door ontken in Binnenland  ·  50 Reacties

  • 2
  • 1231x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die parkeerwachters zijn inderdaad vreemde mensen...als je echt niet meer aan de bak kan komen, is dat blijkbaar je laatste redmiddel.

4
1 Moskeelieverniet

Repressie is nooit eerlijk.

0
2 Nerva

** gebruiker verwijderd **

@1 , toch moet je "talent" hebben om aangenomen te worden.

3 gebruiker-verwijderd

@3 En een onnoemelijke plaat voor je kop hebben.....

2
4 LoydMorris

** gebruiker verwijderd **

Misschien staat die oldtimer wel enorm in de weg en kunnen mensen in een rolstoel of met een kinderwagen er niet veilig langs.

@1 Die mensen doen gewoon hun werk. Moet je ze daarom afzeiken?

5 verwijderd23941

@5
Misschien staat die oldtimer helemaal tegen de gevel aan, zodat je er makkelijk langs kan.
Daar hebben we ons baggetaliseer trutje weer hoorquestion

6
6 Moskeelieverniet

** gebruiker verwijderd **

Arrogantie is geen talent

7 verwijderd13105194

@5 Ben jij ook zo'n omhooggevallen BOA? Aan je reactie te zien wel.

5
8 ontken

Je kunt als ondernemer natuurlijk ook een ontheffing aanvragen. Het is niet zo heel merkwaardig dat je in een voetgangersgebied niet zomaar een auto mag parkeren.

3
9 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@6 Volgens mij ben jij nu degene die bagatelliseert hoor.

@8 Nee hoor. Het feit dat jij dat denkt zegt meer over jou dan over mij.

10 verwijderd23941

De beste man geeft zelf al aan dat hij 6 weken van te voren een verguvergunning aan had moeten vragen wat hij niet gedaan heeft.
Tsja, dan moet je niet achteraf over "eerlijk " beginnen.

1
11 Shit...Fan...WhatAMess

@10
Die snap ik even niet...auto staat tegen de gevel, ZODAT IEDEREEN ERLANGS KAN!

En nu kom jij...ik citeer:Misschien staat die oldtimer wel enorm in de weg en kunnen mensen in een rolstoel of met een kinderwagen er niet veilig langs.

5
12 Moskeelieverniet

@11
Ach ja...Nerderland...regeltjesland...helemaal vergeten.

5
13 Moskeelieverniet

** gebruiker verwijderd **

@12 Ik zeg toch "misschien". Ik ben daar niet geweest. En eh..je hoeft niet te schreeuwen hoor. Schreeuwen betekent nog niet dat je gelijk hebt.

14 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@14 : ECHT WEL.
question

15 verwijderd9139144

"Niemand heeft er last van"

De slechtste smoes ooit als je een regel overtreed...

"Voor het neerzetten van een auto is een vergunning nodig. "Die hadden we niet. Je moet dat, geloof ik, zes weken van te voren aanvragen. En dat hebben we niet gedaan."

Tja, eigen schuld dikke bult dus. Terechte actie van de stadswachten.

1
16 Kleikloet

** gebruiker verwijderd **

@15 Er zijn er meer die dat denken. Die zou je eigenlijk moeten laten denken dat ze gelijk hebben. question

17 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@17 : Ach, ik begrijp het af en toe wel, met verhitte debatten.
We zijn tenslotte niet allemaal hetzelfde.

18 verwijderd9139144

@18
Nee hoor....heb het in groot geschreven omdat @17 er maar omheen draait....auto stond niet 'misschien' in de weg...staat duidelijk in het artikel....maar wil blijkbaar maar niet doordringen bij dat mens.

3
19 Moskeelieverniet

Wat me ook opvalt: hij heeft een boete gekregen van een parkeerwachter, het is daar blijkbaar verboden te parkeren. Hij heeft géén boete gekregen voor het plaatsen van een reclame op de openbare weg (waar hij geen vergunning voor geregeld had).
Het wachten is op de volgende ambtenaar die dit ook ziet, dan krijgt hij nóg een boete. question

0
20 Shit...Fan...WhatAMess

** gebruiker verwijderd **

@19 Man man wat wil jij graag gelijk hebben zeg. Heb je soms thuis niks te vertellen dat je je hier zo laat gelden? Als het zou kunnen zou ik je een ijsje geven hoor, echt waar.

21 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@18 Gelukkig niet. Zou maar saai zijn, toch?

22 verwijderd23941

@21
Heeft daar niets mee te maken, ik spreek lui erop aan die de boel baggetaliseren, of de boel verdraaien...maar dat zie jij blijkbaar niet...je manier van een discussie voeren doet me erg denken aan iemand die grossiert in minnetjesquestion
En..ik zal ongetwijfeld niet het laatste woord hebben he?...wachtend op je loze reactie...

2
23 Moskeelieverniet

** gebruiker verwijderd **

@23 Heeft daar niets mee te maken? Dus het is zo? Hahaha. Nogmaals, ik bagatelliseer niks. Ik vraag me slechts iets af. Maar dat zie jij dan blijkbaar weer niet. En...ik zal ongetwijfeld niet het laatste woord hebben, he?....ben benieuwd naar jouw waardevolle reactie. :-p

24 verwijderd23941

@24
krijg jequestion
Je hoef je niks af te vragen, als het al duidelijk in het artikel beschreven word....capiche?

4
25 Moskeelieverniet

niet als nog een vergunning aanvragen en slopen die kar....is tie nou helemaal betoeterd...

1
26 pizzafried

@26 aanvullende vraag: Waarom is dit anders dan een Zoetermeers moskeebestuur die geen vergunning had voor het bouwen van een schuurtje?

2
27 pizzafried

@27
Omdat er varkens in gehouden werden...capiche?

4
28 Moskeelieverniet

@28 u wist geen antwoord, dus u komt maar met een raar antwoord? Of bedoelt u: als de moskeegangers geen geluidsoverlast hadden veroorzaakt, dan had ik geen bezwaar tegen een volgens bestemmingsplan te grote schuur?

2
29 pizzafried

@5 Kubusje

Als je de foto goed bekeken had had je kunnen zien dat er nog genoeg ruimte was voor een kudde olifanten en dat het gebied wel ingericht lijkt te zijn als voetgangersgebied. Ruimte genoeg voor rollators en rolstoelen dus.

Ik ken de situatie daar verder niet, dus of dat wagentje nooddeuren oid blokkeerde weet ik niet, maar die boa's hadden ook naar binnen kunnen lopen en vragen of het autootje weggehaald kon worden. Ik denk dat agenten dat een stuk minder löllig opgelost zouden hebben dan die wandelende bonnenboekjes.

4
30 ~ Echelon II ~

@20

Breng ze nou niet op een idee. Als dat autootje alleen voor de sier is …

~ mompelt iets over wegenbelasting en verzekering ~

Ik blijf het flauw vinden. Gewoon vragen of het dingetje weg kon was vermoedelijk ook voldoende geweest. Die bon haalt het voertuig niet weg. Er staat nu alleen een autootje mét prent. Uit ballorigheid zou ik 'm een tijdje laten staan met prent en al. Ze mogen je niet opnieuw beboeten als onduidelijk is of je die prent gezien hebt.

3
31 ~ Echelon II ~

@31 Als je wilt doen alsof je een bekeuring niet gezien hebt, is het inschakelen van de pers misschien niet de allerhandigste zet.

0
32 Smiling

@26 pizzafried

Er is verschil tussen roerend en ONroerend goed. Dat autootje kan weggehaald worden zonder het te slopen. Dat zie ik met die omgebouwde schuur nog niet zo snel gebeuren question

5
33 ~ Echelon II ~

@32 Smiling

Eens, maar ik schrijf wat *ik* misschien gedaan zou hebben question

2
34 ~ Echelon II ~

@33 ok, dus de regels gelden niet op basis van afkomst, maar op basis van moeilijkheidsgraad van het veranderen. dus als ik ongevraagd een vijver dichtgooi, krijg ik op mijn flikker, als ik er een plastic melk fles in gooi, mag ik de fles er uithalen en krijg ik geen boete. duidelijk...

1
35 pizzafried

Ambtenaartjes snappen de term 'geest van de wet' niet. Of ze willen het niet snappen omdat het een stelletje hufters zijn, dat kan ook.

0
36 Wild Rover

@36 waarom? Er was geen vergunning...het is een auto... wat is de 'geest van de wet' eigenlijk? (ik dacht dat we aan scheiding van kerk en staat deden?)

2
37 pizzafried

** gebruiker verwijderd **

@30 OMG daar gaan we weer. Ja hoor, er kan een kudde olifanten langs, wat zeg ik, wel twee. Met gemak. Dom dat ik dat nou niet meteen zag. Alleen jammer dat er geen vergunning is aangevraagd. Dat dan weer wel. Gaap.

38 verwijderd23941

@31 @32
Dat maakt niet uit of je de bon wel of niet hebt gezien. Je krijgt sowieso maar een bekeuring voor dezelfde parkeerovertreding per dag. En een seconde na twaalf uur 's nachts kunnen ze je in principe al weer de nieuwe bekeuring geven als je auto er dan nog steeds staat.

0
39 rebo

Volgende keer met een ouderwetse wielklem?

0
40 Conclusius

@37 De geest van de wet is ook niet heilig (ik zou niet durven! question ), het betekent gewoon dat je over sommige dingen niet te kinderachtig moet doen als wetsdienaar.
Dit of een boete geven voor een loslopende hond die al 15 jaar trouw op z'n kussen voor de winkel gaat liggen ofzo.

0
41 Wild Rover

De instructie voor BOA geldt; Geen tolerantie, medeleven of corrigeren. Quota halen. Boetes innen is hun miezerig baantje.

0
42 ontken

@39 rebo

Hè, da's dan weer jammer question

2
43 ~ Echelon II ~

innen = uitschrijven

0
44 ontken

@39 U bent parkeerboete-ervaringsdeskundige? question

0
45 Wild Rover

@45 Waarschijnlijk een BOA.

0
46 ontken

@46 Brr.. dat hoop ik toch niet.

0
47 Wild Rover

@35 Pizzafried

Zit je nou moeilijk te doen om het moeilijk doen?

Een bouwvergunning vergelijken met een vergunning om de openbare ruimte voor je pand tijdelijk te mogen gebruiken slaat als een tang op een varken. Als er een scootmobiel of Cant had gestaan was er vermoedelijk niets aan het handje geweest.

Dit gaat om een autootje wat op verzoek zonder enig probleem verplaatst of weggehaald kan worden en heeft in de verste verte niets te maken met die Zoetermeerse moskee.

De eigenaar vindt het jammer maar ik lees nergens dat hij de rechtmatigheid van de bekeuring ter discussie stelt. Dat laatste doe ik ook niet maar van mij mogen overheidsdienaren ook wel een beetje flex zijn en gewoon tegen de fotograaf zeggen dat dat dingetje weg moet zonder daar gelijk een prent aan te hangen.

1
48 ~ Echelon II ~

@48 correctie

Cant = Canta

2
49 ~ Echelon II ~

@45
Ik heb het bij mijn werk namelijk meegemaakt. Toen heeft er daar ook ergens een auto meer als een week fout gestaan. En die flikkers van de politie hadden het blijkbaar al gauw door want dan stopte ze iedere volgende dag om er even een nieuwe prent bij te doen onder de ruitenwisser. Zodoende weet ik dat. question

0
50 rebo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@70 Dat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid....

20 minuten geleden geplaatst door RobP

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@64 Nou nou, is een agressie regulatie training niet iets voor jou ??...

37 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Hot Mami SexAmateur PorneNudecelebaDauggter SwapJhenna Greeyفیلم برازرسOpen Sex VideoNaughty America LinkedinNude Indian Girl SelfieMarietemaraKarikkuTrisha Hot NavelEmily Porn VideosBhabhi Ki Chudai Porn VideoLisa LipsKendra Sunderland BrazzersChubby Asain PornXxxsmall TitsBrazzers PovSpreading Wide OpenVixen PorntubeWhite Toes PornVeronica BrazilGents Gents BfEmily Deyt-aysage NudeSexy Porn TvIndian Mother And Son XxxSeductive CoupleSuny XxAnime PornxCam PornolarıColoriage IndienValentina GarzonPornografia ColombianasBengali FokingPronstatNude Sexy BlondsBdsm Test ComFrench Sexe AmateurTheporndude.ckmSexo HetaiSex Me VideoAlex Porn VideoBebysister Porn21 SexturyListcrawler Pittsburgh PaCrazyxxxPorn Bhabhi HdSex Video Bed RoomXxx Com BangaliPorn Video With FamilyPorn Indian WebseriesViolet Myers SquirtFemale MasterbatingMz Dani XxxFirst Time SquritingWalking Naked In PublicNami HenraiHentaini.comFatak ModelBokep SimontokLive Sex XnxxLaconejaaaDi FoxyWomen Flashing PublicAmy Anderssen PovLesbian Force StraponReddit ChubbyHomemade Porn SiteKeezmovieeMother HentaiGile XxxTotal Drama GwenDragon DickPorn With Movie StarsSobia NasirFingered Close UpBest Only.fans LeakedPorn Video HddCuckold.legendadoJessica Parker Kennedy NudesAnna Taylor Joy NudeFreesexcafe ComIndian Aunty And Boy Sex VideosBeauty BlowjobIndiam Porn StarsNaked Asian Big BoobsPopping A Girls CherrySpangbankFree Porn BrazzesRapeporn AnalVídeo Pornô AnimeRiley NixonWww Sexx VideoNaughtier VideoSex BahbiSunny Leone Sex NudePorn Videos Of StepmomFisting PorneGgwiththewap PornAnimated Beast PornSsseeexxxTania Bann NudeNude MujraSex With BahuXx Sex MovesCosplqy PornAshley Park NudeBreezer HdAustralia Sex Video HdMiya Khilifa VideoErotic Stories NiftyBokep Indonesia BaruAdele Exarchopoulos NudeHayley Atwell FeetXx Vidos ComFlorence Pugh NakedNude.discordFindstubesRevenge Porn VideosOrlando UsasexguideKimberly Loaiza PornAv片段Kimberly BrixHuge AnalXvideo VideoDot Com Sex VideoMarathisexvideosJoin XxxThai FlirtingSuck Man CockSpencer Nicks PornIndian XvideoSonny LenoneNicole Aniston NudeHung Sex ScenesAspen StevensFoorjob PornMinhamulher.comNude PicturesKajal Sex ImagesPussy PornAll Hiroin XxxHidden Camera Hot VideosKannda Sex VidoesXxx Story FilmRed Pron VideoGangbang Creampie VideosWife Shared Double Penetrationسكس للتنزيل