door Spraypaint in Media  ·  97 Reacties

  • 35
  • 1078x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@45

Klopt, maar de emotionele roeptoeters begrijpen niet eens hoe de EU in elkaar steekt, zo blijkt. En het valse beeld bestaat dat zij door de huidige regering worden kaalgeplukt en dat hun 'belastinggeld' allemaal gespendeerd wordt aan de opvang van, in hun ogen, kansloze gelukszoekers. Allemaal in het kamer van een vermeend geheim sinister plan om Europa te vernietigen. Zelfs de analogie met Auswitch wordt gemaakt bij gebrek aan inhoudelijke argumenten.

Het betreft demagogie van een wel zeer bedenkelijk niveau.

18
51 Drumpf

@46
"het vluchtelingenverdrag van Geneve "

Stamt uit 1951 en is totaal niet van toepassing op de huidige problematiek,het zorgt juist voor een zeer onevenredige en inhumane verdelingen van de Europese vluchtelingen gelden

1
52 Hangingmen

@51 Grappig. Ik ben een voorstander van de EU, maar ga jij maar voor mij bepalen dat dat niet zo is. question

3
53 Bluth

@51
kamer kader

8
54 Drumpf

@46 Ik zeg dat ze er vrij in zijn om een asielaanvraag te weigeren. Dat weigeren impliceert automatisch dat de aanvraag in behandeling is genomen.

Ik had van jou geen trol-gedrag verwacht om eerlijk te zijn.

3
55 Bluth

@46 Zijn alle landen verplicht mensen op te halen aan de overkant van de zee? Zijn alle landen verplicht mensen de hele zee over te varen, in plaats van af te zetten op de dichtstbijzijnde kust?

2
56 case

@27 "...De grootste mensensmokkelaar heet Timmermans ...."

Timmermans en co zijn ook mede-aanstichters van de puinhopen in landen als Libië en Syrië door het steunen van jihadisten tegen de gevestigde ordes (Khadaffi en Assad) waardoor oorlogen zijn ontstaan en miljoenen mensen zijn gevlucht....!
Landen waar men vroeger zorgeloos op vakantie kon zijn nu dankzij onze politieke globalisten permanente rampgebieden geworden.....

1
57 CoolMemories

@48

Zowaar een keertje met je eens. Ja, de EU had met dat geld voor een betere opvang in de regio kunnen zorgen, maar dat is natuurlijk achteraf makkelijk praten. De vluchtelingenstroom kwam op gang en de EU was, en deels nog steeds, daar totaal niet op voorbereid. Een misser? In zekere zin wel want er werd al voor gewaarschuwd eerder. De consensus is nu, dat er betere opvang geregeld moet worden in de regio's rondom Europa en/of aan de landsgrenzen met Europa. Maar ook dat kost geld.

Niets doen en geen geld uitgeven lost in ieder geval niets op, ergo daarmee stop je sowieso de stroom vluchtelingen niet mee.

7
58 Drumpf

Over 20 jaar is Rusland (dat niet meedoet aan het steunen van rebellen/jihadisten en importeren van migranten) nog het enige land dat herkenbaar is als een typisch Europees land.....

3
59 CoolMemories

@53

Waar beweer ik het tegenovergestelde dan?

Verder, voorstander zijn van de EU staat natuurlijk niet gelijk aan dat je de methodiek ook daadwerkelijk begrijpt.

11
60 Drumpf

@55

Als iemand hier beschaafd inhoudelijk reageert dan is dat Mike45 wel.

11
61 Drumpf

@58
Geen geld uitgeven?!

We geven vrijwel al ons geld nu uit an nog geen 3% die besluit door te vluchten om aanspraak op ons veel te ruimhartige asielbeleid te kunnen maken
Enig idee wat deopvang van deze 'opportunisten' ons (de West-Europese landen) kost
Duitsland alleen al verwacht met vorig jaar al ongeveer 50 miljard uit te moeten geven,en dan de rest van de West-Europese landen nog ,plus het budget wat de EU dus kwijt is

https://www.nrc.nl/nieuws/2016/02/01/vluchtelingen-kosten-duitsland-50-miljard-euro-a1409690

3
62 Hangingmen

Anyway, succes allen met het uitzoeken wat er met 'uw' belastinggeld wordt gedaan en met erbij slepen van concentratiekampen, nazi's en geheime genootschappen die Europa willen vernietigen question

Ik ga de stad in.

14
63 Drumpf

@29
Misschien zit hij daar wel in afwachting van zijn voorgeleiding en een doos met pleisters question

0
64 Bleke Betty

Wanneer het te moeilijk wordt om te reageren,rest ons enkel nog de - en het hazepad.....

2
65 Hangingmen

22 miljard is 22.000 miljoen, en dat is een onvoorstelbare grote hoeveelheid geld. tweeëntwintigduizend miljoen.... :X :X

1
66 Bleke Betty

@60 Aangezien de reactie waarop je reageert aan mij is gericht, dus in jouw reactie beweer je dat.

En natuurlijk kom jij weer aanzetten met een ad hominem. Wie ben jij om te oordelen dat ik er wellicht niets van begrijp? Je komt niet met enige argumenten aanzetten, je spreid enkel je extremisme en intolerantie ten toon.

2
67 Bluth

@61 Ik zeg ook niet dat dat niet zo is. Sterker nog, dat is exact de reden waarom ik trol-gedrag niet achter Mike zocht, maar ook hij is daar niet immuun voor blijkt nu wel.

2
68 Bluth

@50 een paar miljard 22 miljoen delen door 4 jaar door 28 lidstaten dat is 200 miljoen per lidstaat per jaar.

12
69 mike45

@55 als je niet aan de eisen voldoet om asiel te kunnen krijgen en die worden dan ook geweigerd maar ondertussen zijn ze al wel in de EU.

7
70 mike45

En door dat beleid dat een aanzuigende werking heeft vallen er alleen maar meer doden.

1
71 Hefan430

@66 "...22 miljard is 22.000 miljoen, en dat is een onvoorstelbare grote hoeveelheid geld. tweeëntwintigduizend miljoen..."

Je kunt we zien waar de prioriteiten liggen bij Brussel...!

0
72 CoolMemories

Wat is 22 miljard vergeleken met de 80 miljard die de Europese bank per maand creëert?

3
73 Scalple

dus we betalen veel geld.om veel.islam hier te hebben..waar de f*ck zijn we mee bezig??!!! echt.zoo.jammer..NL was een mooi.land..walgelijke politici! trap liever de politici het land uit, walgelijke figuren

0
74 henry86

@56 Geen reactie!

0
75 case

@69 , Werkte het maar zo. Nederland betaalt 5%, dus we hebben ruim 1 miljard euro bijgedragen aan de oppik cruises.

0
76 Spraypaint

@76 Deze troll kan (expres) niet rekenen: @38 En lult daar gewoon over heen: @43 of geeft geen reactie @56 @75

1
77 case

Het is een schandaal dat de EU van ONS GELD Afrikaanse nietsnutten/parasieten, tegen internationale verdragen in overvaart / laat overvaren en ze vervolgens 'gaat helpen' van ONS GELD.

0
78 case

@65

??

haha geen sprake van het hazepad kiezen. Misschien klinkt dit vreemd maar ik heb naast NK een drukke baan en een sociaal leven en zit dus, in tegenstelling tot sommige lieden, niet 24/7 op NK. Dus geef er een label aan die je wenst, maar dat is gewoon de realiteit; geen complot, geen angst, geen hete voeten krijgen en geen hazepad.

4
79 Drumpf

* Verwijderd door de redactie *

80 Pxf7+

@79
Het zal allemaal wel, beste Drumpf maar een inhoudelijk reactie zit er blijkbaar niet meer in

2
81 Hangingmen

Dat is gestoord

3
82 Alexis

Even uitrekenen hoeveel dat per zwemmer is.
Ik ken het totale getal van de zwemmers niet, wie wel?
Volgens mij is iedereen de tel en nog meer het verstand al aardig kwijt.

Hoeveel ontheemde bejaarden en zieken zouden we hiermede een prettiger leven kunnen geven?

0
83 Wil je niet weten

@81

Geen inhoudelijke reactie? Of doel je op je reactie @62 ?

Excuus, die was me ontgaan.

Je schreef: "Geen geld uitgeven?! We geven vrijwel al ons geld nu uit an nog geen 3% die besluit door te vluchten om aanspraak op ons veel te ruimhartige asielbeleid te kunnen maken "

Ho ho, met, ik citeer: "Niets doen en geen geld uitgeven lost in ieder geval niets op, ergo daarmee stop je sowieso de stroom vluchtelingen niet mee."

doel ik op het 'niet willen uitgeven van geld', iets wat veel mensen roepen namelijk. Dat er wel geld wordt uitgegeven klopt, daar spreek ik je ook niet tegen. De hamvraag is alleen op welke wijze en is dit de juiste wijze? Mijns inziens niet, zo worden er miljarden door de EU aan Turkije betaald zodat de hier uitgeprocedeerde asielzoekers gemakkelijk naar Turkije kunnen worden teruggestuurd alleen:

- tegen de afspraken in gooit Turkije deze vluchtelingen weer over de grens met Syrie.
- tegen de afspraken in hanteert Turkije deze "goeden handdruk" als een chantagemiddel richting de EU

de overeenkomst druist dus en in tegen de rechten van de mens en maakt de EU chantabel. Slechte uitbesteding dus.

Je schreef: "Enig idee wat deopvang van deze 'opportunisten' ons (de West-Europese landen) kost
Duitsland alleen al verwacht met vorig jaar al ongeveer 50 miljard uit te moeten geven,en dan de rest van de West-Europese landen nog ,plus het budget wat de EU dus kwijt is "

Die cijfers zijn uiterst arbitrair, uit je eerdere reacties begrijp ik dat je vluchtelingen alleen kunt zien als "opportunisten", "gelukzoekers", dat mag, vrijheid van meningsuiting maar het is natuurlijk wel ridicuul, want onder de vluchtelingen bevinden zich natuurlijk serieus veel oorlogsvluchtelingen. Maar dat terzijde. De exacte kosten zijn niet bekend, mensen die claimen te weten wat deze vluchtelingen serieus aan geld kosten liegen gewoon en die neem ik dan ook niet serieus.
Voorop gesteld klopt het natuurlijk wel dat de opvang van vluchtelingen geld kost, maar niet in de mate waar sommige mensen graag mee schermen. Zo spelen deze kosten amper een rol in het groter geheel,

De kosten voor de opvang van vluchtelingen lopen dit jaar op tot 1 miljard euro. Dat heeft minister Dijsselbloem van Financiën destijds aangegeven in een interview bij BNR. Maar het Nederlandse economie zit in de lift. Zo is de Nederlandse economie in het eerste kwartaal van het jaar met 3,4 procent gegroeid in vergelijking met een jaar eerder. Daarmee kwam de groei uit op het hoogste niveau sinds 2008. Dus om nu te suggereren, waar je volgens mij ook op doelt, dat de opvang van vluchtelingen zoveel geld kost dat dit onze economie schaad is aantoonbaar onjuist.

Bovendien zie ik veel positieve mogelijkheden voor in de toekomst. Nederland vergrijst en de zorg kent een extreem personeelstekort net als de IT sector. De vluchtelingen die hier een verblijfsstatus hebben gekregen kunnen in tal van sectoren uiteindelijk een bijdrage gaan leveren.

4
84 Drumpf

Geef ze een vliegticket dan

3
85 Unpopular Opinion

@85
U gaat geheel voorbij het punt dat ik maak namelijk,

Dat 3% van de vluchtelingen vrijwel het gehele vluchtelingen budget opsouperen,wat ten kosten gaat van de opvang in de regio aan miljoenen vluchtelingen die nu vooral in Syrië,Libië en Turkije verblijven,maar aan wie het vrijwel iedere vorm van humanitaire hulp ontbreekt omdat wij alles uitgeven aan hen die wel het geld en de middelen hebben om door te vluchten naar West-Europa

En voor de duidelijkheid 'wij' (Europa) betalen 6 miljard aan Turkije om de mensen niet 'door' te laten vluchten,niet om ze daar naar toe terug te sturen hoor

Ontgaat u nu werkelijk de 'onevenredigheid' van de besteding van onze vluchtelingen gelden?
Miljarden geven we uit aan hen die hierheen komen (nog geen 3%)
Terwijl we een fractie van dat bedrag uitgeven aan de opvang daar (97%!!!!!!!!)

Dan vraag ik u in alle oprechtheid "wat is hier humaan aan"?!

1
86 Hangingmen

Schandalig is dit .!!!!!
Die gelukzoekers kosten ons miljarden.
Door die gasten in Brussel.
Ze zouden dr ogen uit dr kop moeten schamen.!!!!
Hoeveel geld er al over de balk is gegooid.
Heel die EU is hier schuldig aan.!!!!
Uit die EU dat hadden we moeten doen.!!
Is een groot zooitje daar.!!!

1
87 annie

Betaalt de EU die smokkelaars soms zelf? 22.000.000.000, mwah, da's leuk als 10 Euro 700 Egyptisch ponden waard zijn, een maandsalaris. Kun je smokkelaars aplenty voor krijgen hoor.

3
88 Ness

@85 Het is inderdaad te belachelijk voor woorden, maar gratis vliegtickets uitdelen zou volgens mij ook echt goedkoper zijn...... Maar ja, dan kunnen die wij-zijn-wij-toch-goed mensen en organisaties er zelf geen geld meer aan verdienen.
Want wie hebben al die miljarden die uitgegeven zijn nu ontvangen?

0
89 schuco

@33 Trump kan ook verdragen eenzijdig opzeggen. Dus waarom zou dat dan niet met andere internationale verdragen kunnen ?

1
90 schuco

Helaas kan na de verkiezingen het kabinet niet zorgen voor lastenvermindering. Sorry voor ons zoveelste leugen. Sarc off.

1
91 Rapunzel

Het was goedkoper geweest om een veerdienst te openen tussen Libië en Italië.

0
92 Conclusius

** gebruiker verwijderd **

Ach goss, de PVV weet niet meer waar ze het zoeken moeten gewoon.
5-sterrencruise, triest volk, hoor, met dit soort kretoligie.

Waarom niet even het hele factsheet gepubliceerd?

93 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@76

pardon? Nederland betaalt 5% dus we hebben ... uitgegeven?

welnee, zie @45

94 ---deleteduser---

was toch 220 miljard triljoen ? en het ging om 400 biljoen vluchtelingen in een bootje. Moet wel een kanjer van een bootje zijn geweest toch ? Dus als er zoiets gemeld wordt svp wel de juiste cijfers hanteren. Want 400 biljoen is nog niet zo weinig ook zeg. Je zal ze maar op visite krijgen in dat bootje. Goed dat de onderbuik hierop reageert, zou ook moedeloos worden zeg.

2
95 oculus amet

@1 je hep tog wel je nageltjes late lakke he ?

2
96 oculus amet

@80 zo te lezen zou het inderdaad goed zijn als er meer aan onderwijs werd uitgegeven. hahaha krijgen we eindelijk eens een fatsoenlijke discussie ipv die debiele getoeter.

1
97 oculus amet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

Hypocriete Halsema zeker weer "geschokt"???...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Benzardi
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Update 15:51 - De IDF zegt het voorval te gaan onderzoeken: "The IDF is probing leaked drone footage aired by Al Jazeera (...). The IDF Spokespe...

9 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Vageali6888
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

Word eens tijd dat we al die islamitische winkeltjes gaan bekladden, aangezien er een lange geschiedenis is van genocide op christenen in islami...

14 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bram brabant
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Hotels genoeg van den Burg.😡Of , zomaar een idee: het Dublin verdrag handhaven. Die geen recht op asiel hebben het land uit zetten, of in ...

22 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

MARCUSAURELIUS
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Zo werkt dat bij genocide....

31 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Marrie1
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

Laf smerig tuig....

38 minuten geleden geplaatst door Marrie1

sockknitter
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@20 Hoe dan?Mensen terugsturen naar de grens?...

41 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Wie zegt dat dit verhaal klopt?Het is wel vaker voorgekomen dat achteraf bleek dat het hamasstrijders waren in burger die hun wapendepots ging...

41 minuten geleden geplaatst door Malinois

sockknitter
Omstreden pro-Russische website Voice of Europe was ook podium voor FVD-prominenten

Vandaar, dat Thierry zo agressief reageerd in de Tweede Kamer....

44 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@19 Waarom denk jij dat hij niet met andere politici zou overleggen? Het is toch niet alleen een probleem in Nederland?...

1 uur geleden geplaatst door Bop

NK. App
Anime Porn VdoEva Elfie CumshotPorn Telegram GroupsHow To Find A Massage With A Happy EndingGame Of NudesCuckold CreampiesPooja Hegde Bikini PicsMia Khalifa AnalPunjabi Couple SexBlue Picture Video ComDeep Throat SloppyStepmomseducessonMenage A RozPornos For FreeTight Dress RedditMujeres Desnudas GAlinity NakedMiss LexaGirl First Sex3 Sum PornVideos De Gays PornosBig Boom XxxFemale Poop PornT EscorteWetwapGehna Basist PornYinyleon VideosDesi ForeplayXnxx Sex Video IndianHindi Sex StoryI Spy Camel Toe日 韩 无码Blowjobs AmatureWww Xhamster Videos ComFrom Sexy VideoAshley OnlyfansGay Five Nights At Freddy's PornXxx KondomXhamstercomMom PornpornVideos Porno ViolentoDesi Man SexPlayboy PluseAdivasi Sex FilmCory Chase StuckPorno Trans HdTeen Bikini PornCojiendo Con HombresIndian Long PenisPower Rangers Sex VideoSavita Bhabhi Sex ComNudistphotosPenis SockHairy PusBadiesonlyFree Catfights.comPor Nhub.comAnal La Primera VezKarva Chauth Ki SexyXmehadriveBoobspressingNepali Puti ChikekoChinese Romantic Sex VideoOmegle Adult VideoDorm SexFuckingsoundsMilf Naughty AmericanPorne 2022Mega PornhubJonny Since PornPhamily StandardsIvy Wolfe AnalTamil IncestXxx Sex Vedio IndianHard Pounding PornFantasy HotwifePorn Video3dPorn Pour Les FemmesFamous PornBranda Song NudeBig Booty PronGay RedtubTraci Lords NudaXxnx Mms야동 판Chantal Danielle PornHotwife FantasyBig Booty Clap PornSunny Leone Sexual VideoHd PassionBig Ass Anal LatinaVideo Sex VideoXmaster BhabhiBig Ass StepmomRealsex HboCamara Oculta Videos PornosPorntomOld Women In PornInfluencershonewildPornô Novinhas BrasilHq Porn Anime아이자와 미나미Cnxx HdLesbienne SexesBrest Kiss VideoGonewild StoryGloryhole RealityThoppulIndian Desi Girl XnxxXxx Sex SongHot Sexy Girl BfBangla Xxx IndianFatal ModellBig Tits And Big Boobs VideoTelugu Porn WebsitesSpatial PornToplessmassagePor No VerFemdom BjPornsex TubesTgtuneVoyour House.tvLeah Gotti NudeNude Lindsay LohanElsa Jean BlowjobsLeanna DeakerNude Pussy PhotosNew Aunty X VideosJenna Jameson Porn VideosIndian Actress Naked VideoAlina Lopez CreampieTaboo Porn VidiosAprilolsenSexy Xxx BanglaNude Female PicturesOldmomxxxPooja Bhabhi XxxGay ChickenHuge Indian TitsKeerthy Suresh Porn VideosIncest ClipsItalian MilfpornJapanese NudBlue Lock PornAnalXnxxmom And SonAprilbowlbynudeCelebroulettePedro Pascal NakedSarah Silverman Sexy