Extreemlinkse nachtclub in Leipzig: ‘Migranten hebben zich misdragen, we zijn naïef geweest’ (nieuws.tpo.nl)


Club wilde migranten laten 'integreren', aantal aanrandingen en vechtpartijen steeg vervolgens enorm ...

door Gijsbrecht in Buitenland  ·  83 Reacties

  • 0
  • 1214x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Men wordt hier met open armen ontvangen. Er wordt gezorgd voor deze immigranten en vervolgens maken sommige van deze immigranten er een potje van. Ik begrijp er werkelijk waar niets van.

1
51 TrianglePantsBob

@14 Sommige mensen die de moslim ideologie aanhangen, gedragen zich normaal, zolang dat in hun voordeel is, de andere groep kan zich nu al niet meer beheersen.
Wat U verteld is ongeveer hetzelfde als wanneer je zegt Ik denk dat de meeste mensen in Nederland wel leuke collega's of kennissen met een nazi achtergrond hebben, maar daar gaat het hier niet over.

4
52 Positivo

** gebruiker verwijderd **

@45 Sommigen komen blijkbaar nooit uit die fase!
En wat ik denk is mijn zaak en recht.
Ik neem mijzelf heel serieus.
En wat dat voor anderen denken en invullen betreft,dat doet u niet?
U heeft toch ook zo uw mening klaar over alles en iedereen en mag iemand zijn ervaring als niet relevant beschouwen als het niet uw ervaring is?
Nu dat en uw verdere aanprijzen van metal en andere zaken kwam op mij nogal onvolwassen over/ Thats all
Maar ik kan mij vergissen hoor! question

53 verwijderd110

* Verwijderd door de redactie *

54 esprit84

@54 Doe eens even normaal zeg.

2
55 RoosjeB

@54 U kunt niet relativeren ?

2
56 Voxpopuli

@56

WEG MET ZWARTE PIET!

17
57 esprit84

Esprit, relax, neem een chillpil en gedraag je. Ga niet lopen trollen. Wat je oproep in 57 betreft, die mag je hier zonder problemen uiten. Fijn he, een land met meningsvrijheid. Geniet van het leven en zorg dat je minder zuur bent.

3
58 Gezond boerenverstand

@57 Straks in maassluis mag dat weer !, en wil je eerder op TV ofzo ga dat dan roepen tijdens een gekaapte journaaluitzending question

0
59 Voxpopuli

Islamietjes in een nachtclub...hoe stom kunt ge zijn

2
60 Ook maar gewoon een duts

In Leipzig zijn sommigen gewoon leip, hoor.

3
61 Sandor

Wel jammer, als die leipijzers van die club (met een Amerikaanse naam, Conne Island) hét middel voor integratie hadden gevonden waren we van alle problemen af.

Gewoon, korting geven, knuffel doen en uitnodigen in wat voor vele ortho-moslims een hel is, namelijk een nachtclub. Zeker als die club een naam heeft uit Amerika.

3
62 Sandor

@57

Gooi jij zomaar Zwarte Piet weg? Racist...!!!!

2
63 Liwwie

@17 ; Het probleem met uw reactie in @3 is dat u feitelijk stelt dat de gehele groep moslimmigranten een goede aanwinst zijn voor de Nederlandse maatschappij waar helaas, uiteraard, net als onder Nederlanders, een handjevol rotzakken tussen zit.

De praktijk en de cijfers laten echter zien dat onder de hier al wonende moslimmigranten, zelfs onder de 2e en 3e generatie procentueel veel, maar dan ook veel, meer rotzakken zitten dan onder de echte autochtone bevolking (waarom anders hebben ze het begrip allochtoon beperkt tot mensen waarvan minstens één ouder niet in Nederland is geboren; dat is goed voor de cijfers). Het is dus eerder andersom; er zit een minderheid goede tussen.
In de huidige instroom zit nog een extra probleem; Die instroom bestaat vooral uit de probleemgroep uit de probleemgroep: Kansarme jonge mannen uit voornamelijk moslimlanden. De ervaring en de cijfers tonen namelijk aan dat islamitische jongemannen de meeste problemen geven. Veel meer dan jonge kinderen, bejaarden of vrouwen. Laten die laatsten nu met een vergrootglas gezocht moeten worden in de instroom.

2
64 Mariska3

@60 In mijn tijd als uitsmijter kwamen die er nooit in, een keer meegemaakt dat zo'n goserd terug kwam om op de deur te schieten, wat tot gevolg had dat er helemaal geen types zoals dat meer in kwamen.. En maar janken over racisme..
Steevast antwoord : wij discrimineren niet maar u bent niet correct gekleed.

1
65 Voxpopuli

@54 Iets met opvoeding van u te maken ?

1
66 Bollieboos

@28 ; Die racist(e.d.)-roepers vergeten dat zij de bodem zijn voor een partij als de PVV. De PVV floreert bij het niet gehoord worden van burgers, van problemen, realistische problemen.

Dat ik felle kritiek uit tegen het asielbeleid en de weg-met-ons roeptoeters is juist omdat ik geen herhaling van WWII wil met moslims in de rol van de Joden. Ik zie daarin geen weg via het taboe, de kop-in-het-zand methode, de laat-Nederlanders-zich-aanpassen methode of de duw-het-gewoon-door-hun-strot methode. Dat slaat juist kloven, zet mensen tegen elkaar op, zaait haat en onrust.
Ik zie meer in de realistische methode die de problematiek aanpakt waar die speelt; bij het asielbeleid (dat moet echt op de schop), bij de afspraken met de landen van herkomst (niet: als je ze terug neemt krijg je miljarden maar: als je ze niet terug neemt krijg je via geen enkele route nog een cent van ons) en bij gelijke-monniken-gelijke-kappen.
Zo staat er in het urgentiebeleid van de meeste gemeenten tav sociale woningen: "Indien iemand op enige wijze onderdak heeft of kan krijgen, al is het op de bank bij vrienden, kan er geen sprake zijn van urgentie." Wel; een AZC is een vorm van onderdak; dus geen urgentie. Gelijke monniken, gelijke kappen.

4
67 Mariska3

"Het was duidelijk niet voldoende om poster in verschillende talen op te hangen met daarop regels voor het juiste gedrag tijdens feesten. We hadden meer moeten doen om onze regels en principes uit te leggen, en hadden meerdere manieren van samenwerken moeten aanbieden."

Dus zelfs in hun excuus durven ze niet echt de schuld bij de veroorzakers te leggen... Ze gaan er vanuit dat die migranten de regels op één of andere manier niet begrepen hebben, en dat ze meer hadden moeten doen om de regels uit te leggen.
Ik vraag me af of uberhaupt de gedachte in hun is opgekomen dat de migranten die flyers wel gezien hebben en gewoon schijt aan de regels hadden, zo van "ons kun je niks maken, of racisme!"...

2
68 TheBrain

@10 Ik kan het echt niet sneu vinden voor zo'n Joop-club.

5
69 Krav Maga

@54 : niet zo spotten met zulke nare ziektes graag. Dit noem ik nu niet bepaald een waardevolle toevoeging op dit forum.

1
70 Hobbelpaard

Vind het toch wel sportief van de clubeigenaren dat ze zich zelf bekritiseren. Weliswaar te laat, maar toch...
Hieruit blijkt wel weer dat bepaalde waarden elkaar behoorlijk kunnen bijten. Gastvrijheid mbt asielzoekers en vrijheid van godsdienst tegenover gelijkheid tussen vrouw en man, acceptatie van homoseksualieit en andere verworven vrijheden in de westerse wereld.

0
71 Hobbelpaard

Wel het lef om hier een burgeroorlog uit te lokken maar niet om hun eigen land te verdedigen. Wat een (is)lamzakken.

4
72 Diplodocus

@54 Ik adviseer een aantal sessies bij een psycholoog, hoewel ik er gezien je opmerkingen weinig heil van verwacht. Misschien gewoon zelf hier weggaan, dan heb je geen last meer van meningen die je niet aanstaan.

1
73 thestranger

@67
"omdat ik geen herhaling van WWII wil met moslims in de rol van de Joden."

In de rol v/d Duitsers bedoel je?

3
74 Krav Maga

@59

in maassluis staan we er dit jaar sterker dan ooit.

11
75 esprit84

@75 Met zulke mafkezen als u wordt het een hopeloze zaak !

3
76 Bollieboos

@75 Dan is het te hopen dat je daar tegen de verkeerde oploopt.

3
77 Tsaar

@54
Je hoeft hier niet te komen of reageren.
En net wat @77 zegt, hopelijk tref je daar de verkeerde..(goeie)

OT,
Hopelijk zijn die rakkers nu eens wakker geworden en wordt het tuig eens aangepakt of uitgezet.

5
78 greenpollo

Extreemlinks volgens tpo... ik gok op een centrum-sociaaldemocratisch karakter.

0
79 Criticaster

* Verwijderd door de redactie *

80 muxer

** gebruiker verwijderd **

@53

Echt?
Wilt u mij in het vervolg negeren?
Alvast bedankt!

81 Kattekop666

Een linkse nachtclub? Geen striptease, geen floorshow maar meer een Praathuis. Mijn hemel, wat een minachting voor die Asielmensen, denken dat de integratie in één nacht te doen is. Terwijl die mensen zelf jarenlang zwoegen en tobben om zich de beginselen van het land van keuze eigen te maken.

Die tent moet gesloten en die leipe linksen aan het werk. Taalles geven, rekenles, weet ik veel.

1
82 Sandor

@67 . Wel een ingewikkelde reactie. Wat meer spaties zou het lezen en begrijpen makkelijker maken.

0
83 Sandor

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

5 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

6 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

6 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

6 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

6 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Rebel RhydeeHumongousboobsIndian Saxe VideoEnormous Saggy TitsPorn MulatasSex Marathi VideoAi Porn ArtGym Porno.Desi JabardastiDoggystylr PornOpen Porn VideoHyono PornGay Porn TwitterSquirtinganalPorn Videos Bro And SisHarry Lesbian PornVideos On Blow JobsDemora Avarice PornPanties PicsSara Ali Khan BoobsMonica Bellucci TitsPorn Comics OnlineHibaj PornPorns Best TitsBig Tits ShowSiri Dahl JoiBig Tits Latin PornCosplaymasturbationIsekai Harem MonogatoriBrezzer Porn MovieBrother And Sister Xnxx IndianRea Lil BlackHd Chut PhotoAss MastersBestblowjob PornPornomanoirSexy Sexy Bf Com微密圈Pornos Latinos GratisAnime HentaitubeHot Nangi GirlAva NottyAlexis Texas RideAngela Doll PornAri KytsaHenraiGot Asian PornPornogay CaserosMom Fre PornBudding PokiesBhabhi HardcoreBlack Ruff PornSmall Boobs NudesLunathenoodle PornYoujixxSkykarxraeeSexy Video Hd PrintEmily Blunt FeetXnxx Hd Videos IndianJoshi Luck 6Porn MedivalIsabela Merced NudeCory Chase MomswapHot Boobs Sexy VideoSex Tamil Sex VideoXxx KamvaliAlexa Pearl FacialKidnapping Chudai VideoXxx ProndHusbands Eating CreampiesPuplic PornGanbag PornCuckoldchstBukkake RedditLesbo Big Tits PornXxx SpamSuoirensuDeluxegirlAnnabgo LeaksGroup BlowjobSoap2day UnblockedPornomadre E HijoProrn HubSleeping Girl Fuck VideoMovie TonicJerkaokeLiz ViciousXxxx Vidos ComAnal Gape PornTimothy Champagne PornPorn VixsenBdsm RecitTittys On The BeachMetart NudesTamashii InseSdfsdfsHot Mom FuckXxx Sex Video Hindi HdKoria PornAsian Mom Xxx VideoFucktrainRaceplay JoiCelebrité Francaise NueJune Liu PornFunny BlowjobLena Pual PornhubBlack Bf ComSister In Law AnalR/realgirlsSites Like Best GorePis PornSexgfEva Elfie PornaHindi Full Hd PornBig Boobs Public AgentDtvideosHomemade Fucking TwitterBengali Panu SexVioladas XxxSearch SexHot Women PronCandy Love FaceMama X HolicAddison Rar Deep FakeJade The PornstarMallu Porn MoviesBombay Aunty Sex VideoFilmhindiTransgender MasturbationMarathi SxMina Luxx PovHentai DoujinnPorzosTops HentaisGirlcumsMs Rachel PiercingHot Indian Girls NudeMilffox ComOdia Xxx StoryExercise Bf VideoXxx Porn TubeBangla Bf Xxx VideoBhabhi Sex Video NewVery Hot Desi Sex VideoPornclipAlice CoquineEbony Car BlowjobTsbellaHimachal Sex ComAsian Threesome