Vaccineren vanaf 2018 verplicht in Frankrijk (joop.vara.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door chouffleur in Gezondheid  ·  693 Reacties

  • 8
  • 1979x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@650 Tjah als er niks gedaan word en het word een pandemie dan zitten ze ook te zeuren , ze kunnen het in de pharma nooit goed doen , als ze niks doen , dan is het niet goed , proberen ze het wel te doen , dan is het ook niet goed , want dit en dat ...

1
651 MarcusCole

@650 Zo weet je meer dingen niet van te voren en dan wel massaal verplicht gaan enten zeker.

3
652 Rattocasi

@630 Quote ; "We gaan naar een foute samenleving toe als je dit soort zaken verplicht stelt.."

Precies. Noem het beestje maar gewoon bij de naam.. want het komt neer op ; Fascisme. De Staat gaat in hoge mate bepalen wat er met onze lichamen gebeurt c.q. in hun ogen dient te gebeuren !
Nee, geen China of N-Korea ditmaal, maar gewoon in een west Europees (democratisch) land..?

5
653 Saysame

@652 Er is een gruwelijk verschil tussen inenten met een griepvirus en een virus van een kinderziekte , maar dat is geloof ik wel vaak zat aan je uitgelegd , maar ja je leest dat toch niet.

0
654 MarcusCole

@652
kom op met die getallen Rat hoeveel slachtoffertjes zijn er tot nu toe gevallen door kinderentingen?

1
655 DaSilva

Goede zaak, zou eigenlijk ook in Nederland moeten geschieden, maar met de CU in de coalitie zal dit waarschijnlijk niet gaan gebeuren.

3
656 Drumpf

@652
[ @650 Zo weet je meer dingen niet van te voren en dan wel massaal verplicht gaan enten zeker. ]

Zoals jou vast al minstens 25 keer uitgelegd is, kunnen en mogen de vaccins van de jaarlijkse griepprik niet vergeleken worden met de vaccins uit het Rijksvaccinatieprogramma. Dat is appeles met peren vergelijken en dient geen enkel doel.

1
657 Wilmama

Gewetens vraagje voor Rat en Co en de rest van de aanhangers van het recht op zelfbeschikking.
Zijn jullie ooit kwaad op je ouders geweest omdat jullie wél gevaccineerd zijn of vind je het achteraf bekeken wel prima allemaal?
Jullie hebben per slot van rekening die beslissing niet genomen toch?

1
658 DaSilva

@656 Integendeel.. Fascisme is een hele foute zaak..
Voor de meesten van ons althans. En het Hof zal ongetwijfeld tot een vergelijkbare conclusie komen. De Democratische Rechtsstaat is nog niet ge-euthanaseerd c.q. ge-zelfmoord..(?)

5
659 Saysame

@658 Hebben de ouders op vrijwillige basis gedaan met de intentie het beste met het kind voor te hebben als u wilt dat ouders niks meer over hun kinderen te zeggen hebben moet u alle ouders uit hun ouderlijke macht laten zetten.

3
660 Rattocasi

@656

Dan is de CU toch nog ergens goed voor. Je kan het gewoonweg niet maken om vaccinaties te verplichten. En dat staat los van wat ik van vaccinaties vind.

2
661 malle loot

Rat, de verplichting geldt voor de vaccinaties tegen kinderziekten.

Waarom wilt u die kinderziekten herintroduceren, met alle gevolgen van dien?

2
662 Intellector

@660
De antivaxxers hebben ook de beste intenties maar ondertussen vern**ken ze de groepsimmuniteit heb je daar dan vrede mee?
Je opmerking om dan maar alle ouders uit de ouderlijke macht te zetten raakt kant noch wal.

1
663 DaSilva

* Verwijderd door de redactie *

664 Robin

* Verwijderd door de redactie *

665 Robin

@664 , je zegt dat je niet tegen vaccineren bent. Ondertussen zou je maar wat graag zien dat iedereen vaccinatie zou weigeren.

1
666 Intellector

Robin, jij noemt het afleiding... maar het is juist de kern van de zaak!

1
667 Intellector

@666 Knap dat u dat eruit haald want ik haal het niet uit de tekst.

3
668 Rattocasi

* Verwijderd door de redactie *

669 Robin

@665
Het gaat hier om de kinderen wat afleidingstactiek?
Ja ja ja autonomie etc etc als je dan toch zo voor autonomie bent dan vind je het ook okay als iemand van jouw familie zich van het leven wil beroven want autonomie gaat voor alles?

1
670 DaSilva

@668 Is geen haald maar haalt.

1
671 Rattocasi

* Verwijderd door de redactie *

672 Robin

* Verwijderd door de redactie *

673 DaSilva

Wanneer vaccinaties verplicht worden, dan moet men ook de eventuele wetten voor vrijwaarden van verantwoordelijkheid voor complicaties en bijwerkingen voor de producenten te niet doen.

1
674 garriet

Robin, we hebben al tientallen keten verteld wat er niet klopt aan jouw redenatie.

1
675 Intellector

We kunnen het hebben over vaccinaties een mooi gegeven eigenlijk deze discussie in de jaren vijftig en zestig konden ze dat niet , toen wisten ze nog hoe belangrijk en hoe nodig vaccinaties waren , vaccinaties hebben hun nut bewezen , alleen een generatie niet vaccineren en een kinderziekte slaat weer terug , dat zie je met de Mazelen bijvoorbeeld in De Verenigde Staten.

1
676 MarcusCole

@676 Wij leven niet meer in de jaren 50 en 60 wij leven in 2017 met veel leer luxe en hygiene.

3
677 Rattocasi

@677 Hygenie hebben geen boodschap aan kinderziektes sterker nog hygenie zorgt er voor dat kinderziektes pas op latere leeftijd aanslaan , en hoe ouder je word met een kinderziekte hoe ernstiger de gevolgen kunnen zijn.

1
678 MarcusCole

@677 Als je even tijd over hebt , raad ik je dit aan op een ander draadje door mevrouw stemband neergezet , het is wel in het Engels.

https://medium.com/@visualvaccines/why-dr-suzanne-humphries-an-anti-vaccine-activist-is-lying-to-you-about-measles-ce446d0a7e0f

1
679 MarcusCole

@678 U schrijft nu zelf in het stuk dat hygiene dus wel invloed heeft.

3
680 Rattocasi

* Verwijderd door de redactie *

681 Robin

@680 Ach man , goed we praten op het niveau van Ratgeval en zijn partner Robin

Vaccinaties zijn slecht , het liefst moeten ze verboden worden , maar omdat niet kan , moeten ze niet verplicht gesteld worden , hygenie lost alles op , er is dan ook ineens geen autisme meer , en iedereen word supergezond.

1
682 MarcusCole

En natuurlijk punt twee , iedereen die voor vaccineren is , word dik en vet betaald door big pharma , en zijn allemaal corrupte , pharmaceuten , doktoren en weet ik allemaal niet.

Goed Ratgeval jij wint .

2
683 MarcusCole

* Verwijderd door de redactie *

684 Robin

@683 Wist niet dat het bij u om winnen ging, bij mij gaat het om wet van de onaantastbaarheid lichaam.

4
685 Rattocasi

@684 : ja, dan denk ik toch eerder aan smerige fascistoïde alto-oplichters als Juglen Zwaan, Mike Adams, Vani Hari, Jim Humble, de grietjes van Green Happines, 'Anna van de Niemen' etc.

2
686 Archeont

@686 Spuiten die dan ook verplicht vaccin in mensen?

4
687 Rattocasi

@687 :deden ze maar zoiets menslievends:
Ze dwingen hun volgers/discipelen/slaafjes bepaalde voedingsmiddelen te mijden of duwen hun hun eigen veel te dure varkensvoer door de strot.
Ze onthouden hun volgers/slaafjes medicijnen en dwingen ze hun slangenolie/slootwater (in het geval van Jim Humble, bleekmiddel) te gebruiken.
Ze onthouden mensen informatie en dwingen hun volgers/slaafjes om iedere andere mening/info als onderdeel/shill van een groot complot te zien.
En ja, deze nietsontziende hufters zouden graag zien dat elke seconde en elke cent van hun slaafjes aan hen, hun goeroe, wordt besteed.

Dan vind ik een noodmaatregel, zoals in Frankrijk, het toppunt van menslievendheid.

2
688 Archeont

@678
[ @677 Hygenie hebben geen boodschap aan kinderziektes sterker nog hygenie zorgt er voor dat kinderziektes pas op latere leeftijd aanslaan , en hoe ouder je word met een kinderziekte hoe ernstiger de gevolgen kunnen zijn. ]

Hoe bedoel je dit precies MarcusCole -"sterker nog hygenie zorgt er voor dat kinderziektes pas op latere leeftijd aanslaan"-, want zoals het er nu staat klopt het niet. Hygiëne zorgt er namelijk niet voor dat het immuunsysteem een van de zogenoemde kinderziekten (op tijd) kan herkennen of er weerstand tegen opbouwen. Het kan wel wat langer duren voordat iemand besmet raakt, omdat er geen besmettelijke bron in de buurt was.

2
689 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

690 Robin

@503 en @504 : OK, niemand dus die (serieus) reageerde op mijn vraag @499 , dus laat verder maar. Nou, dan nog maar een paar andere overwegingen: Wel ’s een kind gezien dat tegelijkertijd de bof, de mazelen en rode hond heeft? Of tegelijk difterie, kinkhoest, tetanus en polio? Dat is nog nooit vertoond/voorgekomen. En dan *toch* vaccineren tegen de "ziekte" "BMR" en "DKTP"? Een gezond immuunsysteem in een verder gezond kind weet wel raad met allerlei kinderziektes, maar *niet* met een nepinfectie met BMR of DKTP.
En trouwens, als vaccinaties geen kwaad kunnen, dan is er ook niets op tegen om er een aansprakelijkheidsregeling of iets dergelijks voor op te zetten, want als vaccinaties geen kwaad kunnen, dan zal daarvan nooit gebruikgemaakt worden.
@394 zegt: “Wie wat dan ook overkwam binnen zeg 14 dagen na een prik, kreeg zonder meer geld.” Kul, de gegeven link https://www.hrsa.gov/vaccinecompensation/ geeft de procedure daarvoor aan, en dat is *niet*: “Wie wat dan ook overkwam binnen zeg 14 dagen na een prik, kreeg zonder meer geld.” (Ze zijn wel behoorlijk gek in de VS, op sommige gebieden, maar zo gek nou ook weer niet..)

3
691 handsfree

En het lijkt mij dus dat de bewering @394 “Wie wat dan ook overkwam binnen zeg 14 dagen na een prik, kreeg zonder meer geld.” door Wilmama, nou, laten we zeggen, een nuance verdient?

2
692 handsfree

Je kunt er trouwens van uit gaan dat een normale democratie tot het uiterste wacht om dit verplicht te stellen, overal staat integriteit van het lichaam van een individu hoog in het vaandel.

Overheden echter, hebben ook de plicht om de integriteit van de lichamen van AL hun individuën te respecteren en er komt een punt dat het algemeen belang gaat opwegen tegen ieders persoonlijke vrijheid. Niet leuk, niet fijn, maar uit oogpunt van volksgezondheid WEL logisch.

Duitsland zit er tegenaan met de boetes waartoe recent besloten is. En Italie is een stap verder en ook elders zijn geluiden in die richting te horen.

Nou fijn, de antivaxers hebben nu voor elkaar dat er gedwongen gaat worden, voor hun is er weer een argument om de overheid en big farma te verwijten dat ze nog verder gemanipuleerd wordt. Het is zo enorm voorspelbaar.

Maar tragisch ook dat dit zo ver kon komen DOOR het succes van vaccineren omdat het TE makkelijk ontkennen is dat het om serieuze ziektes gaat.

Als je vroeger als kind mazelen had, was het gebruikelijk dat de huisarts een paar keer kwam kijken of alles normaal verliep. En dat lijken weinig mensen zich te realiseren. En nee: dat was allang in de tijd dat hygiene en voeding op orde waren.
Mazelen was alsnog een ernstige aangelegenheid waar bijna elk kind doorheen moest. Die huisarts kwam namelijk niet voor niets.
Maar dit weten heel veel mensen niet meer.

0
693 HenkG

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

27 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Bf Video Sexy SexyTamil PissingJapanese Xxx Movie ComMrdeepfakrTushy Raw.comRealityking.xom4chaBig Mommy MilkersRyan Gosling PenisMon XxxGyni PornJav Eng Sub PornSunny Leone Fucking Hd VideoBrother And Sister Jabardasti Sex VideoSquirting HardNude Women's AssesIndonesiaxxxSalma Hayek Nude TitsJaz Manuel FerraraXnxx Long HairDani Daniel XxxxNokal XxSunporrnoVideobporno GratisTan PornHijab MilfBellessaplusLiterotica AudioDbs PornXxx 18 Hot.comRala AnzaiRrfoxOdia PornPron Hd HindiIndian Porn QueensVillege Xxx VideosGabbie Carter AnalGay Chat Av6annonces LyonFilmes Pornô Grátis BrasileiroNicole Kiddman NudeTelugu SxSexxdChut Ma LundAlexa Pearl SexMainstream Incest Brother Sister Incest ClipPoprno RetroGlory Hole WifeBig Penis PicPretty Naked WemonSexy Naked Dance VideoMultporrnKimberlee TsBangalore College SexLexi PornstarHorrorhentaiErotic CartoonBoz PornAdulttime FutanariFindtubrNude Videos MatureWonder Woman Sex VideoChubby Girl XxxKeranleeStripchat TransPorn Vedios WatchGillain Anderson NudeNew PoranNiece Waidhofer NudeAvbebeXnxx TeluhuTickeling PornShakila Hot VideosUllu Bhabhi SexIndian Men Sex VideosRussian FlirtingMia Malkova InterviewTribbing PronNiudevistaRated XxxxxxBest Ebony Porn StarsLacey StarrBody Rub MassageSexy ReelsDayli PronInsestMachine FuckBoobs Suck EroticBreezy Bri ExploitedBent Over SpreadR AssholeRegarder Film XSybian MachineBelle Amore ScatMature Homemade PornHannah Waddingham TitsPorn Pics Of CartoonChinese Jabardasti Sex VideoLegal Age PornNude Sexy Mature WomenXnxx Sex ComXxx Sali JijaFull Hindi Xxx VideoFemale Pron StarPervmoJasmine Teaa LeaksBrooke Monke NudesDimond MoroeDoctor Aunty Sex VideoBhojpuri SexxSex Gay IndianNude Women With BoobsTabu Sexy VideoPrivate Society XxxCum HatersPornstar RichMotherledsXxbrutsCarrie Coon NudeOld Men Jacking OffCasting Porn VideosImaizuminVery Beautiful SexHollywood Movie Nude VideoSexy Chuda ChudiLondon X VideosDesi Bhabhi SexxxIce La Fox PornالاباحيةActress In HotBrooke Monk AssKim Cattrall NudeExibitionistDisney FutaOnlyfans.com]Bbc BlowbangEromantic PornAssondrasextonCubby Women NakedChat Gpt PornMale Bisex PornWackawackamunv2Kayley Cuoco NudesCutie CabaniRose PornJuhi Chawla NudeBoobs Sucking New VideosMature Granny PornHung Tranny PornP. O. R. N.