door Havermout in Politiek  ·  95 Reacties

  • 10
  • 818x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47 : Huh? Nooit van het gebruik van ... gehoord? Jij bent dus degene die verward is. En de betekenis/het gebruik van .... (o.a. als beletselteken) zoek je zelf maar even op.
Je komt niet erg snugger over.

1
51 Noorman

@51 Snugger...? Wat betekent dat...?

2
52 Ketter

@51 Ik ga u volgen. U lijkt mij heel interessant want ergens op dit forum zwerft een lotgenoot van u rond met precies dezelfde ziekte als u. Namelijk het gebruik van "de dubbele punt "; anderen wegzetten als niet snugger/ slecht taalgebruik; en natuurlijk het beletselteken. Of gebruikt u hier meerderepseudoniemen?

3
53 Gut

Val dood met je Europese Unie Timmermans vieze vuile gluiperd...zeker een grote zak geld gehad van die Globalist Soros toen hij een toespraak hield in het EU parlement.

4
54 DONKEY R

* Verwijderd door de redactie *

55 hk-sr

Aaah, dictator Juncker en zijn vazal Timmermans moeten ook weer roep toeteren. Hopelijk houdt de Hongaarse regering de rug recht, meer landen zouden dat voorbeeld moeten volgen.

1
56 Sandokan

@56

Hongarije dient zich aan de EU-wetgeving te houden. Anders strafmaatregelen!

5
57 malle loot

@57 Gelukkig is Hongarije nog steeds een zelfstandige autonome staat en geen provincie van de EU. Zouden meer landen een voorbeeld aan moeten nemen.

2
58 Sandokan

@58

Hongarije is netto ontvanger. Dreigen met intrekken van subsidies wil nog wel eens helpen. En anders maar de EU uit. Oekraine staat te trappelen om er in te mogen.

3
59 malle loot

@58 ze zijn autonoom tot het moment dat ze internationale verdragen overtreden. Een vereniging als de EU heeft bepaalde spelregels en als je jezelf er niet aan wilt houden dan kun je gewoon je lidmaatschap opzeggen. Als je denkt dat je alleen maar de voordelen kunt hebben van de EU maar je van de EU als het je uitkomt niks aan hoeft te trekken dan is het tijd om te gaan.

4
60 mike45

@59 Blijkbaar vinden ze dat minder belangrijk dan hun zelfstandigheid op te geven. Moeten meer landen een voorbeeld aan geven. Het is te zot voor woorden dat de EU zich bemoeid met het hoger onderwijs in Hongarije.

0
61 Sandokan

@60 Goede suggestie....klinkt interessant dat vertrekken uit de EU.

1
62 Sandokan

@61
Precies, alleen de voordelen maar niet de nadelen, dat kan natuurlijk niet.

5
63 Realisme graag!

@63 was een reactie op @60

Het is helemaal niet zo vreemd dat de EU zich met het onderwijs bemoeid.
Uiteindelijk moeten diploma's wel op een of andere manier vergelijkbaar zijn.
Zulke dingen horen bij een open interne markt.

5
64 Realisme graag!

@64 Daarom moeten we in de EU ook weer snel terug naar de basis, namelijk een handelsunie en de kansloze grootheidswaanzin van een maakbaar 1 Europa snel loslaten.

1
65 Sandokan

@65
Dankjewel, maar dat jij geen gebruik weet te maken van de kansen die de open markt ons biedt, wil niet zeggen dat we allemaal weer terug achter de dijken moeten kruipen.

3
66 Realisme graag!

@63

Welke voordelen hebben jullie het steeds over. Noem ze eens.

0
67 Vanillestok

@66 Geen dank, weet alleen niet waarvoor question Als je goed had gelezen is dat ook niet mijn idee om achter de dijken terug te kruipen......dat heeft NL nooit gedaan en zal het ook nooit doen. Ik zie wel een graag meer realistische aanpak, en dat is wat mij betreft een handelsunie.

0
68 Sandokan

@66

Wat is dag voor loze rekbare term 'open markt'. Kon men niet met mekaar praten en overleggen voordat de toren van Babel in Brussel stond?

0
69 Vanillestok

@69 Hij/zij bedoelt waarschijnlijk de interne markt (vrij verkeer personen en goederen) die door de EC is gedefinieerd. NL is altijd al een open economie/markt geweest.

0
70 Sandokan

@64

Jaaaaa joh. Is daarom het Nederlands onderwijs zo slecht geworden? Dat scholen als bedrijven zelf studies uit de duim mogen zuigen staat dat ergens in EU-richtlijnen? Studies waar je veel geld aan kwijt bent maar zonder toekomstperspectief? Dus dat is de oorzaak.. Ik noem binvoorbeeld international business management. Zegt geen ene fl...

1
71 Vanillestok

@70

De EC definieert ook dat je produkt komt met een handleiding in 15 verschillende talen vertaald dor EU-gecertificeerde vertalers. Met EU-gecertificeerde ingredienten en stoffen of plastics. Met EU gekeurde label. Etcetera.. Is een erg mooie markt geworden voor kleine bedrijven... not.

1
72 Vanillestok

@72 Het is toch helemaal super dat alle produkt specificaties gelijk zijn in alle 31 landen (de 28 landen in de EU en de 3 landen die lid zijn van de EER) Als je anders zou willen exporteren dan moet je aan 31 verschillende standaarden voldoen. Ik weet zeker dat geen exporterend bedrijf in Nederland vind die tegen de interne markt is van de EU!

Het heeft juist voordelen voor kleine bedrijven want die grote bedrijven hebben namelijk overal kantoren en mensen die wel aan die standaarden kunnen voldoen.

2
73 mike45

@72 Klopt.....de EU in de huidige vorm is dan ook vooral bedoelt voor het grootkapitaal en de macht.

0
74 Sandokan

@71 het Nederlandse onderwijs is een van de beste van de wereld du kletst dus gewoonlijk weer uit je nek! En vandaar dat er 1 miljoen mensen in andere EU landen wonen en werken, en dat in Nederland de werkeloosheid slechts 4,5% bedraagt. En hoe kom je erbij dat mensen met een opleiding in international business management geen werk vinden.

Ik snap werkelijk niet in wat voor wereld jij leeft hoor, maar niet in de echte wereld in ieder geval!

3
75 mike45

@74 onzin en flauwekul daarom krijgen al die grote bedrijven ook steeds boetes als ze zich niet aan de regels houden!

4
76 mike45

@69
Wat denk je dat er gaat gebeuren als er geen gemeenschappelijke regels mbt veiligheid en milieu etc zouden bestaan?

Dan gaan landen en bedrijven concurreren op deze punten door de nationale standaarden steeds verder te verlagen.

2
77 Realisme graag!

@76 Die boetes voor met name Amerikaanse tech bedrijven hebben alles te maken met macht, protectionisme en een staaltje politiek spierballen vertoon richting de US.

1
78 Sandokan

@67 dit ging over de voordelen van Hongarije. Zoals bijvoorbeeld het geld uit de structuurfondsen die ze krijgen. Ze zijn tenslotte netto ontvangers.

3
79 Realisme graag!

@74
Ik verdien een hele dikke belegde boterham door die interne Markt!
Dus niet alleen bedrijven die profiteren.

4
80 Realisme graag!

@80 Daarom schrijf ik ook "vooral bedoelt".

1
81 Sandokan

@60
En nu noem je de EU een vereniging terwijl je op #22 praat over de EU regering.
Een vereniging met een regering ?
Weet je zelf wel waar je over praat ?

1
82 pica pao

@82 En verenigingen die wetgevend zijn ben ik ook nog nooit tegengekomen question

1
83 Sandokan

@82 het is een vereniging waar je lid van wordt en ook weer uit kunt stappen, maar die vereniging heeft gewoon een democratische regering en die worden aangesteld door een parlement die rechtstreeks door de aangesloten leden is gekozen.

@83 Dus als je lid ben een voetbal of tennis vereniging dan hebben zie geen statuten en reglementen waar jij je aan moet houden? Als je die overtreed dan word je er ook gewoon op aangesproken toch?

3
84 mike45

@84 Reglement en statuut is geen wet. Vereniging kan geen wetten maken en opleggen aan derden.

1
85 Sandokan

@84
De grens tussen een vereniging met regels en statuten en een regering met wetten is wel heel erg schimmig voor jou .

2
86 pica pao

@85 nee omdat het geen land is en hun statuten altijd ondergeschikt zijn aan de landelijke wetgeving, maar als je lid word dan ga je akkoord met de regels die daar gelden en dat is binnen de EU niet anders. Als het je daarna niet meer bevalt dan kun je gewoon vertrekken en je lidmaatschap opzeggen. Maar zolang je lid bent heeft een land zich gewoon aan de regels te houden.

2
87 mike45

@86 ik zie het verschil niet zie @87 !

1
88 mike45

@83 ook het aangaan van een lidmaatschap is een vorm van overeenkomst tussen partijen.

En een basis regel is nog steeds dat een overeenkomst tussen partijen in beginsel bindend is. Op het niveau van staten spreek je dan dus van wetskracht.

1
89 TedjeR

@87 @89 Dan maar snel die vereniging opzeggen........vrij schimmig als een statuut of reglement zo maar in 1 keer kan vervallen door een wet die verplicht opgenomen moet worden in de lokale wetten. Zeker als er maar 1 clubje (EC) in die vereniging is die kan komen met initiatief wetsvoorstellen. Laat dat clubje nu net niet rechtstreeks gekozen worden door de kiezers. Komt allemaal redelijk dictatoriaal over.

1
90 Sandokan

@90 de EU is gewoon een parlementaire democratie, je kiest het parlement en het parlement stelt de regering aan. Niks anders dan in Nederland en dus niks dictatoriaal aan! Geen land is verplicht om zich aan te sluiten bij de EU en als je weer weg wilt mag dat ook gewoon.

Dus Hongarije heeft gewoon de keuze meedoen of weer lekker als zelfstandig land verder!

3
91 mike45

@91 Lijkt me een goed plan om het lidmaatschap van dit dictatoriale clubje per direct op te zeggen.

0
92 Sandokan

@47 Dat is grappig zeg. Bekijk het einde eens van uw eigen bericht haha.

1
93 Auwie

@47 hilarisch zie @52 wat betekenen die reeksen puntjes?? Sorry off topic

1
94 Auwie

@90 jouw kennis van de EU is wel erg laag... ik denk dat het nuttiger is als JIJ je kennis een beetje op peil gaat brengen in plaats van dat anderen zich aan jouw begripsniveau aanpassen en de EU stoppen. Want stoppen met de EU, daar gaat iedereen heel veel last van krijgen.

0
95 TedjeR

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

@14 En die arme misleide donders worden dan vaak fanatieke promotors van de misleiding, omdat ze de pineut zijn van die misleiding willen ze dat...

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@10 Nee, vind ik ook. Zo'n opruiende reactie als die op @6 gaat dan ook alle perken te buiten....

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Duitse politieagent veroordeeld wegens discriminatie omdat hij aan Afghaanse migrant vroeg waar hij ‘echt’ vandaan kwam - Dissident.one

Walgelijke activistische rechter weer. Een onschuldig persoon opofferen aan de woke goden. En alleen omdat hij een vraag stelde. En hoe moeten a...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@30 Nee hoor, schuimbekken is meer een PVV -dingetje (zie Wilders op X en alle bagger op dit forum van zijn aanhang) en daar stem ik uiteraard ...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@10 Er is niets. . . TOTAAL NIETS tegen vreedzaam demonstreren. . . ...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

rebo
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@23 Het is bij mij niet zo dat ik voor een van beide veel sympathie heb. En die Benjamin Netanyahu die deugt zelf natuurlijk ook niet. Maar omda...

12 minuten geleden geplaatst door rebo

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

    "Ouwe schuimer." Ad hominem. ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

    Tja, weinig vliegen is makkelijk, als je al 20 jaar uit de staatsruif vretend in de oppositie zit en weinig verantwoording en/of inter...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Koningsdag, ING, oranje ... mooi moment om te demonstreren. Opvallend dat mensen hier meteen tot geweld oproepen terwijl XR altijd vreedzaam d...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
GayniftystoriesHentai Incesto MangaManiacos Por.comicsErika Elenia NudeLobo Carreira Gay PornHollywood Actress Xxx VideoPatna Girl SexSaphica EroticaDemon Slayer JavAmeri PornBareback TransSite PornographiqueKate Hudson NudeNaked Girls PicsMom Pov CreampiesXxxx52Brother Sister XxxxBig BoobsmassageRevistas PornosMega The Stallion PornWww Romantic Sex ComFlirt4 FreeDonkey CockMia Khalifa Hard FuckNude LiveBounce Boobs NudeAliyah Hadid OnlyfansAssgrindingAnal ColombianaLesbian Homade PornIndian BluefilmsNeketDesi Nude BeautyHd Porn MobieNude Latin WomenGay Male TuneBnha PornHd PornvideoJenna JamesonvideosFamily Strokes XhamsterSextuberKianna Dior PovTasty Hot LatinaSmallboobsDeepika Padukone FuckKayla Lauren LeaksBollywood Actress Sex MmsReshma VideosFilmes Das BrasileirinhasXvideo Hd QualityGan XxxBlack Bbw NakedJackie Et MichelThe BestpornoSite Video XHistória Pornô Em QuadrinhosNatasha Nice NakedSexiest Kristen StewartXnnx HindiNew Pakistani XxxNadia Ali SexPorn ViolacionFree Bbw Porntubes日本 情色Www XnxnReality Kings Porn VideosPunjabi Full SexAmbika Hot SexHd Porn Download IndianEden Lux PornMalay XxxHindi Sxsi VideoKerala Desi SexBig Titts StepmomBig Booty Riding BbcBestial Gay PornRussian Family NudestVest Gay PornMegan Nutt NudeShradda Kapoor HotXnxx TitiesAngela Aguilar NudesKelle MatinaCherie DevileViolet Myers BodyguardIvy Wolfe LesbianReddit NafwR/aipornhubNoodlemagazimeNakedswordRep Sex Video DownloadForced CreampiedWach Free Porn VideoMom And Son BlowjobLas Famosas XxxBryce Dallas Howard XxxHana Haruna PornSpanian PornSleeping BowjobPorn JavMia Khalifa Pornstar VideoSpanking VudeosBig Land Sex VideoPunjabi GandFind PornMixedwrestlingTamanna Bhatia Sexy VideoXnxx Sexy PicFuta RavenMoonlighty_Best Strip Clubs Near MeX Video HindiHot Ullu ActressIndian DoodhwaliCherie Deville BlackedPawg SelfiesMother And Son Porn CartoonsFaphouseHqporner.xomAnimehentai SubindoSonu Gowda HotLisa Sexy PicsLacey LayTelugu Aunty Bathroom Sex VideosBhai Behen XvideoFather Xxx ComReal Village Sex MmsBbw 4chanCam Live PornoMelina MasonVery Dirty PornSqueezing Big TittiesProstitutes Near Meسكس بزازBig Aas ComCheapest Motel RoomBangladeshi English ChudachudiMom Son HentaiBlack Girl HentaiPorn C N CXxx Porn FilmPornstar PinkieSarah Vandella BbcAlva Jay BbcLesbians In Yoga Pants PornBbw Latina SquirtX.x.x.sex VideosOil Xxx VideoJenny Scordamagilia NudeAsiandollx