Jan Dijkgraaf vindt Beau beter dan Humberto

Jan Dijkgraaf ziet liever Beau van Erven Dorens dan Humberto Tan op de late avond van RTL 4. Dat zegt de columnist en oud-hoofdredacteur van PowNed op zijn website. Van Erven Dorens is sinds deze week te zien op de plek van Tan met zijn nieuwe talkshow RTL Summer Night. “Beste Beau, kun jij RTL Summer Night niet doortrekken naar RTL Fall Night, RTL Winter Night en RTL Spring Night? Je bent amper een week bezig als stand-in van Humberto Tan en je hebt mij al voor je gewonnen.

Veelbesproken items in RTL Summer Night waren deze week onder meer de discussie over het homohuwelijk en de excuses van vlogger Snapking, die kinderen geld aftroggelde met een duur 0909-nummer en door Van Erven Dorens werd aangepakt. “De manier waarop je (…) Snapking zijn eigen graf liet graven: petje af.

Van Erven Dorens is een welkome frisse wind in talkshowland, vindt Dijkgraaf. “Je bent een verademing in het circuit. Niet dat nonchalante van Jeroen Pauw, niet dat ideale schoonzonerige van Humberto Tan en niet dat geacteerde scherpe van Eva Jinek.

Nee, gewoon Beau“, zegt hij. “Of ik dan niks te zeiken heb? Nee.

De columns van Jan Dijkgraaf kunt u lezen op de website Briefjevanjan.nl.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen