door Havermout in Buitenland  ·  130 Reacties

  • 2
  • 661x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het toeval wil ook dat de KKK vervente voorstanders van Trump zijn en Trump zich niet van de KKK heeft gedistantieeerd... toeval? Denk het niet.

5
101 TedjeR

** gebruiker verwijderd **

@78

way off topic, het gaat niet over ''de islam''

102 ---deleteduser---

@200 Terroristen als de KKK verdienen hetzelfde als de terroristen van ISIS. Veel KKK fans hier op het forum. Maar je mag ze geen extremisten noemen of niet Wendel?

4
103 Dian

@98 U heeft alle voorbeelden van recentere moorden en oproepen daartoe gemist in dit onderwerp?

2
104 Dian

Rare jongens, die KKK'ers.
Herinner me nog een trouwfoto van twee van die figuren met een hangende strop op de achtergrond.

0
105 Wild Rover

Als ik het dus goed begrijp was er niks aan de hand tot dat er tegendemonstranten kwamen. Elke vorm van extremisme is verkeerd of het nu extreem rechts is of extreem links.

5
106 A Passenger

@106 KKK en niets aan de hand... leg eens uit.

2
107 TedjeR

@107 Waar waren de rellen voor dat de tegendemonstranten kwamen? De demonstratie van de kkk was goedgekeurd door de gemeente. Die van de tegendemonstranten niet. Of je het nu leuk vind of niet maar ook dit is democratie dat mensen waar je het niet mee eens bent ook een demonstratie mogen houden. Ik denk dat links veel sterker zou staan als ze pas na de kkk demonstratie met een tegendemonstratie zouden komen.

5
108 A Passenger

@103
Geen fan van de KKK maar noem eens vergelijkbare hedendaagse aanslagen die ze plegen vergelijkbaar met die van Isis en die de KKK als groep opeisen zoals Isis dat doet.

@104
Deze voorbeelden zijn nooit officieel opgeëist of veroorzaakt door de KKK als groep.
Isis bijvoorbeeld eist verantwoordelijkheid op bij iedere aanslag en zodoende worden die daden hun aangeschreven en de laatste keer dat de KKK dat heeft gedaan is in 1981.

Als een feyenoorder een ajacied zijn hersenen inslaat is Feyenoord niet verantwoordelijk alleen als Feyenoord de daad opeist en bewezen gepland heeft.

5
109 siberianhotsprings

@86 voornamelijk racistische of vind je hun motieven terug in de bijbel.

Dan was het vast een mooi zooitje met die drie wijzen erbij.

5
110 Eastwood

@4 : Okay, de christenen zijn weer aan de beurt. En de islam? Hoeveel mensen zijn er wereldwijd vermoord en/of tot slaaf gemaakt uit naam van de islam/door islamieten?

4
111 Wendel

@25 : Het valt me mee, van u, dat u ook bij KKK alle leden niet over één kam wilt scheren, net als met een bepaald geloof altijd wordt geroepen.

3
112 Wendel

@27 : De Amerikaanse wet is geschreven door de overwinnaars, de anti-racistische witte Noord-Amerikanen.

2
113 Wendel

@101 De KKK is toch echt een product van de Democratic party, niet van de Republicans.

6
114 greenmango

@103 : Ik zeg, net als meerdere anderen, dat als een club vreedzaam demonstreert, je dus niet in de aanval mag gaan omdat hun mening je niet aanstaat. Is dat rechts-extremistisch? Nee he? Anders zijn die anderen, die hetzelfde hier zeggen, dat ook, nietwaar?

4
115 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

116 radicalenradar

@116 Was Dylann Roof lid van de klan dan?

1
117 greenmango

@116

Ik denk eerder dat jij bent vergeten een linkje bij je berichtje te plaatsen die bewijst dat de KKK deze daad opeist.

Het hele punt van terreur en terreur organisaties is angst zaaien en deze terreur organisaties willen dus ook graag laten weten dat hun degene zijn die een aanslag hebben gepleegd zodat mensen bang voor ze zijn dus de KKK wegzetten als terreur organisatie klopt niet al riekt het clubje natuurlijk wel aan alle kanten.

Mensen vergelijken de KKK die alleen maar in een specifiek deel van de wereld zit en geen officiële dodelijke aanslagen hebben gepleegd sinds 1981 uit hun naam met Isis die wereldwijd dagelijks mensen vermoord en het ook elke keer weer officieel opeist.

Geen vergelijking dus en totaal uit verhouding met elkaar.

3
118 siberianhotsprings

Het weghalen van standbeelden vind ik geschiedvervalsing. Dan kunnen we ook bv de pyramides die door slaven zijn gebouwd wel met de grond gelijkmaken, eigenlijk elk stukje werelderfgoed en monumenten en symbolen kunnen dan wel vernietigd worden. Dat wordt een saaie boel dan. question
Een standbeeld zegt op zich niets over dat het een ereteken is. Het is gewoon een standbeeld van hoe men toen over die zaken dacht. Nu geeft datzelfde standbeeld dus weer dat het een hele foute periode was. Daar hoeft het standbeeld niet voor weg! Het gaat er alleen maar om hoe men er naar kijkt, dat is het enige. Maar niet een nieuwe beeldenstorm gaan ontwikkelen. Daar is Is al mee bezig door alle oude monumenten en rekwisieten en geschriften enz te vernietigen omdat het niet in hun beeldvorming vd wereld past. laten wij a.u.b. even meer verstand tonen. Van mij part zet je bij zo'n beeld een bor neer met de kwalijke zaken die er v hebben plaatsgevonden, waar het beeld voor heeft gestaan,maar niet verwijderen! Foute boel!

1
119 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

120 Raffa

@116 moslims plegen ook veel aanslagen, 911 vergeten????
Ze plegen heel veel aanslagen, maar voor de linkse kliek kan het nooit genoeg zijn.

4
121 Niet wit niet zwart

@121 Dit draadje gaat over de KKK. Blanke gestoorden die meer dan 4000 mensen hebben afgemaakt en ook de afgelopen jaren mensen hebben afgemaakt. Ze roepen regelmatig op om andere mensen af te maken enz enz. Als die lui 10x zo groot worden wat gebeurt er dan?

In de kiem smoren dat tuig.

3
122 Dian

@122
Uw woorden: Doe niet zo angstig!

3
123 Bleke Betty

@123 Uw woorden: Wegkijker!

2
124 Dian

@120
Heeft u daadwerkelijk gekeken naar de incidenten die ze de KKK toeschrijven in uw link?
Voorbeeld:

Although his death was ruled an "accidental drowning," his father and family maintain that the killing was the doing of local KKK members. 

Is een persoonlijke mening (wees het beïnvloed door eigen vooroordelen) echt bewijs voor u om de KKK verantwoordelijk te houden voor deze daden?

Er is geen enkel bewijs dat de KKK als groep verantwoordelijk is voor deze daden maar gevoel staat tegenwoordig boven feiten blijkbaar.

2
125 siberianhotsprings

122@
De KKK slinkt alleen maar in aantal en al helemaal in daad dus waarom zo paranoïde ?
Als je daadwerkelijk naar de statistieke zou kijken dan zou je zien dat afro Amerikanen 52% van alle moorden plegen in recente jaren terwijl ze maar 13% van de populatie uitmaken.
Vrijwel in elk gebied als het komt op misdaad zijn afro Amerikanen enorm over gerepresenteerd en u richt zich op een slinkende KKK die sinds 1981 een laatste bewezen lynching heeft gehad?
Black lives matter heeft in recente jaren een veel slechter track record dan de KKK als het aankomt op geweld en doodslag.

2
126 siberianhotsprings

"Extremistische groeperingen in VS zitten in de lift"

Het aantal extreemrechtse haatgroepen is in 2015 gestegen tot 892, tegenover 784 het jaar voordien. Zo becijferde The Southern Poverty Law Center (SPLC). De groei heeft vooral te maken met de discussie over de oude Amerikaanse vlag (de Confederate Flag), het homohuwelijk, immigratie en moslimterrorisme. Het aantal gewapende burgermilities steeg van 874 tot 998, opgezweept door de geschillen tussen de overheid en antiregeringsactivisten over grondbezit en de vrees dat de regering-Obama de wapenwetten zou verstrengen. Tegelijk steeg ook het aantal groepen zwarte, antisemitische separatisten van 113 in 2014 tot 180 vorig jaar.

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2620143/2016/02/17/Extremistische-groeperingen-in-VS-zitten-in-de-lift.dhtml

2
127 Wijhuis

@127

De groeperingen wel maar het aantal mensen in het algemeen die die groeperingen aanhangt gaat omlaag in totaal over al die groepen bij elkaar.
Zoek maar eens op aantal in plaats van selectieve informatie van mensen die willen dat je geloofd dat ze slachtoffer zijn.

De KKK bijvoorbeeld is enorm geslonken als het aankomt om leden maar er zijn wel veel meer aparte groepjes KKK aanhangers geboren.

0
128 siberianhotsprings

@128 : "De KKK bijvoorbeeld is enorm geslonken als het aankomt om leden maar er zijn wel veel meer aparte groepjes KKK aanhangers geboren."

Oftewel : er zijn steeds veel KKK leden maar ze zijn meer verspreid.

3
129 Wijhuis

@129

Begrijpend lezen is een vak en selectief quoten ook .... in totaal zijn er minder KKK leden zelfs over al de groepen bij elkaar genomen elk jaar weer.

Nu tussen een paar honderd en een paar duizend leden geschat vergeleken met bijna twee miljoen aanhangers rond 1920.

1
130 siberianhotsprings

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

"In principe worden de beelden niet langer dan veertien dagen bewaard....wordt de bewaartermijn opgerekt naar vier weken." @6 @7 genoeg tijd dat...

18 minuten geleden geplaatst door maarten1234

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Als Wilders premier wordt, dan moet Rutte naar hem luisteren. 😃...

21 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@45 Jij moet ook wel gezien hebben dat ik hem gesteund heb in het begin. Dat ik hem positief heb benaderd - dat ik hem geprezen heb - dat ik h...

25 minuten geleden geplaatst door Querido not

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@37 Dat lijkt me vanzelfsprekend , maar dit artikel gaat over Joden....

26 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@36 Maak daar "mensen die andere mensen" van....

27 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@5 Mooi zo. Dan is het vanaf nu jouw verantwoordelijkheid.Als je dit geregeld heb kan je naar de volgende die ook wat bereikt heeft in zijn/...

29 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@44 Ik denk dat het ook anders kan. ...

44 minuten geleden geplaatst door Bop

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Mensen die Joden het leven zuur maken horen niet in de maatschappij thuis, islamitisch, christelijk, extreem rechts, extreem links of wat ze ook...

1 uur geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@13 Ik gooi de handdoek in de ring. Het gaat helemaal nergens over. 🥱...

1 uur geleden geplaatst door Bop

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@42 Dat doe je inderdaad - en ik geef je een toelichting. Mijn vraag is nu: eens of niet eens?...

1 uur geleden geplaatst door Querido not

NK. App
AuntyfuckXxx Indian OldBlue Sexy BhejoWild CockFeminizing PornJavblackPenney PorschePorn BelleSexxyjaimie NudeXchangepillNicole SassamanSixy FilmWww Xxx 1LadyboysfuckedbarebackSaree Me SexPlayboy Porn VideosAlexa Loren NudeHappy PorenLesbian Humiliation PornHandjob FunnyCuoco NudeLil HumprrsHq Hentai OnlineフェラSavita Bhabhi Sex Video HdMallu Masala MoviesBengali Desi Sex VideoGood Evening SexNorth PornAdultfinderPorn Movie ScenesMini Stallion DickdrainersVideos Vazados Only FansChicas PornnoBig Fucken BoobsHindi Secxy VideoPron VeideoWonderwoman PornFellacioOverflowing CreampieShortbus Sex SceneFree Pron WebcamWoah Vicky Onlyfans LeakShemale PorSite Like Back PageRargbSisikaSamba PôrnoAdrienna Barbeau NudeSoftsparkling NakedTamil Aunty SwxSilvia SopranoSister Porn IndianBabilona Hot SexRomantic Movies 18Loud CumingHabime TvEbony Po RnMms Video SexSexy FacesittingCfnmgametimeChub Onlyfans4k PorntubesManga OrigienVídeo Pornô CaseirinhoPorn InfielesVideos PornograficooKim Kardashian BloejobKareena SexJapanese Wife Forced PornDogfarthnetworkLexi Luna GangbangStep Porn VideosBanging Bros.comPorn CawShemale IdolDownloadfree PornNew Girl XxxXsamasterWww New SexRubis19Lesbian Raping PornSharka BlueAtal BfGroped VideosEporner.comLucky Crush HackKylie Jenner SexyYogq PornTelegram Porn Group LinkNicole ZurichErotica MommySarah Jessica Parker NudeGoth NudeTrihunna PornXxx MazaIndian PorstarPorn Kim KChubby Mature PorntubeBkack Xxx VideosJoujizziSunny Leonne Vids女性 高潮Nonton Video Bokep IndoGirlkissSoft Sparkling PornNude VoyourDani DanielleIndian Hot Couples PornXxx Com DfRose PornstarHd Blue Film Hd Blue FilmXxx Bengali Porn VideoDesisexivideoTeenhd ComPornografia MineiraPorn Olivia HoltNudecelebforumBig Xxx BootyBabes Com VideosBiwi ChudaiQueenie Sateen Double BlowjobDad Seducing DaughterVideoporno EspañolTeenager Nude Pics4chan.orggifShadbase HqXx PonXvideos GrannyGangbang HdTall Women XxxDadi Dining HallHoodflixxPinaya PornCelebrity Porn In MoviesAnime HornyBfsm LibraryDesiree DulceBanglachoti KahiniNude Indian GorlAthena RatneBanglapronvideoWww Defloration VideoOctavocNubilescastingXnxx IindianOne Punch Man HentaiLxee SummersYoung Indian Sex VideosNo Hard Feelings Sex Scene