door Febee in Buitenland  ·  86 Reacties

  • 38
  • 1489x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@49 Maar dan zou je dus ook in overtreding kunnen zijn met een mondkapje, of een zonnebril, of een feestmasker, in de stad o.i.d. Dat lijkt mij niet de bedoeling van deze wet.quote

Natuurlijk niet, met carnaval gaan mensen ook verkleed en dragen maskers. Maar die worden binnen en wanneer iemand met je praat afgezet.

@46 Dragen Aziaten hier een mondkapje ,ook binnen? Gut toch!
In land van herkomst zal het moeten tijdens ernstige smog.
En in de zandbak zie ik ook nog wel het nut van een witte boerka tijdens een zandstorm,maar hier hebben wij weinig smog en zandstormen toch..dus hier is het niet nodig.
Als de boerka hier alleen is om geile moslim kerels te voorkomen,is hun plek ook daar in de zandbak... lekker in de zandstorm en rukwinden zijn ze dr zo vanaf!

51 verwijderd110

Mooi, ook hier tijd voor zo'n verbod.

1
52 Wild Rover

Het is een vrouw onderdrukkend kledingstuk door mannen opgelegd al zien due vrouwen dat zelf niet.
Laatst kwam ik een "ingepakte" vrouw tegen en haar man liep in een zomerboek (licht van kleur) en een shirt aan met korte mouwen. Ik vind dit zo discriminerend naar de vrouw toe.

0
53 Interessant

@42 Nee hoor, mannen mogen ook geen boerka dragen, ook geen bivakmuts trouwens.

0
54 Wild Rover

@11
Kan Nederland nog wat van leren.

0
55 Interessant

En terecht. In België geldt net als in Frankrijk het laicisme, religieuze uitingen in het openbaar zijn verboden en religie moet achter het voorportier. Het laicisme maakt geen onderscheid tussen religies.

0
56 Diamant1995

** gebruiker verwijderd **

@29 Ik heb totaal geen moeite met deze mensen in gezelschap,zolang ze een beetje normaal overkomen.
Bespeur ik enig spoor van extremisme ga ik dr met een grote boog omheen.
Ben ik ergens alleen waar veel moslims zijn, zoek ik het risico niet op en zorg dat ik op veilige afstand ben of ik ben weg, hoe normaal ze ook overkomen. want je kunt aan het uiterlijk vaak niet zien wie een geile,oversekste moslim in dure spijkerbroek en met een strak tshirt is. En dan maken ze dr ook nog vaak een gezelschapsspelletje van!

57 verwijderd110

Daar waar een moslima volgens het geloof zo min mogelijk de aandacht op zich moet richten geilt de burka draagster juist op die aandacht .
De ( opgemaakte ) ogen komen zo mooi uit door het dragen van een burka ,

2
58 Olivia

@38 radicalenradar

Geert is een Limbo en daar placht men de kap van een non zo te noemen is mij verteld. En dan is het weer logisch dat een hijab ook zo wordt genoemd.

Vergelijk het met huishoudschuurmiddel. Dat ging vroeger door het leven als Vim, de merknaam. Ook andere schuurmiddelen werden Vim genoemd, ook al kwam ze uit een andere fabriek.

Zelf vind ik kopvod een rotwoord en zal het ook niet gebruiken, maar als Limbolanders dat ook al gebruikten voordat de eerste recht-in-de-leer moslima's hier kwamen is het ook niet weer zó erg.

Blijft staan dat ik elke niet-functionele hoofd- danwel gezichtsbedekking op een doordeweekse dag een aanfluiting vind, maar goed, dat is maar een mening.

4
59 ~ Echelon II ~

@39 radicalenradar

We hebben het over een burqa-verbod en niet over pedoseksualiteit. Het is trouwens een wijd verbreid misverstand dat dat aan blanke mannen is voorbehouden. Dat kwam hier zogenaamd ook niet voor totdat Nederlanders de schaamte voorbij waren. Idem voor homoseksualiteit.

Maar als er eenmaal over gepraat kan worden komt er automatisch meer aan het licht.

Inmiddels is de eerste moslimboot bij de gaypride gesignaleerd en in Engeland een bejaarde q'ranleraar veroordeeld wegens kindermisbruik.

Need I say more?

Tot zover off topic.

5
60 ~ Echelon II ~

@42

"vrouwen vertellen wat ze mogen dragen = vrouwenonderdrukking"

Dus islam=vrouwenonderdrukking...

Als je ontkent dat de islam de meest antisemitische/discriminerende/vrouwenonderukkende(etc.etc...) ideologie op aarde is (en dus extreem-rechts als Nazisme) , dan neem je jezelf wel heel erg in de maling ..

0
61 Vageali6888

@39

Tja , dat binnen sommige groepen huwen en seks hebben met kinderen gewoon is toegestaan is een ander onderwerp question

1
62 Vageali6888

@36 Lias

In Duitsland mogen maskers en toneelschmink ook niet meer tijdens demonstraties question

En je zonnebril ophouden, zeker een spiegelende, tijdens een gesprek geldt hier als onbeleefd, to put it mildly. Datzelfde geldt voor iemand niet aankijken tijdens een gesprek. Dat heeft in Noordoost Europa iets heimelijks, de uitstraling van onbetrouwbaarheid. Ouders zeggen al heel vroeg "Kijk me aan als ik tegen je praat" tegen hun kinderen.

"En al wie met ons mee wil gaan, die moet onze manieren verstaan.
Zo zijn onze manieren manieren, zo zijn onze manieren" (oud Nederlands kinderversje).

Tja, en één set gedragsregels maakt het leven zoveel prettiger voor iedereen. Helaas hebben we sinds de jaren 60 horken onder ons voor wie de basisbeleefdheid blijkbaar teveel gevraagd is En die groep moet dan niet vreemd opkijken als men als hork behandeld wordt.

5
63 ~ Echelon II ~

@60 Het "feit" van @39 is een alternatief feit.

Uit de jongste data van het CBS blijkt dat in 2014 3.350 mensen werden verdacht van een zedenmisdrijf. Zo’n 31 procent was van "niet-westerse" allochtone afkomst. Die laatste groep beslaat ongeveer 12 procent procent van de totale Nederlandse bevolking en is in verhouding dus ruim oververtegenwoordigd.

0
64 Belazerd

@63 correctie

Noordoost = noordwest

4
65 ~ Echelon II ~

@63

verwijs je naar de juiste? @36 is sparta

0
66 Lias

** gebruiker verwijderd **

@48 Ik rook al 6 jaar niet meer...jammer anders was het een idee geweest question

67 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@61 Dus islam=vrouwenonderdrukking... Daar had @42 even geen rekening mee gehouden! (vrouwen vertellen wat ze mogen dragen = vrouwenonderdrukking)
Voor @61 ++++++++++++++++++++++++++

68 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@26 Het schreeuwt /mensonterend/vrouwen onderdrukking/en roept walging op.
En als die kerels die voor zo'n vrouw lopen in korte broek en luchtig bloesje dan walg ik nog het meest van zo'n kerel.
Want een man die zijn vrouw respecteert en liefheeft, zou dit niet moeten toestaan.
Die kerels zouden naar de imam moeten gaan en protesteren en weigeren nog aan dit soort middeleeuwse walgelijke praktijken mee te doen.
Vinden ze het prettig om als een geile achterlijke neanderthaler gezien te worden?? nou zo zie ik ze wel als ik ze voorbij zie komen.
Respect komt dan niet eens in mijn woordenboek voor, enkel walging.

69 verwijderd110

Links is natuurlijk voor de boerka ,alleen om geen xenofoob te zijn

0
70 wijs

De boerka is juist een schending van de rechten van de mens...... Tenzij je links bent. Dan is het knechten, opsluiten, kort houden, meppen, en tot broedmachine maken van vrouwen een mensenrecht van moslimmannen. En de moslimvrouwen kiezen daar dan voor.... Toch? Zo begrijp ik de deugmensen tijd.

0
71 Rolmops

@61

Ik sluit mij hierbij aan. ++++++++

question

1
72 ikzelf66

Hoera Europees verbod. Rotte zit met zijn vingers in zijn oren en een MH17 steen in zijn r**t

1
73 Uitede aka Espede

* Verwijderd door de redactie *

74 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

75 Chat Baker

Ik vind het mensonterende kleding. Ik kan niet zien of ik met een man of een vrouw te maken heb en dit vind ik mensonterend. Ik wil een gezicht kunnen zien, een gezicht communiceert d.m.v. mimiek, door je gezicht ook nog te verstoppen, betekent voor mij dat je niet met mij wil communiceren, ik vind het respectloos t.o.v. de mens, die wil communiceren met zijn omgeving, zoals wij hier nu eenmaal doen.

0
76 Marita3

Daarbij, in veel moslimlanden willen vrouwen juist van deze kleding af! En dan gaan ze in Nederland ineens interessant lopen doen door deze kleding te dragen. Ik kan er geen respect voor opbrengen, en ik ben niet rechts, maar links, dus zo zie je maar weer dat je mensen niet in hokjes moet stoppen.

0
77 Marita3

@66 Lias

Je hebt gelijk. @36 moet zijn @46

4
78 ~ Echelon II ~

Aan alle boerkadragers die de mond vol hebben van de goede bedoelingen van de islam, zie het niet dragen van uw boerka als een vorm van respect voor een ander. Onze samenleving is onrustig, uw boerka is een van de symbolen van diezelfde Islam die wreedaardige terreur binnenbrengt. De keuze is aan jullie, willen jullie de onrust verder aanwakkeren of willen jullie samen werken aan een leefbare samenleving. De keuze is echt aan jullie.

0
79 leefvandaag

Bij de integratie-cursus moet deze mensen duidelijk gemaakt worden dat een vuilniszak bedoelt om je vuil in te doen en dan langs de straat te zetten.
Een vuilniszak is NIET bedoelt om je vrouw of dochter mee te bedekken.

Dit zou les 1 moeten zijn bij de integratie...

0
80 Natayo the Bobcat

Niet geslaagd voor les 1?
Koffers pakken en direct terug!

0
81 Natayo the Bobcat

* Verwijderd door de redactie *

82 Captain Hero

@47
Oh ja? 200 miljoen moslims in India!

1
83 Bleke Betty

Nergens heeft een boerkadraagster zoveel rechten als juist hier in Europa. En nergens klaagt de boerkadraagster zoveel als in Europa.

1
84 De Vliegende Brabander

Een aardig beginnetje voor een spaak in het wiel van het kiekeboespelletje van deze extremistisch onaangepasten en niet integreerbare soort mensen.
De Heren-boerka is bij extremistische islamieten heel erg in zwang.
Controle hierop worddt nagelaten.
De rechten van de overige inwoners van Europa worden bijna nooit gerespecteerd, niet door de islamieten en niet door de Europese bestuurders.

0
85 Wil je niet weten

** gebruiker verwijderd **

@77 en ik ben niet rechts, maar links, quote

O wij stoppen u niet in een hokje hoor, dat doen uw linkse geloofsgenoten wel.
Want u gaat nu tegen hun denkwijze in en bent kritisch op de islam,en als je dat doet ben je volgens hun per definitie niet gewoon maar Alt-rechts

86 verwijderd110

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@39 Velen snappen dat niet idd. Vooral iedereen aan de linkerkant natuurlijk....

1 minuut geleden geplaatst door soapbox

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92 Doe geen moeite. Ik zoek liever informatie op officiële websites dan dat ik het van jou krijg. Dan hoef ik me ook niet te ergeren. https:...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@7 Om NSB-trollen te herkennen ook niet....

4 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@9De treinkapingen vergeten?...

5 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Statushouders ook in de wachtrij

Gelukkig, mijn kinderen staan al jaren in een wachtrij.En dat dat asielgespuis voorrang krijgt is te zot voor woorden.😡😡...

5 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

sockknitter
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Er staat een foutje in het bericht."Voor onderbouwing verwijst hij naar een column van historicus Thomas von der Dunk in de Volkskrant, waarin...

8 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@10Daar zou je dan, als langwachtende op een wachtlijst voor woonruimte, tegen kunnen protesteren. Want discriminatie, óók op de woningmarkt...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@6 "populisme-expert" Lachwekkend ja, want om te zien wat allochtone Geert is, hoef je natuurkijk helemaal geen expert te zijn. ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

maarten1234
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Linkse activist Frank ‘Geen fascisten bij de dodenherdenking.’ misschien moet Frank https://www.wyniasweek.nl/het-fascisme-is-links/ e...

17 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Asian Vs BbcMulheres árabe NuasCumonprintedpicsJeyla SpiceSuhagrat Sax VideoGotanynudeaFlingstetShemale Sex TubesPornhu BSpank Bang Video DownloaderSaimin SeishidowJani MasterXxxx Local VideoAutysexXvideos OfficialLahore Sex VideoSexsy Video ComVirginia Sons Of The Forest PornMilf That SwallowsRyan SmileIndian Girl Xxx VidioIndian Anal MoviesMegan Rain BbcTeenies PirnBf Sexsi VideoFull Sexy Movie BfKarishmahotDiapergalWaxing Cumshotهنتاي تايمYour Po RnCroatian PornographyAnalfartingHd Sex BeautifulMofos Xxx ComVictoria June OnlyfansPeople Making LoveXxxx PronsGilf TumblirStacie-wifecrazy PornSexchat AiK On PornPornes AnalPorn Casero AmateurSabrina Banks NudeCarolina Samani NudePornhat.Tukif'comCzech Hunter FullPatti Mcguire NudeCute Sexygirlsانال ایرانیWww Nude VideoXx GonzoPorn Good NightHidden Cam Cheating WifeSki Bri BbcPorn 3d AnimeTubes Porn VideoGifs EroticasTelegram Links PornCuckholdingHd Porn Download For FreeGirlfriend GlleriesInfluncersgone WildKriaten Stewart NudeAdult Breastfeed VideoBbc Anal RoughWhoreshub.comXnxxfree VideoXnxx BabesFull Video Lisa AnnXnx Hot VideoDesi XesXvixxApple Watts PornVoyeur HoudSkinny Blonde MilfSunny Leone X VideosPorn Video FilmSouthindiansexvideosForcedsexvideosLesbian Masterbation VideosLatina Gf PornMoms GangbangedStop Fucking MeSpanish SexxxTarivishu23 SexKissa Sins NudeSane Liyon XxxPorn Corey ChaseVelicty VonnLesbian Dom PornInfluencer Gone WuldHardcore Pporn106.7 The BullAsian Up SkirtsLaceysxBabysitter PornNude InfluencerXcodeosSexy Bf HaryanviGta 5 Sex ModCumslutTumbl MilfPriyanka Chopra Sex VideoBrandi Love Keiran LeeBoobs PressingDaughter Father PronEladiesAssoass.Hot Chudai Ki KahaniBangla Boudi Chodar VideoSaxy Video Sunny LeoneHomade PornHitomi Tanaka BukkakeOmegle StickcamEdge HeroBalance Ta NuddسكسشيميلCleave GagLive Sex Video Chat With GirlsAnal JesseRough AssfuckSquirting BlondeMilfy CityReddit Cosplay GirlsNude On StickamPics Of Lesbian PornBest Pron FilmHqs EróticasFubuki H E N TaiNaked TickleStep Aunt PornXxncxVideo Pornos De TravestisHentaiimageAnime MoansTantecolmekIndian Desi Sex StoriesSex In Indian VideoPakistani Porn VedioIndian Mallu Xxx VideosBathroom VoyeurLinzor Only FansWww Xxxx VidioSexmoviestubeBoys Touching Girls BoobsElevator SexSexy Blue Film Com