door Febee in Buitenland  ·  120 Reacties

  • 23
  • 1810x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 De enige die argumenten en feiten uit de weg gaat en verdraait bent u zoals ik gewend was als ik terug ga naar u bijdrage. Net zoals de vorige keer zit u weer met spoken te praten over de regering van Saddam Hussein. Blijkbaar zit er een smurfje op uw schouders die argumenten in uw oor fluisteren waar ik het helemaal niet over heb gehad. En zoals gewoonlijk praat u weer onzin over terroristische aanslagen in Irak voor de oorlog of verdraait u gebeurtenissen als het maar in uw bekrompen beeld past over wat er echt precies aan de hand is in Irak en in het MO in het algemeen.

@100 De enige reden dat Daesh zo groot is geworden is door al die illegale oorlogen en bombardementen. Natuurlijk zeggen ze zulke onzin tegen goedgelovige idioten om ter provocatie, want door die goedgelovige idioten die hun maar al te graag erkennen is de grootste reden dat zij bestaansrecht hebben. Dus haal mijn reactie maar terug uit uw prullenbakje en zet het maar in uw hoofd voor een keer, daar is meer dan genoeg ruimte ervoor.

5
101 Unmasking

.
LOL een ploflima question

3
102 Ook maar gewoon een duts

@101 En alweer kom je niet met enige inhoudelijke argumenten. Alweer kom je aanzetten met ad-hominem als 'argumenten'.

Het is toch zo dat Nederland geen officiële religie heeft? Jij beweerde van wel. Het is toch zo dat de Ba'ath partij seculier was, en zij zelfs sjiieten toelieten binnen de gelederen? Als jij er zo van overtuigd bent dat ik er de ballen van snap, en ongelijk heb, toon het aan dan. Jij weet het toch zo goed? Nou, laat zien.

Het is een feit dat er vanuit sjiitische hoek aanslagen werden gepleegd in Irak, onder Saddam Hussein. Deze werden vooral aangestuurd vanuit Iran.

"Iraq sheltered the Mojāhedīn-e Khalq—an Iranian extremist group—and Iran lent support to various Iraqi Shīʿite groups. Guerrilla attacks and terrorist incidents were frequent in the years after the war." - https://www.britannica.com/place/Iraq/Iraq-under-Saddam-Hussein


Kom je weer aan met je ad-hominem, wat ben jij toch een kinderachtig, miezerig mannetje. Op argumenten weet je van jezelf dat je niet in staat bent om te 'winnen', dus ga je maar met beledigingen in de rondte smijten. En wat voel jij je dan toch stoer hé? Maar ja, doe je je telefoon weg, ben jij weer het kinderachtige, miezerig ventje waar iedereen zo om moet lachen.

ISIS haat ons (inclusief jijzelf) omdat we niet de juiste religie (of geen) aanhangen. En geheel volgens de regels van de islam voeren zij oorlog tegen degene die hen beletten in het belijden van hun geloof. Dat gaat niet stoppen.

0
103 Bluth

@86 . U moet het niet omdraaien. Ik zeg dat als je religieus bent dat je dan per definitie goedgelovig bent. Ik stel nergens dat er onder de niet-religieuzen geen goedgelovigen zijn.

0
104 Vandeprinsgeenkwaad

Ik vraag me af hoe en waarover hier nog gesproken wordt. Dit is afkeer maal duizend keer!
En ook ALTIJD.....altijd aan de Islam gerelateerd.

0
105 Venividivici

@103 Nederland is een Joods-christelijke land, ik kan maar niet begrijpen hoe jij het maar niet wilt snappen wat ik probeer te zeggen of het is weer zo'n achterbakse discussie techniek die u en uw soort maar al te graag toepassen als de discussie niet hun kant opgaan. En u heeft de lef om mij een kinderachtige persoon te noemen. Ik ben niet kinderachtig ik ben gewoon de onzin zat die de achterbakse tuig elke keer herhaalt om elke constructieve discussie te kapen omdat zij niet de echte oorzaak van al dat terrorisme durven te benoemen. Dat tuig moet getemd worden en ik ben daar de juiste persoon voor. Een aantal maanden geleden waren zulke draadtjes zo goed als leeg en niemand interesseerde het wat er in Irak en Syrie gebeurt behalve voor een geringe aantal mensen. Ik laat deze discussie niet kapen door dat tuig en hun onzin rethoriek net zoals ze de Oekraine referendum discussie hebben gekaapt en de verkiezings tijd. Vergeet het. Wilt u graag de Irak Syrie discussie vervalsen met uw onzin argumenten dan zult u eerst door mij moeten komen en reken maar dat ik tot mijn dood voor mijn woord ga vechten.

Irak had voor de oorlog GEEN terrorisme zoals we nu kennen. De aanslagen waar u het over heeft waren helemaal geen aanslagen voor de oorlog maar rond de periode tijdens de Iran-Irak oorlog, dit is dus weer een van u achterbakse discussie techniek. Uw linke doet het trouwens niet.

"Kom je weer aan met je ad-hominem, wat ben jij toch een kinderachtig, miezerig mannetje. Op argumenten weet je van jezelf dat je niet in staat bent om te 'winnen', dus ga je maar met beledigingen in de rondte smijten. En wat voel jij je dan toch stoer hé? Maar ja, doe je je telefoon weg, ben jij weer het kinderachtige, miezerig ventje waar iedereen zo om moet lachen."

Blijkbaar heb ik een gevoelige snaar bij uw geraakt, het geeft niet de beste medicijn is een hele bittere voor hardnekkige idioten die niet willen luisteren naar logica van mensen die deze conflict stukken beter dan hun begrijpen. Laat iedereen van uw onzekere vriendjes maar lachen om mij, want het zelfde doe ik ook bij hun en hun lelijke mislukte maskers die inmiddels al barsten laat zien.

"ISIS haat ons (inclusief jijzelf) omdat we niet de juiste religie (of geen) aanhangen. En geheel volgens de regels van de islam voeren zij oorlog tegen degene die hen beletten in het belijden van hun geloof. Dat gaat niet stoppen."

Ik haat "jullie" niet wie "jullie" ook mogen zijn. Ik irriteer me slechts aan jullie onzekere houding om elke constructieve discussie te saboteren en het boeit mij echt geen ene donder waar jij en je vriendjes in geloven. Jullie zijn niet zo belangrijk als je denkt dat jij bent. En ik nodig "jullie" uit om de discussie aan te gaan als "jullie" durven in plaatst van onzeker achter om mijn rug te uit lachen.

5
106 Unmasking

@106 Dit zijn jouw letterlijke woorden; ""De officiële religie van Irak is Islamitisch net als dat Nederland Joods-Christelijk is." Jij zegt dus, letterlijk, dat de officiële religie van Nederland Joods-christelijk is.

Ik laat je middels een duidelijke link zien dat Irak wel degelijk terroristische aanslagen had onder Saddam Hussein. Ga jij daarop in? Maar natuurlijk niet.

Oh nee hoor, je hebt geen gevoelige snaar geraakt. Je bent gewoon een miezerig ventje wat niet in staat is om een discussie te voeren, maar enkel en alleen pogingen waagt om mensen te beledigen. Je gaat inhoudelijk namelijk nergens op in.

Jij denkt dat je het beter begrijpt, terwijl ik veel meer tijd in de Arabische wereld heb doorgebracht dan jij. En ik denk dat dat is waarom je mij steeds probeert te beledigen, in plaats van dat je me aanpakt met inhoudelijke, feitelijke argumenten.

Begrijpend lezen, heb je dat gehad op school? Ik zeg dat ISIS jou ook haat.
Ik ga de discussie met je aan, jij alleen niet met mij omdat jij niet in staat bent de feiten de weerleggen en je alleen maar met beledigingen rond kan slingeren.

2
107 Bluth

@107 "Dit zijn jouw letterlijke woorden; ""De officiële religie van Irak is Islamitisch net als dat Nederland Joods-Christelijk is." Jij zegt dus, letterlijk, dat de officiële religie van Nederland Joods-christelijk is."

Dit is wat Nederlanders zelf mij wijs hebben gemaakt, denkt u dat ik dit voor de lol uit mijn duim zuig? Mijn punt is is dat Nederland een Joods-Christelijk land is net als dat Irak een islamitisch land is, als het woordje "officiële religie" u zo bij uw brandt dan neem ik het wel terug, maar begrijp jij wel wat ik bedoel of moet ik het blijven proberen bij jou?

"Ik laat je middels een duidelijke link zien dat Irak wel degelijk terroristische aanslagen had onder Saddam Hussein. Ga jij daarop in? Maar natuurlijk niet."

Daar ben ik al op ingegaan, even later in uw reactie leest u mij de les over begrijpend lezen, dat kan ik weer gelijk op u terug kaatsten.

"Oh nee hoor, je hebt geen gevoelige snaar geraakt. Je bent gewoon een miezerig ventje wat niet in staat is om een discussie te voeren, maar enkel en alleen pogingen waagt om mensen te beledigen. Je gaat inhoudelijk namelijk nergens op in."

Het klinkt alsof ik een zeer gevoelige snaar heb geraakt aangezien uw mij de les leest over beledigingen, maar vervolgens zelf mij namen begint te noemen. Ik deed het tenminste passief agressief, anders wat u doet.

"Jij denkt dat je het beter begrijpt, terwijl ik veel meer tijd in de Arabische wereld heb doorgebracht dan jij. En ik denk dat dat is waarom je mij steeds probeert te beledigen, in plaats van dat je me aanpakt met inhoudelijke, feitelijke argumenten."

Ik denk niet dat ik het beter begrijp, ik weet dat ik deze conflict beter begrijp. U weet volgens mij helemaal niet hoelang ik in het MO heb geleefd dus dat u dit erbij haalt toont weer aan hoe onzeker u bent over u zgn. feitelijke argumenten. Ik probeer u helemaal niet te beledigen, zoals ik al in een eerdere reactie u al hebt verteld. De beste medicijn tegen onzin van hardnekkige idioten is een bittere.

"Begrijpend lezen, heb je dat gehad op school? Ik zeg dat ISIS jou ook haat.
Ik ga de discussie met je aan, jij alleen niet met mij omdat jij niet in staat bent de feiten de weerleggen en je alleen maar met beledigingen rond kan slingeren."

Ik dacht dat je bedoelde dat ik jou haat om jouw geloof. Ik ga de discussie wel aan met jou alleen niet op de manier die jij graag wilt. Het feit dat ik het nog steeds met u blijf proberen is een bewijs hiervan, als dat niet zo was dan was ik er net zo snel van door gegaan als u bij de vorige discussie.

5
108 Unmasking

#103

NL wordt gestuurd door Zionistisch Joodse geld en belangen. NL is dus Joods min of meer. De algemene religie is Luciferianisme.

3
109 Vanillestok

@107

Hai Bluth. Wie waren er dikke maatjes met dat regime Hussein in Irak? Juist VS en West-Europa.

0
110 Vanillestok

@108 ,

"Mijn punt is is dat Nederland een Joods-Christelijk land is"

Dat is flauwekul.

2
111 jodelatedieho

@111 Blijkbaar kent u uw eigen land niet zo goed als u denkt.

1
112 Unmasking

@111
Volgens Wilders is het anders wel zo en sommige mensen hier nemen die man serieus.

1
113 AJ74

@108 Nee, jouw punt was dat Irak een officiële staatsreligie had onder Saddam Hussein, net zoals Nederland. Dit zijn letterlijk jouw eigen woorden. Hierop volgend wees ik je erop dat Nederland geen officiële staatsreligie heeft omdat het een seculier land heeft. Net zoals dat Irak onder de Ba'ath partij geen officiële staatsreligie had omdat het een seculier regime was. Als je wilt zeggen dat Nederland een christelijke cultuur heeft, wil ik daar voor een deel in meegaan. Maar, dat heeft niets met deze discussie te maken.

Je bent daar niet op in gegaan. Als je namelijk had gelezen wat er stond, had je geweten dat het over aanslagen gaat na de Iran-Irak oorlog. En, je had het over 'terrorisme', niet over 'terroristische aanslagen zoals wij die nu zien'. Je moet niet steeds terugkrabbelen als je wat hebt gezegd, dat komt nogal zwak over.

Natuurlijk lees ik je de les over beledigingen. Dat is mijn taak als volwassene richting een kleuter. Jij bent hier toch echt degene die steeds maar weer begint met schelden en tieren, ik zal dus wel een gevoelig snaar bij jou raken met de feiten. Volgens mij heb je niet helemaal begrepen wat 'passief agressief' is... question

Ik weet inderdaad niet exact hoelang je er hebt gewoond, maar aangezien je iets zei over je vader, weet ik vrij zeker dat je er niet langer dan 10 jaar hebt gewoond. Dus, als jij aanhaalt dat jij er hebt gewoond is het normaal, als ik aanhaal dat ik het meerendeel van mijn volwassen leven in het Midden-Oosten heb doorgebracht ben ik onzeker? Jij kan er gewoon niet tegen dat ik de feitelijke kennis hierover heb, daarom kom je ook steeds aanzetten met je beledigingen en krabbel je steeds terug als ik je inhoudelijk de oren was met feiten.

Je zou je eens moeten verdiepen in hoe je een discussie voert. Wat jij doet is niet het voren van een discussie.

@110 Erg simplistische kijk op de feiten. Weet je ook waarom Amerika de Ba'ath partij steunde?

@112 Dat probleem heb jij nou met Irak. question

0
114 Bluth

@114 . Stop er maar mee. Is parels voor de zwijnen.

0
115 Vandeprinsgeenkwaad

@115 Maar, ik vermaak me juist zo met dit soort mensen...

0
116 Bluth

@112 Nederland heeft een christelijke cultuur, het is geen christelijk land. Dat is een ontiegelijk groot verschil.

Jammer dat we deze discussie niet in het Arabisch mogen voeren hé? question

0
117 Bluth

@117
Wanneer is een land dan christelijk? Wat is uw definitie van een Christelijk land?
Ik ben overigens van mening dat we een meer humanist land zijn. Maar ik vind het goed verdedigbaar om te zeggen dat als een land een christelijke cultuur heeft, het een christelijk land is.
En in het Arabisch zijn we snel uitgepraat. Verder dan salam aleikum kom ik niet.

0
118 AJ74

@118
"Wanneer is een land dan christelijk" ?
Zodra een politiek persoon, van Koning tot ambtenaar en militair, de eed aflegt met de woorden; “Zo waarlijk helpe mij God almachtig” , dan stellen zij hun God boven de grondwet. question

0
119 Defcte burger

@118 Lijkt mij dat wanneer de officiële staatsreligie het christendom is, het een christelijk land is. Ik heb niet het gevoel dat ik in een christelijk land woon, nergens heb ik last van die idioterie of is er iets van te merken. Ik zou Nederland eerder aan atheïstisch land noemen. question

Oh, en het was een vraag direct aan Undertaker haha.

0
120 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
England's ludicrous experiment in privatised water is coming to a messy end | Adam Almeida

uit artikel:Sinds de privatisering in 1989 zijn de waterrekeningen in Groot-Brittannië met 360% gestegen, meer dan twee keer zoveel inflatie ...

1 minuut geleden geplaatst door eh

Reconquista
De nieuwe premier krijgt het zwaar

Gewoon de klimaat en stikstoffondsen van Rutte en Jetten aanbreken en er zeker niet meer in stoppen zoals de bedoeling is . Daar zit 60 miljard ...

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@47 Hoezo, zo ken ik er een paar? Jij geeft mij die link toch? Bekijk ik 'm, kom erachter dat je bewering er niet uit blijkt en dan wijs je naa...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Schildpad
Brian Tyler Cohen (@briantylercohen) on X

Als ie nu 9x had gestemt voor de presidentsverkiezingen in 2019, maar nee, hij heeft totaal 9x gestemt in allerlij verschillenden verkiezingen i...

11 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@31 Tuurlijk zie jij wat anders, want je kijkt altijd weg....

13 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@46Een heleboel maar op dit draadje of je het niet oneerlijk vind dat mannen meedoen in vrouwensport terwijl zij fysiek veel sterker zijn....

15 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@28 ik zeg: "Doen!" ... 😎...

17 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ook een broetje bij ... ? 😎...

19 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
IS-woordvoerder roept tijdens toespraak op tot aanvallen tegen christenen en joden

De Islam, altijd maar doodmaken ... 😪...

19 minuten geleden geplaatst door Slavink

baba jaga
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@37 Ja zo ken ik er nog een paar.Hier een filmpje of kijk je dat niet??Is een andere zaak maar het laat toch zien dat het vaker geeurt dan d...

20 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Hacked PornRecording Dance SexyPornos SiteEbony Lesbian SexBeatrice SegretiXxxxxxx Hd VideoBf Sex Blue FilmAlura Jenson Xxx ComSnacky Chan Leaked.Selena Gomez Xxx VideoCute Teen XxxFree Brazzers MoviesPornô PrimaZenra NetStep Sister FootjobCumming In My MomAnime Free Video PornTube GallorXvidios.comBatrum SexKajol XnxxSunny Leone Sexy ChutWife Knotted By DogRevenge On Gf PornPorn Rhode IslandPeachjars NufeCumming In PantysAlly Lottie Only FansGenerqlbutchEmmamagnoliaxoRiley Reid BlackedPornhub ModelBoobfuckBig Titty LesbiensMovie Sence PornDaizy PornXxx PichrsGloryholes SwallowsAmanda Schull NudeAngie Griffin OnlyfansLayala MonroeIs Jake Hill GayKerala Super Sex VideoLil PuckSouthindiansexvideosTeencuntHottest Movie PornXxxfideosNogeria PornLili Reinhart PornPornorama ComFaniky PornIconmaleX Video Hd FullXxx Video Indian MomPornhub Desi VideoSelf BlowjobKat Dennings LeaksLil_shouty_bitchSex Bf ComingPorn Mama E HijoFull Hd Porn IndianNew Desi Xxx VideosLily Lou BlowjobGrandma MasturbatingWww Xxx To ComNaked Gay BlackmenBony-057Navigate Sex VideoB Grade Movie ComHouston PornstarBig DicsBig Titts MassiveStraponsTori Kelly NudeBig Black Dick Sex VideoHindi Sex Stories In EnglishBrittany Amber PornPorn TgirlHotwife VacationStep Daughter NudePornovideoshubCitronnemoiVidéos X PornographiqueSexo Entre HombresKira Korasin Nude2020xxxSexy Blonde GirlKiera Nicole NudesHard Desi SexAdam Jacobs PornstarXtapwsAfultworkBig Hero 6 PornhubJapanese Hairy PornBeautiful Naked TeenagersNudeist Beach PicsBintage AnalDfbnetworkNude Male MassageVera Jarw BukkakeDp QueenReshma First Night2d Animated PornKingnasirMassage Parlor Hiden CamReddit GonewildFree Porn Games For DownloadLuxurygirlAbigail Spencer LeakKajol Nude PicsIndian Gay Fuck VideosSexy Blue Film HotSex Video For IndianAmateur Couple PornJapanese Porn DitesTubes Hd PornFotos De Anime SexualIsla Moon NudeBrooks Nader NudeGay Face FuckNudeasianXxx Videos Mother And SonMaxine X18 Hollywood Movie Hd DownloadLezdom BondageMegaonlyfansMilf Tube BlackPornos ActricesAki SasakiSexo VaginalPorn Anime UncensoredGonger Lynn PornPhatpussyWww.xxnx.comGayconnectYoga Bf VideoMariagjieli PornTheblackalleyMia Kalifa X VideoAlettaoceanlive ComOctomom NudeBazil PornNataliewonderAdria Rai PornWwwxcxxLatest Tamil Aunty Sex VideosXnxx Real VideoXxx KoriyaDulhan Ki Chudai Video