door Havermout in Binnenland  ·  31 Reacties

  • 6
  • 798x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De moeder van de kinderen had een vergoeding van tienduizend euro geëist
De uitkering is blijkbaar nog niet genoeg!

1
1 Moskeelieverniet

Ze hadden ze toch gewoon met fotoshop er tussen kunnen plaatsen was goedkoper en het probleem was opgelost geweest.
Maar nee ze willen geld zien dat stel zeikerds.

0
2 welofniet

Ik vind het stompzinnig, de ouders wisten dat die foto genomen zou worden, maar zij besloten de kinderen niet naar school te sturen. De kinderen hadden naar de school gekund, daarna naar de moskee. Ik snap die rechter niet. Eisen, dwarsliggen, eigen regels maken en nog deel gelijk krijgen ook.

1
3 gaulette

Leg je er maar gewoon bij neer.
Het recht in Nederland bewandeld mysterieuze wegen.
Dacht altijd dat die geblinddoekte Vrouwe Justitia voor geen onderscheid maken stond, blijkt die blinddoek ware islamieten ongekende financiële mogelijkheden te verschaffen!

0
4 tegenzinnig

@1 Wilt u even aanwijzen waar in het (bron)bericht staat, dat de moeder van een uitkering leeft?

16
5 rolstoeltje

en wederom krijg ik gelijk dat er een schadevergoeding uitgekeerd zal worden.
de rechter had ook kunnen zeggen dat die kinderen op school aanwezig hoorden te zijn,maar ja moslims he.

2
6 ongelovenloos

@4 "Dacht altijd dat die geblinddoekte Vrouwe Justitia voor geen onderscheid maken stond"

Dat klopt. De uitspraak zou hetzelfde zijn geweest als het ging over Joodse kinderen en Grote Verzoendag.

8
7 Kleikloet

Volgend jaar geen vrij meer op het offerfeest/suikerfeest. En dan op die dag de fotograaf plannen.
Waar gaat het naartoe met Nederland (hoofdschuddend)?

1
8 Ikzeg:

@7
Gaat de leerplicht niet voor het offerfeest of grote de verzoendag?
Volgens mij kan je over niet verschijnen van kinderen, op die dagen, hoogstens wat mondelinge afspraken kunnen maken met de school.

Maar dan geld voor kinderen die heel sneu niet op de foto komen staan, eigen schuld, dikke bult.
Kijk je moeder of vader er maar op aan.
Behalve als je in Nederland als moslim leeft en een kortgedingrechter inschakelt.
Dan liggen de kaarten ineens heel anders!
Voldoen aan de leerplicht is dan ineens van ondergeschikt belang.

0
9 tegenzinnig

@9 Er is hier al een uitgebreid draadje over (zie: https://www.nieuwskoerier.nl/news/154359-moslima-krijgt-500-euro-schadevergoeding-voor-schoolfoto-tijdens-offerfeest). Daar is al een aantal keren uit de doeken gedaan dat in de leerplichtwet expliciet vermeld staat dat leerlingen voor het vervullen van religieuze verplichtingen vrij moeten krijgen. Je hoeft er niet eens vrij voor te vragen, een melding een paar dagen vooraf is genoeg.

1
10 Smiling

@9 Schijnbaar gaat een huwelijksfeest van directe familie ook gewoon boven de leerplichtwet daarvoor krijg je ook vrij. Of als ouders niet in de zomervakantie op vakantie kunnen dan kunnen ze ook daarvoor extra vrijvragen, zo zijn er uitzonderingen genoeg.

4
11 mike45

@11 Ook die zaken zijn gewoon ín de leerplichtwet geregeld.

0
12 Smiling

Deze beslissing is een van de vele "verkeerde" beslissingen die genomen worden als onze mee-eters in beeld komen en krijgen nog gelijk ook! Onbegrijpelijk. Als het "offerfeest" belangrijker is, dus eigen keuze!!! maar dan niet aankomen met het verhaal dat de kinderen niet op de schoolfoto staan!!
Waanzin dat dit hier plaats vindt in "onze" BVNL!
Zodra het woord mo slim valt (die boos zijn en alles aangrijpen (kortgeding) om een extraatje te krijgen) worden alle register open getrokken om deze "gest**rde" figuren in het gelijk te stellen!
Discriminatie aan mijn... !! (daar waar het altijd donker is)

1
13 Widaan

Onbegrijpelijk van de rechter ze hebben de kinderen op een katholieke school gedaan. Dus moeten ze niet zeuren daar zijn regels en als je dat niet wil dan moet je ze naar een openbaren shool doen. Waar blijft het recht als een rechter er zo mee omgaat?Discriminatie is het enige wat ze kunnen zeggen! We zijn er aardig mee opgezadeld! Waar moet dat heen gaan? Ze bepalen alles voor ons de wind moet de andere kant heen gaan waaien!

0
14 mooi weer

Gek toch dat mensen die zichzelf afzonderen en zich als groep boven anderen verheven voelen, er selectief weer wel bij willen horen. Onmogelijke lui.

0
15 Soare

Om discriminatie te voorkomen moeten alle klagende buitenlanders ongeacht nationaliteit of achtergrond het land uit worden getrapt!!

2
16 Topperz

ik snap niet dat dat soort mensen nog in Nederland blijven wonen, als het in hun geboorteland allemaal veel beter (geregeld) is. o nee, geld niet natuurlijk. dat zal wel de reden zijn dat ze hier zijn/blijven

0
17 Roomboterbabbelaar

Je ziet over de gehele wereld dat de rechterlijke macht een soort verlengstuk word voor mensen die een politieke correctheid in hun diepste body hebben zitten.
Daarmee breng je de mensen in een benarde positie omdat je met correctheid onrechtvaardigheid maak en daarvan frustreer je de mensen.
Hier zijn geen winnaars te benoemen zelfs niet die mensen die 500€ hebben gekregen zij hebben hun eigen gemeenschap in een positie gebracht waardoor men nog meer het gevoel krijg dat je niet meer in je eigen land leef maar een deel ben van de wereld bevolking en dat is te groot denken.
Daarmee zal je steeds meer mensen zien de PVV kant op zullen gaan en naar de FvD dat bewerk je met zulke uitspraken.....
Die rechter heeft maar een ding voor ogen en die ziet niet wat daarvan de gevolgen zullen zijn, zo iemand is niet bekwaam als rechter....

1
18 Ciater

Beste reageerders hoe toch eens op met het steeds weer benoemen van Moslims, zoals jullie ook weten had het merendeel van de Moslims ouders wel voldaan aan het verzoek om de kinderen eerder naar school te laten gaan waarna zij erna naar het suikerfeest konden gaan..
Het gaat hier om een ouder die zich belachelijk gedraagt ten koste van het kind. Niet de Moslims.....

7
19 Marc Anthony

@19 Er is één reactie op dit draadje welke het heeft over 'de moslims', en dat is de uwe.

2
20 Bluth

@20

Beter lezen Bluth...... question

5
21 Marc Anthony

@21 Zoek maar eens op 'de moslims', komt alleen in uw reactie voor. Nou ja, en die van mij. question

@7 En als ik nu iets verzin waardoor ik vrij moet krijgen, dan krijg ik ook vrij? Of niet, omdat het niet een erkende religie is? Vergeet niet dat als ik nu een religie verzin, dat exact hetzelfde is als alle andere religies, dat zijn ook allemaal verzinsels.

2
22 Bluth

Wat anderen ervan denken zal die vrouw, die door de rechter in het gelijk is gesteld, worst wezen. (Voor zover het varkensvlees worst betreft)

0
23 Bart Boudewijn

@1 10.000 euro voor een goed doel (weeskinderen) is toch eigenlijk best cool question jammer dat het maar 500 euro is geworden.

7
24 pizzafried

@22 verzinsel of niet. het verschil met jou religie is dat ze erkend zijn. Je kunt een religie laten erkennen, maar daar zijn enkele voorwaarden voor waar je eerst aan moet voldoen question succes er mee question

3
25 pizzafried

@25 Ik was gisteren op zoek naar die voorwaarden. Ik kwam niet verder dan inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Het zou, gezien de vrijheid van godsdienst, heel onlogisch zijn als de overheid zou bepalen welke geloofsovertuigingen wél onder die vrijheid vallen en welke niet.

0
26 Smiling

@25 Waarmee je dus aangeeft dat artikel 6 een discriminerend artikel is, daar ik middels artikel 1 vrij ben om te geloven waarin ik wil.

Ook is de Kerk van het Vliegende Spaghettimonster een erkende religie, vergeet dat niet. Namens dat kan ik van alles verzinnen en vrij eisen. question

0
27 Bluth

@19 Je weet toch dat moslims niets mogen en zeker niet deel nemen aan het democratische proces ze moeten met bomgordels zichzelf bewijzen dat ze moslims zijn. Altans volgens veel van de reageerders waar jij op doelt.

2
28 Defcte burger

@22 Bluth

Okay Bluth het woordje de Moslims dan niet maar wel de verwijzing ernaar, dacht dat dat wel makkelijk te snappen viel, maar blijkbaar zoekt u alleen naar het specifieke woordje en negeert u bewust de omschrijving die reageerders plaatsen.

2
29 Marc Anthony

Leuk een foto met Nederlandse kinderen en dan staan er twee tussen met een hoofddoekje wat ook geen porum is natuurlijk. Die islamitische ouders waren gewoon uit op geld, veel geld en die €500,- is al teveel. Ze moeten ook altijd wat te zeiken hebben.

2
30 Interessant

@27 nee. Je bent vrij om te geloven wat je wil. Of iets volgens de wet een religie is, en daarmee mogelijkheden bied om bijvoorbeeld vrij te krijgen, subsidie etc, heeft daar helemaal niks mee te maken.
Wat betreft het spaghetti monster. sure. Maar we hebben scheiding van kerk en staat. maw: je kan je religie veranderen, maar de staat buigt niet (zomaar) mee. De staat kan van alles veranderen, en je religie MOET meebuigen. Dat zien we ook bij de kwestie halal/kosher slachten. Als de wet bepaalt dat het niet mag, MOET de religie meebuigen en dus halal/kosher slachten achterwege laten. Welkom aan de andere kant.

1
31 pizzafried

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

8 minuten geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

19 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

22 minuten geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

22 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

36 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

38 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Mac Benac
Verscherpt politietoezicht bij de 4 mei-herdenkingen in Den Haag

Je houdt je hart vast met een extreemrechtse Kamervoorzitter die in actie komt tijdens dodenherdenking. Je weet het nooit met dat soort lieden....

38 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter Alexander - Das Tu Ich Alles Aus Liebehttps://youtu.be/0XTPrSijsZo?si=c2hvqBnp8KJ_KEAb...

38 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Wat een enorme LUL is die bruinrechtse Kamervoorzitter Martin Bosma....

41 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Sexmexdivas PornRajasthani Couple Sex VideoLana Rhodes LesbianCn.pornhubXxx Hd Best QualityKayce884 Onlyfans LeakedEbony OrgasmHentai Uncensored VostfrTiava VideosTeluguesxRaquelle StarHottest Porn ActressNew Ebony PornBest Porn VediosMovs 3AdultfanfictionHindi Bf Ladkiyon KiFree Black Lesbian PornTruck Stop HookerOrgy CompilationReddit Dirty Pen PalsVagina PicturesGay Ma Le TubeKendall NudeThecollegestripper OnlyfansRiley Reid DreddCumming In Sister's MouthPoopeegirlHolly HendrixJessica Hahn NudeAdriana ChechSexy Bp HdMona ChopraJessica Bangkok PornPriya GamareHentai Sex 3dPuran SaxReddit NippleMuslim Women Sex VideoBlue Picture BataiyeAlice LynxSwinger ZoneMyfabswingersCum SwallowAltyazılı Porna.Rajasthani Sex VideoShirley Setia HotDick Pic NudeFamily LustYinny LeónXnx Videos In HindiAll Telugu Heroine Sex VideosTrichy Sex VideoJessica Parker Kennedy NudesShe Hulk R34Ffm PovSuunylion XxxNubilefil SBrenus NuesAmira West PornRick & Morty Rule 34Mom Son Night XxxHenrailRashi Khanna NakedKokkuTo XxxPorn Japan MilfSpanking F/m StoryWww Sex Com Hd VideoRoja Daughter AgeFamily Sinners PornHusband's Boss PornTub Galore.comCiri PornPetite Milf NudeErotica Massage PornSimone PeachGroup Bisex PornMetart HuntetMilherespeladasvipFirst Time LesbianTürk Pornolarını IzleMujer Hermosa DesnudandosePorn HoliSarisexRomantic Passionate Sex VideosAunty Ki Chudai Hindi VideoOriginal Sex XxxDildo BikeMovie Scenes PornhubViolet RainpornShow Me Some Pornos MoviesNifty FictionRabittfinderAtrizes Brasileiras NuasXxx Vidio XnxxIndian Devar Bhabhi Sex VideoOlivia O Lovely PornHigh School Of The Dead HentaiStella Barry PornMilitary Women PornPiper Blush NudeSexin FilmsEmma Hernan Nudeسکس لبBrazzersnetworkR GonewildaudioBig Tity PornstarsRachita Ram Hot SexTelugu Hot Porn VideosIndian Sex BlueKate Winslet Naked MoviesJapanese Uncensored LesbianDaughter Suck DadElizabeth Hurley NudesBlue Film KhatarnakAssamese SxeJapanese AssholeSimpson Gay PornImskirby PornHaryanvi PornHot Desi MaidXx Video Hindi DesiOld Woman Sex XxxPorn ImagineBeautiful Nude BreastsMyfreedamsVr Cos PornImpregnation SexstoriesDada XxxCoonskin Miss AmericaKumtazPornydMasaladesiWoman MasterbatesHot Boobs PhotoEmilia98xxxBhojpuri Film Sex VideoDeep Nude AiCumshots In Her MouthLesbian Porn HomemadeMeena PornX Video Mom And DaughterBest Bbw PornSoapy Soapy MassageImages PornografiquesMargot Robbie ToplessTony Lopez NakedBlackthick PornPerverse Famıly Porn