Weer NL kindertjes op de knietjes in moskee (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Amrock in Binnenland  ·  198 Reacties

  • 36
  • 1648x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@140 nee en ja en je bent vast niet zo dom als je je voordoet.

0
151 purelogica

Laat die kinderen liever de serie Cosmos a space odyssey zien gepresenteerd door de wereldse geleerde Neil deGrasse Tyson. Achteraf kunnen de kids zelf nog wel bepalen of ze iets zien in oude verhalen uit zogenaamd "heilige" boeken en of ze ueberhaupt nog wel kennis willen maken met welk geloof dan ook...........

0
152 Tiidmasine

@152

0
153 Tiidmasine

@152 Nou inderdaad maak dat verplichte kost op school op zijn minst 1x cosmos kijken. Daarna genesis erbij pakken en er de vloer mee aanvegen in de klas. Mag tijd worden. Uitstapjes naar gebedshuizen? Het moet niet gekker worden. Schooltijd kan wel leuker en leerzamer besteed worden dan dat. Was het een kerk dan had ik precies hetzelfde gezegd.

4
154 Dian

@144 Nee. Kinderen baseren hun oordeel op basis van de informatie die ze tot zich nemen. Jouw logica klopt pas als je het woord ' alleen ' een paar x toevoegt en 'kritische geesten' vervangt door iets met de strekking van Islam-critici ofzo. Dus:
Als je kinderen een moskee laat zien en ALLEEN vertelt wat er mis mee is dan kweek je Islam-critici. Als je kinderen ALLEEN een moskee laat zien vanuit de ogen van de islam dan kweek je islamieten.

Als je het over logica wilt hebben, zorg dan wel dat het een beetje klopt.

Als je kritische geesten wilt creeeren, dan doe dus beide. Dan laat je een kind zelf een mening vormen en dat is de enige manier waarop ze dat kunnen leren. Een kind leert niet kritisch te zijn door geindoctrineerd te worden van de ene of de andere kant met de denkbeelden die de ouders hebben.

0
155 Eddo-Hendriks

Ik heb in mijn schooltijd alleen een kerk van binnen gezien, bij een dienst moeten zijn. Ook trouwens de paar hindoes en de enkele moslim. Als ik al geen atheïst was, was ik het daar wel geworden.

0
156 Ketter

@147 je verwart iets wat al lang aanwezig is met iets wat fors geïmplementeerd word.

Ofwel gebrek aan moreel besef voor de goede zaak.

0
157 Eastwood

@141 Dat ben ik met je eens. Met kennis nemen van een religie is niets mis, mits men ook een kerk en een synagoge bezoekt. En uiteraard niet bidden.

0
158 Mrs. K

Ok, dus men vindt het belangrijk dat kinderen weten wat de islam is, wat het betekent en at het inhoudt. Gaan ze dan ze dan ook binnenkort de kinderen leren wat de duivelse kant vd Islam is, de gruwelijk uitvoerende Islam, de kant waar je voor moet waarschuwen *kuch* Zo van: "wij zijn niet zo, de meesten doen het niet,maar er zijn moslims die dagelijks in de war zijn en mensen opblazen, onthoofden enz. Gaan ze dan ook uitleggen waar dan die terroristen fout zitten met hun koran? Gaan zij openlijk verkondigen dat deze terroristen zwaar fout zijn en dat het geen moslims zijn? Of blijft het bij een zootje blablabla en schaduwpraat en flauwekul en mistgordijnen. Als men het nu echt zou mensen, dan zou men dat erbij betrekken en ook onmiddellijk een keihard standpunt innemen tegen deze smeerlappen. Maar dat doen ze niet, echt niet! Nou mijn kind bleef absoluut thuis! (betaal dan graag de bekeuring) Ik zou het tegen mijn wens in als het niet anders kon dan maar toestaan, maar dan ging ik mee en dan mag de imam mij al deze vragen beantwoorden. Vragen die ik al in bv Egypte ed. aan diverse 'geestelijke lijders' heb gesteld!
Oftewel , er is 1 Islam, Mohammed is zijn boodschapper en dat is degene wiens voetsporen wij zo goed mogelijk dienen te volgen! Niks gematigd. ik ga niet zeggen wat het gezegde is in islamitische landen over de z,g,n gematigden, het is wel grappig maar ik kan dat hier niet plaatsen!

0
159 Bleke Betty

@159 . Misschien zijn de kinderen nog te jong om aan de schaduwkant van religie bloot gesteld te worden. Tijdens christelijke feestdagen of een cultureel bezoekje aan een kerk ga je 7 tot 12 jarigen toch ook niets vertellen over het grootschalige kindermisbruik binnen de katholieke kerk ?

0
160 Tralalala

@159 Nee, natuurlijk niet. Waarom nou weer zo een alles of niets instelling. Als ik het met mijn kinderen over de Vikingen heb, omdat ze een tekenfilmpje daarover leuk vinden, vertel ik ze ook niet meteen in detail wat voor gruwelijke verkrachtingen en plunderingen ze allemaal wel niet deden. Daar zijn ze nog niet oud genoeg voor. Dat komt later wel een keer en als ze steeds meer informatie (oa passend bij hun leeftijd) tot zich nemen.

1
161 Eddo-Hendriks

@159 Bleke Betty

"Ok, dus men vindt het belangrijk dat kinderen weten wat de islam is"

Lijkt mij zeer belangrijk anders wordt het best moeilijk om een eigen mening te vormen.

"Gaan ze dan ze dan ook binnenkort de kinderen leren wat de duivelse kant vd Islam is"

Goed en slecht worden zeker behandeld op een pedagogische verantwoordelijk manier.


"de gruwelijk uitvoerende Islam, de kant waar je voor moet waarschuwen *kuch* Zo van: "wij zijn niet zo, de meesten doen het niet,maar er zijn moslims die dagelijks in de war zijn en mensen opblazen, onthoofden enz. "

Hoop niet dat u zo tegen kinderen praat.

"Gaan ze dan ook uitleggen waar dan die terroristen fout zitten met hun koran? "

Uitleg omtrent waarom terroristen fout zijn prima, beseft u wel dat dit gaat om basisschool leerlingen?


"Gaan zij openlijk verkondigen dat deze terroristen zwaar fout zijn en dat het geen moslims zijn? Of blijft het bij een zootje blablabla en schaduwpraat en flauwekul en mistgordijnen. Als men het nu echt zou mensen, dan zou men dat erbij betrekken en ook onmiddellijk een keihard standpunt innemen tegen deze smeerlappen"

Men leert het verschil tussen goed en kwaad. Voor de rest is het taak van ouders om hun kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Nogmaals beseft u wel dat het gaat om basisscholen?

"Maar dat doen ze niet, echt niet! Nou mijn kind bleef absoluut thuis! (betaal dan graag de bekeuring) Ik zou het tegen mijn wens in als het niet anders kon dan maar toestaan, maar dan ging ik mee en dan mag de imam mij al deze vragen beantwoorden. Vragen die ik al in bv Egypte ed. aan diverse 'geestelijke lijders' heb gesteld! "

Dus u leert een kind niet zelf nadenken maar liever indoctrineren met uw eigen emoties?

"Oftewel , er is 1 Islam, Mohammed is zijn boodschapper en dat is degene wiens voetsporen wij zo goed mogelijk dienen te volgen! Niks gematigd. ik ga niet zeggen wat het gezegde is in islamitische landen over de z,g,n gematigden, het is wel grappig maar ik kan dat hier niet plaatsen!"

Misschien een verrassing voor u maar dit is Nederland, wij zijn geen Islamitisch land. Er gebeuren over in de wereld dingen waarvan ik denk belachelijk en ja met name in Islamitische landen maar dit is Nederland. Trouwens ook misschien heel verrassend voor u maar uw voorbeeld eens omdraaien en moet u eens kijken wat personen als u vertellen over de Islam....

3
162 Marc Anthony

zo, en nu de moslims naar de kerk voor de echte waarheid, die van Jezus Christus

5
163 Mijn waarheid

Hysterie om niets.

Scholen bezoeken ook concentratiekampen, laten ex-verslaafden, ex-criminelen spreekbeurten houden op scholen, bussen volgeladen met kinderen bezoeken kerken, synagogen en moskeeen, brandweerlieden geven demonstraties op schoolpleinen en politie beambtes beantwoorden vragen van kids op school.

Kortom, kinderen krijgen les van een variëteit aan aspecten die deel uitmaken en integraal verbonden zijn aan onze samenleving. Zo leren de kinderen dat onze samenleving pluriform is en niet alleen bestaat uit boze en gefrustreerde burgers. Een prima zaak dus wat voorkomt dat kinderen vanaff hun adolescentie kampen met tunnelvisie en onnozele dogma's over de samenleving.

4
164 Drumpf

@163 'Jouw' waarheid. question

3
165 Eddo-Hendriks

ot

het valt me op dat veel mensen -hun- schrijven ipv -hen-

0
166 Grootmoeder

@166

Ligt eraan is het lijdend voorwerp kan men in de zin hen gebruiken, is het iets na een voorzetsel is het prima om hun te gebruiken. Dus geheel afhankelijk van het type zin. Sorry off-topic...


Enne welterusten Nk'rs......

0
167 Marc Anthony

@163 Dat is uw waarheid. ^_^

2
168 21st Century Guy

De overheid heeft het al opgegeven dat de islam ooit in de Nederlandse samenleving zal integreren, dus dan moeten wij maar in de islam integreren. Ze zijn daar goed bezig, maar niet heus.

0
169 wiseguy

Opmerkelijk ... van moslims en buitenlanders verwachten we dat ze integreren ... maar zelf zijn we te beroerd om ons te verdiepen in de cultuur van een ander. Al 25 jaar geleden of zo kreeg je op school rondleidingen in een moskee, een Jehova-kerk, zo'n Boeddha-gebedshuis enzovoorts. Gewoon om even te kijken wat er daarbinnen gebeurt en besef te kweken dat er meer culturen en landen zijn dan die van onszelf. Ik heb nooit geloofd en zal dat ook nooit gaan doen. En al helemaal niet vanwege een of ander rondleidinkje. Wel heb ik toen kunnen zien dat al die gebedshuizen, al heb ik zelf echt helemaal niks mee, totaal niet eng zijn. En dankzij die rondleidinkjes ben ik niet bang voor 'vreemde' dingen en laat ik me geen angst aan praten door haatzaaiende PVV'ers.

4
170 Kopkaas

@170 Christendom en jodendom komen gewoon uit het Midden Oosten daar is eigenlijk niets Nederlands aan.
Daarmee niet zeggend dat het niet beleden mag worden evenzeer geldt dat voor de andere religies die ook allemaal van origine van buiten Europa afkomstig zijn.
Ik vind het wel het beste dat men op eigen gelegenheid als men daar behoefte aan heeft een of meerdere of alle mogelijke gebedshuizen bezoekt.

0
171 21st Century Guy

@168
ik schrijf u altijd met een hoofdletter, dat vind ik netjes staan

3
172 Grootmoeder

@171

"Ik vind het wel het beste dat men op eigen gelegenheid als men daar behoefte aan heeft een of meerdere of alle mogelijke gebedshuizen bezoekt."

Ik had er op school geen behoefte aan (maar waaraan heb je op die leeftijd wel behoefte?), maar je kunt als kind dan al wel zien dat een partij als de PVV uit de nek kletst. Veel staat of valt met scholing. Als iedereen in dit land eens zou binnenkijken bij een moskee, zouden er veel minder vooroordelen zijn. En dat zeg ik ondanks dat ik helemaal niks met welk geloof dan ook heb. Ik geloof in geen enkel geloof, maar ik geloof evenmin in alle onzin die Wilders spuit.

2
173 Kopkaas

@172 Ik vind dit netjes genoeg. ^_^

0
174 21st Century Guy

@173 Als iedereen in dit land eens zou binnenkijken bij een moskee, zouden er veel minder vooroordelen zijn

Dan geloof ik meer in omgang met moslims waar dan ook in de maatschappij daaraan kun je ook het geloof herkennen en ook de verschillende interpretaties ervan.

0
175 21st Century Guy

@166

"Ligt eraan is het lijdend voorwerp kan men in de zin hen gebruiken, is het iets na een voorzetsel is het prima om hun te gebruiken. Dus geheel afhankelijk van het type zin. Sorry off-topic..."

Na een voorzetsel gebruik je 'hen'. 'Hun' is bezittelijk.

De auto is van hen.

Het is hun auto.

1
176 Kopkaas

@175

"Dan geloof ik meer in omgang met moslims waar dan ook in de maatschappij"

Dat kan, maar je moet ergens beginnen. Een verplichte omgang met mensen lijkt me ook raar ... hoewel ... vroeger op de basisschool was er ieder jaar een dag waarop mensen van andere culturen naar de school kwamen. Mensen uit Spanje, Afrikanen, van alles wat. En die vertelden dan iets over hun cultuur. Misschien was onze school daar dan wel wat vooruitstrevender in dan andere scholen. Ik vind het in ieder geval wel goed dat je geleerd wordt dat de wereld groter is dan ons kikkerlandje.

2
177 Kopkaas

@175 Eens. Vooroordelen jegens islamitische allochtonen komen eerder door overlast en criminaliteit dan door hun religie. Maar weinig autochtonen hebben iets tegen de eerste generatie allochtonen, die veroorzaken (en veroorzaakten) geen overlast en dat zijn toch ook moslims.

@173 Mij lijkt het beter om op school over cultuurverschillen te praten en het zijdelings over verschillende soorten religie te hebben dan een moskee/tempel/synagoge/kerk in te gaan. Zoals @174 al schrijft verschillen de interpretaties nogal. Op tv voeren ze bv. ook vaak Ahmadiyya op, als bewijs voor de 'vredelievendheid' van de islam, terwijl Ahmadiyya door alle andere stromingen niet als islamitisch gezien wordt.

Het is eigenlijk bizar dat het nodig schijnt te zijn, ter preventie van nieuwe, middeleeuwse godsdienstoorlogen moeten kinderen blijkbaar kennis nemen van elkaars religie. We hadden godsdienstoorlogen en de Verlichting achter ons maar het schijnt allemaal overnieuw te moeten.

1
178 Mrs. K

@177 Een verplichte omgang met mensen lijkt me ook raar .

Dat is uiteraard niet verplicht maar ook een manier om over de islam en de beleving daarvan te weten te komen.
Dat moet en kan je niet opdringen zo zijn er er mensen die moslims mijden of wat oppervlakkig contact hebben dat moeten ze zelf weten maar zo blijft het wel een beetje een blinde vlek natuurlijk.

0
179 21st Century Guy

@175 Zoiets, bv. Lijkt mij constructiever. Religie is imo iets wat privé is. Religie is ook maar een mening, net als een politieke voorkeur. Als jongeren op de middelbare school zich al voor politiek interesseren en niets zien in de politieke keuze van een ander hoeven ze toch ook niet bij zijn politieke partij langs?

1
180 Mrs. K

@179 Misschien zit het nog niet eens in contact hebben met volgelingen van een religie. Ik kan me voorstellen dat een atheïst best met moslims om wil gaan maar dat kennis nemen van de islam te ver gaat.

0
181 Mrs. K

@181 Haha ,er zijn in Nederland anders de nodige atheïsten die de koran soms ook andere geschriften zéer goed kennen.

1
182 21st Century Guy

@180

"Als jongeren op de middelbare school zich al voor politiek interesseren en niets zien in de politieke keuze van een ander hoeven ze toch ook niet bij zijn politieke partij langs?"

Nee, maar blijkbaar laten mensen zich makkelijk bang maken. En dat komt door onwetendheid. Scholing kan er aan bijdragen dat die angst verdwijnt.

"... maar dat kennis nemen van de islam te ver gaat."

Ik denk ook niet dat dat de essentie is. Ik denk dat de essentie is om kinderen (of mensen in het algemeen) te laten zien wat een gebedshuis is (kerk, moskee, synagoge) en dat daar mensen, op hun eigen wijze, bidden. Het gaat er niet om dat je een geloof moet leren kennen. Dat zou inderdaad te ver gaan. En terwijl ik die laatste zin schrijf, besef ik me ineens dat ik op het middelbaar onderwijs godsdienstlessen had waarin alle geloven aan bod kwamen. Dus zo vreemd is dit allemaal niet.

4
183 Kopkaas

@183 Dat heb ik dat op de middelbare school gehad en ben er niet slechter van geworden, of gelovig ^_^ Bij ons op school was dat wel vrijwillig en mijn ouders vonden dat het tot de algemene ontwikkeling behoorde om iets van religie af te weten (zo denk ik er sindsdien ook over). Misschien kortzichtig van me, maar welke enge ideeën kunnen kinderen over een gebouw hebben waardoor ze angstig worden? En is dat dan opeens weg na een bezoek aan zo'n gebouw? Ik kan me gewoon niet voorstellen dat domheid/vooroordelen plotseling verdwijnen. Volgens mij krijgen kinderen vooroordelen vaak van thuis mee, en cynische ouders zullen mi niet overtuigd worden door een kind dat enthousiast thuiskomt met verhalen over die aardige mensen in de moskee...

1
184 Mrs. K

@182 Haha inderdaad. En daarbij zijn ze vaak nog strenger in de leer dan salafisten.

1
185 Mrs. K

@113
Inderdaad, da's ook gewoon het eerste wat je denkt als je die foto ziet. Trieste lui die hier überhaupt wat meer van proberen te maken. LOL

1
186 EerlijkheidDuurtHetLangst

@144 Wat is dat nu voor bullshit. Je wordt pas kritisch als je meerdere kanten van de zaak kent en niet één kant. Als je maar één kant kent wordt je alleen maar een meeluller. Pas als je meerdere kanten kent dan leer je er zelf over na te denken.

0
187 A Passenger

@178

Je schreef:"ter preventie van nieuwe, middeleeuwse godsdienstoorlogen moeten kinderen blijkbaar kennis nemen van elkaars religie"

Denk eens na. Schoolbezoeken aan een moskee worden helemaal niet georganiseerd ter preventie van 'nieuwe middeleeuwse godsdienstoorlogen'.

0
188 Drumpf

** gebruiker verwijderd **

Waarom hoor ik nooit dat islamitische kinderen een kerk bezoeken?

189 verwijderd5929219

@189 Omdat dat geen aanleiding is voor moslimbashen, angstzaaierij en haatpraat.

3
190 Kleikloet

In de VS heeft een moslima openlijk opgeroepen om een "Jihad" tegen Trump te voeren.

Deze moslima is berucht vanwege haar steun aan de Sharia wetgeving en haar steun aan groepen als Hamas.

Activist Linda Sarsour Calls for 'Jihad' Against Trump Administration
http://insider.foxnews.com/2017/07/06/linda-sarsour-calls-jihad-against-president-trump-administration

0
191 Beodelwen

** gebruiker verwijderd **

Duizend jaar oude kerken worden in moskeeën veranderd – Ook christelijk-orthodoxe kathedraal Hagia Sophia op nominatie om moskee te worden.

In de afgelopen weken heeft de Turkse overheid meer dan 50 christelijke kerken en kloosters in beslag genomen. Was er een overwegend christelijk land geweest waar het omgekeerde was gebeurd, en er ook één moskee zou zijn geconfisqueerd, dan hadden ‘onze’ media er vol van gestaan en hadden ‘onze’ politici luid protest aangetekend. De ijzige stilte die heerst nu de slachtoffers wederom ‘maar’ christenen zijn, onderstreept nogmaals dat de islam stap voor stap de officieuze staatsreligie in Europa en ook Nederland aan het worden is.

De Evangelische Kerk en de Aramese Kerk in Duitsland hebben de internationale gemeenschap tot nu toe vergeefs opgeroepen om officieel protest aan te tekenen tegen de gedwongen onteigeningen van christelijke kerken in Tur Abdin, de zuidoostelijke regio van Turkije. Markus Dröge, bisschop van Berlijn en voorzitter van de commissie Midden Oosten van de Evangelischen, beschuldigde de Turkse staat van ‘een bewust nagestreefde daad van cultuurvernietiging.’

Kerken veranderd in moskeeën

Dröge vindt het ‘niet acceptabel’ dat de islamitische overheidsdienst Diyanet, dat fungeert als het ministerie van Religieuze Zaken, duizend jaar oud Syrisch-orthodox cultuurgoed aan derden overdragen die deze gebouwen in musea of moskeeën willen veranderen. Daarnaast uitte hij kritiek op het feit dat de weinigen nog overgebleven christelijke Arameeërs zwaar worden gehinderd bij het uitoefenen van hun geloof.

Daniyel Demir, voorzitter van de Aramese Bond in Duitsland, wees erop dat de in beslag genomen 50 kerken ‘slechts het topje van de ijsberg’ zijn. Christelijke gebouwen zijn al sinds de oprichting van de Turkse Republiek in 1923 door meerdere onteigeningsrondes getroffen. Deze kerken werden vervolgens in militaire opslagplaatsen, stallen of andere zaken veranderd.

Toen de islamistische AK Partij aan de macht kwam, werden een groot aantal van deze kerken aanvankelijk teruggegeven. In die soepelere houding is de afgelopen jaren definitief verandering gekomen. Zo wil Erdogan ook de beroemde Hagia Sophia in Istanbul, van oorsprong een orthodoxe kathedraal die nu dienst doet als museum, officieel in een moskee veranderen, net zoals dat reeds gebeurd is met de Hagia Sophiakerken van Trabzon en Iznik.

Chantage met migranten-miljardendeal

Het zwijgen in Den Haag, Brussel, Berlijn en al die andere regeringssteden heeft natuurlijk te maken met de migranten-miljardendeal die met de Turkse dictator Recep Erdogan werd gesloten. Bij de minste of geringste kritiek of politieke onenigheid heeft Ankara al meerdere malen gedreigd deze overeenkomst op te zeggen, en nog eens 2 miljoen Syrische migranten op Europa los te laten.

Diyanet islamiseert Europa en rekruteert kanonnenvoer

Het Diyanet ‘ministerie’ verspreidde begin vorig jaar een stripmagazine aan basisscholen waarin kinderen werden opgeroepen om martelaren te worden voor de islam (3). De indoctrinatie van jonge Turkse kinderen met het verheerlijken van oorlog, terreur, dood en geweld in de strijd tegen alle niet-moslims is onderdeel van het grootse visioen van president Erdogan om het islamitische Ottomaanse Rijk te herstellen. Daarvoor zullen in de toekomst wel de nodige oorlogen moeten worden begonnen, en daar zijn heel veel soldaten voor nodig.

Diyanet heeft de controle over tal van moskeeën in Europa, waaronder die in het Nederlandse Dieren. Op bevel van Erdogan heeft de instantie vele duizenden imams naar Europa gestuurd (alleen al 1000 naar Duitsland) om moslimjongeren te radicaliseren en op te zetten tegen de autochtone bevolking. Ook wordt de bouw van nieuwe moskeeën gefinancierd (4).

Links-liberaal Europa zwijgt, want het gaat om islam

Was Turkije een christelijk land geweest dat een moskee in beslag had genomen, dan had heel politiek-correct Europa op zijn achterste benen gestaan, en geëist dat de onderhandelingen over toetreding tot de EU definitief zouden worden stopgezet. Echter: het gaat om islam, en dan lijkt plotseling alles geoorloofd en toegestaan, zelfs al gaat het rechtstreeks in tegen alle waarden waar ‘progressief’, ‘links’ en ‘liberaal’ naar eigen zeggen zo lang voor gevochten zouden hebben.

Overigens is het laatste nieuws dat het Europese Parlement wil dat die onderhandelingen toch worden stopgezet als Turkije een wetswijziging doorvoert die Erdogan ook officieel de absolute macht in het land geeft (5). Het EP is er zoals u weet echter enkel voor de show, want de echte macht in Europa ligt in handen van de ongekozen Europese Commissie. En die gaat al jaren volledig zijn eigen gang, ook met het Turkije-dossier.

Zowel Brussel als Ankara willen dat Turkije hoe dan ook lid wordt van de EU, mede omdat de islamisering van ons werelddeel daarmee in één klap onomkeerbaar wordt gemaakt.

192 verwijderd23596913

Ook schoolreisjes en schoolkampen zijn geheel verislamiseerd. Moslims die gewoon bij Mc Donalds alles eten, eisen van scholen dat hun kind halal kroketten, frikandellen en kip nuggets krijgt. Alleen geen varkensvlees is allang niet meer genoeg. Omdat al die uitzonderingen in de praktijk niet te regelen zijn, eet maar ieder kind halal snacks.

0
193 Soare

@191 En dat komt omdat ze als kind met de school een bezoekje aan een moskee heeft gebracht?

0
194 Kleikloet

@192 "Zo wil Erdogan ook de beroemde Hagia Sophia in Istanbul, van oorsprong een orthodoxe kathedraal die nu dienst doet als museum, officieel in een moskee veranderen"

Domme man, die Erdogan. Hij heeft niet door dat de Hagia Sophia al 564 jaar geleden in een moskee veranderd is.

0
195 Kleikloet

** gebruiker verwijderd **

@190 Dus Nederlandse kinderen moeten wel kennis met de islamitische cultuur maar islamitische kinderen hoeven geen kennis te maken met de katholieke.gereformeerde cultuur. Het is blijkbaar de bedoeling dat niet de moslims integreren maar de Nederlanders. Als dat het geval is dan mag wat mij betreft Wilders het alleen voor het zeggen krijgen. Dan maar hard tegen hard.

196 verwijderd5929219

@196

"maar islamitische kinderen hoeven geen kennis te maken met de katholieke.gereformeerde cultuur."

Waar staat dat? Nergens toch?

"Het is blijkbaar de bedoeling dat niet de moslims integreren maar de Nederlanders."

En waar staat dat?

3
197 Kopkaas

@196 "Dus Nederlandse kinderen moeten wel kennis met de islamitische cultuur maar islamitische kinderen hoeven geen kennis te maken met de katholieke.gereformeerde cultuur."

Ik weet het, begrijpend lezen is erg moeilijk. Maar wat je hier neerplempt zegt niemand, en ik al zeker niet.

0
198 Kleikloet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Artsen in het geweer tegen dalende vaccinatiegraad: ‘We maken ons ernstige zorgen’

@8 Da's niet nodig. Wappies zien dan bijv Chloor en Aluminium als ingrediënten en da's allemaal levensgevaarlijk....

2 minuten geleden geplaatst door RobP

Snorrie
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

@1 @3Kunnen er dus nu wel van uit gaan dat je onderzoeken niet bestaan....

5 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Sarcoff
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@12 Typisch wokelinks gedrag, anderen minutieus op kleine foutjes controleren en daar op blijven hameren en wijzen, en zelf koeien van fouten m...

6 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@11 "gedachten patroon" Het is gedachtenpatroon, één woord. Tja, dan zet je jezelf voor lul. ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Artsen in het geweer tegen dalende vaccinatiegraad: ‘We maken ons ernstige zorgen’

@19 Probleempje met je vaccinatieschade is dat het nooit en te nimmer door een echte dokter wordt vastgesteld. Dus er zal dan ook nooit een be...

9 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@12 "geobsedeerd van" Juister is : geobsedeerd door. ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

rebo
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

Hè ja gezellig. Laten we er hier met zijn allen maar een "Nederlands Dictee" draadje van maken. 😂...

10 minuten geleden geplaatst door rebo

Hendrianus
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@18 Op1 had een item over dat rode keppeltje voor de burgervaders en moeders op koningsdag. Hans Teeuwen zong daar nog een mooi lied over. En ve...

10 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
Koningsdag in Amsterdam betekent 4 miljoen liter plas: ‘Verschrikkelijk als ze door de brievenbus staan te plassen’

@42 Tja, als het er niet over gaat dan zorgen ze gewoon dat het erover gaat. ...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Sarcoff
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@8 Wat bedoel je met verbetereing? Prik, je spreekt in raadsel tegenwoordig, ik snap er geen moer meer van. 🤣...

13 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Bengali Sex XxxHorror Movie Hollywood SexHitbds.Xxvidoes PornXxx Videos MmsParti SexTigress PornMaya Buckets PornSex Web ChatOkusama No KaifukujutsuJapanese Porn MociesDrunken Mom PornTripforfuck PornLocalsextingLittle Lunar GirlScat VidzScottygotfans PornOlivia Munn NidesMelina.goranssonXxxvxvNadia Nyce Sex VideosDesibhabhicomThe Fappening ProAsain BbcNew Desi Xxx VideosTrisha FuckAnime Porn SeriesRaven FacesitRussian NudistsTubewolf3gp King JapanCaptain AmebaNude TeenselfiesAnushka Sexy PhotoAnd Son Sex MovieXxxnx.Naked AnimyBig Titty FacialAbhinetri No 1Kannada SaxxBoy To Boy Gay Sex VideoCfnmgametimeFakkusIncestgamesPornography In NepalSpongeknob SquarenutsRakhi Sawant Nude VideoTrain XvideoNude Full Body MassageHomemade Girlfriend ShareTransessual PornVideos LatinasxxxCamille Guaty NudeMallu KuliseenVegina HoleTastybalcksSkokka.acompanhanteAunty Ki Sexy BfPornogratiMacrophilia PornFamily At Nude BeachFm SpankingWww Sexvideos InGay Yang PornXxvideo.comTelugu Lo DengulataXnxx NudesYuki Rino MissavVippornXhasmtwrPornô VivoIndian Boy Gay SexDenise Milani PornAdult Random Video ChatBlack Mature TubeGeorgia Harrison SextapeFu Xuan HentaiLucy Wilde PornCuck CompilationNadiya Sex VideoFacegirlMadu XxxIndian Village XnxMom Son JavMommy BlowjobVideos Of Male MasterbationAnal Mother Son魔性 论坛سكسً مجانيBlonddie FesserSexual Yoga PornSunny Leone Free PornEcchi And Harem AnimeNude In UblicWinnie PornPornhublesbianSite HentaoVideos De Sexo Amador CaseiroKenzie Madissonسكس حلوIndian Bf OpenArianarealtv PornAnushka Shetty FuckHindi Bf Hindi Bf VideoPornography Videos For FreeEliteacompanhatesHentais FilmesRashmi Sex VideosFree Black Porn MoviesDemi.moore NudeListcrawlertampaPornographie HWet SexxxJanine Turner NudeAnna Kendrick Sex SceneAva Adamms NudesSnapchat Nudes IndianIndian Blowjob XvideosDreamfuckBigtits HairypussyColby KnoxBeaury PornPorn Virus FreePorn CarsHot Nude BeachKalina Ryiعرب سکسXxx Porn LiveJapanese NudesGirlfriend BlojobMzansixxxLocal HookersCheemspornJohney SinsMia KhalifaboobsAnimated MonsterpornExpoited MomsSkipthegames SyracuseVideo Pornor LésbicasGayporn CumdumpEliana RoseBangla Porn HdNaked BeautySunny Xxx Video ComHeronies Sex VideosXxx Sexy Indian SexTamanna Bold SceneLesbian DryhumpingChubby Loving PornPetardas En Español