Blok prijst rol Samsom in succes kabinet (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Politiek  ·  27 Reacties

  • 1
  • 310x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat een gezeik, Samson was de ja-knikker van de VVD in het kabinet.

1
1 Interessant

** gebruiker verwijderd **

Operatie Kruip en Slijm.

2 gebruiker-verwijderd

Verkoop praatjes voor rotte vis.

2
3 sparta

Mijn tenen krommen als ik die man hoor spreken in dat verschrikkelijke rijkendialect.

2
4 Voorzittershamer

Een bijzondere club het kabinet ?. Over de faal dossiers word natuurlijk niet gesproken.

Samsom de persoon die de sociale democratie en ideologie van de PVDA heeft verkocht en zijn kiezers heeft misbruikt om in het pluche te kruipen met de VVD. De baantjes carrousel voor Samsom draait en zijn eerste baantje is binnen.
De SGP, CU, en D66 zijn ook de Judas partijen van Nederland dus is het niet vreemd dat een VVD,er daar gecharmeerd van is.

Blok de arrogante VVD,er die de woningmarkt onbetaalbaar heeft gemaakt kan beter in Enkhuizen zijn B&B besturen dan het land.

2
5 Dissident

Hij heeft inderdaad alle reden om Samson te prijzen.

Immers Samson heeft het laatste beetje sociale van de PvdA opgeruimd en het mogelijk gemaakt dat er een volledig VVD programma werd uitgevoerd.

Van alles wat na de oorlog is opgebouwd voor de gewone man is dankzij de PvdA en tot vreugde van de VVD nog nauwelijks iets overgebleven. Alleen de hele rijken zijn er dankzij PvdA op vooruit gegaan.

2
6 MARCUSAURELIUS

Welk succes kabinet moet dat zijn, heb ik wat gemist?

3
7 Hein2

@6

Juist de PvdA heeft in dit kabinet kunnen beperken, dat alle sociale voorzieningen door rechts niet tot een minimum zijn afgebroken.

Maar zonder de PvdA had u nog veel meer te klagen gehad. Het is dan ook typisch dom rechtse volgelingen die nooit snappen door wie zij echt uitgekleed worden.

8
8 Borealis

Ja, dat is zeer te prijzen dat die vuile rat daags naar de verkiezingen het PvdA-verkiezingsprogramma, alle verkiezingsbeloften en de sociaaldemocratie in het algemeen in de vuilnisbak heeft geflikkerd, om vervolgens alle VAN DE KIEZER DIE VOOR SOCIAALDEMOCRATIE STEMDE verkregen macht gebruikte om samen met de VVD rechts liberaal beleid uit te voeren, en daar bovendien veel verraden en teleurgestelde burgers de kant van de PVV mee op heeft gedreven.

Zeer te prijzen, en daar zijn we met z'n allen ook ONTZETTEND veel beter van geworden. (grrrrr)

3
9 mijnvorigemeningwastochbeter

@8

De PvdA heeft niets beperkt.
Ze heeft van de daken geschreeuwd hoe goed het ging.

Nu achteraf roepen maar dit hadden we eigenlijk niet gewild is meer dan leugenachtig en hypocriet.

2
10 MARCUSAURELIUS

@8 Niet waar, de vorige regering heeft zo'n beetje uitsluitend rechts beleid uitgevoerd, waar de PvdA niet aan mee hadden mogen werken, de stemmen die ze gekregen hadden van de kiezers was om het beloofde sociaaldemocratische beleid uit te voeren.
Ze hebben hun achterban volkomen verraden.

En dat het "zonder de PvdA nog erger was geweest" is een kul argument.
Stel, jij geeft iemand geld om voor jou een brood te kopen, en diegene komt een paar dagen later aanzetten met wat droge kruimels en de mededeling dat je daar blij mee moet zijn.
Want hij was namelijk een maat tegengekomen, die weliswaar al 5 broden had, maar die vond dat hij ook even het brood dat voor jou bestemd was wilde hebben, en aangezien hij zijn maat graag te vriend wilde houden had hij het brood dan ook maar meteen aan die maat gegeven.

Maar dat je daar dan toch blij mee zou moeten zijn, want anders was die maat wel zelf naar je toegekomen en had het hele brood ingepikt, zonder kruimels voor u over te laten....

Dan zou u vast blij zijn dat diegene zo geweldig voor uw belang was opgekomen?!?!?

2
11 mijnvorigemeningwastochbeter

Blok.....vreselijke man. Samsom.....vreselijke gladjanus die zijn kiezers uitgeleverdhad aan de partijvan Pinokkio. Weg ermee!!!!! Nooit op DE VVD en de PvdA stemmen mensen!!!!!

3
12 Lucien80

@10

Onzin. Vraag aan de VVD achterban hoeveel er overgebleven is van hun wensen. Die zeggen exact het zelfde als u, maar dan andersom.

En vertel, welke mensen lopen nu op straat te bedelen, omdat hun sociale voorzieningen zijn geschrapt in deze kabinetsperiode?

Dat er anders bezuinigd had kunnen worden is zeker, maar om nu te gaan schreeuwen dat het allemaal kommer en kwel is geworden, is complete flauwe kul.

9
13 Borealis

Het was alleen geen succes voor de bevolking,HAHA misschien voor de omvolking.

1
14 moya155

@13 U bent tot nu toe de enige hier die het echt snapt! De overigen hier denken nog steeds dat de ergste financiele en economische crisis gewoon was overgewaiaid, net als het weer! Of je het nu wel of niet leuk vindt, dankzij dit kabinet en ondanks of wellicht dankzij, is Nederland wederom in Europa een van de best presterende economien! Helaas voor de klagers hier! Voor niets gaat dr zon op jongelui!

7
15 reality

@13

Van onderwijzers tot zorgwerkers en van defensie personeel tot flexwerkers en veel wat er tussen zit voelen zich allen tekort gedaan. Krijgen nu vlak na de verkiezingen te horen dat er geen geld is terwijl men de verkiezingen inging met het geld stroomt binnen en er is weer ruimte voor een ieder. We? komen van een koude kermis thuis.

2
16 Voorzittershamer

@13 Er is overduidelijk rechts beleid uitgevoerd.
Dat veel VVDers het graag nog rechtser hadden gehad is geen argument.
Gezien de verkiezingsuitslag, ALS de VVD en de PvdA dan zo nodig hadden moeten samenwerken had dat beleid iets rechts van het midden moeten zijn.

Het is dan ook niets voor niets dat de PvdA bij de laatste verkiezingen bijna weggevaagd is,
dat krijg je als je zo ongeveer het tegenovergestelde uitvoert van wat je je kiezers hebt beloofd.
(TEGEN marktwerking in de zorg (met dat schattige filmpje van Samson met zijn gehandicapte dochter,) ik hoor het ze nog roepen, en vervolgens voerde van Rijn (PvdA!) keihard rechts slopersbeleid uit.
(En mocht zijn dochter trouwens ook op de schroothoop, want papa was omhooggevallen en daar een bijpassend vrouwtje bij gezocht.) .

En zo kan ik het hele rijtje van gebroken verkiezingsbeloftes en tegenovergesteld beleid nog wel een keer af gaan, maar van hetzelfde laken een pak.

2
17 mijnvorigemeningwastochbeter

@17 Weleens van coalities gehoord slimmerik? Wees blij dat dit kabinet zolang is blijven zitten een van de weinige sinds de 2 e wereldoorlog! Natuurlijk hadden sommige keuzes anders gemaakt kunnen worden! Je bent nu vast erg blij dat de PVDA zo is afgestrafd? Nog meer rechts beleid dus nu! Dankzij de slimme kiezers!

4
18 reality

@17

Wat er nu waarschijnlijk komt te zitten heeft ook diverse beloftes teniet gedaan onder het mom van water bij de wijn doen en gelul als we doen het in het landsbelang. Vinden het vervolgens vreemd als steeds meer mensen hen de rug toekeren door weg te blijven bij het stemmen.

1
19 Voorzittershamer

@19 Volgens mij moet je ff beter lezen en je vediepen in ons politiek systeem, of beperken je frustraties je daarin wellicht? Nederland al decenia lang een van de meest welvarende en gelukkige landen ter weteld!

6
20 reality

@16
Misschien hadden de door u genoemde werknemers voor de verkiezingen beter een keuze moeten maken bij welke partij zij als doelgroep pasten, i.p.v. lukraak het PvdA vakje rood te kleuren.
Het had n.l. bij iedereen duidelijk moeten zijn, dat sinds Kok de PvdA een midden partij is geworden.
Waar de sociale aspecten meer aan de kant zijn gezet voor de meer liberale gedachten.

Dan is in een coalitie land, waar een rechtse VVD als grootste partij uit de bus komt, het vrij normaal dat die ook het meeste zeggenschap heeft en de sociale aspecten niet prioriteit nummer één zijn.

Dan vind ik dat de PvdA hun sociale aspecten nog redelijk heeft verdedigd tegen een enkel guur rechts beleid.
Of had u liever gezien dat de PvdA had afgezien van regeren en rechts helemaal een kaalslag had kunnen uitvoeren op sociale kwesties?

1
21 Borealis

@17

Sorry, ga ik niet op in. U bent iets te rancuneus en op de persoon, om een echte discussie aan te willen gaan..

2
22 Borealis

@20

Het ligt eraan wie je het vraagt, vraag je mensen in Wassenaar of mensen die in de rij bij de voedselbank staan.

0
23 Voorzittershamer

@22 Verraad verraad noemen is niet rancuneus, maar feitelijk.

0
24 mijnvorigemeningwastochbeter

Blok heeft het voor zeer veel huurders nagenoeg onmogelijk gemaakt iedere maand fatsoenlijk rond te komen: de huurprijzen zijn door zijn toedoen enorm gestegen.
Ik schaar deze minister onder de zelfde reeks als die Aso Klijnsma, Plasterk, Dijksma, van Rijn en nog een stel.
Het is een zegen voor het Volk dat deze man de politiek verlaat straks.

0
25 Nicks R. Van

@25

Vergeet niet PvdA-senator Adri Duivesteijn die alles in de hand had om de verhuurdersheffing te killen en natuurlijk de Judas partijen D66, CU en SGP die stonden te trappelen om de huurders uit hun woningen te jagen. Het tuig die over de rug van hardwerkende mensen nog eens een extra tax heffen op wonen. Ik ben er heilig van overtuigd dat dit uitschot nog een beurt gaan krijgen.

0
26 Dissident

Het is goed dat volksverlakker Samsom van het politieke toneel is verdwenen. Hopelijk Blok ook snel!!!!

1
27 Lucien80

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

37 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

3 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

4 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
DesimompornPlayboy BustyFilms X Français AmateurAi UheraSex Indian GfKorean Sex DramaXxx Dirty Sex VideosBigbootypornBazocammSex PicsSpeedonsfwAfrican Bbw NudeNaked BoobBig Juicy TitesSissy GasmPhoto AcompanhamtesOrientais PornôEmma Rose NudePorn Videos KeralaWomen Pissing VideosXxx BazeersHot PurnAmatuer Ebony PornDoctorfuckPeeing CumshotYou Porn GsySex In Web SeriesXxxx Sixe VideoPusssssy PicsXvideos.cmSani Leon Ki Hot VideoAsian Masaage PornSnapchat Big BoobsShemals XElle Lee PornThe Queen PornDaisy Marie NudeBangla Chuda Chudi PhotoTracy Lord AnalPornolu OyunlarSecretfriendsSlip XxxNew Hindi Sax VideoTracey Lords VideosKemon PartyGogo FukmeCoco.fr MobileEk RaatXxx Video BrazerNixxdee PornBusty Teens BlowjobsGreat NipplesDifferent Positions Pornএক্সক্সক্সTrike Patrol ComNude Telugu VideosHottest Porn VideoAbella Danger And Carter Cruise BrazzersBig Tits Sexy LesbiansReddit CuckkoldHd Por N ComicsLexi2legit NudeAdult Sex ComMalayalam Prone VediosPorno IncestPorno Ai VivoVery Beautiful XxxXxl CockBlake Blossom NurseHorny MotherJennifer Garner NudeSwinger PartiesMillton TwinsGranny GangbangMofos HdHot Babes Big BoobsSylveon PornKorian MomBest Amateur OnlyfansPornode MaestrasSex Video NumberSamantha Nude PhotosBlack Males Gay PornPorn Mms RealPornografia MineiraDirtytubeEscoerGay PronoDog Fuck PornXxx Hollywood Movie SceneXxx For AfricansTenshigaoXvideosonlyfasKay Adams NudeNycaccHindi Adult Web SeriesPorn VrPorn TransformersCandid Creep ShotsSex Video KanadaNia Nacci CreampieMadura BuenotaAlexa Rydell HandjobHeitai HqVideos Pornos De Les VianasSexnoDaisy NakedDog Creampie CompilationFatsexywomenMovies Sex SceneReal Couple PronJqvtrailersDirtyshioMilf 50New Hot Sexy XxxPirn AnalStep Sister Hd Porn VideosComic PornográficoCoje A Su SobrinaVoyeur Fran.xhamsterVouyour HouseLana Rhoades NudesGay Old MenpornHot Porn For MenItsanalBig Boob Maid PornTrannyxvideosCamshow RecordingsSakuya YuyaStocking.pornoVideosxxxxBf Picture Nangi SceneTruth Or.dare PicsOnlyleaksSlutty AshlaAshton Summers PornBall WorshipKavya Madhavan SexyGirls Do ToysSexy Video Boobs PressSexifullKagami ShunaCzech SwingerFemdomcumXnzxxThree Some TumblrNew Indian Girl XxxRadha BhabhiTarak Xxx