door netcat in Binnenland  ·  25 Reacties

  • 10
  • 1071x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik ben het helemaal met hem eens.

1
1 gaulette

Het is angst, allemaal angst wat de reden is van dergelijk gedrag. Bang om niet bij het onnozele leger van de "gutmensch" te horen, bang om uitgemaakt te worden voor nazi, racist en fascist, en andere loze kreten. Kortom: lafaards.

3
2 Neskio

Ik denk dat zij zich juist heeft geweerd. Maar was niet opgewassen tegen het linkse bolwerk. Waar zoveel mensen met invloed bij zijn betrokken. Mischien plande zij de schoolfoto inderdaad expres op de feestdag. Maar dan nog geef ik haar volkomen gelijk.

7
3 Vanillestok

@3

Ik bedoel het laat zien hoeveel de Moslim zelf (niet) meegeeft.

3
4 Vanillestok

Is de hoogste tijd dat de gewone moslims die dit ook belachelijk vinden, een verklaring uitgeven waarin ze duidelijk hun afkeur voor het gedrag van deze moslima uitspreken.

6
5 Marrie

De verdediging van de school was erg zwak. Ze hadden geen onderbouwing voor sommige van hun uitspraken. Erg slecht voorbereid. Kan er niets anders van maken, blijkbaar wouden ze verliezen.

Terwijl er afwezigheid werd getolereerd tijdens een "Niet Nederlandse" feestdag. Maar dat is maar voor een dag geldig. Waren ze vaker afwezig? want dan is dit alles onterecht, en heeft de school alles wat ze moeten hebben om deze gekte terug te draaien...

https://rblwest-brabant.nl/ouders/regels-en-richtlijnen/

1
6 Logic

@3 belachelijk om over zoiets een rechtszaak te beginnen. Maar ouders in het algemeen vinden schijnbaar dat ze om t minste geringste verhaal moeten komen halen.

Als er inderdaad sprake zou zijn van opzet door de directeur zou dat een ongeloofelijke lutser actie zijn. Maar goed ik kan me niet voorstellen dat een onderwijzer zo iets laags en verachtelijks zou doen..

0
7 BlackNinja

De vergelijking die Dijkgraaf trekt met de brief van de mavo in Schiebroek loopt mank omdat die school al voor de diploma-uitreiking aangaf dat alle leerlingen welkom waren. Die scholieren konden dus ook gewoon op de foto.

1
8 Balling

@5 Vergeet dat maar.... een enkele moslim zal ook zeggen dat het belachelijk is. Het overgrote deel blijft z'n mond houden en lachen in hun vuistje.
Als ik directeur van deze school was, ging ik in hoger beroep. Ik zou het nooit pikken om weggezet te worden als racist omdat de ouders een feestje belangrijker vinden dan een schoolfoto. Sterker nog... Ik zou een rechtszaak aan gaan spannen, tegen de ouders, omdat mijn leerkrachten het heel erg vinden, daar er twee van hun geliefde leerlingen niet op de jaarlijkse groepsfoto mochten.
Eens kijken wat de uitspraak van de rechter hier van gaat worden.....

1
9 LoydMorris

"Was ik maar directeur van de Maria Montessorischool in Den Haag!

Dan was ik degene die helemaal in mijn eentje de gekte in dit land een halt toe kon roepen."

Wat een dom gelul. Als je dan al iets een halt wilt toeroepen, ga dan de politiek in. Daar worden de wetten gemaakt.


Maar dit geeft maar weer eens duidelijk de domheid in de maatschappij aan. Beetje hoog van de toren blazen maar geen benul hebben van wat ze nu eigenlijk zeggen.

8
10 Weet geen naam

De school mag volgens de wet niet in hoger beroep. Het gaat namelijk om minder dan 1250 euro en dat is de ondergrens bij kantonrechterszaken. Jammer, maar helaas.

0
11 Conclusius

Een inzameling is een goed idee, normale kinderen mogen niet lijden onder dit soort salafistisch gajes wat maar 1 toekomst heeft : de bijstand

4
12 chouffleur

Ik heb het gevoel het verhaal niet compleet is. Ik zou wel eens willen weten wat hieraan precies vooraf is gegaan. Hoe het überhaupt mogelijk is dat kinderen niet verschijnen op een officiële schooldag. Of was het geen officiële schooldag? Dan hebben die ouders misschien toch een klein beetje gelijk.

4
13 W. Anstalt

@11 Maar een eventueel beroep gaat niet naar het kantongerecht. Bovendien is dat geldbedrag niet de inzet van de zaak. Hoe zit dat dan, juridisch?

2
14 W. Anstalt

@13 , “Of was het geen officiële schooldag?”

Het was een officiele schooldag. Maar blijkbaar kun je daarvan vrijstelling aanvragen voor een religieuze dag. (Wist het ook niet, maar dat heb ik dan weer geleerd van desze case.)

Wel, als dat zo is, staan die ouders, juridisch gezien, dus in hun recht.

En dat calimero gehul van velen “Voor de islam wel, maar voor chtristelijek kinderen zouden ze dat niet doen” slaat nergens op. Aangezien de christelijke religieuze dagen allemaal al nationale feestdagen zijn, zullen christenen nooit tegen dit probleem aanlopen.

Ja, dan is het lekker makkelijk lullen. question

5
15 Weet geen naam

@13 Het was een officiële schooldag voor leerlingen die geen religieuze verplichtingen hadden. Dat hadden de kinderen waar het om gaat wel - en dan krijgen ze voor die dag vrij.

Ik las ergens (maar weet niet meer waar) dat iedereen (nou ja, op een handjevol malloten op NK na misschien) het af zou keuren als een school schoolfoto's liet maken waar moslimkinderen niet op mochten staan. Nu lieten ze schoolfoto's maken op een dag dat moslimkinderen religieuze verplichtingen hadden en dus niet op school konden zijn. Indirect sluit je dan de moslimkinderen uit van de foto.

Dat je als ouders zo'n rechtszaak aanspant vind ik dan wel weer dolzinnig. De vraag van de kleuter waarom zij niet op de foto stond kun je eenvoudig beantwoorden met: 'Omdat jij die dag niet op school was.'

Ook als je gelijk hebt, hoef je er niet zo'n toestand van te maken. Ik heb niet de indruk dat het een bewuste actie van de school was.

2
16 Smiling

Vervolg @14 En bovendien is die inzet nog steeds die 10000 euro natuurlijk, niet het door de kantonrechter toegewezen bedrag. Wat bijvoorbeeld als de rechter de ouders wel in het gelijk had gesteld, maar helemaal geen bedrag had toegekend? Dan is de school nog steeds veroordeeld, en daar wordt dan het beroep tegen aangetekend.

2
17 W. Anstalt

Gelukkig is dat gezin verkast naar het lokale kalifaat en zitten de kinderen keurig in gesegregeerd onderwijs.

4
18 chouffleur

@18 alhoewel je gelijk hebt, is dat wel de mist wensbare uitkomst van dit verhaal. Vandaar de negatieve reactie.
Dat die kinderen nu dus ook weer gehersenspoeld worden is niet beter voor Nederland....

1
19 Logic

@19 Quarantaine is in zo'n geval beter

1
20 chouffleur

Mooi geschreven en ik sta er helemaal achter.

0
21 watnu

Het wordt hoog tijd dat er in Nederland een rechtbank komt met een jury (Amerika). Dan hebben burgers ook inspraak bij het spreken van recht. De rechtbank en rechter bepaald tenslotte nog wel de straf. Maar de jury roept schuldig of onschuldig. Dan was deze familie waarschijnlijk niet in het gelijk gesteld.

3
22 Een hardwerkende ZZPer

@22 ,

tuurlijk knul, een jury is de meest zuivere vorm van onafhankelijke en objectieve rechtspraak.
/sarcasm off

0
23 jodelatedieho

Beste mensen geloof me maar, de moslim bestaat uit verschillende stromingen en je kan er alles er op wedden dat de geïntegreerd moslims dit niet zullen vinden wat die ouders van die kinderen doen.
Geloof mij nu ook maar dat er heel veel moslims zijn die niet met elkaar door een deur kunnen.
Zij hebben een mentaliteit die hen weerhoud om eerlijk te zijn en willen voor de buiten wereld wat
er van denken niet openbaar te vertellen.
Dat is dan voor een man uit Deventer Özcan Akyol een uitzondering en de enigste die eerlijk zijn mening durft te zeggen maar hij heeft geen mandaat om namens de moslim bevolking te spreken dat is jammer genoeg. Want die politieke partij DENK hoor je niet, want die zijn een soort volk moslim die alles stiekem wil doen en het liefst bagatelliseren en de waarheid verdonkeremanen.
Ik kan dit schrijven want ik woon in een moslim land en zie om mij heen hoe moslims elkaar kunnen stiekem beschimpen en als ze het met elkaar on eens zijn richt men 100 meter verder een moskee op.
Een verdeeld volk en zal nooit iets goed van uit kunnen komen, dan alleen ellende in je land brengen....

0
24 Ciater

Als ik directeur van een basis, of wat voor dan school ook was dan zou ik nagaan hoe moslims in het geheel te kunnen weren. Uiteindelijk levert het alleen maar gezeik op; je moet rekening houden met alle islamitische feestdagen, idiote kledij tolereren, halal gaan serveren, halal schoolreisjes organiseren, gescheiden schoolzwemmen, aparte gebedsruimte, geen joodse of homoseksuele docenten voor de klas, geen sprookjesboeken waar varkens in voorkomen, etc. En bij ieder akkefietje stapt een booslim naar de D66 rechter die de claim 9 van de 10 keer zal inwilligen.

Dus gewoon moslims in het geheel weren, bespaart je een hoop ellende.

0
25 greenmango

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

17 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

1 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

1 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Anime Hentaibsub IndoFappening.Saxy Xxx HotChesla Handler NudeSaber HentaiIndianpornfilmSleeping Force Sex VideosFutanarianEar Licking Asmr PornHung TwinksGadhe Ki GaandBhojpuri Actress PornLife Sexy VideoDeci Porn VideosIndian Nude Sexy GirlsFreegay Black PornNude Japanesse WomenPuffy CameltoeChat CornudosSexpornSissy DeepthroatCumshot TogetherTeach MasturbatePinky XxxxTwunksSex Video Sex Video ComCzech Public AgentNud PornSkylarxraee Onlyfans LeakVictoria Matosa LeakedHot Adult MoviesXxx Desi LoveDiaper CuckAsain PorntubeNude Pics Of BabesHot Sex With WifeXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxAlexandra D'addario PornXxx SrSuniy LeyonAnal PirnFell On ProductionsShiori Tsukada JavWww.she'sfreaky.comFilmes Pornos Com AnimalPriyanka Chopra Sex BfTravel XxxSex Video Com 2018Jabardasti Hindi Sex VideoPornos De ChicasIndian English SexBollywood Hot XxxDevon Green PornLusty SexTooturnttony BrazzersVideos Pornos De TríosMia Malkova BlackGayporn Dirty TalkBlone Porn StarSai Pallavi XxxxMeggnut NudesBlacks On Cougars PornXxx Porn TubeMuslim Hd BfLena Paul ThreesomeRuoe34Read PornographyVr PornhuFree Pornporn HubGayporn Free MovieOdia Desi Sex VideoTamilsxyXxx Video Com ComPolice Ka BfDesi Saree XvideoVideos Pornograficos En MexicoGay Black Porn RawRihanna RimesBig Tit ShowerPure-bbwXxxhamsterliveAshley Graham PornhubChatturbatPunjabi Xxx MmsPriyanka Chopra Porn PicsJapanse SquirtingBoyassXxx Indian Hot SexBrazzer StepmotherSlipping Porn VideosFree GilfpornSex Vedio ForcedQuick HandjobSkipthegamedCasting PornaTamil Sex FlimTamil Hidden BathMature Old PussiesLittle CapricepornIndain Xxx VidosKate Winslet SexFree Prone XxxDouble Anal FistJavhd UncencoredFriends Girlfriend PornPornstar BellaGrindr Gay PornGeorgie Lyall OnlyfansHot Japanese RomanceHistoirres De SexePaige Spiranac PornPorningMia Khalifa NudesCreampueSex Video Bus WalaPerfict Body PornBokep InggrisGranny Sex TubeGood Porn XxxPorn TeengirlAlexaxxxSarah Hyland FeetBig Man NippleBangla Blue Film Full MovieBrother Sister Home PornHentail MangasSimran SexRyan Corner XxxBhabhi Sex Video HindiTraci Lords Porn VideosW Xx VideoPorn Lesbians BbwVintage GayVannessa DelrioPune SexCow Sex BoyMilflakeFackingsJav LesBahubali 2 XxxBrunette XxxSunpornLicking ViginaJapan Ka X VideoSax FillmBrazzers School TeacherMonster CookAna De ArmashotConnie Perignon BlowbangMom Son Movies Porn