door Inter in Buitenland  ·  23 Reacties

  • 9
  • 504x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Goed stuk. Hier wordt het dilemma aardig beschreven. Eigenlijk wil niemand het, maar het gebeurd en daar moeten we wat mee doen.

Mi zijn er maar 3 opties:
1. laat ze allemaal maar lekker de #$& krijgen Muur om Europa.
2. Vluchtelingen eerlijk verdelen binnen de westerse landen
3. Bijdragen aan opvang in de regio

Bij alle drie de opties zie ik grote beren op de weg, maar optie 1 is mij wat te a sociaal, muur bouwen en bewaken kost ook een hoop geld. Optie 2 vind ik ook zeer onwenselijk, want geeft een hoop gezeur en kost heel veel geld. Optie 3 lijkt mij dan dus het beste, al moeten we dan wel beseffen dat we daar weinig controle over hebben (wat ik prima vind, maar sommige mensen lijken hier meer moeite mee te hebben), maar misschien weerhoudt dat in ieder geval de economische vluchtelingen want in een opvangkamp in de regio hebben ze het vast niet (veel) beter dan thuis.

4
1 Eddo-Hendriks

Europa moet Afrika iets teruggeven om illegale migratie te stoppen.
TERUGGEVEN??? er zijn al miljarden ingepompt en het enige wat ze kunnen is de hand ophouden en elkaar overhoop schieten.
gewoon niet meer ophalen vanaf het strand!! en alles retour, laten ze hun eigen land maar opbouwen.
.

1
2 de redelijkheid

@1 Ik ga voor optie 1. Ze kennen daar alleen het recht van de sterkste en dat wil je hier niet importeren. Geld sturen heeft geen zin omdat alleen verdwijnt in de zakken van de mensen daar die het al goed hebben. Moet je eens opletten hoe snel het stopt met die bootjes als geen enkel bootje de overkant haalt. Je hoeft alleen maar de taxidienst te staken en iedereen die deze zogenaamde vluchtelingen helpt te vervolgen voor mensensmokkel.

1
3 RazorBlade

@3 Je moet er ook nog een hoop mannen, vrouwen, kinderen maar gewoon laten sterven op zee. Dat vind ik niet niks. ALs ik dacht dat dat niet zou gebeuren was ik ook voor die optie, want ik denk dat dat inderdaad wel een afschrikwekkende werking zou hebben.

En het kost een hoop geld, geld wat ook naar opvang in de regio kan, dus waarom dat dan niet? Werkt natuurlijk ook, want dan houd je ze daar tegen.

2
4 Eddo-Hendriks

@2 Ze zijn ook nog erg goed in het fokken van volstrekt kansloze kinderen...

1
5 Topperz

Ontmoedigen is belangrijk. Het moet 100% duidelijk zijn dat ze geen enkele kans maken.

De keuzes zijn: op zee verdrinken, teruggesleept, of teruggestuurd worden. Kom je illegaal, dan verlies je voor altijd het recht om asiel aan te vragen.

1
6 Walster

@4 : in die bootjes zitten vrijwel uitsluitend jonge mannen. En wat is het verschil tussen doden die ergens vallen waar je niets van afweet en doden die vallen omdat de media dat rondtoeteren opdat jij je schuldig voelt? In beide gevallen heb je geen enkele macht over het gebeuren en draag je ook geen verantwoordelijkheid. Tot 95% of meer betreft mensen die geen enkel recht hebben op asiel. Evengoed moeten ze door die asielmolen en maken ondertussen de straten onveilig met wilde 'campings' en roofpartijen. Het is verspilling van geld, tijd en moeite. Kappen met die ophaaldienst. De communicatielijnen met de smokkelaars zijn prima dus men is gewaarschuwd. Wie dan nog uit zee wordt gevist door passerende schepen kan linea recta terug en gaat de smokkelaar maar kielhalen. De EU kent geen binnengrenzen en geen buitengrenzen behalve daar waar dissidente landen hun hakken in het zand zetten. Wat is dat voor idioterie??

2
7 Ness

Er is daar een groot probleem en dat is de ongebreidelde bevolkingsgroei. Kennis over geboortebeperking pikken ze niet op of daar willen ze niet aan. Installeer een kust-en grenswacht met alle benodigde bevoegdheden bij Libië zodat ze ook smokkelaars kunnen stoppen en bootjes in beslag nemen of onklaar maken. Kustwacht houdt vlakbij Libië al meteen bootjes tegen die er toch tussendoor glippen en sturen hen terug. Vluchtelingenhulp-organisaties ook aanpakken zodat zij geen migranten meer in Italië af kunnen zetten. Pak het bij de bron aan en laat het niet aan het Europese Italië over. De velen die nu al in Italië zitten overlast te wezen moeten tegelijkertijd ook teruggevaren worden naar de Afrikaanse kust en daar opgevangen worden door bewapende begeleiding die daar de orde moet bewaren. Er zullen heel veel mensen voor nodig zijn en het is een hele operatie. Goede voorbereiding is nodig, maar: aanpakken. Nu wordt er alleen maar gepraat bij de EU over 'vluchtelingen verdelen', maar er is daadkracht nodig voor 'operatie aanpak'. De Afrikanen horen op continent Afrika, waar ze ter wereld kwamen. De oplossing is niet dat zij allemaal in Europa onderhouden gaan worden door de werkende Europeanen.

1
8 Neem me niet kwalijk maar...

Laats een programma gezien hoe de zogenaamde oorlogsvluchtelingen opgevangen werden door grote boten vlak voor de kust van Sirie zij stapten over en de smokkelaars konden met hun rubberen boot gewoon weer terug om een nieuwe lading te halen.
Waarom laten zij die bootjes niet zinken!

1
9 eigenmening

Je hoeft echt die bootjes niet te stoppen. Laat de bootjes maar rustig komen, die zinken wel voordat halverwege zijn. Probleem opgelost.

1
10 niet-alles-geloven

Muur om Europa, de gezamenlijk EU legers in de Middellandse zee, iedereen die er door komt onmiddellijk terugvaren naar Libie en ontwikkelingshulp bestaat enkel uit anticonceptie. Het is niet onze taak om ons dag in dag uit, tot de dood kapto te zwoegen voor het geboorteoverschot in Afrika en het Midden Oosten.

1
11 Soare

Als iedereen het eens was werd en niet maanden en maandenlang gedaan over vergaderen.
Behalve dat dit dagelijks mensenlevens kost van mensen die verdrinken blijft dit de oversteek stimuleren.

Welke optie je ook gaat doen er moet een resolute handhaving komen voor die landen echt leeglopen deze kant op.

2
12 Eastwood

* Verwijderd door de redactie *

13 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

14 Chat Baker

De EU moet gestopt worden, die heel hard bezig zijn ons Europa over te dragen aan subsidienegers en criminelen waar de grootste mensensmokkelaar Timmermans heet

0
15 knorkokkie

Duizenden miljarden ontwikkelingshulp en 60 jaar later vluchten ze nog steeds deze kant op ....

Degene die nog roept dat die hulp door moet gaan is niet lekker

0
16 Vageali6888

Iedereen is het erover eens: stop de bootjes. Maar hoe?

Schiet ze uit het water.............. Dan houdt het tenminste op.

4
17 manpower

Helemaal niet waar, anders was het allang gestopt. Dit is precies de bedoeling om de EU zwakker te maken en gevaarlijker, zodat straks de Europese dictatuur en stap hoger gaat en wij alleen nog maar een provincie zijn,.

0
18 etymologie

Terugslepen?
Bootje op een grotere boot vlakbij waar ze vandaan kwamen terug op het bootje doei?
Wel veilig allemaal maar gewoon een snoeihard 'nee' signaal.

Kansloze migratie moet gewoon gestopt worden voor het onze grens bereikt.
Echte vluchtelingen tijdelijke status, als ze niet integreren wegwezen. Werkt iemand hard en bouwt ie iets op dan mag je een aanvraag doen voor een permanente status.

Smijt er maar 50 miljard tegenaan maar los het nagenoeg definitief en fair op in Europees verband.

0
19 Dian

@14

Stelletje kakkerlakken...

Die mag je van mij per direct een nekshot geven

0
20 Vageali6888

Het moet gewoon stoppen.!!
Ze moeten niet meer opgehaald worden.
En zo ja dat ze oppakkem direct terug.
Grootste gedeelte zijn jonge kerels.
Die hier ook weer uitkering moeten krijgen.
Dat zooitje in Brussel moet eems stoppen met vergaderen dat doen ze al jaren vandaar dat wij hiet met van alles zitten.
Gelukzoekers en illegalen.
Maar hard optreden en terug.!!
Niets geen geld ze hebben al miljarden gehad dat help niets bodem put daar.!!
Het is luivolk.
En enigste waar ze goed in zijn is kinderen op de wereld zetten.!!
Dalijk zitten wij hier met de ellende zijn de vrouwen en meisjes helemaal niet meer veilig.!!!

1
21 annie

genoeg manieren om ze op afstand te houden:
harpoenjagers, bommenwerpers en je kan altijd nog de boten volgooien met vis en penguins en er een kudde ijsberen op afsturen of vraag Merkel of ze een paar bootjes in haar huis neemt

1
22 pantoffeltje

Wat zou er gebeuren als i.p.v. al die jonge laffe kerels die best kunnen knokken voor hun vrijheid in hun Afrikaanse land dat nou eens gingen doen en hun vrouwen en kinderen niet de zee op sturen vanwege de risico' s van verdrinking maar hen gingen beschermen zoals een goede echtgenoot/vader dat betaamt ? Dan krijg je een tweedeling: Christenen en atheisten zullen hun gezin verdedigen. Moslims zullen daar eerst een nachtje over moeten slapen want een vrouw is in hun ogen niets waard........

0
23 Tiidmasine

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Eng land. Dat je nog niet eens je eigen protestmuziek mag maken. Of dat je niet meer mag bepalen hoe je er uit wil zien. Of dat je niet mag zegg...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

Strongoli
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Deze primitieve en wrede culturen, voegen niets toe aan de westerse maatschappij.Daarom uitzetten en retour afzender....

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ik zie nu al die pedante grijns op het gezicht van Omtzigt terwijl hij denkt, prima dan toch geen kabinet. Ik kan mij niet aan de indruk onttrek...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Deze asielcrisis bestaat al sinds Merkel de legendarische woorden uitsprak "wir schaffen dass". Toen is het pas ècht los gegaan, vooral met de ...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Wat een achterlijk land is het toch ook, Rusland is er niks bij....

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Malinois
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Ik zie in de toekomst daar nog wel een keer een revolutie uitbreken.Wij krijgen hier niet alles mee maar er zijn elke dag wel protesten.Het ...

11 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Nadat een organisatie in Nederland onze koning confronteerde met de president van Israël nu weer een controversieel figuur bij de viering van d...

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

VBOH
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Nou ja, ze spreken dezelfde taal.De burgemeester en de 'inspirerende spreker'.Het is maar de vraag of Nederlanders in Arnhem tijdens de bevr...

16 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@17 Mijn 'fans' hebben het maar druk met geven van inhoudelijk weerwoord ... ...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Deze Marcouch ligt de laatste tijd al onder een vergrootglas vanwege bepaalde sympathieën, dus het vuurtje nog een beetje extra oprakelen, is w...

27 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Chor Xxx VideoTamil Actress SnehaThiccvelvetThreesome With SisterMom FuckdadJill Kely PornEncoxada PornhubAmber O'donnell PornCastingnudeEros Ads31betChesty MorganBit Tit JapaneseI Feel Myself PornhubNude Porn MoviesHeroine NippleMelody Marks ThreesomeHarminy VisionThay Ladyboy PornFan-topiaF95zone ToSian Street MeatKelli Goss NudeCara Delevingne FeetQueefing PornPorn FamesBongacamaRoxanne Mckee NudeImogen LucieeDestiny Dane MaidPornomatureHarley Quinn Porn GameTattoo XvideoTamil Sex PhotoBig Tit MilfDeep Throat PornAeries Steele PornLondon X VideosCoomer PwrtyPoonam Pandey Porn MoviesMaa Bete Ki Chudai Video HindiBro Cums In SisterGiantessbuttcrushMilk Breast PornTeen XxXnxx Japan SisterErotica Stories For FreeXyzcicsPornovideoshub.интим ситиChicks With Dicks PornXxx Forced Porn VideosHot GaneRaven SwallowsEuphoria_lifeNurse FuckNew Korean XxxLena Headey Sex SceneTamil Dirty AudioSpiegler GirlsYoga Sex VideoRule 34 PReddit TeensAmouranth Nudes OnlyfansHentai Anime StreamingPornor MalucoCumshotsEmmassecretlifeCristal Swift PornPanties Pulling DownManga18hotNuggets PornHoke Made PornElle AlexandraTara Babcock OnlyfansSex Video Bf HdXxx TamanaIndian Sex GalleryXxx Black Sex VideoNina Elle XnxxRaveena Tandon Hot SexSarahillustratesvip OnlyfansXxxbf Hindi MeinHana LilyGay Porn Ga EsChubby Guy PornBig TirDiscord P O R NMassjes PornosNangi PhotoXxxvideodesiNew Hot XvideoPorn Anal MassageGynecologist PornhubTrans DildoFree PofnTen PornAsmr ErotiqueMature DeepthroatersTelugu Beautiful SexPetite PornpicsLatina Porn VediosBest Deepthroat VideosBeastalityBlack GangbangpornPorn Desenhos AnimadosTik Tok De PornografiaCubanas Al DesnudoSeancody JoeyNagi ChokriCumshots JapaneseBig Black Tits SuckedHardcore HentiRedgofsкинокрадTricia OaksFree Indian XvideosChubby CreampiVanessa Kirby BikiniNude Dance VideoHentai Foundry SparrowFaktaxiLesbian Porn RealXxx Video Free3d Porn AnimationsDiscord Onlyfans LeaksErostsKiara BoobsLalisa PornSexy Girl AnalCucksonHotlesbian PornPornôquadrinhosSex Aunty ImageAlexas Morgan LeakIndian Mom On DutyTamil Blue Film Full MovieManfuck ManPussyjoiPamela Alexandra NudeNgentot PacarLisa Ann CumsFree Fuck MoviesXvideos BonecasDemi Roae NakedAllie Nicole BlackedGay Anime HentaiLisbeth RodriguezFunxxxAnal Virgan