door Moskowfiets in Media  ·  149 Reacties

  • 47
  • 1654x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@95

2 miljoen die ons haten?

toon maar aan dan. klinkt nogal calimero eigenlijk.

101 ---deleteduser---

@100 Ik denk dat we uitgepraat zijn als je zo gaat praten.

1
102 Laztiwitzs

@95 35% zal zich uiteindelijk aanpassen en bekeren tot het christendom , Veel moslims bekeren zich ook naar het christendom en vinden zij veel liefde in de steun van Jezus , (niet zonder gevaar helaas) christendom is nog altijd het grootste geloof ter wereld met 2,3 miljard gelovigen tegenover 1,4 miljard moslims . En dan te bedenken dat bij het christendom geen doodstraf staat op verlaten van het geloof ,is dat bij de islam natuurlijk niet mogelijk zonder voor je leven te vrezen

3
103 wildersaandemacht

** gebruiker verwijderd **

@102
nee, jij komt met een vooroordeel over schulden
maar je draait eromheen en je weet het niet, je ''ziet'' het?

ik denk dat we idd uitgepraat zijn als je op die manier je vooroordelen neerpent hier.
gewoon uit de duim gezogen dus.

104 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@103
wie hier binnenkomt, kent vrijheid van godsdienst. grondwettelijk.
''bij de islam niet mogelijk zonder voor je leven te vrezen''
is dus onzin op ons grondgebied.

105 ---deleteduser---

Ik denk dat IS al bijna verslagen is, toch? Dan kunnen die miljoenen vluchtelingen die in de afgelopen paar jaren naar Europa zijn gekomen weer direct naar huis, om te helpen hun land weer op te bouwen. Dat is immers het doel van asiel, het TIJDELIJK opvangen van vluchtelingen totdat ze weer veilig naar huis kunnen. En NIET om levenslang aan het Europese sociale overheidsinfuus te blijven hangen.

0
106 wiseguy

@105 voor moslims gelden onze wetten niet , Zij hebben hun sharia wetgeving ! gebaseerd op een boek met rare discriminerende vrouw en mens onvriendelijke wetten , zo als , stenigen van vrouwen doden van mensen om kritiek op islam , en vermoorden van mensen omdat ze willen zijn wie ze willen zijn . homo's worden vermoord en pedofilie is toegestaan onder mom van geloof . Er is geen een islamitisch land dat de mensenrechten respecteert en waar de vrijheid van de individu vooraan staat .

0
107 wildersaandemacht

Tjonge tjonge, wat een vervuiling van een, tot dan, realistisch draadje. Je had toch kunnen verwachten dat die stroom ellende plempsels ooit eens op zou houden.

1
108 gaulette

Er is die opgeleide Syriërs een verkeerd beeld voorgeschoteld wat betreft hun kansen op deelname in de Nederlandse maatschappij.
Dit zogenaamde vluchtelingenbeleid werkt gewoon niet, en klopt niet tenopzichte van de werkende Nederlanders die deze hele invasie financieel moeten bekostigen.
Er zitten volslagen idioten in de top die dit plan hebben bedacht en uitgevoerd.

0
109 Marrie

Ze moeten eens ophouden met die krankzinnige gezinshereniging. Hoe kun je een asielzoeker ooit nog terugsturen naar zijn eigen land als hij zijn hele gezin naar Europa mocht laten overkomen?

0
110 wiseguy

@106
Dat was leugen nummer zoveel van Rutte: "Ze zijn hier maar tijdelijk"..

Topic:
Men moet eens kijken in andere Europese landen wat de "vergoedingen" voor deze figuren zijn.
Sommige landen geven niet eens kinderbijslag aan migranten.
En bijstandsuitkeringen voor migranten? Écht niet. In een land als Italië bijvoorbeeld krijgen ze 7 euro per dag. Niks geen huurtoeslag of een gratis woning of een gratis zorgpas.
Daarom willen die figuren allemaal naar het Noorden waar alles gratis is.
Hopeloos dit beleid.

1
111 Dieke

@109 de gemiddelde opleiding duur Syrië is 9 jaar , In Nederland is 18 jaar . dus tel maar uit wat er wordt bedoelt met hoogopgeleid . Gisteren docu over gezien . Zelfs de hoogopgeleide in Syrië is niet te vergelijken met onze kennis die we hier hebben .

3
112 wildersaandemacht

Vergrijzing zit er aan te komen, er zullen dan veel arbeidsplaatsen vrij komen en mensen te kort, for the time being alle ballen verzamelen....en voor degene die het op dit moment het hardst getroffen word hebben gewoon pech, er zal altijd een groep geslachtofferd worden voor het groter goed...
Die extra miljarden bezuinigingen van een paar jaartjes terug was ook niet zomaar, is nodig geweest om dit qua kosten/baten op te vangen, handig gebruik gemaakt van de bankencrisis zo...

17
113 ActiveRush

** gebruiker verwijderd **

@112

je conclusie deugt niet, want na primair en voortgezet onderwijs vertrekken mensen die dat kunnen naar het buitenland om te studeren. en daarna keren ze weer terug, en dan kan er oorlog uitbreken of zo

114 ---deleteduser---

112
Als er een fatsoenlijk en verstandig vluchtelingen beleid was geweest, hadden deze "hoog" opgeleide Syriërs betere kansen gehad, om uiteindelijk zelfstandig deelnemen te nemen aan de maatschappij.
Het zogenaamde vluchtelingen beleid van de EU maakt alles kapot.

1
115 Marrie

Als je dan kijkt wat bijv. een Groenlinks wil. Meer immigranten maar ook het eigen risico afschaffen, 30.000 verpleegkundigen meer en werkdruk in de zorg verminderen. Gaat behoorlijk tegen elkaar in natuurlijk en dus totaal onrealistisch

1
116 Hefan430

** gebruiker verwijderd **

117 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@116
huh???? dat wilde de pvv in 2010 toch ook?

12.000 extra handen aan het bed

we hebben ze alleen nooit gezien.

118 ---deleteduser---

@118
Wou die ook meer asielmigranten dan waar dit topic over gaat?

1
119 Hefan430

@117
Te dom om op in te gaan.

0
120 Marrie

Valt jullie ook op dat asielmigranten, vluchtelingen, asielzoekers als benamingen her en der door elkaar worden gebruikt wat mij soms in verwarring brengt. Inmiddels is asielmigranten als benaming standaard in berichtgeving om hun positie en status beter aan te duiden. Dit zijn mensen die vanwege toegewezen asiel verhuizen naar een ander land. Tot die tijd is men vluchteling en eenmaal met een plan en bestemming, asielzoeker. Asielmigrant is een status die je krijgt. Hebben die dan gelijk dezelfde rechten en plichten als Nederlanders? Het zal wel moeten, want ze zijn gemigreerd en wonen nu hier, vaak in afwachting van het paspoort om vrij in de Europese Unie te kunnen reizen. Wie zal dat betalen? Wij en zijzelf.
Wel

0
121 MarcusTC

@117 hoe kan het dat werkgevers liever mensen met een strafblad in dienst nemen dan mensen die de islam aanhangen? , je weet namelijk nooit waar je aan toe bent met een moslim , gaat hij radicaliseren en vrouwen geen hand meer geven ? ,gaat ze opeens hoofddoek dragen ? Mag ze wel met 1 man in 1 ruimte zijn ? wat een gedoe !! En dan ook nog de rammeledan de bij, 1 maand lang wordt er niks uitgevoerd !! nee sorry dan liever iemand die is veroordeeld voor het slaan van een of andere schooier die zijn vriendin heeft geslagen (voorbeeld)

1
122 wildersaandemacht

@114 question question geloof je het zelf . Hooguit 0,5 procent question question Ze hebben daar nog veel te leren willen ze op ons niveau zitten

0
123 wildersaandemacht

@122

De meeste van die islam aanhangers hebben een strafblad, werkgevers weten dat ook als het niet in de sollicitatie brief staat.

De rest van je verhaal is natuurlijk ook waar.

1
124 MARCUSAURELIUS

'Asielmigranten in bijstand bedreigen verzorgingsstaat' Nou niet alleen asielmigranten maar duizendtallen van fraudeurs afgelopen decennia's die op kosten van de belastingbetaler een mooi paradijsje in Turkije of Marokko hebben kunnen opbouwen. Denk aan kinderbijslag, uitkeringen, toeslagen, etc..etc, familieleden uit die landen op onze kosten dure operaties lieten uitvoeren destijds omdat er toen totaal geen zicht op was wie nou de echte Ahmed of Hafida was. Al decennia's lang gaan er verloren miljoenen of zelf miljarden het land uit van de belastingbetaler.

0
125 Vrijbuitertje

En zo zijn we in het Westen 'vrijwillig' (gedwongen door onze regeringen) dhimmi belasting gaan betalen. Zelfs veel meer dan moslims hadden durven dromen of zelf zouden vragen. Ze krijgen een geheel zorgeloos, vrij van plichten en gratis leven tot tenminste de vierde generatie. Zo kunnen ze zich helemaal wijden aan hun geloof, de islamisering van het Westen, hun vele kinderen een hun (te vaak criminele) bijverdiensten.

1
126 Soare

@124 klopt ! en niet vergeten die schooiers zitten op Facebook het westen door de stront te trekken en blanken te discrimineren , openlijk wordt er haat naar ons toe gespuugd, En vervolgens komen ze bij je solliciteren voor een baan . dan krijgen ze die baan niet en dan willen ze je de mo..er ne..ken en kun je de KKKK krijgen, Ze verpesten het voor hun eigen mede moslims die wel goede bedoelingen hebben .

1
127 wildersaandemacht

@125 Klopt de turken en Marokkanen kunnen goed de boel oplichten met hun Dubbele paspoorten ! de landen werken ook niet mee met openheid van zaken en lichten ons lachend op . Uitkering en drugs gelden worden doorgesluisd om vermogen te inverteren in ontroerend goed . HIER UITKERING EN DAAR GENOEG GELD HEBBEN HET PARADIJS VAN DE DUBBELE PASPOORTEN , daarom vinden ze het wel fijn hier in Nederland , maar de overheid is de grote schuldige en werkt hier aan mee .

2
128 wildersaandemacht

dat wiat iedereen al..onze politici weten het ook, iedereen ziet het aankomen..we kunnen niet de hele halal moslim wereld gratisch geld geven, onze politici willen ons vervangen, ze weten dat het fout gaat, maar hoe zijn ze het van plan..eerst veel moslims binnen laten, dan slaat de islamitische vlam een x in de pan en dan zit pechtold met zen uitgescmeerde hoofd in panama

1
129 henry86

** gebruiker verwijderd **

@122

Wildersaandemacht blaat iets over een strafblad???

130 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@120
haha, geen weerwoord dus.

131 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

132 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@128
waarom schreeuw je zo?

133 ---deleteduser---

@130 JAAAAA je leest het goed (: Maar ben wel blij met jou hoor (: jij doet heel veel werk voor mij zonder dat je het in de gaten hebt (:

1
134 wildersaandemacht

@128 is niet schreeuwen , is VET gedrukt question

0
135 wildersaandemacht
136 wildersaandemacht

De harde waarheid zal door links Nederland wel weer ontkent worden. Die willen deze werkelijkheid niet weten. Wilders heeft dus al jaren het gelijk aan zijn zijde maar ja het is niet politiek correct om dat te bewijzen dus deze wetenschapper zal ook wel weer worden verguisd of erger door de politiek correcte landgenoten.

0
137 PFL

* Verwijderd door de redactie *

138 Tiidmasine

** gebruiker verwijderd **

@138
off topic

doe maar even argumenten die bijvoorbeeld de mijne tackelen, met cijfers graag.

139 ---deleteduser---

* Verwijderd door de redactie *

140 Gr@ndioos

Een wetenschapper met lef en visie, die Van de Beek. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
De grenzen dus dicht voor de massa's kansloze, geldverslindende en veelal islamitische gelukszoekers, die de verzorgingsstaat anders onbetaalbaar maken.

1
141 Black65

grote toestroom van gasten die enkel hier van de bijstand gaan leven kan niet, hoef je niet voor doorgeleerd te hebben. Maar enige nuance is op zijn plaats, komen ook veel mensen hier naar toe die geen recht hebben op asiel, terwijl de al dan niet tijdelijke opvang ook veel kost. Hou ze bij de grens tegen en stel je daadkrachtig op ipv dit slappe gedoe. Kunnen hier jaren zitten met al die procedures die ook bakken met geld kosten. Verdienmodel voor de advocatuur. Maar laat asjeblieft de echt oorlogsvluchtelingen binnen en neem maar van mij aan, grootste gedeelte wil graag aan de slag en het zijn over het algemeen slimme mensen, op den duur komt dit wel goed. Ook daar zit natuurlijk raar spul tussen, maar die hebben we hier ook rondlopen. Dergelijke artikelen spelen de onderbuik in de kaart, vooral ook omdat de onderbuik nauwelijks kan lezen maar enkel op tweets en oneliners afgaan. En op fake berichten natuurlijk, eenvoudige kost en makkelijk te begrijpen.

2
142 oculus amet

Goh, dat hadden Nederlanders met een nuchter boerenverstand al decennia geleden voorspeld. Maar als je dat uitsprak kreeg je meteen het etiket rechtsextreem of erger opgeplakt door voornamelijk linksmensen.
Dat ongebreidelde en ongegeneerde meevreten uit de ruif die bijstand eet gaat ten koste van mensen die hard moeten werken om rond te kunnen komen. Mijn solidariteit met dergelijke profiteurs is al jaren op.

1
143 watnu

@103 35% zal zich uiteindelijk aanpassen en bekeren tot het christendom

Als ze zich nog meer willen aanpassen worden ze atheïst.

0
144 21st Century Guy

Nee, de eigen overheid/neoliberalen bedreigen de verzorgingsstaat, wat heet, die bestaat al niet meer. De overheid HAD een zorgplicht naar burgers toe, nu blijkbaar niet meer. De overheid HAD de plicht, de burgers te beschermen, tegen elkaar, de overheid en de multinational, nu niet meer.

Er zijn al zoveel dingen afgebroken, ook de rechtsstaat is eigenlijk verleden tijd. Die migranten zijn alleen maar één van de smoesjes waarmee het aannemelijk wordt gemaakt, dat "het niet anders kan hoor want het geld is er niet". Typisch dat het geld voor alles ontbreekt sinds a) wij bij de EU zijn en b) de immigratie op gang is gekomen. En c) sinds kabinet Bakellende met hun "normen en waarden". Daarmee bedoelden ze: kop houden, werken, slikken en stikken, en als je over rechten begint, zet ik je gelijk weg als lui, en je plicht/verantwoordelijkheid niet nemen.

Daar zie je aan wat HUN normen en waarden zijn: bek houden, slaaf.

0
145 Wendel

@144

Nog beter: religieloos. Atheïsten nemen nog de moeite om het bestaan van een hogere macht te ontkennen; religielozen hebben zelfs die moeite er niet voor over question

2
146 ~ Echelon II ~

dat is het plan van de islam ook, alles uithollen, alles paraciteren tot alles leeggezogen is, keihard voortplanten om nog meer islam te krijgen..erdogan zei het al..wij voeren oorlog met onze baarmoeders". normale.mensen gaan een kindje maken als econimisch alles een beetje verantwoordelijk is etc..de meeste moslims maken enorm veel kinderen en daarna gaan ze klagen dat ze meer geld willen typisch islamitisch..maar met onze wegkijk.politici gaan ze nu wel winnen van de ongelovige varkens" die hun uitkeringen bij elkaar werken, dan verdrijven ze ons, en dan moeten ze zelf eens gaan werken, want dan is er niemand meer die hun halal uitkering bij elkaar werkt..maar zo ver kijken de meeste niet..nee want islam is het meest belangrijke waar ze voor leven..pff

0
147 henry86

Van de week haal ik mijn (buitenlandse) vrouw en kinderen op van de peuterspeelzaal....

Komt ze met het verhaal dat er een Pakistaanse vrouw aanwezig was (met blauwe plekken rond één van haar ogen).... die haar vertelde getrouwd te zijn met een Afghaanse man.... hij gevlucht, zij achteraf gekomen.

Haar man "disabled".... waardoor zij maandelijks een uitkering van 1700 euro netto mogen ontvangen.

Gas/licht en zorgkosten niet hoeven te betalen....

Naast het kindgebonden budget en de kinderbijslag zitten ze ook aangesloten bij een organisatie van wie zij een wekelijks boodschappenbudget mogen ontvangen van 150 euro..... schiet mij maar lek.

0
148 Congo

* Verwijderd door de redactie *

149 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
CIDI: Joodse vrouw uit Amstelveen aan huis geïntimideerd

Dan ben je toch gestooord als je op zo'n manier aan de deur komt en flyers in de buurt verstrekt. Oppakken die dwazen, dit kan gewoon niet!...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@46Ja, sorry hoor. Maar je invulling maakt mij niet uit. Baudet is slecht nieuws, en dat was al jaren geleden kenbaar....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Querido not
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@43 Ieder normaal denkend mens snapt dat Baudet alleen maar aandacht wil.Vreemd dat veel mensen zich daar zo druk om kunnen maken.(adem ...

6 minuten geleden geplaatst door Querido not

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@28Wat maakt dat uit....? De man heeft weinig negatieve ervaringen met een AZC. En daar gaat het om....

8 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

Ha...eindelijk eens een normaal verhaal hier. Fijn. Dank je wel Bop!...

11 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

Als ik zoek op azc Eibergen dan zie ik alleen iets over een nieuw azc daar. Over welk azc gaat het nu als die man daar al jaren tegenover woond...

15 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Ennnn daar is ie weer. Je post niet gelezen. Rot een eind op....

15 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@41 Zoals altijd waanideeen.Geen leiding en geen mede reageerders.Nou verzin nog maar iets geks maar weet dat je het elke keer mis hebt.No...

16 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@40Ieder normaal denkend mens wist al jaren geleden dat Baudet bad news was....

16 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Sex In Sunny LeoneLita MilfhunterWholsome PornPornos Latinos GratisHeintai ComicsAlyssa QuinnIndian Aunty Boobs SuckingHeroine Ke SexyFree Bengali Sex VideoLesbin Rape PornJenny X CreeperHoli Sex VideoFucking In WaterFat Booty Ebony PornEbony Porn ClipsMegnutt02 Leak OnlyfansAunty Bhabhi SexDani Daniels FullXxx Videos High QualityDicksuckers PornMiddle East PornBanana HottieIndian Porn HotReddit StackedNoodle DudesAsian Candy PornSex Videos 18 YearsXxx Desi New VideoXxx Sexy VoiceVay PornIndian Sister Sleeping SexBrazzers3x.meTeen PeladaHot Teen XxxXxxxxxxxxxxxvSouth Africa Xx VideoMha PorncomicsXxx Desi PornPriya Rai XnxxMaa Beta Chudai Ki KahaniBrittany OconnellStar Rail PornBig Boobs And AnalMothetless PornOlgun PornocularVirgin Territory 2007AnimeupskirtFf14 PornChyburd NudesAsain Porn VideosGames With TittiesPumped PussyAlejandra Robles GilAnalcowgirlTamil Police Sex VideoIreland PornFitbryce Onlyfans成人小说Tule 34 UsAlrinvonHentai FutaKamsutra CinemaTribal PornhubFortnite Crystal PornBi Group PornShow Me Sex VideoIndian FukkingFree Lsebian PornBraazers ComXxx Video Black HdDevar Bhabhi Hot SceneFake Hospital Porn VideosSskura PornBeazzers ComBest Friend Porn VideosPorn To The MaxPorn Mone DivineNude Celebrities HackStana Katic Nakedسكس الصبيHindu Porn VideoCute Sister XxxBeacb PornLayla Ray PornHentaimovieKing Louie PornInternwt ChicksSextop1.netcomAnimation3d PornEbony PluseA Z NudesYaoi Hentai ComicBig Ass NakedCarmen Electra TittiesMia Khalifa Porn StarSex Por VideoLive Sexy BfXxx Sex Brazzers VideoCraziness PornBlack Crackhead PornBaddiehub.vomMeilleur Site PornKoilainaiBlack Maria HentaiBangladeshi Mms VideoErin Moore PornKira Perez VrMia Khalifa SwallowAoi TsukasaShannon Tweed PlayboyBig BoonsCock Hold StoriesPoopeegurlsPorn FavRomantic SexvidoesLesbian MasturabationNxxx.comOs Melhores Filme Pornográfico BrasileiroBlackmom PornXxx Hd 15Hd Sleeping Porn VideosSexxx CarXxx Videos JapanBlue Picture Bhojpuri MeinKajal Hot SexShibuya_hanaHhh Triple EcchiDesi Sex RomanceHot MistressAishwarya Rai Hot Sexy PhotoPorn Daisy MarieNuibles PornManhwas.nenPorn PrivatesVídeoporno AmadorErotica VodeosMidgetblowjobTrinity MooreJenae AltschwagerJulie Banderas NudeBig Boobs Indian NudeXxx DeshiWww 3gpking ComMumbai New Sex VideoPeggy Hill PornFrtlifeJimmy Yang GfLouloubellexo NudeAndroid 21 NudeSierraxrain Nudes