door Lucien80 in Politiek  ·  43 Reacties

  • 4
  • 496x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Pak dat linkse tuig maar goed aan!!!!

7
1 Lucien80

** gebruiker verwijderd **

Dat wordt een lijstje, zonder actiepunten uiteraard.

2 gebruiker-verwijderd

Niet alleen in kaart brengen neem ik aan maar keihard aanpakken.

3
3 Interessant

Als ze dat echt willen, dan hadden ze die kleine 2000 relschoppers (black block) allemaal opgepakt, geïdentificeerd en voor 10 jaar de toegang tot Duitsland ontzegt

1
4 JCA

* Verwijderd door de redactie *

5 psje

In kaart brengen is niet genoeg.

4
6 Dachtutniet

Juich ik toe! Gekken die gebouwen, spullen van anderen en politie aanvallen moet men kort mee zijn.

3
7 Dian

@4 Precies ze hadden ze moeten filmen met talloze camera's, insluiten en allemaal op moeten pakken met de botte bijl. Al die gemaskerde snotneuzen.

3
8 Dian

In Nederland doet de AIVD al onderzoek naar links extremisten en staan ze op de radar. Ik heb helemaal niets met extremisten, dat is tuig.

5
9 Yesterday

Brevet van onvermogen voor Merkel. Ze loopt weer achter de feiten aan. En net zoals bij het nepasielzoekersdrama moet de middenklasse weer harder en langer werken om nog meer belasting af te kunnen dragen. Met Merkel aan het roer is het nooit genoeg. De G20 heeft nu al 200 MILJOEN EURO gekost en 500 agenten zijn gewond geraakt. In een oorlog vallen er minder gewonden. Weg met die verschrikkelijke Merkel.

5
10 Soare

"Leiders van de regerende partijen hebben zich volgens de Rheinische Post (RP) uitgesproken voor het speciaal opslaan van gegevens van linkse extremisten zoals dat bij rechtse extremisten gebeurt."

En ik maar denken dat Vrouwe Justitia een blinddoek draagt.

1
11 Sterke

In plaats van in kaart kunnen ze die beter in de bak brengen.

1
12 Jan met de korte achterlul

Grote vraag blijft evenwel ; Maar wíe waren die zwartgeklede, plunderende bende bivakmutsen (feitelijk) eigenlijk, en wie vertegenwoordigden zij ? Dit, mede in aanmerking genomen de laatste dag van G20, toen datzelfde `bivak- block` eindelijk belet werd om verder te plunderen en vernielingen aan te richten. ..Waarna de feitelijke demonstratie van (naar verluid) `links` georiënteerde groepjes demonstranten verder juist keurig en ordelijk verliep..? Enfin, blijkbaar is het (beoogde?) doel inmiddels -alom- bereikt..
De registratie van `links` wordt -in Duitsland- een feit.

1
13 Saysame

Vreemd dat ze dat nog niet gedaan hebben.Bij extreem-rechts hebben ze dat ook al lang gedaan, maar ja die zijn dan ook tegen de open grenzen en de islamisering en dus voor de roverheid gevaarlijker.

3
14 B55

@13 P.s. ; Wanneer die top gewoon ergens op een afgelegen, beter te bewaken plek was gehouden, was er w.s. geen vuiltje aan de lucht geweest ..En had er, als gevolg daarvan, überhaupt niets geregistreerd behoeven worden..? Jawohl, gar nichts..

2
15 Saysame

Ik zie de voetbal hooligans ook even meenemen.

7
16 Yesterday

@14 Alleen in Duitsland heeft extreem rechts 850 doden veroorzaakt. Dat is wel het belangrijkste verschil. Het patroon van geweld tegen personen is gewoon anders en veel wreder op rechts. http://www.volkskrant.nl/buitenland/niet-63-maar-849-racistische-moorden-in-duitsland~a3558296/

https://joop.vara.nl/nieuws/europa-negeert-de-dodelijke-dreiging-van-extreem-rechts-die-groter-is-dan-islamitisch-terreur

13
17 Dian

@14 Sterker nog ; Extreem rechts is bovendien faliekant tegen de EU c.q. een Verenigd Europa gekeerd. Links over het algemeen niet c.q. in veel mindere mate.
Dat maakt deze hele gang van zaken des te opmerkelijker..

1
18 Saysame

@17 "waarbij mogelijk sprake was van een rechts-extremistisch motief."

Broodje aap verhaal dus.

3
19 B55

Niet alleen normenloos tuig maar ook met een dubbelmoraal, met een bovengemiddeld dure smartphone staan ze relfies te maken terwijl ze 'anti-globalistisch' en 'anti-kapitalistisch' als ze zijn, winkels compleet leegplunderen.

0
20 Crannbuidhe

Misschien kan Duitsland maar beter (haar) extreem rechts wat meer in de gaten gaan houden.. Zeker wat brutaliteiten, polariseren en anti EU sentimenten betreft.. Aan deze registratie van `links` zit misschien juist wel een eh ..ultra rechts `luchtje`?

11
21 Saysame

** gebruiker verwijderd **

De overheden blijven mij verbazen. Zij hebben zoveel mogelijkheden om onze gegevens te bekijken en toch gebeurt er niets mee. Het is duidelijk dat met het weggeven van onze privacy echt geen aanslagen worden voorkomen.

22 verwijderd5929219

@22 Dat is algemeen bekend.. Maar misschien is dat ook niet het beoogde doel of de eerste prioriteit, van Duitsland nu ..aan de vooravond van de verkiezingen ? Het winnen van stemmen zal ongetwijfeld ergens bovenaan het `zu machen` lijstje staan.

2
23 Saysame

@9 Yesterday

In Duitsland het zelfde daar zijn ook vele van dat ongure tuig bekend, maar het gaat in het artikel over de aanpak van extremistisch links tuig in Europa.
Voor degene die interesse hebben om een full-rapport te lezen omtrent allerlei vormen van extremisme en geweld in Duitsland wat uitgeven wordt door Duitse binnenlandse veiligheidsdienst.
http://www.hamburg.de/contentblob/8873924/a0a91c9416c772101e55f1a69109443c/data/verfassungsschutzbericht-2016-pressefassung-vom-01-juni-2017.pdf

Dus ook eens met @6 want gezien het aantal dat bekend was is daar niets meegedaan. Er was tevens bekend dat ruim achtduizend "man" bekend stond geweld te gebruiken: https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/gewonden-en-arrestaties-bij-uit-de-hand-gelopen-g20-demonstratie-hamburg

Dus de aanpak mag zeker vele malen harder, want als de zelfde methode wordt gehanteerd van ja we weten wie zij zijn maar laten hen alsnog toe dan heeft het in kaart brengen weinig zin met betrekking tot veiligheid.

0
24 Marc Anthony

@13
Black Block is ook een strategie, die eigenlijk geen kant (links, rechts, etc) kent, en in de geschiedens regelmatig opduikt. Het is een manier om onrust te stoken zonder te laten zien uit welke "hoek" je opereert. En eerlijk gezegt denk ik dat er velen, die daar in annoniem zwart staan, ook niet weten wie hen organiseert. Het zal me niet verbazen dat er funds blijken te zijn, die verband houden met de "Welcome to Hell" organisatie en het Zwarte Blok.
Ik heb veel demonstraties gezien, maar zo'n massaal Zwart Blok ontstaat niet zomaar, dat is gerichte actie, maar door wie ??

In Steenbergen zag ik ook een groepje, in het zwart, met hoodies en sjaaltjes voor hun mond die het politie optreden uitlokte, door vuurwerk te gooien en zo de boodschap van de demonstratie overstemde. In de media waren het allemaal tokkies die daar demonstreerden.

Het zou zomaar kunnen dat de actie in Hamburg georganiseerd werd door vanuit extreem-rechtse hoek, of vanuit een hoek die de boodschap van de "echte" demonstranten wilde doen verstommen, en alle (linkse) anti G20 aanhangers wil zwart maken ... en zelfs ( zie @13 ) wil registreren.

Ik kan me overigens niet voorstellen dat alle idioten die daar lopen te slopen daar "geld" voor krijgen, er lijkt mij een grote horde meelopers. Slechts een klein charismatisch groepje is genoeg om "gekkies" te laten geloven dat het gerechtvaardigt is;als je alleen maar dure autos en kapitalisten winkels sloopt, is het goed. De politzei is de onderdrukker, dat zijn de nazis.

Tsja. Ik ben er nog niet uit.

2
25 Schildpad

@17
Waar blijven eigen die andere 41 artikelen over rechts extremisme? Je had er toch 50 die je allemaal ging posten?

2
26 Schildpad

@25
-edit-
Over Steenbergen: Daarna werd zelfs een demonstratie verbod van kracht, en werden de besprekingen geheim.

1
27 Schildpad

* Verwijderd door de redactie *

28 Bokkerijder

@25 Over het algemeen kan ik uw analyse volgen, afgezien van die laatste stellingname m.b.t. `de polizei`.. Dat is een grove generalisatie. Overal c.q. in iedere stroming, kunnen altijd foute mensen zitten. Zowel ter (ultra)linker als ter rechterzijde. Het is aan onze overheden om e.e.a. zo goed mogelijk te (blijven) volgen, en monitoren, zeker in tijden als deze.

0
29 Saysame

De rechtse extremisten worden al langer in kaart gebracht.
Terecht dat je dit met andere extremisten ook doet.

8
30 Uit Den Haag

Echter, wanneer Duitsland weer aankomt met `registraties`, n.b. in heel Europa, m.b.t. politieke en/of maatschappelijke voorkeuren van burgers, lopen de rillingen me over de rug..

0
31 Saysame

@29
Oh wacht, dat is niet mijn eigen mening. Ik heb de indruk dat deze meeloop blackblockers vinden dat de polizei de nazies zijn.

1
32 Schildpad

Leiders van de regerende partijen hebben zich volgens de Rheinische Post (RP) uitgesproken voor het speciaal opslaan van gegevens van linkse extremisten zoals dat bij rechtse extremisten gebeurt.

Dit moet in heel Europa worden gedaan, vindt de vicevoorzitter van de sociaaldemocraten in de Bondsdag, Eva Högl (SPD). “Honderden geweldplegers en brandstichters zijn probleemloos en zonder te worden herkend uit het buitenland naar Hamburg gereisd om zich er uit te leven”, klaagde Högls fractiegenoot Burkhard Lischka.

Heb ik niets op tegen, extremisten die geweld niet schuwen mogen best in kaart worden gebracht, zoals dit ook geschied met rechts- extremistische organisaties.

1
33 Drumpf

de aanjagers van het relschoppen is een groep die gesubsidieerd word door de regering.

2
34 ongelovenloos

Ik las ook dat tussen de links extremisten ook islamitische terroristen zaten!!!! Is door een Duitse minister gezegd!!!!!

6
35 Lucien80

@32 Het zou kunnen dat (alweer) enkelen zo`n mening zijn toegedaan.. Maar dan weer ; Is dat feitelijk het geval of spelen er, achter de schermen, misschien andere belangen mee ? Want laten we wel zijn, die gedateerde hamer en sikkel vlaggen die zij meedroegen zijn te belachelijk, en achterhaald, om nog serieus genomen te worden, zelfs door links georiënteerde stromingen in West Europa. Kortom het geheel ademde de sfeer van (politiek?) broddelwerk.. Dat evenwel dankbaar, door bepaalde politici in Duitsland, wordt aangegrepen om weer eens `registraties` in te laten voeren..

0
36 Saysame

@5 Raar men mag niet klikken over de klikspaan en de persoon die steeds meldingen naar de redactie doet. Zal geen namen noemen anders wordt ik weer verwijderd maar godzijdank weet een ieder hier wel wie ik bedoel!

2
37 psje

@35
Geef een link dan ...

0
38 Schildpad
39 Schildpad
40 magikeven

@40 " Na de hevige onlusten rond de topconferentie van de G20 in Hamburg willen Duitse politici linkse extremisten in heel Europa in kaart brengen. Leiders van de regerende partijen hebben zich volgens de Rheinische Post (RP) uitgesproken voor het speciaal opslaan van gegevens van linkse extremisten zoals dat bij rechtse extremisten gebeurt."

Dat deden ze al. En het gaat nu over extreem-links

1
41 lisaaatjuh

@40 Hoe ziek ben je als je bij de mededeling dat extreem-links eindelijk aangepakt gaat worden, je gaat lopen zeuren over extreem-rechts? Vereenzelvig je, je met extreem-links? Vind je die beter dan extreem-rechts? Ze moeten beide aangepakt worden, want beide tuig.

2
42 Salitos

@42

Hoe ziek ben je als je zo reageert tssss

Het ging er om dat ze alle twee moeten worden aan gepakt en dat er nog vele zijn zijn die naar links wijzen terwijl dat rechts geen haar beter is meer niet

mafkees

1
43 magikeven

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@63 " Je blijft maar zeiken hè. . . ." Misschien moet jij eens inhoudelijk reageren, ipv anderen af te zeiken. Daar bego...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Heeft geen zin om figuren die antisemitisme aanhangen, verplicht naar dat soort musea te sturen omdat ze altijd zullen ontkennen, dat die pogrom...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@64 Ik citeer jou: gemeld 🤣...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

DikkeTor
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Zijn de daar aangekomen : Oww wouw, wat een prachtige gebeurtenis, heel mooi allemaal. XD...

4 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

LoydMorris
Bijen die het beste tegen de kou kunnen het meest geteld

Nou, nou. . .zo extreem koud is het de afgelopen jaren niet geweest. . . Blijkbaar kunnen bijen ook goed zwemmen, gezien de hoeveelheid regen...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@5 Als er van Teheran een parkeerplaats wordt gemaakt, dan hebben wij hier daar gelukkig niet zoveel mee te maken en/of last van, als ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@62 Je blijft maar zeiken hè. . . . Besef je nog steeds niet hoe sneu je bezig bent? ...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@5Eerst moet zijn eerder....

15 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Ik zie een kernoorlog eerst er uit de Arabische landen komen dan uit Rusland.Maar goed, als het gebeurt dan is het maar het beste dat de hele ...

16 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Leaked Sex VideosSmall Boobs NideSexy Nude ActressPornmuslimBergüzar KoralAsteria Diamond PornCollege Sex PhotoAdult Games WoldAlexandra Daddario BikiniXxx Porn Hd ImageSobrina PornHidden Cameras In MassageSpank BangingBlack Porn Big ButtsBellessa HiuseSmoociOmegle CamPopular Latina PornstarsGia GarciaWww Sexy Porn Video ComDesi Aurat Ki ChudaiDoubledose TwinsIndian Wife CuckoldMadelyn Marie PornSex In ManipurBoy N Girl SexDevar Bhabhi Sexy Romantic VideoFree Vintage PornSexgrupJavani Sex MovieYummymamaVirtical PornVideos Of Granny PornBrazzers.coomTwitter LesbiansexVaginal NudesBlacchynasextapeHardcore Sex MoviesGaybubblebuttX M Xx.comLivecamclipsAlia Bhatt Sex XxxDesi Sex PornEmmy Demure PornJapenese CuckoldFan Art PornWas Chuck Connors GayPorn Love RomanceMiho IcikiSex Telugu SexNude Beach VoyeurGrandma NormaHot Desi PornLong Porn MoviesXxx Com Video DesiNaked Woman BoobsGroups Of Nude WomenBrittany Renner AssClose Up Porn VideosSex Bf Sex Bf SexCow XxxxxXxx Video LifePorn TexNaked Babes HotFree Full Porn MoveisMeilleurs Films Pornos FrançaisGay GrouppornPornography In TanzaniaOcean SexNatasha Nice CreampiedHung TwinksXhamster Sex IndianFree Porn On Mobile PhoneCelelbrity PornTank Top Striptease NudeTiffany PlayboySunny Leone Big BoobsAnal ClipsLatest Porn HindiBokep Indo Terbaru 2023Sexe LesbienBlackshemale HardcoreAcompanhantes BbwPotndudeVinge PornXxxxx SaxyCheerokee XxxXnviedoNaked Porn LesbianTimmy Turner PornXhmster BbwBbooty PornLatest Sex HdBoy To Boy Xxx ComHindi Mein ChudaiHot Lesbian Kissing SexAlex Tanner PornhubFree Poen VideosMagdalena BoczarskaHinde Porn VideoErotic Movie VideoBangla Porn ComHot Bhabhi Boobs VideoPic Celeb NudeAubree ReneVictoria Secret NudeFacesitting AsslickNude Mom DaughterMale NudesGina MichaelsPorndriodsEporner.cokBlacked Hot ComKin8tengokuNaruto Tsunade PornSecurity Guard Sex VideoAunties Sex Videos ComAnal CreampiegangbangMother On Daughter PornBokep KoreaJohnny SinFutanari BulgeXvidowDaisy DicatiKamasutra 3dChaina XxFirst Lesbian Experience PornPirno CaseroScat KinkChatnrjPorn ThickSix Movie HindiMonica MayhemSexvel ComMuscle Nude GuysJock Gay PornSexy Video Com HdSexy Video Hindi SexMoaningxxxCartoon Porn Videos ComGaycastingsFornite Lynx PornDorty Talk PornChaines Xxx VideoKr18plusHd Porner FullBengali Xxx MoviePorn MujraMallu Hd Sex VideosBest Hollywood Adult Movies