver heen, wie weet hebben ze daar mensen onthoofd, wat een zieke sadist ben je dan. Willen we de samenleving nou beschermen of niet ? Ja toch ? Dan daar laten graag die engnekken !

1
5 Neem me niet kwalijk maar...

als zo 'n figuur wat uithaalt hier als ze zijn teruggekeerd dan zal er geen straf volgen want men gooit het dan heel makkelijk op een oorlogstrauma die ze opgelopen hebben .
het zijn tijdbommen die nog steeds met dezelfde gedachten rondlopen voordat ze op jihad gingen.
maar om dat het nou heet onder de voeten word en kans op dood gemaakt te worden nu groter is willen ze daar weg en komen dan weer gezellig in de maatschappij terecht wat enorme risico's oplevert .
preventief ruimen is de enige oplossing.

1
6 ongelovenloos

Nogmaals ,Zolang de psychopathische oorlogsmisdadigers van Islamitische Staat een kritiekloos interview krijgen over hun terugkeer naar Nederland op onze staatszender NPO, 1-vandaag weet je dat je als land totaal verloren bent. Dan toch meer respect voor de Amerikanen en de Fransen die er gewoon zo veel mogelijk afmaken zodat ze niet terug kunnen keren. Maar ja onze roemruchte rechtstaat staat pragmatische oplossingen in de weg.

2
7 Moskowfiets

Een goede reden om ze dan ook niet het land binnen te laten.

1
8 Hein2

Executeren die hap

4
9 Zeekomkommer

Ja er zitten veel psychopaten tussen.
Sowieso bij moslims komen veel psychische ziektes voor. Omdat ze vaak uit dorpjes (of regio's) komen, of nog steeds wonen, waar al honderden jaren inteelt voorkomt.

Iedereen met een beetje verstand begrijpt wel dat dat niet goed is.
Tijdje geleden een wetenschappelijk stuk gelezen dat de "afwijkingen" vaker bij de mannen/jongens voorkomen. De vrouwen geven die "slechte" genen wel door maar hebben er zelf minder last van.
Op de een of andere manier, hoe het precies werkt weet ik niet.
Maar in de praktijk lijkt dat wel te kloppen, als je naar de problemen met vooral mannelijke jonge moslims kijkt.

5
10 Natayo the Bobcat

Oh, en wat er nog bijkomt. Ook het leven in twee werelden zorgt voor kortsluiting in "het hoofd".
Thuis in de Islamitische/Arabische cultuur, en buiten en op school in de Westerse cultuur. Dat zorgt voor veel verwarring waardoor sommigen ernstig in de war raken.
Dan krijg je dus de bekende "verwarde mensen"..die soms opeens gekke dingen doen.

3
11 Natayo the Bobcat

** gebruiker verwijderd **

Mee eens, psychopaten, mensen die geen geweten hebben moet je of buiten houden of opsluiten.

12 verwijderd924924212

Citaat

We zien ze niet meer terug

Elsevier-journalist Nikki Sterkenburg, ook aanwezig in de uitzending, voegde daaraan toe dat zij verwacht dat veel strijders nooit meer terug zullen keren uit het IS-gebied. “Veel van die groepen die nu IS bestrijden die hebben geen zin om die jongens op te sluiten. Die voeren ook executies uit. Ik denk niet dat we ervan uit moeten gaan dat we ze alle 200 weer terugkrijgen.”

2
13 Moskowfiets

Australië pakt jihadstrijders hun staatsburgerschap af. Ze komen Australië niet meer in.
Dat zouden wij hier ook moeten doen.
Ze hebben mensen de keel doorgesneden, levend verbrand en die moet je dan hier ontvangen en van ons belastinggeld deradicaliseren en onderhouden. Hou toch op met deze waanzin. Je eigen bevolking beschermen tegen deze lui dat zou de prioriteit moeten hebben.

1
14 Kaksaboemsa

Wie beschermt ons tegen onze politiek en rechterlijke macht...?! Waar kan ik mij tegen de gevolgen van hun blunders verzekeren...?!?!?

3
15 CoolMemories

@15 Onze overheid, politieke en rechterlijke macht zijn altijd op zoek naar minderheden met problemen (of soms aangeprate problemen) om te pamperen. Groepen mensen die zielig zijn. Sterker nog ze hebben een bloedhekel aan burgers die niet "zielig" zijn. Die 200 Neder-IS strijders zijn momenteel zielig dus zullen zeker een aantal ambtenaren van bovengenoemde instanties voor hen in de bres willen springen zonder naar de belangen van de maatschappij als geheel te kijken. Daarnaast denken veel naïeve mensen met een achtergrond in de psychiatrie dat je iedereen op het goede pad kunt krijgen middels een goed gesprek of een psychiatrische behandeling.

2
16 Conradijntje

Deradicaliseren? Absurd! Hoe naief moet je zijn om te denken dat je van deze gewetenloze moordenaars die vol haat zitten weer normale mensen kunt maken ...

1
17 yadasampati

Syriegangers zijn op weg gegaan om met voorbedachte rade kafirs te gaan afslachten en dienst te nemen in een vijandig leger. Voor dat tuig moeten we niet eens de gevangenis willen betalen. Laat de regio zelf maar met ze afrekenen.

1
18 Soare

Maar hoe komen jullie er bij dat de politiek en de rechterlijke macht deze gevaarlijke mensen zo maar vrij rond zal laten lopen?

15
19 Conclusius

Wierd Duk heeft gelijk.
Het is geen fijne boodschap, ze zijn bewust naar het Kalifaat gegaan, en dus het beste dat ze daar naar het paradijs gaan.
Maar goed, straks zitten ze bij college tour, en onderzoekers blijven weer bezig met onderzoeken voor eigen gewin.

1
20 Goldrush

Vroeger, verviel de Nederlandse nationaliteit automatisch als een Nederlander in vreemde krijgsdienst trad. Maar in 1984 is daaraan toegevoegd, dat verlies van Nederlanderschap door vreemde krijgsdienst pas mogelijk werd als er "handelingen tegen de Nederlandse staat plaatshadden".

Artikel 15, lid 1
"Het Nederlanderschap gaat voor een meerderjarige verloren: e.indien hij zich vrijwillig in vreemde krijgsdienst begeeft van een staat die betrokken is bij gevechtshandelingen tegen het Koninkrijk dan wel tegen een bondgenootschap waarvan het Koninkrijk lid is."
- Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Nationaliteit

Het is door deze wijziging uit 1984 dus, tragisch genoeg(!), niet meer 'zomaar' mogelijk om de terugkerende IS-strijders het Nederlanderschap te ontnemen.

1
21 Scorpio

@21 Als daar in 1984 iets aan toegevoegd kon worden ??? Hoe moeilijk kan het dan zijn om er anno 2017 nu iets aan af, af, af... te voegen ?

1
22 Flipper

@13 Zou in ieder geval de ideale oplossing zijn als deze 200 "medelanders" daar naar hun 72 maagden zouden worden gestuurd, Is groot probleem opgelost! win/win
De BVNL hoeft geen dure oplossingen te bedenken en deze oorlogmisdadigers, zijn dan eindelijk waar ze moeten zijn!

1
23 Widaan

Wierd Duk , hij heeft gelijk.
Trouwens, wie zijn wij om die mensen daar (die hun hun slachtoffers zijn) hun recht op vervolging te ontzeggen. Hoe wreed hun vervolging ook mag zijn en hoe ver hun rechtssysteem ook van ons afstaat, zij hebben eerste rechten op vervolging van IS strijders (ook die afkomstig uit Nederland). Weet je wat, draag ze maar over aan overlevende Yesidi vrouwen, die weten wel wat te doen. Dat hebben ze op de harde wijze van IS strijders geleerd en ze zijn nu instaat een koekje van eigendeeg te geven.
En een bijkomend voordeel is, omdat het én vrouwen én ongelovigen zijn, maken die IS strijders ook geen kans meer op het Paradijs, met al die toegezegde heerlijkheden!
Heerlijke ironie!

1
24 tegenzinnig

@22 Het kost heel veel tijd, vaak járen, om er iets aan toe te voegen of juist verwijderen.

2
25 Scorpio

Ik ben het met de heer Duk geheel eens, maar die gene die terug komen opsluiten en na 10 jaren lang en als ze hun idealisme opzeggen, dan pas na een goed gedrag ze weer terug in de maatschappij brengen,
Maar eerst die vieze baarden afscheren, dan pas kan je ze echt geloven na zo proces van 10 jaar.
Dit zijn geen normale mensen meer maar barbaarse rot-volk die op deze wereld niet thuis horen.
Als je ziet hoe Pakistan achteruit is gegaan doe die baardmensen uit de vorige eeuwen In Afghanistan de jaren 60 nog modern geklede mensen en nu zo achter op gegaan is die samenleving naar de middeleeuwen....

5
26 Ciater

We hebben hier niet eens de mogelijkheid om hun daden daar te onderzoeken.
Hoe denken we dan instaat te zijn ze te berechten.

1
27 Lunatiek

@26 "...dan pas na een goed gedrag ze weer terug in de maatschappij brengen..."

Liever niet.

2
28 thestranger
29 case

@3 ,
Dementie?
Tja, dat is ook een idee.

0
30 Aragon

@28 'Liever niet' vind ik zeer slap en doet me denken aan de huidige Nederlandse lamheid. Zeg maar gerust 'absoluut niet' of erger.

0
31 case

* Verwijderd door de redactie *

32 Captain Hero

neutraliseren dus, en snel

2
33 chouffleur

@30 Humor @3 bedoelde uiteraard detentie.
Dementie en psychopathie: wat hebben deze gemeen? Beide ongeneselijk!
(Hoewel de naïeve wereldverbeteraars dat laatste zullen ontkennen)

0
34 Conradijntje

@26 Kleding is nier de doorslaggevende factor maar het gedrag.

1
35 21st Century Guy

@21 Nederland zit in de anti-ISIS coalitie dus is het vechten tegen Nederland

0
36 Rex

Vervolg op @36

Maar een poosje geleden was hier op NK te lezen dat de interpretatie van die wet heel creatif is. Vreemde krijgsdienst is in dienst van een ander land. ISIS geen land, dus is het ISIS tuig niet in vreemde krijgsdienst geweest.

0
37 Rex

@23 Heeft niemand het vermoeden dat die 200 slechts het topje v/d ijsberg is?
Opzettelijk een laag aantal noemen om nie te stigmatiseren.
En wat te denken v/d achterblijvers die financiele steun verlenen?

0
38 Rex

@27 Dat is juist de bedoeling. Vrijspraak. Bewijs: Moslims zijn allemaal lief!
Kots.

0
39 Rex

@335 Kleding is onderdeel v/h gedrag

1
40 Rex

Het klonk mij niet als fonkelnieuw in de oren.
Toevoegen ongeneselijk zieke zeer geweldadige religiueze psychopathen.
Dat betekent "zeker niet meer revalideerbaar". want "geconstateerde verbetering" wordt door alle psychopathen heel geraffineerd gefaked.

0
41 Wil je niet weten

@40 Nee het gedrag maakt de mens en niet zijn maatpak of zijn kaftan of wat ze ook mogen dragen,ze kunnen een crimineel zijn of een goede burger.

0
42 21st Century Guy

Tja dan moeten ze ook schematherapie krijgen, dat werkt goed tegen psychopaten en mensen met borderline.

0
43 Reagurius

@11 Inderdaad. Thuis in hun Islamitische/Arabische cultuur krijgen ze te horen dat ze als moslim superieur zijn aan de rest van de wereld en als ze in aanraking komen met de westerse cultuur zien ze dat wij het hier beter voor elkaar hebben en een hogere welvaart kennen.
Dat zorgt bij veel moslim-jongeren voor een ernstige vorm van schizofrenie.
Leestip: "Waarover men niet spreekt" van Wim van Rooij. Die legt dit haarfijn uit.

1
44 PeKa

Volledig mee eens!

1
45 Pollens

@26 >> en na 10 jaren lang en als ze hun idealisme opzeggen, dan pas na een goed gedrag ze weer terug in de maatschappij brengen,

Ja ja, en dat "opzeggen van hun idealisme" doen ze zeker met het zetten een handtekening? Lekker naief hoor. Mensen die zich ooit voor zoiets hebben ingezet zijn gewoon niet meer te vertrouwen. Realiseer je je wel hoe beestachtig ze zich (hebben) gedragen?

0
46 yadasampati

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Het is ‘oorlog’ tussen vier militaire musea; directeur ontslagen

Goed om te horen dat ze naar 1 locatie willen. Dat lijkt me een stuk goedkoper voor de belastingbetaler. ...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@3 Zo kennen we je weer, Marie-Katrien. ...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

ongelovenloos
Man laat baard tatoeëren maar het eindresultaat is om te janken

Hij vind het zelf een geslaagde actie , hou het daar maar bij....

2 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Marrie1
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

De eerste die zijn hielen licht, nadat hij zijn hoofd uit het zand heeft gehaald.Nu hij zelf ontslag neemt, krijgt hij hopelijk geen uitkeri...

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

Oftewel. . . . Stuur maar veel, heel veel doekoe . . ....

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

spookrijder
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Er viel ook geen eer te behalen voor die man. Hij zal wel doodmoe zijn, ik gun hem zijn rust en als hij weer fris is een normale baan, geen gekk...

7 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Vageali6888
Dubai Grinds to Standstill as Cloud Seeding Worsens Flooding

"In 2019 voerden de VAE minstens 185 cloudseeding-operaties uit. Aan het einde van het jaar waren er stortbuien en overstromingen die het ...

8 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bob Sleebaan
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

Linkerd die Halsema. Liegt zo nu en dan en is dus niet te vertrouwen. Het wapen waarmee haar zoon werd aangehouden was een echte onklaar gem...

9 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Hendrianus
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@22 Mogelijk is deze dame een vreselijk onaardige rechts extremist. Daar wil je natuurlijk niet naast wonen. ...

12 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Laura Palmer PornWww Malayalam Hot VideoHot Naked LatinasPorn Sites.Young For PornLesbian Fem DomFeonsayAdrianna LunaNude CollageAlysia Magen OnlyfansPorn ExclusivoProstituta On LineTxxx OmSpoopykitt NudeNikke Goddess Of Victory HentaiHd Porn SitesSexvideeosHandjob SchoolSquirting HardTs EacortList Of Free Porn SitesOld Man Xxx HdBbw EscortsPunjabi Adult VideoMale Moaning AsmrBimilfBig Titties GothErorimanSexywebseriesBrazzers School TeacherAmomzAsian Women MasturbatingPorn Video.Sawyer CassidyPorn Download 4kKarie St IvesJapanese Mom XxxDesi OrgasmAa728Naught Yamerica.comPorn ColombiaLezbiyen PornosunuMen In Men PornHot Nude BurnettsEva Notty MoviesPorn InfielVanessa Fnaf PornDeepfake Porn AiAmateurnude PicsXnvideoXhamster Web Seriesصورسكس.عربىAged LoveVixen Step SisterSora ShiinaBlowjob MomWww Xxx VdieoXxx Hot RapFat MilfBig Boobs Stepmom Porn VideosDesi Nude YogaInden Hd PornHomemadepirnSsbbw BlowjobFreeomoviesلسكسJovens PeladasIndian Xxx BhabiBoob Sucking AsianHot Hindi AudioSisi Rose BangbusJessi EmperaAditi Mistry XxxXxx Video 20Eva Green HotNicki Minaj On PornPorn RedrubeKenzie Reeves NudeTeens Anal Big TitsXxx Full Hd BlackHentaiforceMusalman Hd BpFacesitting ThreesomeTürkish PornstarsRctd-539King NioreBeccabaeSexy Sex Sex SexErotic LesbianJohn Wayne Bobbitt PornAsian Voyeur PornVideos SexualmenteMellisa DebingNude SketchFirst Time XnxYoga Xxx Hd VideoPorn VidroMarathi Aunty Xxx VideoScarlett Knightley PornVideo Sexe En FrançaisBela Da SemanaExtreme OrgasmoMake Out NakedJessie GoldPublic Sex ComErotic Ghost Story Movie21 Naturals HdHotguysfuck Full VideosHard DpTeacher And Student Hard SexMasagepornRachel Weisz SexyHard PussylickingTubesaferiBangbros LatinaOutdoor Sex IndianAshley Serrano OnlyfansTight Blonde PussyBazzocamTubepostarsHayley Atwell SexyPorn Suck BreastNalafitness LeaksTop Best Porn VideosCaption Porn PicsHot Redheads In PornAmateur Dp WifeStanding XxxLena Paul X VideosHuge Cumshot HandjobsHollywood MoviexxxHawai Jahaj Mein SexKoreanpornMia Khalofa BoobsHottest Girls On InstagramSexmodel FrancePorna GrafiaNude PícHot Naked Anime BabesLittecapriceToday Live SexBrezeer ComMassage Sex JapanEsscortsWidowmaker SexPornô Real CaseiroNangi SexBlack Man Sex Video ComHot Hindi XxBbw Hardcore