'Nederland kan een terreuraanslag niet aan' (ad.nl)


interview | Hij is ondergebracht op een schuiladres ('een boerengat') ergens in België. Exclusief voor deze krant doet de Belgisch-Palestijnse jihadisme-expert Montasser Alde'emeh (27) zijn verhaal. ...

door Sniper_on_speeddail in Binnenland  ·  27 Reacties

  • 0
  • 652x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Met de komst van nieuwe groepen uit het Midden-Oosten importeren we meer van deze achterlijkheid - naast de interne conflicten uit die regio."

"De politiek gebruikt moslims als stemvee en politiek correcte activisten hebben rond hen een hele slachtofferindustrie gebouwd"

Eindelijk iemand die het hardop zegt en hardop mag zeggen want je kan een moslim moeilijk wegzetten als islamofoob of extreem rechts... Hulde voor deze man die het beestje bij de naam noemt!

2
1 Sniper_on_speeddail

" Ik heb in 2014 in Syrië met Vlaamse en Nederlandse jihadisten gesproken en sinds bekend is dat ik samenwerk met de Belgische veiligheidsdienst, word ik vanuit die hoek bedreigd."

Waarom zou je bedreigd worden door een dienst waarmee je samenwerkt? Sterk staaltje "journalistiek" weer.

15
2 rolstoeltje

@2 Want hoe het hier geschreven staat is natuurlijk belangrijker dan de daadwerkelijke inhoud.

1
3 Scholar101

@1
Mee eens. Goed dat deze zaken nog eens benoemd worden.

De politici hier zijn hetzelfde als in België. Altijd alle problemen wegwuiven, en achter de feiten aanlopen (Van Der Steur).
En de andere politici kijken weg van de islamproblematiek. De haatzaaiende moskeeen zijn daar een goed voorbeeld van. En wat er onder de radar gebeurt, daar hebben ze al helemaal geen grip op.
Het is niet meer de vraag, of er een aanslag komt, maar wanneer..

1
4 Dieke

De islam is en blijft een gevaarlijke ideologie en onze afbraakregering blijft deze groep maar steunen. Zo komen er meer islamitische scholen terwijl er geen Nederlandse neutrale scholen kunnen komen. De politiek laat alles maar gebeuren en hebben geen oren naar het echte Nederlandse volk die minder minder minder islam willen.

1
5 Interessant

@5 , de Islam is een onschuldige religie, minder dan 1% van de moslims heeft kwaad in de zin. Laat de moslims gewoon vrij in ons land leven, daar zijn we als Nederland tolerant genoeg voor.

11
6 Erno-Berk

@6 koekoek

3
7 Beste Stuurlui

Dat de Nederlandse veiligheidsdienst een toekomstige terreuraanslag niet aankan, dat is wel keer op keer al gebleken.
Er wordt informatie over gevaarlijke personen door buitenlandse veiligheidsdiensten aangeleverd, maar daar wordt niets mee gedaan.
En als die personen dan aanslagen plegen, dan NOG doen ze er niets mee.

De meest incapabele organisatie van het jaar 2014, 2015, 2016 en waarschijnlijk net zo lang, tot er een paar aanslagen zijn geweest.

En nee, natuurlijk zijn er met de stroom vluchtelingen geen terroristen meegekomen.....
Zelfs niet als buitenlandse veiligheidsdiensten daar voor waarschuwen. Want als wij (AIVD) niets doen met die waarschuwingen, dan bestaan ze toch niet? En dan is er toch ook geen gevaar????

3
8 beastyboy

Het is zijn indruk.
Ja hoor, daar baseer je ern waarheid op.
Mijn indruk is dat verl Nederlanders zich door rechts ( ook het AD, wat van ern nette liberale krant verworden is tot type Telegraaf ) dat geloven wat ze willen geloven .
Zelfs als een Belg die slechts " de indruk heeft" dat hij iets weet.

8
9 No newstoday

@8

Wat is waar en hoe gebleken ?

8
10 No newstoday

@2 Grammaticaal is het correct, semantisch hooguit ambigu, maar gelukkig kunnen we bij het lezen ook nog onze hersenen gebruiken.

0
11 Civilis

@2
Sterk staaltje vrije interpretatie van jezelf.
Met "die hoek" wordt waarschijnlijk niet de veiligheidsdienst bedoeld.

0
12 Han

@5 Interessant Stel je niet zo aan! Het is nu wel eens genoeg geweest met dit soort elkaar napapagaaien van uitgekotste wildersuitspraken zonder zich es echt te gaan verdiepen. Op elk forum en onder elk van dit soort artikelen kom je dit soort uitspraken tegen. Hou es op zeg! Zoek een leven!

10
13 Tiswathee

@6
Als je als niet moslim nog steeds zo redeneert dan is er weinig hoop voor je.

2
14 Han

@11 Als iets voor meerdere uitleg vatbaar is, is het grammaticaal ongetwijfeld correct, maar een stijlfout is ook een fout.

0
15 rolstoeltje

@6 ik heb een bonusregeling op mijn salaris, die is 1% dat is toch wel 10.000 euro op 1 miljoen..
10.000 moslims die kwaad in de zin hebben..

1
16 Voxpopuli

** gebruiker verwijderd **

@16 : En dus???

1. Ga je de hele dag en nacht bang zitten wezen voor een aanslag??

2. Blijf je gewoon heerlijk genieten van het leven?

Ik kies 2 en blijf me verbazen over al die angsthazen.

17 verwijderd

"Nederland telt bijna 8,5 miljoen christenen, zo blijkt uit een tabel met de gegevens per land. Bijna 7 miljoen Nederlanders rekent zich tot geen enkele religie. Verder telt het land 1 miljoen moslims en zo’n 30.000 joden. Het aantal hindoes, boeddhisten en aanhangers van volksreligies en overige religies bedraagt 180.000."

Bron: http://www.rd.nl/kerk-religie/christendom-wereldwijd-grootste-religie-nederland-telt-8-5-miljoen-christenen-1.274352

Stel, ondenkbaar maar stel dat 1% van deze "Christenen" kwade zin zouden hebben dan zouden er 85.000 "gevaren" in Nederland rond lopen. Hetwelk m.i. echter niet zo is.

Maar de 1% van de moslims (@6) zou geen probleem dienen te zijn????
10.000 gevaren! Dit zou toch niet mogen!

1
18 Bezorgde Europeaan

@6
1: Minder dan 1% van de moslims kwaad in de zin? Welke groepen neemt u dan niet mee? De personen die opruien (o.a. Imams, maar ook jongeren onderling), de gewelddadige criminele moslims (elk jaar ongeveer 20.000, dus dat is al zo'n 5% )?
http://statline.cbs.nl/Statweb/publication/?DM=SLNL&PA=81947ned&D1=18,25-26&D2=0&D3=0&D4=4&D5=l&HDR=G2,G1,G3,G4&STB=T&VW=T

En bovendien. Wat moeten we nou met die moslims?
Ze brengen wel gevaar en criminaliteit mee, maar dragen nauwelijks bij aan de samenleving, in de vorm van werk. Wat ze wel goed kunnen is belastinggeld opmaken.
Van de 1,5 miljoen niet-westerse allochtonen, leeft 250.000 van de bijstand (dat is qua aantal al meer dan het aantal autochtonen met bijstand, terwijl er wel 14 miljoen autochtonen zijn. Bijstand is iets van de niet-westerse allochtonen, hoofdzakelijk moslims).
Van de niet-westerse allochtonen werkt 45% niet (tussen 15 en 75 jaar). Van de autochtonen werkt 33% niet (tussen 15 en 75 jaar).
http://statline.cbs.nl/Statweb/publication/?DM=SLNL&PA=82809NED&D1=0,2&D2=0&D3=0&D4=1,4&D5=64&HDR=G4,G3&STB=G1,G2,T&VW=T

Dus behalve criminaliteit en het ontvangen van uitkeringen, wat dragen de niet-westerse allochtonen (waarvan ongeveer de helft moslim) nou bij aan Nederland????

0
19 beastyboy

@6 Nederland wás tolerant genoeg. Nu niet meer.

1
20 gaulette

@17 Oh ik maak mij niet druk, gewoon omdat ik ver van die geconcentreerde groepen woon, en dat graag zo hou.
Met steun van de wet en politiek blijft dat zo

0
21 Voxpopuli

@6 Terroristen zijn wellicht de 1% waar u op doelt. Maar helaas kent de islam veel meer problemen, vergeet het islamitisch extremisme niet wat we ook hier in Nederland hebben.

0
22 Bluth

@6 De Islam is niet zo onschuldig als jij denkt. Het Wetenschapscentrum Berlijn voor Sociaal Onderzoek (WZB) heeft een representatieve enquête onder immigranten in zes Europese landen gehouden. Twee derde deel van de ondervraagde moslims vinden volgens de enquête religieuze wetten belangrijker dan de wetten van het land waarin ze wonen. Drie vierde deel van hen vindt dat er slechts één mogelijke interpretatie van de koran bestaat.

Bijna 60% van de ondervraagde moslims wijst homoseksuelen als vrienden af. 45% denkt dat men Joden niet kan vertrouwen en dat het Westen de islam wil vernietigen.

In landen waar de Islam de belangrijkste godsdienst is, worden andersdenkenden vervolgd en soms zelfs met de dood bedreigd als zij openlijk hun geloof willen beleiden. Democratie wordt niet geaccepteerd en vrouwen hebben structureel minder rechten dan mannen.

Uit het onderzoek bleek ook dat migranten in Europa geneigd zijn de fundamentele normen en waarden van de Islam meer te koesteren dan zij in het land van herkomst gewend waren. Soms werd in eigen land de hoofdoek of boerka al jaren niet meer gedragen, maar eenmaal in Europa worden deze kledingstukken na verloop van tijd weer uit de kast gehaald.

Suggereren dat de Islam een onschuldige religie is, getuigt dus van nogal wat naïviteit. Pas als moslims eens beginnen met wereldwijd de extremitische uitwassen van hun religie resoluut af te wijzen, bestaat de kans dat we vreedzaam met elkaar kunnen samenleven. Helaas hoor ik die afwijzing nog te weinig en worden er eerder excuses aangedragen om dit niet te doen.

0
23 Belazerd

@8 "Dat de Nederlandse veiligheidsdienst een toekomstige terreuraanslag niet aankan, dat is wel keer op keer al gebleken."

Volgens mij heb ik iets gemist; vertel eens, hoeveel terreuraanslagen zijn er in Nederland al gepleegd?

2
24 rolstoeltje

@15 Klopt, maar in dit geval is de ambiguïteit niet het gevolg van een stijlfout.

0
25 Civilis

Een steen is ook onschuldig, totdat iemand hem oppakt en wild om zich heen begint te slaan, zo is dat ook met de Islam/religie.
De versie waar SA en Quatar al lang achter staan en promoten is een van de voorbeelden van een extreme vorm, maar er zijn er meer, honderdduizenden terroristen hebben een vergelijkbare extreme vorm, ideologie.
Daarbij is het zo dat deze mensen uit culturen komen die honderden jaren achterlopen op 'onze' culturen, haaks daar op staan en uit de geschiedenis is vaker gebleken dat daar niks geïntegreerd wordt, één van de culturen wordt vernietigd en in dit geval is het de 'onze', als deze instroom niet gestopt wordt.

0
26 Proemevla

@6 en @13 Groot gelijk. Artikel gelezen? Pure haatzaaierij van een witte Wilders-adept die niets van de Islam begrijpt. .... Of toch eerst maar eens het artikel lezen... Wacht, doe maar niet. Dan stort je utopische wereldbeeld nog in elkaar. Blijf nog even heerlijk onwetend en ontkennend. Zolang je dat nog lukt...

0
27 Denkvoorjeroept

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Nah, kan me niet boeien, ik kan het wel missen, ik gun het ze wel. Tenminste de echte Nederlanders, de rest niet....

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41Bent u er bekend mee dat de organisatie van XR financiële steun krijgt uit één van de foundations van George Soros?En dat XR, in zek...

11 minuten geleden geplaatst door Malinois

spookrijder
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@11 Net als vroeger. Toen was Geert nog een tijdje de mentor van Mark. 😉...

11 minuten geleden geplaatst door spookrijder

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@10 Rutte is niet de baas van de NAVO. Het is alleen maar de secretaris. Opper secretaris. Hij moet het bestuur dienen. En het bestuur bestaat ...

16 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bram brabant
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

En wederom krijgen die extra.En de mensen die een klein beetje meer verdienen dan hen kunnen weer fluiten naar wat extra:'s.👎👎...

23 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Maar terug naar Oekraïne op vakantie gaan kunnen die deserteurs wel.😡...

26 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Offtopic

@2685 en @2687Jeetje, dat is wèl erg lang. Dat kan toch niet? Of zou dat ook weer één van de "pesterijtjes" zijn richting één bepaald per...

27 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Slappeling die vd Burg. Ook dienstplichtige Eriteers geeft hij onderdak. Rutte vindt het allemaal best en laat hem zijn gang gaan. 🤔...

39 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

elsemiek
Offtopic

@2685 Idioterie een maand al , wat zou je hier moeten doen om je account verwijderd te krijgen ?dreigen met een bom ?Ze zijn t bovendien ver...

42 minuten geleden geplaatst door elsemiek

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@11 het is een probleem van de winkel, niet de normaalgedragende klant - nu moet de normaalgedragende klant het bekopen met een potentiele schen...

44 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
First Time Anal PainEros PornFetish PoHot Romantic Gay PornCock Worship HypnoVideo PornonegrasBf Aunty SexSani KagithamPorn InosentBlack EroticismNsfw247 ToAmture Gone WildAriel TebelFilmes Pornô Com NegrasEllєsIndianbhabhisexHot Sexy Naked WonenAvery.leigh NakedHentie BondageXx PornographiquesCamonster. ComNaughty AmericHairy CoochieJavlibTop Free OnlyfansHd Porn BrazzerdBig Hairy PussyPublic Agent Big TitsNelson Sex PositionChat De SexoFuck TokFilme De Sexo Ao VivoX XxmasterSexvodeosKacey Quinn PornKerala SexvediosHollywood KamasutraXxxvideos PornographyTia PornPia Zidora NudeXxx EbonyFreeporn SearchPornobaguetteIsla Fisher NudeAdrienne Barbeaux NudeTarannum Khan Bar DancerBackstage PornographyNew PornsexGirlsporPor N MemesRasiyan PornShilpi Raj Mms Leaked VideoLana Rhodes BlackedStep Mom Vr PornBody Swap NudeHentia VidoesTelegral PornNhentai.neyltPorn Video XnnxMia Khalifa TittiesJenifer WhiteNick ManningSex Vedios VillageBangladeshi Bf CinemaFucking Indian CoupleCamera Inside VaginaGloryhole Swallow 2023Mom BarzzersYadongtubeRaylene RichardsVirgin FirsttimeChudai Video SexMarilyn JoiNaughty Indian SexKorean AnalIndian Pink PornCarly Aquilino NudeFapping RouletteBest Anus In PornLana Rohodes XxxTraprapunnzelNavin Marathi Sex VideoSunny Leone Sex Video SexFree Sec ChatSajini NudePussy OilLucky Crush AlternativeWatch Free HentaiHent AnalHardcore Hay PornSex Boobs BigXxx Video Of AuntyMarathi Mms SexCadey Mercury CreampiePandora PornHotwifecaptionsMother Daughter PornographyAnal DominationExotic Massage Near MeJapanse PornXnxx Indian FamilyLanabee PornhubAngell6969'sSex Video Com TamilVery 4002 JavPorn StepRawblackvideoFolsom GulchSpit HandjobJayden SizemoreSexy Lois GriffinRemote Control VibratorUsasexguide ProvidenceBig Milky TitsBlack Female PornTeencamsPhat ZaneFlashgames PornSax Videos IndianPobrecita MeaningFreaky Ghetto CoupleCute DpCollege Ki Ladki Ka Sex VideoBelle Delphine CumsMasturbate At WorkPublic Agent New VideosMallu Saree SexTelugu Saree Hot SexLiz Ocean CreampieSxxyprnGilf Porn ComicsTeens Big Tits NudeModelovip CuritibaOld And Young PorntubesTarababcockXxx Videos FastSex2022.Chaterbate CamsAplicativo PornôsJulia Louisdreyfus NudeHot Wife XxFukkingUma Stone PornJoi MatureAriana Grande Fake PornSluttygirlfriendEmilia Clarke Nude SceneNmelonstubeJessica Lange-nudeModelos Porn